Haastattelu: Miksi viruspandemia on farssi

Mike Adams haastattelee lääkäreitä Thomas Cowan ja Andrew Kaufman.

https://www.brighteon.com/08e2ac4b-461e-4852-b8cf-2c2bded2a1ea

(Drs. Thomas Cowan and Andrew Kaufman interviewed by Mike Adams: Why the ”virus” pandemic is a FARCE, julk. 27.8.2021).

Suomennos + kommentointi. Omat kannanoton tyyliset kommenttini laitan hakasulkuihin [- -]. Kaikki, mikä on hakasuluissa, on omaa kommentointiani. Muut huomautukseni ja selvitykseni ovat normaaleissa suluissa (- -).

MIKE ADAMS: Tervetuloa Brighteon-keskusteluihin (Brighteon Conversations). Olen Mike Adams, sivuston Brighteon.com perustaja, ja tänään olen superinnoissani siitä, että minulla on nämä kaksi vierasta linjoilla, koska nämä kaksi etevää miestä ovat muuttaneet ajatteluani hyvin monessa asiassa.

Kerron aluksi teille, keitä he ovat, ja minun on pyydettävä heiltä molemmilta anteeksi, koska melko pitkään luulin, että he ovat väärässä. Nyt olen saanut selville, että he ovat oikeassa, ja tulette hämmästymään, kun huomaatte sen itse. He ovat tri Thomas Cowan ja tri Andrew Kaufman.

Luulin heidän olevan väärässä, koska he sanoivat, ettei, kuten olette kuulleet, tätä Covid-19-virusta ole koskaan eristetty oireisesta henkilöstä, osoitettu sitten tartuttavan toisen henkilön ja tuottavan jälleen alkuperäisen lähteen alkuperäisen diagnoosin oireita.

Kun ensimmäisen kerran kuulin tuon laboratoriotiedemiehenä itse, ajattelin, että varmasti heidän täytyy olla väärässä, varmasti täytyy olla olemassa varmennettua viitemateriaalia tästä, sellaista kuin kuivattua jauhetta SARS-CoV-2-viruksesta, jota voin tilata laboratorion omistajana ja tehdä siitä tutkimuksia.

Yritin sitten tilata varmennettua viitemateriaalia, ja tästä alkoi heräämiseni ja tulin huomaamaan, että monet asiat virologian alasta ovat järjettömän voodoon (magian) sekasotkua. Pohjimmiltaan he myyvät räkämuhennosnäytteitä ihmisille ja sanovat niitä eristetyiksi viruksiksi. [virologeilla ei ole lainkaan todellisia viruksia].

Koin siis aidon heräämisen, ja sen vuoksi minun oli saatava nämä kaksi miestä linjoille selittämään, mitä täällä on menossa, miksei Covidia ole ”eristetty” ja mitä tuo itse asiassa merkitsee.

Tri Thomas Cowan, tri Andrew Kaufman, kiitos, että olette mukana kanssani tänään. On hienoa saada teidät molemmat linjoille. Olen viime viikkoina katsonut monia teidän videoitanne ja saanut uskomattoman hienoa opetusta.

Aluksi kysyn tri Kaufmanilta, voisitko selittää ihmisille, aivan aloittelijoille, mitä tarkoitat, kun sanot, ettei meillä ole eristettyä SARS-CoV-2:ta, uutta koronavirusta, joka olisi eristetty ja jonka olisi todistettu aiheuttavan tämän niin sanotun sairauden? Mitä tuo tarkoittaa? [koronavirusta ei ole olemassa].

ANDREW KAUFMAN: Pohjimmiltaan meillä on tässä sellainen tilanne, että jos tahdomme osoittaa, että olemme löytäneet uuden organismin, jollaisen he sanovat viruksen olevan, silloin meidän on osoitettava, että voimme löytää tuon väitetyn organismin luonnosta. Voidaksemme tutkia sitä, otamme siitä näytteen ja tutkimme sitä laboratoriossa, kuten sinä teet päivittäin, ja sitten voimme analysoida sitä ja nähdä, mistä se on tehty, ja ottaa ulos geneettisen materiaalin ja sekvensoida sen, jos sitä on olemassa.

Minä vain oletan, että tuo olisi se tapa, jolla he löytävät viruksia. Kuitenkin on tapahtunut niin, että 1950-luvulta lähtien heillä on ollut tämä proseduuri (menettelytapa), jota he kutsuvat eristämiseksi, mutta se on itse asiassa tuon sanan merkityksen täydellinen vastakohta. [virologit eivät ole koskaan eristäneet yhtäkään virusta, he vain teeskentelevät eristävänsä].

He tekevät niin, että heillä on sellaisen luonnossa olevan väitetyn viruksen tai mahdollisen viruksen mahdollinen tai otaksuttu lähde, josta heillä saattaisi olla teoria, että se aiheuttaa jonkin sairauden, mutta he eivät itse asiassa kykene löytämään sitä. [tässä kohdassa tri Kaufman nauraa; virologit eivät ole koskaan löytäneet yhtäkään virusta; virologia on huijausta].

He tekevät sen vuoksi niin, että he ottavat sairastuneen kudoksen mistä tahansa organismista ottavatkin, ja he sekoittavat sen vieraaseen soluviljelmään, usein käyttäen apinoiden soluja, mutta he tekevät lisäksi joitakin muita asioita saadakseen tämän soluviljelmän kasvamaan huonosti; he eivät ole ystävällisiä sille. He lisäävät myrkyllisiä kemikaaleja ja poistavat kriittisiä ravinteita ja luovat dieetin, jota kutsun nälkäkuuriksi (lisätyillä myrkyllisillä antibiooteilla halutaan tappaa bakteerit, mutta ne tappavat myös solut; nälkiinnyttäminen tapahtuu siinä tarkoituksessa, että solut tulisivat hyvin nälkäisiksi ottamaan vastaan oletettuja viruksia).

Kun he sitten osoittavat, että viljelmän solut ovat vahingoittuneet, he sanovat, että se on todiste viruksesta. [virologit ovat ryhtyneet huijaamaan ”löytääkseen” viruksia]. Sitten he näyttävät elektronimikroskooppikuvia partikkeleista, mutta kuten olemme nähneet, jopa heidän alansa tiedemiehet ovat tienneet kauan tästä ongelmasta, että nämä partikkelit, joita he näkevät, ovat vain sitä, mitä tapahtuu, kun soluja hajoaa kuolemisen prosessissa. Niitä ei voida erottaa toisistaan millään tavalla ulkonäön perusteella, koska niiden ei ole itse asiassa koskaan osoitettu olevan olemassa erillisinä luonnossa, eikä niitä ole koskaan puhdistettu missään muodossa, jota voitaisiin käyttää lisätutkimuksissa, kuten referenssimateriaalina, jonka mainitsit. [nämä virologien oletetut ”virukset” ovat pelkkiä normaaleja solujen hajoamistuotteita].

Heillä on, mitä he voisivat kutsua saatavilla olevaksi referenssimateriaaliksi, mutta se on vain sitä, että he ottavat nestettä soluviljelmästä ja suodattavat sen ja panevat sen pieneen lasipullon. Mielenkiintoista on se – ja tämä mielestäni on itse asiassa syy siihen, miksi he käyttävät tätä koetta -, että tuo on täsmälleen sama proseduuri, jolla valmistetaan rokotetta, koska juuri tuo sama neste tuosta soluviljelmästä on olennaisesti itse rokotemateriaali ilman adjuvanttia. [rokotteet ovat pelkkää myrkyllistä soluviljelynestettä; lisättävät adjuvantit eli tehosteaineet lisäävät myrkyllisyyttä].

MIKE ADAMS: Merkittävää on, ettei sitä, mitä lasipullossa on, ole puhdistettu. Siinä ei ole vain se määrätty geneettisen sekvenssin laji, jonka he väittävät siinä olevan. Kun ostan laboratoriooni standardin glyfosaatille, rikkaruohomyrkylle, siinä on vain glyfosaattia vedessä. Se on vain glyfosaattimolekyylejä vedessä, eikä siinä ole mitään muuta, ja sen puhtausaste on hyvin, hyvin korkea. Se myös antaa minulle pitoisuuden, kertoo minulle, kuinka monta μg/ml glyfosaattia tässä on, joten voin tehdä sarjalaimennoksia, voin tehdä standardin ja voin kertoa instrumentille, mitä se etsii.

Virologisista näytteistä olen nähnyt, ettei niistä ilmoiteta pitoisuutta eikä massaa siitä, mitä niissä on, mutta sitten vastuuvapauslausekkeet sanovat, että todennäköisesti useimmat lasipullossa olevat geneettiset materiaalit ovat ihmisen soluja ja lehmän soluja, joten kuinka tämä voisi olla eristetty tuote? [lääketieteellisen ja hallinnollisen huijauksen ydin].

ANDREW KAUFMAN: Se on todella naurettavaa, kun sitä katsotaan tieteellisesti, koska, kuten tiedät, voit ottaa tuon glyfosaattistandardin ja suorittaa HPLC:n (korkean erotuskyvyn nestekromatografian) sillä ja nähdä turmeltumattoman symmetrisen piikin, mutta jos ottaisit tämän näytteen, josta puhut, soluviljelmästä ja tutkisit sitä mikroskoopilla, näkisit sekoituksen erilaisia partikkeleita, ja jos suorittaisit sillä geelielektroforeesin, näkisit sekoituksen erilaisia proteiineja ja sekoituksen erilaisia geneettisiä molekyyleja, DNA:ta ja RNA:ta. Se ei siis olisi yksi asia, se olisi sekoitus erilaisia asioita, ja tämä ei tietenkään voi olla sanan ”eristäminen” tai ”eristetty tuote” merkityksen mukaista. [virologia ja siihen luottavat tahot: THL, hallitus, presidentti, eduskunta, lääkärikunta, lääketieteelliset tiedekunnat, sairaalat, terveyskeskukset ja tiedotusvälineet, huijaavat räikeästi, ovat rikollisia huijareita, itse asiassa yksi yhtenäinen äärijärjestö, kotimainen Taleban-mafia].

MIKE ADAMS: Aivan, ja lukijoille tiedoksi, että elektroforeesi erottaa näitä partikkeleita toisistaan pohjimmiltaan niiden massan ja sähkövarauksen voimakkuuden suhteen mukaisesti, niin että ne levittäytyvät geelille niiden massan mukaisesti.

ANDREW KAUFMAN: Kyllä, se on tapa osoittaa, mitä näytteessä on tietyntyyppisten biomolekyylien muodossa. Esimerkiksi proteiinit tai RNA:t tai DNA:t voidaan kaikki erottaa toisistaan, niin että jos sinulla on esimerkiksi mukana erilaisia geenejä, ne saataisiin erotettua toisistaan ja levitettyä erillisinä RNA-materiaalin kappaleina, tai jos sinulla on proteiineja, niin sama niiden kohdalla.

MIKE ADAMS: Kiitos tuosta selityksestä, selität asioita erittäin selkeästi. Seuraava kysymys on tri Cowanille. Minua todella tyrmistytti tässä kaikessa se, että heti kun olemme ymmärtäneet, ettei heillä ole eristettyä virusta Covidille, käy selväksi myös, etteivät he voi todistaa sitäkään, että heillä on eristettyjä viruksia, joiden on ”todistettu” aiheuttavan poliota tai tuhkarokkoa tai muita asioita. [virologia ei ole todistanut yhdenkään viruksen olemassaoloa]. Voitko kertoa meille ajatuksiasi virologian alasta ja tästä koko postulaatista, että nämä virukset aiheuttavat sairaustiloja yksin?

THOMAS COWAN: Tahdon vielä huomauttaa, että glyfosaattia koskeva esimerkkisi on sopiva, koska glyfosaatti on pienempi kuin ”virus”. Ei siis ole mikään tekninen ongelma saada puhdasta glyfosaattia tai puhdasta jotakin, joka on pienempi kuin ”virus”. Se on tavallista laboratorioarkea. Se ei siis ole ongelma.

Vastaan kysymykseesi kertomalla, mitä jatkuvasti kysyn ihmisiltä. Kysyn: ”Kuinka tiedätte, että on olemassa virus, joka aiheuttaa sairautta?” Useimmat ihmiset, valitettavasti myös monet lääkärit, vastaavat sanomalla: ”No, useita ihmisiä jossakin paikassa tuli sairaaksi, joten sen täytyy olla virus”, tai: ”Useat ihmiset tulivat sairaaksi, ja he levittivät sitä seuraavaan paikkaan, ja tämä tarkoittaa, että se on virus”, tai: ”Tätini Bessie meni kirkkoon ja hän tuli sairaaksi, ja tämä tarkoittaa, että se on virus.” [kansa, hallitus, lääkärikunta, ylimmät häärääjät, ylimmät tieteilijät ja kaikki ovat lähes 200 vuotta olleet noiduttuja, vailla ensimmäistäkään kykyä ymmärtää terveyttä ja sairautta tai mitään todellisuutta, ks. satu ”Prinsessa Ruusunen”, https://www.satutuokio.fi/prinsessaruusunen ja kuvista lumoutuneille lumoava https://iltasatu.org/satu/prinsessa-ruusunen/ ].

Todellisuus on, että nuo ovat epidemiologisia havaintoja, joista mikään ei todista mitään syysuhdetta. Ne eivät ole ohjenuora. [ymmärrys on kokonaan hävinnyt kaikesta].

Sitä paitsi jos ajattelet, että koska paljon ihmisiä sairastuu samassa paikassa, se todistaa, että se on virus, niin sinun täytyy ajatella, että Hiroshima oli virus, ja jos se leviää, sinun täytyy ajatella, että Tsernobyl oli virus. Todellisuus on myös, että kun satojen vuosien ajan ajateltiin, että kun merimiehiä sairastui toinen toisensa perään ja heidän hampaansa putosivat ja heidän sydämensä pettivät ja he kuolivat, sen täytyy olla tarttuva tauti, niin kävi ilmi, että se oli keripukki (jonka aiheuttaa C-vitamiinin puutos), ja kun joku söi limetin (eräs sitruunalaji), koko ongelma poistui.

Meillä on pitkä väärässä olemisen historia tässä asiassa.

Se, mitä seuraavaksi kerron, tulee toivottavasti shokeeraamaan kuuntelijoitasi, jotka eivät ole kuulleet sitä, koska se shokeerasi minuakin. Siis: Jos sanotaan, että seuraava askel on sitten se, että otetaan sairas henkilö, jolla on tuhkarokko, AIDS, vesirokko, Covid tai mikä onkin, mikä tahansa niin sanottu virustauti, ja kysytään kysymys: ”Onko mahdollista löytää yhdenmukainen, rakenteellisesti identtinen partikkeli [se ’virus’!] mistään kehon nesteestä tuosta sairaasta henkilöstä?”, niin vastaus on: ”Jos katsotaan lääketieteellistä kirjallisuutta, niin ei ole yhtäkään tapausta, jossa tuo olisi totta.” [ns. virustautisista ei ole koskaan löydetty virusta; ei ole olemassa virusten aiheuttamia sairauksia].

Kerron sitten teille, ihmisille, jotka ovat yhtä mieltä siitä, mitä äsken sanoin: Eiliseen mennessä 95:ltä terveysalan instituutiolta on kysytty: ”Voitteko näyttää minulle tutkimuksen, jossa on löydetty SARS-CoV-2-virus jonkun Covidia sairastavan ihmisen jostakin nesteestä?”, ja ne ovat vastanneet kirjallisesti: ”Emme.”

Sellaiset johtavat instituutiot kuin Pasteur Institute, Robert Koch Institute ja CDC (USA:n tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskus) ovat vastanneet: ”Emme.”

Jos virologeilta, jotka kirjoittavat tutkimuksia, joissa sanotaan ”SARS-CoV-2:n eristäminen”, kysytään kirjallisesti tuo kysymys, he vastaavat kaikki: ”Emme.”

Mainitsen myös seuraavan asian. Andyllä (Andrew Kaufman) ja minulla oli tilaisuus esittää se, mistä me puhumme tänään, ryhmälle lakimiehiä, aktivisteja ja lääkäreitä, ja he kutsuivat erään miehen, joka esiteltiin meille kiinalaisessa CDC:ssä Wuhanissa 20 vuotta toimineeksi laboratoriopatologiksi ja laboratoriovirologian asiantuntijaksi ja Yalen yliopistossa 20 vuotta toimineeksi patologiksi. Me kysyimme häneltä: ”Onko mahdollista nähdä eristetty näyte SARS-CoV-2-viruksesta jostakin Covidia sairastavasta potilaasta?”, ja hän sanoi: ”Ei.” Me kysyimme: ”Miksei?” Hän sanoi: ”Niitä ei ole riittävästi nähtäväksi.”

Tämän johdosta on kysyttävä, että jos viruksia ei ole riittävästi nähtäväksi elektronimikroskoopissa, minkä teorian nojalla ne tulevat tappamaan meidät kaikki?

Andy sitten minun läsnäollessani kysyi: ”Entä jos kerätään yhteen 10 ihmisen keuhkoputkinestenäytteet, olisiko siinä sitten riittävästi viruksia nähtäväksi?”, ja hän sanoi: ”Ei.” Andy kysyi: ”Entä sadan ihmisen?”, ja hän vastasi: ”Ei.” Andy kysyi: ”Entä 1 000 ihmisen?”, ja hän sanoi, ettei niitä ole riittävästi nähtäväksi. Sitten me kysyimme: ”Entä 10 000 ihmisen?”, ja hän vastasi: ”Ei ole riittävästi nähtäväksi”, ja sen jälkeen hän ei enää vastannut. [virusasiantuntijat eivät tiedä viruksista yhtään mitään, koska niitä ei ole olemassa – tietenkään eivät voi tietää].

Todellisuus on siis se, että jokainen, joka tietää jotakin virologiasta, on yhtä mieltä siitä, ettei ole mahdollista löytää tätä yhdenmukaista, morfologisesti identtistä partikkelia yhdenkään sairaan henkilön kehon nesteestä, olipa kyseessä vesirokko, tuhkarokko, sikotauti, influenssa, AIDS/HIV, Covid tms.

Miksi he sitten ovat kirjoittaneet noin 10 000 tutkimusta, joissa väitetään, että virus on eristetty? Tuo on mahdollista juuri siltä pohjalta, jota Andy äsken kuvasi. He ottavat näytenestettä, sekoittavat sen lehmän sikiöseerumin, vasikan seerumin ja apinan aineksen kanssa, he levittävät sen vero-solujen (apinan munuaissolujen) päälle tavallisesti tai muuntyppisten solujen päälle. He myrkyttävät sitä ja nälkiinnyttävät sitä, ja se hajoaa, ja he kutsuvat tuota hajoamista eristämiseksi, vaikka meillä on nyt kaksi erillistä koetta, jotka osoittavat, että tuo hajoaminen tapahtuu, vaikkei mitään sairaasta lähteestä otettua näytettä (ja sen oletettuja ”viruksia”) lisätä (so. hajoaminen eli ”eristäminen” ei johdu ”viruksista” vaan itse laboratorioproseduurista, myrkyttämisestä ja nälkiinnyttämisestä).

Alkuperäisen kokeen, joka oli tuollainen kontrollikoe (ei lisätä sairasta näytettä ja sen oletettuja ”viruksia”), teki Enders, ja hän ei lisännyt soluviljelmään näytettä kenestäkään, jolla oli tuhkarokko. Kontrollikokeensa tuloksesta hän sanoi, verrattuna alkuperäiseen kokeeseensa, johon hän oli lisännyt tuhkarokkoa sairastavasta henkilöstä otettua näytettä ja sen oletettuja ”viruksia”: ”Tuloksia oli mahdoton erottaa toisistaan.”

Kun ensimmäisen kerran luin tuon, ajattelin, että hetkinen, osoitit juuri, että kaikki tuo solujen hajoaminen, jota kutsutaan ”viruksiksi” [so. soluviljelmä muuttuu hajotessaan muka ”virusviljelmäksi”, jota käytetään sitten mm. rokotteina], tapahtuu, vaikket lisää mitään kenestäkään, jolla on tuhkarokko. [syvä on kotimaisen Taleban-mafian petos, siis virologian petos ja niiden petos, jotka luottavat virologiaan, esim. THL ja hallitus ja terveydenhuoltojärjestelmä].

MIKE ADAMS: He löytävät siis viruksia mistä tahansa, kun he vain tappavat soluja. Näin he voivat löytää ”koronaviruksia”, eikö niin? [näin Suomen häärääjäjoukkokin – äärijärjestö Taleban – voi löytää mitä tahansa ”viruksia” koska vain]. Tämä on tavatonta! Arvostan todella teitä molempia, kun jälleen tuotte esiin näitä asioita. Tiedän, että olette puhuneet tästä satoja kertoja. Monille meistä tätä asiaa täytyy toistaa useita kertoja, ennen kuin ymmärrämme sen, ja tämä koskee itseänikin.

ANDREW KAUFMAN: Mike, näin tapahtuu aina, kun on vaihdettava tämän kaltaista paradigmaa (tieteen yleisesti hyväksyttyä oppirakennelmaa), koska me todella olemme haastamassa mikrobiteorian. Sopeutuminen vie oman aikansa. Se on prosessi. Sinua voi todella auttaa tutkimaan kaikkea muuta meneillään olevaa tieteellistä raportointia, jos ymmärrät, ettei itse asiassa ole olemassa virusta, josta voitaisiin puhua.

Tulet näkemään, että kerta toisensa jälkeen se tapa, jolla he tekevät näitä tutkimuksia, on erilaisten simulaatioiden (jäljittelyiden) käyttäminen. [tutkimuksetkaan eivät ole todellisia – käytetään kuvitteellisia todellisuuden korvikkeita, esimerkiksi kuvitteellisia ”viruksia”, tutkimuskeinoina; tämä on valtava petos, joka läpäisee koko yhteiskunnan ja luhistaa sen automaattisesti, kuten nähdään; kotimainen Talebanimme tuhoaa meidät mielikuvitustuotteilla].

He tekevät itse asiassa virtuaalisia tietokonesimulaatioita (”viruksen”) genomin sekvenssin luomiseksi ja sen osoittamiseksi, onko maskeista jotakin potentiaalista hyötyä, koska kun he tutkivat maskeja, todellisessa maailmassa ne eivät ole tehokkaita. [virologia on lumottujen ja noiduttujen pahantahtoisten kakaroiden tietokoneleikkiä, johon äärijärjestö Taleban – THL, terveydenhuolto ja hallitus – ryntää mukaan median hyppiessä vieressä riemusta, kun saavat manipuloida ja huijata sydämen kyllyydestä, loputtomiin].

He ovat menneet niin pitkälle, että he itse asiassa tekevät valeviruksia (pseudoviruses), joita he kutsuvat varianttien (muunnosten) valeviruksiksi, koska heillä itse asiassa ei ole todellista varianttia, koska sitä itse asiassa ei ole olemassa. [virologian paksu valehtelu pursuaa kohta kaikkien yhteiskunnan seinien läpi].

He toimivat niin, että he ottavat toisesta ”viruksesta” kuorivaipan, tyhjentävät sen ja panevat sinne synteettisiä (keinotekoisia) geenejä, jotka he olivat luoneet laboratorion syntetisaattorissa. Sitten he panevat tuon luomuksensa soluviljelmään ja laittavat sekaan vasta-aineita, joiden he sanovat olevan tämä Covid-vasta-aine tai tuo Covid-vasta-aine, ja tällä tavalla he saavat informaatiota varianteista. [tämän härskimmäksi valehtelu ja huijaaminen ei voi mennä].

MIKE ADAMS: Tuo on erikoista, ja luulen, että termi, jota he käyttävät, on in silico, joka tarkoittaa sitä, että se on tietokonesimulaatio.

Haluan tässä kertoa kohtaamisestani Thermo-Fisher-yhtiön myyntiedustajien kanssa. Yritimme ostaa PCR-laitteiston reilu vuosi sitten ravintotiedelaboratorioomme, koska yritimme säästää aikaa salmonellanäytteiden inkuboinnissa (viljelyssä) jne., ja he olivat luvanneet, että voisimme tehdä sen 12 tunnissa 72 tunnin sijaan käyttämällä PCR:ää. Pyysin heitä saapumaan toimistooni tapaamaan meitä ja näyttämään meille, kuinka se toimii. He saapuivat, ja minulla oli joitakin kysymyksiä heille, esimerkiksi sellainen, että kuinka saan määrän, mikä on tämän kojeen määränilmoituskyky. He sanoivat, ettei siinä ole sellaista, se ei voi ilmoittaa määrää, ja minä sanoin, että kuinka tiedän, onko ruoka saastunut johonkin tiettyyn kynnysarvoon asti tai onko kyseessä vain yhden geneettisen materiaalin lajin läsnäolo; minun on heitettävä pois koko tämä määrä, koska on olemassa standardit, on olemassa eurooppalainen standardi, on olemassa FDA:n (USA:n elintarvike- ja lääkehallituksen) standardi, tiedättehän: salmonella – kokonaan ulos; hiiva ja home – tietty kynnysarvo, jos menee yli sen, sen FDA katsoo saastuneeksi, jos jää alle sen, sen FDA katsoo turvalliseksi. On siis oltava määrien määrittäminen. He eivät voi toimittaa sellaista.

Kysyin sitten, että mistä voin saada vertailunäytteet, ja he sanoivat, että ne vain ladataan. Sanoin, että mitä te tarkoitatte. Mitä minä lataan? Salmonella? Mistä te oikein puhutte? He sanoivat, että kyseessä ovat vain digitaaliset kirjastot, ja sitten niitä vain päivitetään ja ladataan, ja tämä on se, mitä koje (PCR-testi) etsii.

Olet siis täysin oikeassa. Tuolloin ymmärsin, että se kaikki on simulaatiota. [keinotodellisuus työntää kaikessa todellisen todellisuuden pois].

THOMAS COWAN: Jos katsot Christian Drostenin (saksalainen ”koronaviruksen” PCR-testin kehittäjä) alkuperäistä paperia siitä, mistä PCR-segmentit eli PCR:n primerit (käynnistysmolekyylit eli alukkeet; niillä määritetään, mitä näytteistä PCR-testillä etsitään) tulivat [niitähän otetaan noista digitaalisista kirjastoista], niin he sanoivat, että heille oli haaste kehittää kunnollinen testi, koska HEILLÄ EI OLLUT KOSKAAN HALLUSSAAN VIRUSTA [ei tietenkään ollut, koska sitä ei ole olemassa; koronatesti on rakennettu tyhjän päälle, mikä on eräänlainen huijauksen huippu].

On ymmärrettävä, että PCR-testillä on kaksi premissiä (ehtoa, rajoitusta). Ensinnäkin on tiedettävä, että tämä käynnistysmolekyyli, tämä RNA-sekvenssi, tuli vain tuosta tietystä ”viruksesta”; se on uniikki tuolle ”virukselle”. Toinen premissi on se, ettei yhdelläkään toisella organismilla ole tuota sekvenssiä. Tiedät, että se tuli tuosta yhdestä, eikä millään muulla organismilla ole sitä. Eikä PCR-testin kehittäjillä ollut ”virusta”! [PCR-testillä ei ole mitään virkaa, se ei mitenkään liity mihinkään ”virukseen”]. Ei voida sanoa, että tämä pieni käynnistysmolekyyli, tämä RNA-sekvenssi, tuli kokonaisesta ”viruksesta”, ellei hallussa ole tuota kokonaista ”virusta.”

Ihmisessä on 93 samanlaista sekvenssiä kuin väitetyn koronaviruksen PCR-testin käynnistysmolekyyleissä on. Mikrobien kohdalla lukumäärä on muistaakseni 91. Koko asia on siis hölynpölyä. [PCR-testi etsii siis näytteistä ihmisen, mikrobien jne. sekvenssejä, ei ”virusten” sekvenssejä, koska viruksia ei ole olemassa; positiiviset testitulokset eli ”tapaukset” ovat huuhaata, huijausta ja terroria].

MIKE ADAMS: Olet aivan oikeassa. Olen saanut vahvistuksen eräästä toisesta lähteestä, eräältä haastattelemaltani lääkäriltä. Hän puuhasteli BLAST-ohjelmiston kanssa (BLAST = Basic Local Alignment Search Tool, biologinen ohjelmisto ja algoritmi, joka etsii samankaltaisia alueita sekvensseistä), joka on varmasti teille molemmille tuttu. He syöttivät sisään muistaakseni yhden delta-variantin geenisekvenssin, ja BLAST-ohjelmisto ilmoitti, että se on homo sapiens (ihminen). He siis nähtävästi testaavat nähdäkseen, oletko ihminen tai muuta.

Toinen asia on, että valtavirtatieteen mukaan tässä (”koronaviruksessa”) on noin 33 000 geeniä, mutta PCR-testi testaa ehkä 50 emäsparia, tai 100? (nuo ovat mainittujen käynnistysmolekyylien, primereiden, mittoja; niitä pikkupätkiä, joita PCR-testi näytteistä etsii). Ja aivan kuten sinä, tri Cowan, sanoit, kuinka tuo voi olla uniikki tuolle ns. virukselle? Se ei ole uniikki.

THOMAS COWAN: Se ei ole uniikki, koska jos sinulla ei ole hallussasi ”virusta” ensin, minkä he kaikki myöntävät, ettei heillä ole, silloin et voi sanoa, että tämä pätkä tuli siitä. Näin me ihmiset ajattelemme. Et voi sanoa, että tämä kirjan kappale tuli tuosta kirjasta, ellei sinulla ole tuota kirjaa ensin.

MIKE ADAMS: Tri Kaufman, joitakin kuukausia sitten oli uutinen, että eräs äiti pani lapsensa pitämään maskia ja sitten hän lähetti nuo maskit laboratorioon analysoitaviksi, mitä ns. patogeeneja (”taudinaiheuttajia”) niissä oli. Analyysi osoitti kaikenlaisia uskomattomia asioita: tuberkuloosia, tuhkarokkoa ja noin 20 muuta asiaa. Se hämmästytti minua, mutta näillä lapsilla ei ole näitä sairauksia, joten mitä tuo tarkoittaa? Nämä maskit ehkä keräävät itseensä jotakin, mutta lapset eivät ole sairaita. Jos nämä partikkelit aiheuttavat sairautta, mikseivät nuo lapset ole sairaita?

ANDREW KAUFMAN: Tuo on hyvä huomio, ja se, mitä se todella kertoo meille, on se, että bakteerit eivät aiheuta sairauksia. Bakteerit luonnollisesti ovat todellisia olioita, ja me voimme eristää niitä ihmisistä, joten bakteerien ja virusten välillä on suuri ero.

Bakteereista havaitsemme, että niillä on itse asiassa samanlainen rooli kaikkialla luonnossa kuin meidän kehoissamme, niin sanottu saprofyyttinen funktio, jossa ne muuttavat kuolevia biologisia aineksia niiden olennaisiksi alkutekijöiksi, siis hajottavat niitä ja sulattavat niitä.

Se, mitä mielestäni noiden kokeiden avulla nähdään ja mikä todella on mielenkiintoista, koska

heillä oli sellaista kuin vakavaa aivokalvontulehdusta ja sinä mainitsit bakteerin, jonka oletetaan aiheuttavan tuberkuloosin, on se, että kun ihminen hengittää ulos, se on se tapa, jolla keho pääsee eroon toksiineista (myrkyistä), itse asiassa aivan kuten hiilidioksidi itse on happo veressä, joten jos ihminen ei voi saada ulos tarpeeksi hiilidioksidia, hänellä on happaman veren ympäristö, joka, kuten tiedämme, voi johtaa sairauteen ja tulee aiheuttamaan paljon ongelmia. [maskit estävät hiilidioksidin poistamista ja johtavat sairauksiin ja ongelmiin – muka Covidiin siis -, mikä on tarkoituskin].

Mutta on myös monia muita asioita, joita tulee ulos, olennaisesti mitkä tahansa helposti haihtuvat yhdisteet, jotka voivat poistua keuhkojen kautta, sekä kaikenlaiset partikkelit ja roskat ilmasta, jota hengitetään sisään; ne jäävät kiinni, ja sitten ne tulevat ulos hengityksessä. On siis monia asioita, joista keho yrittää päästä eroon, ja nuo asiat juuttuvat maskeihin.

On myös erilaisia bakteereja, joita on keuhkoissa ja joita tulee ulos uloshengityksen mukana, ja me myös hengitämme niitä sisään ympäristöstä ja ne todennäköisesti kommunikoivat ympäristön ja meidän kehojemme välillä, mutta ne periaatteessa myös jäävät kiinni maskeihin ja sitten ne todennäköisesti lisääntyvät siellä, koska siellä on kaikkia näitä toksiineja, joita muodostuu kuiduissa, ja ne vain hajottavat noita asioita, ja tuo on todellisuudessa se, mitä me olemme nähneet nyt.

Olen myös nähnyt yksittäisistä ihmisistä, jotka ovat kääntyneet puoleeni, että useat ihmiset ovat saaneet sairauksia maskeista. Yhdellä asiakkaalla oli keuhkokuumeen kaltainen sairaus, joka tuli muutaman päivän sisällä siitä, kun hänen täytyi ryhtyä pitämään maskia koko päivän työssä, ja toiselle asiakkaalle kehittyi ihoinfektio, impetigo (märkärupi), joka alkoi aivan suun ympäriltä, mikä on tyypillistä, mutta se itse asiassa eteni täsmälleen maskin muotoiseksi. Hänen lääkärinsä oli antanut hänelle yhä voimakkaampia ja voimakkaampia antibiootteja usean kuukauden ajan, kunnes kävi selväksi, että se on maskin muotoinen, ja kun hän sitten jätti maskin pois, hän alkoi parantua muutamassa päivässä.

MIKE ADAMS: Uskomatonta, mutta ei varmaankaan yllättävää. Maskeista puheen ollen näyttää aivan siltä kuin lääketieteellinen järjestelmä yrittäisi pakottaa ihmiset tekemään kaikkein pahimpia asioita heidän terveytensä kannalta: maskit, sulkutilat, eristämiset, ei auringonvaloa, kaikkia näitä asioita. [lääketieteellinen järjestelmä on ylivoimaisesti suurin sairauksien ja kuolemien syy maailmassa].

Tahdon kiinnittää huomiosi sitten Israeliin ja pyytää kommenttiasi tästä, koska Israelissa on melko arvoituksellinen tilanne. Heidän rokotuskattavuutensa on noin 80%, enimmäkseen epäonnistuvalla Pfizerin rokotteella. Siis 80%:n rokotuskattavuus, ja silti – ja heillä oli tiukka sulkutila ja tiukat matkustusrajoitukset ja niin edelleen – heillä on ennätyssuuri sairaalaan joutumisten ja ”infektioiden” määrä. He ovat hyvin hämmentyneitä, koska he sanovat itselleen: teimme kaikki oikeat asiat, me suoritimme massarokotuksia, olemme eristäneet jokaisen, jokainen piti maskia, ja miksi tämä ”virus” yhä leviää? Miten, nähtynä mikrobiteorian koko lähtökohdan haastamisen kannaltasi, selittäisit yksinkertaisemmin, mitä Israelissa on tapahtumassa? [ei ole olemassa koronavirusta, joten rokotukset ja muut koronatoimenpiteet eivät voi auttaa – ne vain tekevät sairaaksi ja tappavat, ja nämä sitten luetaan ”varianttien” tuottamaksi ”Covidiksi” ja niin saadaan lisää ”rokotusten tarvetta” ja rokotuksia ja koronatoimia, jotka aiheuttavat lisää sairautta ja kuolemaa jne. jne. loputtomiin].

ANDREW KAUFMAN: Mielestäni osuit todella naulan kantaan. Kaikki nämä toimenpiteet jos mitkä aiheuttavat sairautta. Tiedämme, että sulkutoimenpiteisiin ja ihmisten taloudellisten mahdollisuuksien pois ottamisiin ja pelkästään työllisyysasteeseen liittyy tunnettu kuolleisuus. Kun työttömyys kasvaa, kuolleisuus myös kasvaa.

Olemme nähneet kuolemia ja sellaisia asioita kuin itsemurhat ja yliannoksiin kuolemiset. Nyt erityisesti Israelissa, jossa on hyvin suuri mukautumisaste ja he todella pakottavat väestöä siellä ottamaan näitä rokotuksia, he itse asiassa ruiskuttavat myrkkyä 80%:iin ihmisistä, ja tämä johtaa kaikenlaisiin sairauksiin, mutta he eivät lue näitä sairauksia sen syyksi. He yrittävät saada kaiken näyttämään siltä, että niitä aiheuttaa virus, ja tämä on todella tämän koko psykologisen operaation voimakkain hyökkäys, koska tuo ”virus” on eksistentiaalinen uhka ja se luo pelkoa, ja kun ihmiset ovat voimakkaiden pelkoreaktioiden vallassa, heitä on paljon helpompi manipuloida, ja tämä on syy pitää sitä (”virusta”) elossa. [äärijärjestömme Taleban, siis päättäjämme ja terveysviranomaisemme, panevat – mediaa hyväkseen käyttäen – kansanvammauttamis- ja kansanmurhatoimensa ”viruksen” syyksi; virus on tehokas syntipukki, ja siksi viruksista ja varianteista ei tulla luopumaan, viruksiahan sanotaan ”uudeksi normaaliksi”, ja siihen normaaliin kuuluu ”viruksen” ja ”varianttien” mahdollistama varsinainen päämäärä, jatkuva tuhoaminen ja tappaminen eli jatkuva kansanmurha ja jatkuva kaiken tuhoaminen].

Niinpä kaikki kertomukset, kuten esimerkiksi variantti ja jopa sellaiset asiat kuin ns. vasta-aineriippuvainen voimistuminen, jossa rokotteen ja ”viruksen” yhdistelmä on se, joka tulee tappamaan ihmisiä, pitävät yllä ajatusta, että olemassa on pelottava virus.

Jopa ennustuksia nähdään, ja minä näin nyt erään tunnetun sanomalehden pääkirjoituksen, jossa kerrottiin, että he odottavat uutta tappavaa varianttia täksi flunssakaudeksi, ja he tulevat kutsumaan sitä Covid-22:ksi. Ja tämän on määrä jatkua.

THOMAS COWAN: Tässä on perustavanlaatuinen ironia, joka liittyy siihen, että jos kysytään, kuinka he todistavat viruksen olemassaolon, vastaus on: soluviljelmässä tapahtuvan sytopaattisen efektin (solukuoleman) kautta. Kuinka sytopaattinen efekti saadaan aikaan soluviljelmässä? Kuten Andy sanoi, se on yksinkertaista: nälkiinnytetään ja myrkytetään soluviljelmää. Näin saadaan aikaan vaikutus, jota kutsutaan viruksiksi, ja sitten se hajoaa moniksi pieniksi partikkeleiksi, ja sitten sanotaan: tuo partikkeli on paha kaveri, ei tuo tuolla, ei muu osa jätteestä, vain tuo yksi.

Ironia on: kuinka tehdään virus? Nälkiinnytetään ja myrkytetään soluja. Kuinka tehdään ihmisistä sairaita? Nälkiinnytetään ja myrkytetään ihmisiä. Meillä on useita luovia tapoja nälkiinnyttää ihmisiä: saamalla heidät syömään ruokaa, joka ei ole varsinaista ruokaa; tämä on eräänlaista nälkiinnyttämistä. Ja auringonvalosta poissa oleminen on eräänlaista nälkiinnyttämistä. Ja poissa oleminen rakkaiden seurasta on eräänlaista nälkiinnyttämistä. Ja samoin on se, ettei kommunikoida, ja se, ettei mennä työpaikalle, jos satutaan pitämään työstä, mitä useimmat ihmiset eivät tee. Sitten me myrkytämme heitä myrkyillä suoraan tai syömällämme ”massalla” [ns. ”ruoalla”], jotka saavat aikaa kaikenlaista, ja sitten me kysymme: ”Miksi he tulevat sairaiksi?” Tuolla tavalla he tekevät viruksia.

MIKE ADAMS: Aivan, mutta näyttää siltä, ettei tämä pelon ja väitetyn sairauden kierre lopu koskaan, koska tämä tuo mieleeni sanokaamme tuhat vuotta sitten eläneet taikauskoiset ihmiset, jotka elivät jollakin Tyynenmeren saarella, jolla on tulivuori. Heillä on siellä ylimmäinen pappi, ja hän sanoo, että jos ette ole minulle mieliksi, tulivuoren jumalat suuttuvat, ja sen vuoksi teidän on tehtävä niin kuin minä sanon.

Tämän päivän virologit ovat täsmälleen samanlaisia. He sanovat, että täällä on tämä kauhea olio, joka tulee tappamaan teidät, ellette kuuntele meitä ja tottele meitä. Te ette voi nähdä tätä oliota. Mekään emme todella voi nähdä sitä. Luottakaa meihin, se on olemassa, aivan kuten tulivuoren jumalat, jotka suuttuvat. Nyt siis ikään kuin virusjumalat tulevat suuttumaan, mutta he eivät kykene näyttämään niitä meille.

THOMAS COWAN: Se on taika.

MIKE ADAMS: Se on. Se on hämmästyttävää.

THOMAS COWAN: Sen vuoksi sanoin tämän kirjassani, ja, kuten sattuvasti toit esiin, tämä ei ole uusi ilmiö ihmiskunnan historiassa. Tästä on kirjoitettu Prinsessa Ruusunen -sadussa (tuolla aiempana on kaksi linkkiä tähän satuun). Kuningas ja kuningatar tahtoivat saada lapsen, ja lopulta he saivat tyttären (prinsessan). Paha haltijatar lausuu taian heidän päälleen, ja sitten prinsessa pistää värttinällä sormeensa, ja he kaikki vaipuvat uneen, aivan kuten sulkutiloissa. Kaikki lakkaavat työskentelemästä, kukaan ei voi nähdä ketään muuta. Sitten kuninkaan linna joutuu orjantappurapensaikon alle, eikä kukaan pääse linnaan pensaikon läpi. Tämä loppuu vasta kun nuori prinssi sanoo: ”Minä en pelkää, en usko tähän roskaan”, ja sen jälkeen taialla ei ole enää valtaa häneen. Tässä kohdassa me olemme nyt. Olemme taian vallassa. Niin kauan kuin uskomme tähän taikaan, sillä on valta meidän ylitsemme.

MIKE ADAMS: Selvästi on, ja kaikki valtavirtalääkärit ovat taian alla. Tri Kaufman, tahtoisin kysyä – ja tämä on oikeutettu kysymys, ei kompakysymys lainkaan, yritän ymmärtää tätä paremmin -, onko olemassa mitään jonkinlaisen tarttuvuuden ilmiötä, joka saattaa johtua jostakin muusta kuin viruspartikkeleista? Voivatko jotkut ihmiset tehdä toisia ihmisiä sairaiksi, jos he jakavat jotakin: nesteitä, ilmaa, sylkeä tms.?

ANDREW KAUFMAN: Tähän kysymykseen on paljon vastattavaa, ja epäilemättä on olemassa tarttumisen ilmiö, koska me näemme tämän monilla alueilla, kuten esimerkiksi näemme, että kun naiset tulevat lähelle toisiaan ystävyyssuhteissa tai muissa puitteissa, heidän kuukautiskiertonsa alkavat kulkea samassa tahdissa. Tiedämme, että nauru, haukottelu ja senkaltaiset asiat ovat tarttuvia.

Me siis kommunikoimme toistemme kanssa, ja koska ainoa asia, jonka on katsottu olevan mahdollinen mekanismi tähän, ovat mikrobit, he eivät todella ole tutkineet, millä muilla tavoilla me voisimme kommunikoida. Feromoneista on hyvin vähän tutkimusta; tuo on varmasti yksi asia. Lisäksi on sellaisia asioita kuin empatia ja peilisolut (hermosolut, jotka reagoivat liikkeisiin, ääniin, ilmeisiin, eleisiin jne.), ja on olemassa monia tapoja. Emme myöskään voi sivuuttaa sitä, että olemme usein samojen ympäristöolosuhteiden ja laukaisevien tekijöiden alaisia, aivan kuten jos söisimme ravintolassa ja jokainen, joka tilasi kanaa, saisi ripulin; se johtuisi tuossa kanassa olevista toksiineista.

Tom (Cowan) ja minä varmasti olemme yhtä mieltä siitä, että näemme, luokittelusta riippuen, kolme tai neljä syytä sairauteen, eikä niiden ulkopuolella ole itse asiassa mitään muuta syytä, ja ne ovat nälkiintyminen, myrkytys ja vamma, ja vamma voi luonnollisesti olla psykologinen tai fyysinen, ja me voimme todella selittää kaikki sairaudet tuolla tavalla [ei ole olemassa sairaaksi tekeviä viruksia ja bakteereja].

On olemassa mikro-organismeihin liittyviä tapoja tulla sairaaksi, koska kun ne suorittavat kuolleen ja kuolevan materiaalin hajottamisen tehtäväänsä, ne joskus synnyttävät myrkyllistä jätettä, aivan kuten me synnytämme myrkyllistä jätettä. Entisaikaan me levitimme paljon enemmän sairautta toinen toisiimme, kun meillä oli sellaisia elinoloja, joissa 150 ihmistä jakoi yhden kylpyhuoneen ja he kaikki altistuivat toinen toistensa ulosteille koko ajan.

Jos siis bakteerien annetaan kasvaa esimerkiksi mätänevässä lihassa ja se tuottaa myrkyllistä jätettä, siitä saadaan ruokamyrkytys, sellainen kuin stafylokokkitoksiinimyrkytys tai botulismi tms.

Joskus jopa meidän oma lihamme kuolee, kuten esimerkiksi pakkasen puremassa tai onnettomuusvammassa. Kun bakteerit syödessään meidän omaa kuollutta lihaamme tuottavat toksiinia, se voi aiheuttaa septisen shokin (verenmyrkytysshokin), kuten kuolion. Olemme kaikki kuulleet tästä, ja sen vuoksi me yksinkertaisesti poistamme tuon kuolleen lihan kehosta, jottei noita toksiineja joudu verenkiertoomme, ja niin pysymme terveinä ja elossa.

Mutta tuo on aivan eri asia kuin kehoomme tunkeutuva ja siellä kasvava ja kudostamme elävänä syövä organismi; sellaista kerta kaikkiaan ei tapahdu luonnossa. [äärijärjestömme Taleban – siis hallitus, virologiset ja bakteriologiset hääräilijät, THL, terveydenhuoltojärjestelmä ja näitä palveleva media – on siis kerta kaikkiaan väärässä, julistaa täysin väärää oppia]

MIKE ADAMS: Olen iloinen, että selvitit tuota; on tärkeää pitää nuo kaksi asiaa erillään. Tahdon kysyä sinulta myös myrkyllisestä piikkiproteiinista. Siten kuin minä ymmärrän sen, oletko yhtä mieltä siitä, että voi olla partikkeleita tai aineita, jotka voivat olla myrkyllisiä ihmisen kudoksille? Ajatteletko, että rokotteissa oleva piikkiproteiini on yksi noista aineista, jotka ovat myrkyllisiä ihmisen soluille?

THOMAS COWAN: Voinko käsitellä tätä hieman. Tätä voidaan itse asiassa selvittää tutkimusten avulla, ja itse asiassa on olemassa melkoinen määrä tutkimuksia siitä, voiko sairas ihminen, jolla on ns. virustauti, tehdä terveen ihmisen sairaaksi. Tuo on järkeenkäypä teoria, koska meillä kaikilla on kokemusta jonkinlaisesta leviämisestä. Minulla on hallussani 12 vertaisarvioitua tutkimusta, ja ne kaikki on tehty ennen 1950-lukua, koska he lopettivat niiden tekemisen.

Nuo tutkimukset alkoivat vuoden 1918 flunssasta, jolloin he ottivat flunssan kourissa olevia ihmisiä ja altistivat terveitä ihmisiä heille niin, että nuo sairastuneet henkilöt yskivät heidän avoimiin suihinsa ja heidän neniinsä siirrettiin sairastuneiden henkilöiden nenistä otettua räkää, ja kaikki nämä flunssatutkimukset ja vilustumistutkimukset – ne olivat erittäin hyvin tehtyjä tutkimuksia – päättyivät niin, ettei yhden yksikään sairastunut.

Vuonna 2009 tehtiin myös eräs vaikuttava vesirokkotutkimus, jossa imettiin vesirokkoa sairastavien lasten ihorakkuloista nestettä ja altistettiin muita lapsia sille, eikä kukaan näistä sairastunut ennen kuin heidän ihoaan rikottiin ja tuota puhdistamatonta rakkulanestettä ruiskutettiin suoraan kudokseen, jolloin he saivat vain ihottumaa tuon kohdan ympärille, eivät vesirokkoa, ja tuollainen saatu ihottumakin voi tulla monesta syystä.

Kuitenkin sanoisin, että on olemassa leviämisen kokemus, mutta todellisuudessa se on olemassa vain kokonaisten organismien välillä, toisin sanoen yhdestä ihmisestä toiseen. Esimerkiksi naiset synkronoivat kuukautisensa. Mikä tässä leviää? Minulla on teorioita, mutta kukaan ei tutki tätä, joten me emme tiedä. Tavallisesti se on kommunikaatiostrategia tai jotakin sen kaltaista, mutta usein se ei ole, koska se voi olla sama myrkyllisyys, kuten Andy sanoi, tai jotakin sen kaltaista.

Me emme kuitenkaan voi unohtaa, että maailmassa on olemassa jotakin, jota kutsutaan resonanssiksi. On olemassa monenlaista kommunikaatiota, jota kaikki eläimet tekevät, ja on sellaista kommunikaatiota, että nyt on aika poistaa kehosta myrkkyjä, mutta valitettavasti tämä poistaminen, jota me kutsumme vesirokoksi, ei ole sairaus, se on kypsymisvaihe.

MIKE ADAMS: Tuo selitys auttaa paljon, kiitos siitä. Olin kysymässä myös siitä, että nyt ei väitetä virusten lisääntyvän. Ei ole virusten lisääntymiskoneistoa, on vain myrkyllinen partikkeli tai myrkyllinen molekyyli, samoin kuin jos hallituksella on laboratorio, jossa he syntetisoivat VX-hermokaasua, ja selvästi VX-hermokaasu on myrkyllinen molekyyli, mutta entä sitten piikkiproteiinilasti, jossa ei ole tuollaista lisääntymiskoneistoa? He väittävät, että se on rokotteissa oleva antigeenikohde, mutta minusta näyttää, että he vain latasivat rokotteita myrkyllisellä partikkelilla, eräänlaisella ”hermokaasulla”, mutta hitaammin vaikuttavalla. Tämä taitaa olla seuraava kysymykseni.

ANDREW KAUFMAN: Tuo piikkiproteiini on hieman mysteerinen, koska sitä ei ole koskaan otettu mistään todellisesta luonnollisesta organismista ja puhdistettu erillisenä. Pohjimmiltaan he vain rakensivat sen näillä tietokonesekvensseillään, in silico -sekvenssinä siis, ja sitten he valmistivat sen geenimuokatuissa organismeissa rekombinaatioproteiinina (yhdistelmäproteiinina). Sitä voidaan siis ostaa lasipullossa monista erilaisista laboratorioista kaupallisesti. Sitä on tutkittu, ja se on ehdottomasti myrkyllinen.

Näistä geneettisistä rokotetuotteista emme ole varmoja, muodostuuko todella tätä piikkiproteiinia, koska sitä ei ole rokotteessa. Rokotteessa on geneettinen koodi tätä proteiinia varten, mutta koska he tahtovat välttää tekemästä mitään karistamiseen (varistamiseen, shedding) liittyviä tutkimuksia, joita vaaditaan geeniterapioissa, he toimivat niin, että he saivat luokiteltua tämän tuotteen rokotteeksi, jolloin he saattoivat ohittaa ne. He eivät siis itse asiassa ole koskaan tutkineet, muodostuuko tätä piikkiproteiinia todella jossakussa, joka saa näitä injektioita. [rokotevalmistajia ei kiinnosta lainkaan se, toimiiko rokote sillä tavalla kuin he väittävät, ja silloin se ei tietenkään kiinnosta meidän Talebaniammekaan – THL:ää, hallitusta ja terveydenhuoltoa; rokotevalmistajat eivät tiedä, auttaako heidän rokotteensa, ja silloin sitä ei tietenkään tiedä myöskään meidän Talebanimmekaan; rokotevalmistajat tietävät, ettei heidän rokotteensa tarkoitus ole edistää terveyttä, ja silloin sen tietää luonnollisesti myös meidän äärijärjestömme Talebankin; meidän äärijärjestömme Taleban – THL, hallitus ja terveydenhuolto, on ostanut veronmaksajien eli kansan rahoilla valtavan määrän rokotteita jotakin muuta kuin terveyttä varten, mahdollisesti koko kansan myrkyttämistä varten, kansan vammauttamista ja tappamista varten, kansan orjuuttamista varten; näin suomalaiseenkin maaperään on kasvanut ikioma, koko maan peittävä myrkkysieni itiöineen – äärijärjestö Taleban].

Mielestäni on siis todella vaikea sanoa, mikä spesifisesti aiheuttaa kaikki valtavat määrät vahinkoja ja kuolemia. Syynä voi olla moni asia, koska hydrogeeli tai lipidinanopartikkeli – se on kuori, joka sisältää materiaalin – myös on tunnettu itsenäinen myrkky, ja sitten on tietenkin paljastamattomia aineosia, jotka voisivat myös olla myrkyllisiä.

MIKE ADAMS: Polyetyleeniglykoli taitaa olla yksi niistä. Seuraava kysymys tri Cowanille. Hieman taustaksi katselijoille: laattatektoniikka (mannerlaattojen liikkuminen). Täällä meillä on kaksi vierasta, jotka haastavat mikrobiteorian. Jos mennään taaksepäin historiassa, oli aika, jolloin maailman kaikki merkittävät tiedemiehet ajattelivat, että ajatus mannerten liikkumisesta oli naurettava. Sitten yksi tiedemies astui areenalle ja kehitti teorian mannerlaattojen liikkumisesta ja muutti koko paradigman osoittamaan, että mantereet todella ovat aina liikkuneet sopiakseen yhteen, että massiiviset laatat ovat liikkuneet pitkin planeettaa miljoonien vuosien ajan. Tämän sitten valtavirtatiede hyväksyi.

Kysymykseni sinulle, tri Cowan, on, että eikö olekin totta, että kautta tieteen historian – ja on olemassa monia muita esimerkkejä – paradigmat, jotka olivat laajalti hyväksyttyjä, sellaiset kuin että maa on maailmankaikkeuden keskus, eräs paradigman tyyppi, syöstiin vallasta tieteellisen vallankumouksen kautta, ja että olisiko tuo mielestäsi sellainen tapahtuma, joka meidän ehkä täytyisi nähdä nyt?

THOMAS COWAN: Vaikka en tiedä laattatektoniikasta mitään, se todennäköisesti on hieno esimerkki. Tämä (nykyinen paradigma) on kehittynyt satojen vuosien ajan, ja sanoisin rehellisyyden nimissä, että jos tahdotaan mennä tätä tietä eteenpäin, on olemassa jotakin, joka näyttää olevan tarttuvaa ihmisten välillä. Ihmisten välillä on kommunikaatiostrategioita. Jos mennään ajassa taaksepäin jopa tuhansia vuosia, silloin on ollut energia-aaltomuotoja ja kaikenlaisia asioita selityksenä sille, kuinka elävät organismit kommunikoivat toistensa kanssa.

Tiedämme myös, että kasvit ja puut kommunikoivat toistensa kanssa juurissaan olevien kemikaalien välityksellä ja jonkin sellaisen välityksellä, jota kutsutaan biologiseksi resonanssiksi, jonka olemassaolosta saadaan yhä enemmän ja enemmän näyttöä hyvin selvissä laboratoriotutkimuksissa.

Valitettavasti on niin, että me ikään kuin laitamme kaikki munamme tähän yhteen koriin, että sen täytyy olla mikrobi, ja jos me vain teemme tiedettä – ja tiede tarkoittaa, että eristetään se, mitä etsitään, jotta nähdään, onko se ongelma, näin me ajattelemme -, käy ilmi, että se (so. mikrobi) ei ole ongelma.

Eikä ole niin, kuten Andy sanoi, että kudoksessa elävät bakteerit voisivat todellisuudessa tukahduttaa tuon kudoksen. Ne voivat itse asiassa luoda toksiineja, jotka aiheuttavat vahinkoa. Jos bakteeri tai ns. ”virus” on läsnä, se ei tarkoita, että se on ongelman syy. Jos niin väitetään, syyllistytään loogiseen virhepäätelmään.

ANDREW KAUFMAN: Tahdon vain lisätä, että se, mitä täällä itse asiassa on tapahtunut, on se, että koko tieteen ja lääketieteen ala on tullut melko tavalla solutetuksi ja manipuloiduksi tiettyjen päämäärien saavuttamiseksi, ja pääasiallinen hallitseva filosofia on ollut materialismi. Jos kokeet ovat sen kannalta epäsuotuisia, ne jätetään periaatteessa vaille huomiota.

Lääketieteessä meillä on Flexnerin raportin ja lääketieteellisen koulutuksen muuttamisen jälkeen ollut vain tämä allopaattinen leikkaa-polta-myrkytä -järjestelmä käytössä [allopatia on lääkehoito eli myrkyttäminen homeopatian vastakohtana]. Mikrobiteoria on tärkein sen takana oleva filosofia.

Aikoinaan oli niin, että armeija (USA:ssa) huolehti kaikesta tiedemiesten rahoituksesta ja antoi heille rajattomat määrärahat, koska he tiesivät, että jos he antavat ihmisten olla luovia ja käyttää intuitiivisuuttaan (kykyään oivaltaa vaistonvaraisesti), he tekisivät arvokasta teknologiaa ja tutkimusta. Nuo päivät ovat kuitenkin jo kauan sitten olleet ohi, ja nyt kaikki tutkimusrahoitus tulee käytännössä hallitukselta ja joissakin tapauksissa yksityiseltä teollisuudelta, jolla on taloudellisia intressejä.

Kaikki hallituksen sairautta koskeva tutkimus keskittyy kuitenkin mikrobiteoriaan, ja sen vuoksi on mahdotonta saada rahoitusta muiden mekanismien tutkimiseen, sellaisten kuin bioresonanssi tai sähkömagneettisia kenttiä koskeva teoria tai muu tällainen, koska se on ennalta määrättyä.

On olemassa myös lokeroitumista, ja mitä tulee aiemmin esittämäämme esimerkkiin tarttumisesta, siitä itse asiassa on akateeminen tutkimus sosiologian alalta, mutta sosiologeilla on rajalliset taidot eivätkä he ymmärrä biologiaa tai biofysiikkaa, joten heillä ei ole intellektuaalista kapasiteettia tutkia, mikä voisi olla syy-yhteydellinen mekanismi. Siksi he vain kuvaavat sitä sosiologisesti, ja silloin se käy melko tarkoituksettomaksi, koska se on vain havaintoa.

Tuon lokeroitumisen vuoksi kaikki tiedemiehet eivät tiedä, että nämä virologit täällä tämän lankun päässä ovat kävelemässä reunan yli, eikä kukaan huomaa sitä, koska he eivät edes ymmärrä täsmällisesti, mitä kokeita he tekevät. He eivät puhu toisilleen, eivätkä he ole saaneet poikkitieteellistä koulutusta.

MIKE ADAMS: Tämä drakoninen tiede näyttää edistyvän. Se on kaventamassa sallitun keskustelun mahdollisuuksia, se jopa rajoittaa itseään siinä määrin, että tässä puhjenneessa taudissa on lupa esittää hoidoksi vain rokotteet, ei edes muita reseptilääkkeitä, joiden patentti on sattunut raukeamaan, sellaisia kuin hydroksiklorokiini. Lääketeollisuuspeto (Big Pharma) siis rajoittaa itseään ja sanoo: ”Ei, vain rokotteet sallitaan.”

Itse asiassa tänään oli tarina, että You Tube kieltää sellaiset videot, joissa tarjotaan Covidin hoidoksi rukouksia rokotteiden sijaan. Nyt ei siis ole enää lupa rukoilla terveyttä, mikä kertoo paljon siitä, mihin ollaan menossa, mitä teknologiapetoon (Big Tech) tulee.

THOMAS COWAN: Jos voisin antaa toisen esimerkin siitä, mistä puhuitte aiemmin. Tälle tarinalle täytyy hankkia vahvistusta, ja sen vuoksi olen käyttänyt suuren osan viimeisestä 1,5 vuodesta sellaisten vanhojen tutkimusten etsimiseen, jotka todella tutkivat tätä mikro-organismien syysuhdetta sairauksiin.

Andy on oikeassa, vanhoina aikoina, 1890-luvulla ja 1900-luvulla, USA:n armeija oli hyvin huolissaan malariasta, koska se oli suuri ongelma Panamassa ja senkaltaisissa paikoissa. He menivät sinne, ja he sanoivat, ettei siellä ole paljon malariaa, ja he alkoivat käyttää arsenikkia ja yleensä pääasiassa rikkaruohomyrkkyjä, herbisideja, ja sitten he näkivät malarian lisääntyvän. Sitten heillä oli teoria, että se leviää moskiiton pureman kautta ja että se ottaa tämän bakteerin ja levittää sitä yhdestä henkilöstä toiseen.

He ottivat sitten joitakin malariaa sairastavia sotilaita ja panivat kiristyssiteen heidän olkavarteensa (verisuonet nousevat esiin käsivarressa), ja sitten he panivat heidän käsivarrelleen moskiittoja. Tutkimustuloksissaan he sanoivat, etteivät moskiitot purreet malariaa sairastavia. Se on ikään kuin moskiitot, koska ne lukivat meidän kirjojamme, sanoisivat: ”Ei, tässä kaverissa on jotakin vialla, tässä on jotakin myrkkyä. En pure häntä.” Tässä tapauksessa ne eivät mitenkään olleet voineet levittää sitä.

Niinpä he lopulta ajattelivat, että kyseessä on itse asiassa rikkaruohomyrkyn myrkyllisyys ja että sen vuoksi malariaan sairastutaan. En sano, että tuo on sataprosenttisesti totta, mutta se, mitä tässä sanon, on se, että heillä oli vapaus tutkia, mitä todella oli tapahtumassa, vapaus tutkia ja nähdä. Tuonkaltaista tutkimusta ei mitenkään voi tehdä nykyisin.

MIKE ADAMS: Oletteko koskaan perehtyneet Rupert Sheldraken teorioihin morfisesta resonanssista? Minä löysin jotakin aivan uskomatonta informaatiota. Itse asiassa pidin puheen tästä aiheesta, glykomolekyylien, sokereiden, muodostumisesta ja siitä, kuinka ne jäätyivät tietyissä lämpötiloissa. Heti kun yksi substanssi, nestemäinen sokeri, alkoi jäätyä tietyssä lämpötilassa yhdessä laboratoriossa, se alkoi välittömästi jäätyä toisissa laboratorioissa tuhansien kilometrien päässä, jopa joka puolella maailmaa, ikään kuin ne olisivat jakaneet informaatiota morfologisesta rakenteesta. Mitä ajattelette morfisesta resonanssista?

THOMAS COWAN: Minun ajatukseni on, että se selittää paljon – tämä ei tarkoita, että se olisi totta -, mutta en ymmärrä, miksi emme halua elää sellaisessa kulttuurissa ja sellaisessa sivilisaatiossa, joka sanoo: ”Hyvä, tutkikaamme tätä. Yrittäkäämme saada selville, onko se totta vai ei, tai kuinka se toimii.”

MIKE ADAMS: Kyllä. Miksemme voi kysyä kysymyksiä.

THOMAS COWAN: Kyllä, miksemme voi kysyä kysymyksiä. Tarkoitan: minä en tiedä. Olen vain joku kaveri, mutta en halua, että minulle sanotaan: ”Tuota kysymystä ei ole lupa esittää.” Tämä asia on minusta järjetön. Lääketieteellisessä tiedekunnassa opin, että he sanoivat: ”Me uskomme, että vain aineellista substanssia on olemassa.” Kysymykseni: ”Rakastatteko vaimojanne?” Vastaus: ”Kyllä.” Kysymykseni: ”Missä teissä on tämä konkreettinen jokin, jota kutsutaan rakkaudeksi?”

Kukaanhan ei todellisesti usko tuota. Kukaan ei usko, että ihminen tai rakkaus on vain sitä. Kuitenkin me teeskentelemme – tässä on taika jälleen -, että sen täytyy olla totta. Me emme tutki sitä, emmekä me kysy: ”Mistä tämä rakkauden ilmiö tulee?”

MIKE ADAMS: Se on vielä enemmän, tässä joudutaan keskusteluun jopa tietoisuudesta ja sielusta, ja periaatteessa se, mitä materialistit väittävät, on, että kallosi sisällä on toinen pikkuinen henkilö kontrolloimassa sinua, ja tuon pikkuisen henkilön sisällä on toinen pikkuinen henkilö heidän kallonsa sisällä, eikä tässä arvottoman roskan pakottamassa materialistisessa roskassa ole mitään järkeä.

ANDREW KAUFMAN: On todella paljon, mitä emme tiedä näistä asioista, ja erityisesti tämä käy ilmi, jos et pidä itsestään selvänä sitä, mitä sinulle kerrotaan.

Esimerkiksi koko genetiikan teoria sanoo, että jokaista proteiinia kehossasi koodaa jokin geeni, ja ehkä yksittäiseen proteiiniin tarvitaan jopa enemmän kuin yksi geeni. Kuitenkin meillä on yli 100 000 proteiinia, joita sanotaan ihmisen proteiineiksi, mutta vain 20 000 – 25 000 geeniä. Toisin sanoen: me emme koodaa kaikkea informaatiota.

Ja katsokaa, kuinka monimutkaista on kehojemme toiminta: miljardeja kemiallisia reaktioita tapahtuu joka sekunti tai joka mikrosekunti. Mistä siis tulee kaikki informaatio, joka koodaa kaikkea ja pyörittää kaikkea tuota monimutkaisuutta? Tiedämme, ettei aivoillamme ole aivan niin suurta kapasiteettia, joten fyysisten kehojemme ulkopuolella täytyy olla jokin informaatiota sisältävä kenttä tai muu informaation lähde, joka tekee mahdolliseksi toimintamme monimutkaisuuden ja fysiologiamme. Tämä asia todella viehättää minua, ja toivoisin saavani mahdollisuuden tutkia sitä tieteellisesti ja nähdä, mihin se johtaa.

MIKE ADAMS: Olen hyvin iloinen, että toit tuon esiin. Toit esiin todella tärkeän näkökohdan – itse asiassa ajattelen, että se alleviivaa koko tätä keskustelua -, joka osoittaa, että tämä valtavirtatieteen olettamus, että geenit koodaavat ihmisen koko olemista, on kertakaikkisen petoksellinen. Ihmisen geeniprojekti itsessään epäonnistui täydellisesti. He sekvensoivat jotakin, mutta mikään siinä ei määritä edes sormen paikkaa kädessämme, vielä vähemmän käyttäytymistä tai fysiologiaa tai kemiallisia toimintoja maksassasi. Mitään tuollaista ei löydy geneettisestä koodista.

THOMAS COWAN: Miksi kysyisit, kuinka tämä toimii? Missä on geeni kysymykselle, kuinka geeni toimii? Tahtoisinpa nähdä sen, koska luulen, ettei sitä ole olemassa.

Me olemme informaatiokentässä, ja shokeeraava asia on se, mikä kävi ilmi, kun tein eilen haastattelun erään italialaisen kaverin kanssa, joka kuvaili pitkään, kuinka informaatiota latautuu veteemme, joka on pohjimmiltaan maailman taidokkain fraktaaligeometrinen koodausjärjestelmä, joka luo radion kaltaisen järjestelmän. Siihen latautuu informaatiota valon kautta ja maan kautta ja auringon kautta ja ajatusten ja tunteiden ja ties minkä kautta, ja se luo elämää. Kun olin 3-vuotiaan ystäväni kanssa automatkalla, auton radiosta kuului haastattelussa minun ääneni, ja hän sanoi: ”Tom, kuinka sinä pääsit radion sisään?” Tuo kuvaa sitä, mitä me etsimme. Tuollainen on hölynpölyä. Minä en ole radion sisällä.

MIKE ADAMS: Hyvä, luulen, että olemme avanneet ovet tulevalle haastattelulle, ja toivon, että liitytte seuraani jälleen jonakin ajankohtana. Puhukaamme vaikka genetiikasta. Puhukaamme vaikka morfologiasta, tai miten olisi sikiökehityksestä, siitä, mikä informaatio ohjaa sitä prosessia, koska luulen, että olemme pääsemässä todelliseen ytimeen. Suuri osa siitä, mitä meille on kerrottu, on täyttä petosta, tai korkeintaan se on hyvin pieni osa suuresta kuvasta.

Haluan kiittää teitä. Mitään ajatuksia tähän loppuun? Kummallakaan?

THOMAS COWAN: Haluan vain kiittää sinua, Mike. Olen hyvin vaikuttunut siitä, etten ole mielistelemässä täällä. Sanon vain, mitä ajattelen. Kukaan meistä ei voinut uskoa tätä, emme yksinkertaisesti voineet. Ja me tutkimme ja tutkimme, ja sitten jotakin liikkui mielissämme sanoen, että pysy loogisuudessa, pysy luottamuksessasi, pysy terveessä järjessäsi, pysy tieteellisessä rehellisyydessäsi, ja sitten tulet oikeaan paikkaan.

MIKE ADAMS: Ehdottomasti. Kiitos sinnikkyydestäsi.

ANDREW KAUFMAN: On myös todella vaikea olla avoin oman mielen muuttamiselle erilaisissa asioissa, ja erityisesti myöntää, että on ollut väärässä. Me olemme kaikki jotenkin kokeneet tuon tässä asiassa. On hyvin tärkeää, että tulemme myös oppimaan uusia asioita tulevaisuudessa, että tulemme ymmärtämään, että olemme väärässä toisissa asioissa.

Joten, vähemmän tuossa hengessä, syy siihen, miksi tämä on niin tärkeää, on se, että jokainen yksittäinen aspekti juuri nyt meneillään olevassa tyranniassa ja maailmaa muuttavissa tapahtumissa perustuu tähän yhteen yksinkertaiseen asiaan, että on olemassa vaarallinen patologinen virus.

Heti kun ymmärretään, ettei sitä itse asiassa edes ole olemassa, puhumattakaan siitä, että se aiheuttaisi jotakin uutta sairautta, silloin ollaan vapaita näkemään helposti kaiken petoksellisen ja harhaanjohtavan tutkimusretoriikan ja kaikkien tyrannimaisten toimenpiteiden läpi, jolloin voidaan tehdä päätös siitä, kuinka todella voidaan suojella perhettä.

Se, mikä tässä on todellinen vaara, on vapauden menettäminen diktatuurille, ei riski sairastua mielikuvitusvirukseen.

MIKE ADAMS: Hyvin sanottu. Olen iloinen, ettei tämä ole 1700-luku, jolloin CDC (USA:n ”THL”) sanoisi, että ainoat sallitut hoidot ovat elohopeahöyryt ja suoneniskentä.

HAASTATELLUT: Pfizer on jo hyvin lähellä sitä!

MIKE ADAMS: Kyllä. He ovat tulossa siihen, ehkä se on seuraavaksi edessä.

Suomentaja ja kommentoija: Vesa-Ilkka Laurio

40 kommenttia

 1. MIKROBIT AIHEUTTAVAT SAIRAUKSIA
  En usko Laurion tai Kaufmannin vuodatuksiin. Koronavirusta ei ole eristetty, se on tosiasia, mutta että on olemassa mikrobeja, jotka aiheuttavat sairauksia, on myös tosiasia. Stefan Lanka myös väittää, etteivät bakteerit aiheuta sairauksia, vaan sairauksien syyt ovat näännyttäminen, myrkytys tai vamma (ruumiillinen tai henkinen). Luotan enemmän lääketieteen nobelin saaneeseen Luc Montaignieriin, jonka työryhmä onnistui löytämään HIV-viruksen. Mutta korona on suuren luokan huijaus, joka perustuu PCR-testaukseen, joka antaa positiivisia tuloksia ties mistä. Salaisissa sotilaslaboratorioissa on kehitelty varmasti monia ihmiselle vaarallisia mikrobeja. Mikrobiteoriaa ei ole kumottu, mutta sitä on vaikea todistaa. Miten Vesa-Ilkka selittää esim. vuoden 1958 aasialaisen epidemian, jossa kaksi miljoonaa suomalaista sairasti taudin? LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/ )! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(5)Miinusääni(17)
  1. …. paitsi, että PCR menetelmän kehittäjä Karry Mullins ei saanut kysyessään mitään todisteita Luc Montaignierielta kun halusi tarkempia todisteita HI-viruksesta. Luc vain viittasi artikkeleihin jotka Karry oli käynyt läpi löytämättä mitään todisteita. Tämän Karry kertoo video haastattelussa josta on vuosia aikaa…siis kauan ennen korona aikaa.

   Plusääni(18)Miinusääni(0)
   1. Totta. Asia tulee ilmi tässä haastattelussa. PCR:n kehittämisessä mukana ollut asiantuntija nimeltä Dr Kary Mullis itse sanoi että Luc Montagnier ei kyennyt näyttämään hänelle tutkimusta joka osoittaisi että väitetty HI-virus aiheuttaisi sairauden nimeltä AIDS:
    https://tokentube.net/view?v=1998655807

    Ihmisten OMAT taikauskoiset käsitykset tautien tarttumisista tuntuvat olevan monille se ehdoton totuus. Elämme ihmeellisiä aikoja. Täydellisen tieteenvastainen taikausko ihmisten sairauksien syistä on huomattavasti yleisempää nyt mitä keskiajalla, vaikka me kuulemma olemme jo kauan eläneet tieteen voittokulkua.

    Plusääni(19)Miinusääni(2)
  2. Ei ole olemassa sairautta aiheuttavia viruksia tai bakteereja.

   Lääketiede on massiivinen petos

   Sellaiset sairaudet johtuvat myrkkyverisyydestä (toksemiasta), kun myrkkyjen sietorajan ylityttyä keho poistaa myrkkyjä ULOS (mitään ei tule tai mene sisään!). Myrkyistä, joita ihmiset itse elämäntavallaan ja huonolla ruoallaan ja joka asian pelollaan ovat itseensä keränneet, on päästävä eroon. Aineenvaihdunta itsekin tuottaa joka hetki myrkyllistä jätettä, ja sitäkin myrkkyä poistetaan koko ajan (pääasiassa maksan kautta), mutta jos sietoraja (siedettävä veripitoisuus) ylittyy, keho ryhtyy erityistoimiin eli paranemiskriiseihin, joita sanotaan sairauksiksi (vaikka ovat paranemista). Eivät flunssan ja influenssan oireet, kuume jne. ole sairauksia, ne ovat paranemisprosesseja. Esimerkiksi kaikki lastentaudit ovat erittäin terveitä prosesseja, myrkkyjen nopeaa poistoa. Myrkkyä poistetaan paitsi maksan myös munuaisten, keuhkojen ja ihon kautta.

   Ulkoa tulevat myrkyt luonnolliset myrkyttävät. Viime vuosikymmeninä myrkkyjä on enenevästi työnnetty kaikkialle, myös veteen ja ruokaan. Myös säteily tuhoaa kudoksia ja tuottaa sitten aineenvaihdunnassa myrkyllistä jätettä, kun kuollutta kudosta poistetaan.

   Hämmästyttävää, ettei BK tiedä, että kaikki isot ”epidemiat” ja ”pandemiat” ovat vale-epidemioita ja valepandemioita, koska sairautta aiheuttavia viruksia tai bakteereja ei ole olemassa. Myös rokotusten aiheuttamia vahinkoja ja kuolemia kutsutaan ”mikrobien” aiheuttamaksi ”epidemiaksi” tai ”pandemiaksi” (esim. nykyisin). Pandemiat ovat valehtelu-, huijaamis-, media-, testi- jne. pandemioita.

   Koska inttäjät koko ajan väittävät, että sairautta aiheuttavia viruksia ja bakteereja on olemassa, he koko ajan siirtävät vastuuta pois ihmisistä ja kansasta itsestään lääketeollisuuspedolle (Big Pharma), koska vain heidän tuotteillaan (rokotteet, lääkkeet) noita kuviteltuja vaarallisia ja tunkeutuvia ”viruksia” ja ”bakteereja” voidaan voittaa. Syy on kuitenkin ihmisessä/kansassa itsessään, eikä viholliseen saa turvautua, kuten täällä nyt tehdään, vihollista auttaen.

   Olisi vihdoinkin osattava ottaa vastuu itsestä ja omista tekemisistä. Ei se, BK, auta, että vastuu siirretään viholliselle ja sen myrkyllisille ja tappaville tuotteille. Perverssiä ja vastuutonta! En jaksa enää toistaa tätä täällä, kirjoitettuani intensiivisesti yli 9 kuukautta asiasta. En siis vastaa kommentteihin, koska täällä osataan vain huutaa, että kyllä viruksia on ilman minkäänlaista tieteellistä todistusta. Hävytöntä!!! Perustakaa itsellenne jokin lastentarha, jossa voitte inttää mitä tahansa aamusta iltaan mitä vain sylki suuhun tuo ja heitellä kivillä ohikulkijoita. Näkemiin siis. En poistu, en vain vastaile täällä aina samaan taikauskoiseen ja vihollista nuolevaan roskaan. Nyt riittää. Olen riittävästi jo kirjoittanut asioista. Merkillistä inttämistä täällä! Voisiko se olla idiotiaa? Pysyvä aivojen rokotevamma?

   Koska täällä varmaan intetään, ettei täällä mitään Laurion tekstejä ole, niin tässä osoitteet (ja niissä sekä ARTIKKELIT että KOMMENTIT):

   1. Näkökulma: Ovatko hallintomme ja THL alun alkaenkin petos? (julk. 29.12.2020),

   Näkökulma: Ovatko hallintomme ja THL alun alkaenkin petos?

   2. Näkökulma: Piikkimurha Oy:n toimista (julk. 20.1.2021),

   Näkökulma: Piikkimurha Oy:n toimista

   3. Koronavirusta ei ole olemassa (julk. 8.4.2021),

   Koronavirusta ei ole olemassa

   4. Amanda Vollmer koronasta: Kuule selvät sanani – se on huijaus (julk. 17.5.2021),

   Amanda Vollmer koronasta: Kuule selvät sanani – se on huijaus

   5. Stefan Lanka: Korona-harhakuva (julk. 1.6.2021),

   Stefan Lanka: Korona-harhakuva

   6. Näkökulma: Stefan Lanka on kumonnut virusopin lopullisesti (julk. 9.6.2021),

   Näkökulma: Stefan Lanka on kumonnut virusopin lopullisesti

   7. Väite: Viruksia ei ole olemassa! Koronahuijaus yms. huomiot (julk. 12.7.2021),

   Väite: viruksia ei ole olemassa! Koronahuijaus yms. huomiot

   8. David Icke luo yleiskatsauksen virukseen, jota ei ole olemassa (julk. 12.8.2021),

   David Icke luo yleiskatsauksen virukseen, jota ei ole olemassa

   9. Stefan Lankan puhe: Virologiasta on tullut loppu (julk. 23.8.2021),

   Stefan Lankan puhe: Virologiasta on tullut loppu

   10. Lisäksi eräässä muussa artikkelissa (ei omassani) oleva yksi kommenttini, joka löytyy nimelläni tai julkaisuajankohdan mukaan, joka on 17.2.2021 at 10.09,

   Kavahda koronarokotetta ja älä alistu pelkopandemiaan (julk. 6.2.2021),

   Kavahda koronarokotetta ja älä alistu pelkopandemiaan

   En siis vastaa enää kommentteihin. Kirjoitan vain omia artikkeleita ja omia kommentteja. Kiitos ja näkemiin. Siitä olen varma, ettette te ainakaan Suomen kansan asiaa aja. Päinvastoin. Palvelette sitä tahoa ja sitä asiaa, joka tuhoaa Suomen kansan. Ja sitä inhoan.

   Vesa-Ilkka Laurio, lääketiet. lis. (eläkk.)

   Plusääni(12)Miinusääni(2)
   1. Vesa-Ilkka, en tiedä luetko tätä enkä odota kommenttia. Haluan kuitenkin muistuttaa, että työsi täällä ja muualla on elintärkeää suomalaisille. On selvää, että kommenteissa korostuvat vastustavat näkemykset: niin on tärkeissä aiheissa aina. Silti tälläkin artikkelilla on kommenttia kirjoittaessani yli 2400 näyttökertaa. Moniko luki koko artikkelin, puoletko tai ainakin joka kolmas? Niin tai näin, moni luki joka tapauksessa.

    Vastustajia on aina, kun ollaan oikealla asialla. Tämän toki hyvin tiedät, mutta ehkä et tiedä kannattajien määrää. Meitä on Suomessakin joka puolella. Useimmat vain eivät jaksa tai halua osallistua keskusteluun. Ehkä he eivät syystä tai toisesta vie viestiä edes eteenpäin. Mutta he tietävät itse ja se on kuitenkin tärkeintä: se on kaiken alku.

    Kielitaitoiset ja taitavat netin käyttäjät kyllä löytävät todellista informaatiota pitkin ja poikin jopa nykyisen sensuurinkin aikakaudella. Suomen kielellä ja hyvin esitettynä sitä ei niin vain löydykään ja sen vuoksi sinun työsi on niin tärkeää. Tiedän erittäin hyvin miltä jatkuva, erityisesti täysin perusteeton vastarinta tuntuu. Se on äärimmäisen turhauttavaa. Siltikin toivon, että malttaisit pitää asiallisen linjan kaikkiin näihin hyökkäyksiin. Totuuden on aina noustava moraalisesti ylimpään asemaan väittelyssä. Se on ainoa keino kääntää kahtaalle horjuvien päät. Tiedän varmuudella, että monen ihmisen mieli horjuu kahtaalle tässä asiassa.

    Mitä tulee näihin huutelijoihin, heistä osa on ”vilpittömiä”, mutta lainausmerkeissä siksi, että saastunut sydän ei kykene suodattamaan määräänsä enempää puhdasta totuutta. Nämä siis sisimmässään aidosti uskovat olevansa oikealla asialla. Nämä tietyt kovaääniset eivät ole varsinaisesti j:n palkkalistoilla, vaikka tietämättään heidän asiaansa ajavatkin. Läpi paistava uskottavuuden puute vahvistaa asian. Todelliset valheagentit piiloutuvat aina yhteiskunnallisesti arvostettavien tittelien ja oppiarvojen taakse, koska se tekee kohdeyleisöön vaikutuksen. Ylpeys vain on sokaissut näiden tiettyjen tyyppien silmät, eivätkä he sille itse mitään mahda, koska sydämen halu puuttuu. Ovat siis tavallaan omaehtoisesti tuuliajolla, toisaalta ilman toivoa muutoksesta.

    Avaudun asiasta näin laajasti sen takia, että meillä kaikilla on vielä opittavaa, myös sinulla ja minulla. Määrätön valheiden suo, jonka keskellä elämme on aiheuttanut sen, että oikeastaan kaikesta ”yleisestä tiedosta” on pikku hiljaa opittava pois jos totuus on rakas. Se koskee todella aivan kaikkia elämän osa-alueita. Selvää on, että tämä kirpaisee jokaisen ihmisen kohdalla aiheessa jos toisessakin. Meillä on tarve kiinnittyä asioihin, uskomuksiin ja ideoihin. Totuus on kuitenkin pohjimmiltaan jotain sellaista, jota ei missään tarjoilla puhtaana ja valmiina pakettina. Siitä on järjestelmä pitänyt huolen. Puhtaan totuuden löytäminen on meille koko elämän mittainen prosessi – enkä vielä ole törmännyt yhteenkään asiaan, jossa olisi todistettavasti mahdollista päästä perille asti. Kuitenkaan mitään muuta puhdasta kuin totuus ei liene olemassa, koska rakkauskin vaatii totuuden seurakseen. Valmiit sapluunat vain valitettavasti ovat kaikki saastuneita, ja ovat olleet sitä aivan alusta asti.

    On vain harvoja, jotka malttavat pysyä nöyränä ja keskittyä jatkuvasti oppimiseen. Se on kuitenkin totuuden kannalta ainoa tie, eikä meillä ole muuta vaihtoehtoa kuin pysyä sillä tiellä – tai tuhoutua. Vieläkin on jäljellä harhoja voitettavaksi, ja niiden karistessa vähitellen pois ollaan lähempänä totuutta ja rakkautta. Edistysaskelien myötä on aina helpompi sulattaa myös ympäröivä ”varisten raakunta”, koska totuudessa on rakkautta, josta ammentaa. Mikään arvokas ei ole helppoa, eikä tässä maailmassa voikaan olla.

    Sanon yhden asian kiertoilmauksitta: on ilmiselvää, että kaikki oleellinen informaatio, mitä olemme valtavirrasta poiketen oppineet, on sekin vuodettu meille ”herrakansan” tahdosta. Joka ikinen yhtään julkisuutta saanut lähde on tullut tutuksi siksi, että orjuuttajamme ovat niin halunneet. Totuus on silti siellä, mutta vain murusina ja meistä jokainen joutuu poimimaan yhden palan sieltä ja toisen täältä. Se koskee KAIKKIA lähteitä, ei ainoastaan ns. tieteellisiä lähteitä. Meille vuodetaan silloin tällöin myös totuuden palasia, kuten se, ettei viruksia tai patogeenisia bakteereita ole olemassa. Miksi tämä on paljastettu meille? Juonen seuraava vaihe tulee olemaan selllainen, joka vaatii äärimmäistä tarkkuutta. Tulemme pian taas näkemään valheita totuuden seassa.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Luin kommentin, kiitos. Olen tietoinen kaikesta, mitä kirjoitat. Totuudessa ei ole rakkautta. Se on hirmuinen tyranni, joka sulkee kaiken muun ulos. En luovu totuudesta. Ei luovu Raamattukaan. Sellainen rakkaus, jota harjoitetaan totuuden kustannuksella, on perkeleestä.

     En luovu totuudesta enkä tyylistä, jonka Pyhä Henki sydämessäni vaikuttaa. Raamattu käskee nuhtelemaan, ja jos suomalainen ei kestä sitä, niin se ei ole minun asiani. Sellainen tyyppi on paisunut saatanan orja, täynnä myrkkyä.

     Plusääni(6)Miinusääni(0)
     1. Puhut oikein, mutta siltä, jolle on paljon annettu myös paljon vaaditaan. Liha on petollinen ja myrkky lipsahtaa helposti hyväänkin viiniastiaan. Kriteerit kasvavat sitä myötä kuin ymmärryskin. Voimia taisteluusi! Tarvitsemme jokaisen hyvän sotilaan samaan rintamaan pahaa vastaan. Yhteinen vihollinen yhdistäköön taisteluun nyt niitäkin, joilla muuten on keskinäisiä erimielisyyksiä. Tässä kysytään meiltä ennennäkemättömän paljon henkistä ja hengellistä lujuutta, ettei vihollinen lopulta löydy peilin puolelta.

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
    2. Kummastuttaa tuo ylistys- tai kannustuspuhe Lauriolle. Artikkelin otsake on sinänsä ok: viruspandemia on farssi. Se on myös huijaus. Suurin osa lukijoista sen ehkä tajuaa.
     Mutta Laurio ei minusta ansaitse liikaa kehuja koska hän myös levittää tietoa (disinfoa) josta voi olla vaarallisia seurauksia muille. Esim. se ettei viruksia ole tai että lääketiede vain huijaa meitä. Ne ovat pääosin hänen omia näkemyksiä joita ei voi yleistää.
     Jos ja kun on kriittinen niin äärimmäisyyksiin meno ei ole hyvä asia. Sekin voi olla huijausta. Siksi en ymmärrä että tuet Lauriota ja rohkaiset häntä tuomaan julki omaa vakaumustaan (joka on eri asia kuin oikea tutkimuksen alla oleva tieto) täällä. Sama ehdottomuus mikä näkyy hänen käsityksistään viruksista ja lääketieteestä näkyy hänen suhteessa uskontoon. Minusta sekään ei ansaitse arvostusta. Emme tarvitse sellaista Jumalaa jota hän täällä hehkuttaa ja sanoo palvelevansa. Oman itse valitun Jumalan muille tyrkyttäminen ja sen varjolla muiden valistajana (tuomarina) ja jopa profeettana toimiminen ei kerro että oman mielen asiat olisivat välttämättä kunnossa.
     Sanot: ”Totuus on kuitenkin pohjimmiltaan jotain sellaista, jota ei missään tarjoilla puhtaana ja valmiina pakettina.” — Kuitenkin sellainen tiedon ’lankamainen’ tyrkyttäminen johon minusta Laurio syyllistyy ’Pyhän Hengen’ alla toimiessaan (niin hän itse sanoo) ei ole minusta sitä mitä itse yrität painottaa kommentissasi.

     Plusääni(1)Miinusääni(6)
     1. Kun totta puhuvia on äärimmäisen harvassa, heitä tulee kannustaa, jotta toden puhuminen ei lopu. Tietenkään kukaan ei puhu pelkästään totta, ja siksi tarvitaan myös kritiikkiä. Totuus ja oikeus ovat tässä maailmassa niin rajun hyökkäyksen kohteena, että olisi tehtävä kaikki mahdollinen, jottei se kuole aivan kokonaan – melkein niin on jo käynyt.

      Usein suunsa uskaltavat avata juuri ne, jotka jostain syystä ovat riittävän varmoja asiastaan. Tämä ei välttämättä kulje käsi kädessä nöyryyden kanssa, kuten monesti voimme huomata. Kuitenkin jokainen ihminen on tuomari, ymmärsi sitä tai ei. Ihan itse on jokainen asia elämässä arvioitava. Jos vastuuta näennäisesti ulkoistetaankin jollekin auktoriteetille, todellisuudessa ylin tuomari on aina ihminen itse, koska hän on se joka päättää mihin uskoo ja ketä kuuntelee.

      Sinulla on toki tiettyä yritystä objektiivisuuteen, mutta pelkään sen olevan silmän lumetta, koska itse kritisoit toisia varmuudesta ja tuomarina toimimisesta, mutta kuitenkin teet itse sitä samaa juuri näilläkin kommenteillasi. Sinun varmuutesi ei kuitenkaan perustu faktatietoon, koska satun tietämään, ettei uskomuksillesi ole todisteita. Laurio ei toimi virheettömästi, mutta hän on täysin oikeassa tärkeimmässä ihmiskuntaa koskevassa haasteessa, joka tällä hetkellä on mikrobiteorian ja sitä kautta valhelääketieteen vallan kaataminen. Ei meillä Suomessa kovin moni uskalla mikrobiteorian valheellisuutta julistaa, ja sen vuoksi jokainen niin tekevä on kiitoksen arvoinen; Laurio lisäksi tekee työnsä erittäin hyvin, jos nyt välillä provosoituukin liikaa vastustajien hyökkäyksistä.

      Jos itselläsi on aikomuksena esittää mielipiteitäsi kiistattomina tosiasioina, esitä niille pitävät todisteet. Älä myöskään luule hämääväsi ihmisiä sillä, että ohimennen annat ymmärtää omien mielipiteidesi olevan jotenkin ”tutkittua tietoa” silloin, kun asia kerran ei niin ole. Jos mikrobiteorialle esitettäisiin edes yksi pitävä todiste, asiat voitaisiin ottaa uudelleen harkintaan. Koska sellaista ei kuitenkaan milloinkaan ole tehty, miten on mahdollista, että kukaan järkevä ihminen uskoo teorian olevan totta?

      Mitä tulee uskontoon, joillain niitä on vain kaksi tai kolme, mutta useimmilla vähintään useita kymmeniä. Vaihtoehtoisesti voimme kutsua niitä vain yleisnimityksellä ”valheet joihin kukin uskoo”. Silloin voidaan nähdä kyseessä olevan yhden ja saman pääasian, mutta ihmisethän eivät tätä allekirjoita, koska eivät olevinaan tiedä uskovansa valheisiin. Se on itsepetosta, koska todisteita uskomuksille ei löydy.

      Olen kirjoittanut tämän siinä oletuksessa, että sinulla kaikesta huolimatta on pyrkimys vilpittömyyteen, mutta samalla tietoisena siitä, että kirjoituksesi ei tällaista kovin suuresti puolla. Jos se vilpitön pyrkimys jostain taustalta löytyy, niin jossain vaiheessa suuntaat pyssysi piipun toiseen suuntaan tai ainakin kritisoit muita sellaisista asioista, jotka antavat siihen oikeudenmukaisen ja totuudellisen aiheen.

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
     2. @totuutta
      17.9.2021 at 13.28
      Sanot: ”totta puhuvia on äärimmäisen harvassa”
      — ymmärrän niin että nostat Laurion totta puhuvien sarjaan mutta totuus ja totta puhuminen ovat kaksi eri asiaa. Puhut totta kun koet puhuvasi subjektiivisesti totta (et tietoisesti valehtele) mutta objektiivinen totuus siitä mitä puhut on eri asia. Puhut rehellisesti sitä mitä olet oppinut ja mitä sinulle on opetetettu mutta joka ei objektiivisesti ole välttämättä totta. Tietotasosi ei vielä riitä sen ymmärtämiseen että olet aivopesun uhri. Tarvitaan lisää tietoa ja maailmankuvan laajenemista. Siksi ihminen vanhempana yleensä ajattelee asioista eri tavalla kuin nuorena.

      ”Sinun varmuutesi ei kuitenkaan perustu faktatietoon, koska satun tietämään, ettei uskomuksillesi ole todisteita. Laurio ei toimi virheettömästi, mutta hän on täysin oikeassa tärkeimmässä ihmiskuntaa koskevassa haasteessa, joka tällä hetkellä on mikrobiteorian ja sitä kautta valhelääketieteen vallan kaataminen.”
      —satut siis tietämään ettei ole todisteita. Kyllä niille on ainakin enemmän kuin Laurion ’ei ole viruksia’ tai ’lääketiede on huijausta’ puheille. En puhu yhden kortin enkä uskoni varassa vaan monien asioita puolueettomasti tutkivien viisaiden ja älykkäiden tukemana. Enkä ole lainkaan varma että mikrobiteoria ja valhelääketiede on suurin haasteemme.
      ”Jos itselläsi on aikomuksena esittää mielipiteitäsi kiistattomina tosiasioina, …”
      — yritän välttää sellaiseen sortumista koska totuus on valtaosin ajan ja tutkimuksen funktio ja muuttuu koko ajan. Todisteet siitä ovat kiistattomat. Voi siis puhua vain tämän hetken tilanteesta. Siksi on vaarallista lukkiutua oman uskonsa julistajaksi, kuten L minusta tekee, ja tyrmätä tosiasiat oman näkemyksensä hyväksi. Silloin kehitys pysähtyy.
      Esim. 911 virallinen teoria oli joskus totuus mutta ei enää ja olisi ollut ihmiskunnalla kohtalokasta jos se olisi juuttunut sille syötettyyn viralliseen totuuteen. Sama pätee Covidiin ja melkein kaikkeen, historiaankin. Mutta emme vieläkään tiedä mikä on lopullinen totuus siitä. Sitä pitää siksi tutkia.
      https://nationalvanguard.org/2021/09/william-pierce-the-historian/

      ”… niin jossain vaiheessa suuntaat pyssysi piipun toiseen suuntaan..”
      —tuskinpa sillä pyssyn piipun pitää aina osoittaa kohti totuuden tyranniaa, sinne missä ollaan mahtipontisesti yhden kortin varassa liian varmoina totuudesta eikä tehdä yhteisvoimin työtä tosiasioiden hyväksi. Tällä hetkellä valkoisen rodun käynnissä oleva tuhoaminen on pelottava tosiasia jonka estämiseksi pitäisi ryhtyä yhteisvoimin tekemään työtä.

      Plusääni(0)Miinusääni(1)
  3. Silmiini osui eräästä Amanda Vollmerin videosta linkki Eleanor McBeanin kirjan ”Swine Flu Expose” lukuun 2, jossa on pari mainintaa täällä esiin nostetuista aasialaisesta ja hongkongilaisesta, jotka ovat ns. influenssoja (flunssia),

   whale.to/vaccine/sf1.html

   Eleanor McBean kirjoittaa:

   ”Rokotekampanjoita tulee ja menee yhtä usein kuin rokotteiden mainostajat voivat keksiä pienimmänkin verukkeen. Vuonna 1957 yrittivät lietsoa rokotuskampanjaa jollekin, mitä he päättivät kutsua aasialaiseksi flunssaksi. Eräällä Herald and Express -lehden pääkirjoituksella (29.8.1957) oli otsikko ”Flunssanpelkopropaganda”, ja pääkirjoitus totesi mm. näin:

   ”’Mikä myrsky vesilasissa on nostatettu mahdollisuudesta, että tämä maa tulee kokemaan aasialaisen flunssan epidemian tulevina syys- ja talvikuukausina!

   ”’Jopa USA:n terveyshallitus on paniikin käsikassara ja on julkaissut lausuntoja, jotka luovat pelkoa yleisössä, sen sijaan että rauhoittaisi heitä korostamalla, että tämä epidemia, vaikka on laajalle levinnyt (siis tuolloin Aasiassa, VIL), ei osoita merkkejä, että se olisi yhtään vaarallisempi kuin tavallinen influenssankaltaisten vilustumisten ryöppy, kun talvi tulee.

   ”’Ne, jotka osaavat lukea rivien välistä, epäilevät, että olisiko tämä koko juttu myynninedistämiskikka niiden taholta, jotka tekevät ja myyvät rokotteita, jotka ovat valmisteilla…’”

   Toisessa kohdassa Eleanor McBean kirjoittaa: ”Lääkintäviranomaisemme (medical men) yhä käyttävät samaa juonta. Kun heidän oma rokotteensa (joita tarvitaan matkustamiseen) aiheuttavat sairautta ulkomailla, he käyttävät tätä perusteena pelkokampanjoille painostaakseen ihmisiä rokotuskeskuksiin. Muistatteko pelottelut Hong Kongin flunssalla ja aasialaisella flunssalla ja Lontoon flunssalla? Nämä olivat kaikki sekoitus lääkinnällisesti (rokotteilla) tehtyjä epidemioita ja tavallisia vilustumisia, joita ihmisillä on joka vuosi [Suomessa oli juuri v. 1957-58 aloitettu poliorokotukset, ja jo entuudestaan oli tubi-, hinkuyskä-, kurkkumätä- ja tetanusrokotukset, ja nämä kaikki tuottavat myrkytysoireita].”

   Kaiken sen jälkeen, mitä tässä koronassa on tapahtunut (siis pelkkiä huijauksia), on ihmeteltävää, että täällä vielä puhutaan menneiden vuosikymmenten ”virusepidemioista” ja ”viruspandemioista” todellisina asioina! Ei järki paljon päätä pakota! Ihmisillä on joka vuosi normaalit ja terveet oireiset myrkynpoisto-operaationsa, niin sanotut flunssansa (joskus rokkonsa), ja nuo vaahdotut epidemiat ja pandemiat ovat vain niitä, ehkä joukossa, kuten Eleanor McBean toteaa, kehoon suoraan työnnettyjen voimakkaiden rokotemyrkkyjen poistamisia. KYSEESSÄ EI OLE SAIRAUS vaan kehon normaali terve puhdistusoperaatio, kun ihminen itse on huonoilla elämäntavoillaan myrkyttänyt itsensä. Suurin osa niistä on kuitenkin lääketeollisuuden ja lääketieteen ja hallituksien yhteistä pelkopropagandaa, ja hyi hallitus, hyi THL, hyi lääketiede ja hyi M-media kommentoijat, kaikki yhtä ja samaa sairasta propagandajoukkoa – vihollisen, myrkyttämisen ja tappamisen palvelijoita ja PALVOJIA.

   Noiden ”sairauksien” syy on ihminen itse ja hänen huonot elämäntapansa, ei mikään virus! Ei ole olemassa mitään viruksia! Ei ole olemassa kimppuun käyviä mörköjä tai kummituksia, eikä ole pakko vetää naamaan lääkkeitä ja hankkia sisäänsä myrkkyruiskeita! Vain elämäntapa on muutettava terveellisemmäksi, ja sitä kutsutaan OMAKSI VASTUUKSI. Se on ainoa lääke.

   Plusääni(18)Miinusääni(1)
  4. BK, onko näin:

   M-median vakioväki on oikein joukolla rynnännyt puolustamaan virusten olemassaoloa, ja lisäksi samalla tänne työnnettiin yritys siirtää puheenaihe muuhun kuin viruksiin, esille nostettiin j-aihe. Oli keskusteltu (vai tuliko käsky?) ja toteutettiin tällainen rynnäkkö. Kun puolustetaan viruksia, silloin istutaan lujasti ”menestyjien” (j-väen, rahavallan) sylissä samalla kun luodaan uskonnoksi j-väen kabbala (swedenborgilaisuus). Se, että nyt istutaan lujasti j-väen (”menestyjien”, ”todellisen vallan”) sylissä yritetään hämärtää tekemälle valehyökkäys j-väkeä vastaan hämäystarkoituksessa. Samoin Perussuomalaiset istuivat, ja istuvat, j-väen sylissä teeskennellen, että ajavat Suomen kansan asiaa, ja kielletty asia oli silloin sen toteaminen, että holokaustia ei tapahtunut. Nyt siis kielletty asia on se, ettei ole olemassa sairaaksi tekeviä viruksia ja bakteereja. Perussuomalaiset suojelivat holokaustin todellisuutta, ja M-median vakioväki suojelee virusten olemassaoloa. Sama sapluuna: holokaustin todellisuuden puolustaminen ja viruksien olemassaolon puolustaminen ovat j-väen puolustamista, ja tällainen j-väen sylissä istuminen onkin kaiken tarkoitus. Kun istutaan j-väen (poliittisen menestyksen, siis rahan, velkarahajärjestelmän, maailmanvallan, rahoituslähteiden, suosion) sylissä, silloin päästään valtaan – Suomen kansaa vastaan. J-väen puolustaminen on viruksen olemassaolon puolustamista, pandemioiden puolustamista, lääketeollisuuspedon (Big Pharma) puolustamista, velkarahajärjestelmäpedon (Big Money) puolustamista, teknologiapedon (Big Tech) puolustamista, maailmanvaltapedon (Big Power) puolustamista ja hallintopedon (Big Government) puolustamista Suomen kansaa vastaan, puhuttiin mitä puhuttiin.

   Right?

   Plusääni(13)Miinusääni(2)
   1. VESA-ILKKA EREHTYY
    Minä pyrin kaikessa totuuteen. Juutalaiskysymys on planeettamme tärkein kysymys nyt ajankohtaisesti. Se ei ole hämäystä, vaan totista totta. Virusten olemassaolon kieltäminen ja holokaustin kieltäminen eivät kumpua samasta lähteestä. Edellinen on epätervettä uskontoa ja jälkimmäinen tosiasia. Minun tarkoitukseni on paljastaa kaikessa juutalaisvaara, joka uhkaa koko ihmiskuntaa. Uskontoa on luulla, että bakteerit ja virukset eivät aiheuta tauteja. Ihmisellä on puolustuskyky bakteereja ja viruksia vastaan, jota kykyä pitäisi vahvistaa, jotta paremmin suojautuisimme. Nykyistä koronahuijausta johtaa miljardöörikerho WEF:n YK:n ja EU:n avulla.
    Koronatauti on tosiasia ja sen vakavampaa muotoa voitaisiin estää esim. ivermektiinillä. Nyt kuitenkaan ivermektiinistä ei saa puhua. Minne on hävinnyt normaali kausiflunssa? Se löytyy PCR-testauksesta, joka tuottaa positiiviset tulokset. Virusten olemassaolon kieltäminen on enemmän uskontoa kuin tiedettä. Vesa-Ilkka erehtyy tässä samoin kuin uskonnollisissa käsityksissään.
    LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/ )! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
    http://koronarealistit.com/
    https://vapaudenpuolesta.fi/
    https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
    http://sinikkatyynela.blogspot.com/
    https://www.elinahytonen.fi
    https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
    http://stopworldcontrol.com
    BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
    Herran Toisen Tulemisen Kirkko

    Plusääni(8)Miinusääni(14)
 2. ”Luulin heidän olevan väärässä, koska he sanoivat, ettei, kuten olette kuulleet, tätä Covid-19-virusta ole koskaan eristetty oireisesta henkilöstä, osoitettu sitten tartuttavan toisen henkilön ja tuottavan jälleen alkuperäisen lähteen alkuperäisen diagnoosin oireita.”
  Jos Covid-’virusta’ ei ole eristetty (löydetty) niin ei se todista etteikö kyse olisi ns. virus-taudista.
  Ilman virusta ei voida selittää esim. monia tarttuvia ihosairauksia eikä ylipäätään influenssa epidemioita, eikä tätä mysteeristä Covidiakaan joka aiheuttaa influenssan kaltaisia oireita
  Esim. pelkkä syylä tarttuu viruksen välityksellä. Minusta turhaa yrittää selittää ettei ’v(s)iruksia’ ole kun elävä elämä todistaa että niitä on.
  Joutuu kysymään mitä ja ketä nämä Laurion seikkaperäiset ja tosiasioita vähättelevät ’ei ole viruksia’-artikkelit täällä palvelevat? Tärkeämpiin asioihin kannattaisi panostaa.

  Plusääni(6)Miinusääni(19)
 3. Tutkintapyyntö 7 (rokotehaittojen salailu, rokotepassin lainvastaisuus, Kurvisen foliohattulausumat ym.)
  Tutkintapyyntö rokotehaittojen tahallisesta salailusta, Kurvisen ym. ”foliohattulausumista”. ym. Tutkintapyynnön lopussa on luettelo todisteista. Osan pääsee katsomaan suoraan linkeistä.
  Kehotan kaikkia suomalaisia ihmisiä yhtymään tutkintapyyntöön. Tutkintapyynnöstäni ilmenee, mitä lakeja on rikottu, rikosten tahallisuusperusteet. Kurvisen ym foliohattulausumien rangaistavuus kiihottamisrikoksena ilmenee VN:n omasta 4.10.2019 asiantuntijaselvityksestä.

  Tutkintapyyntöön voi yhtyä lähettämällä Supolle ja KRP:lle s-postilla osoitteella ja ja . Lähetä noihin kolmeen poliisin s-postiosoitteeseen teksti ”Yhdyn Jaana Kavoniuksen ja Oikeusturvakeskus ry:n 1.9.2021 tekemään tutkintapyyntöön”. Muistakaa mainita s-postissanne oma nimenne ja päiväys.

  https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/

  Plusääni(11)Miinusääni(4)
 4. Nykyistä totalitaristista kampanjaa ei tarvittaisi, vaikka uskoisi virusteoriaan täysin. Perinteinen virus- ja bakteeriteoria lähtee siitä, että ulkoapäin tulevia taudinaiheuttajia on olemassa, MUTTA terveen ihmisen luontainen vastustuskyky pystyy päihittämään näistä useimmat. Jos ihminen joutuu vieraaseen ympäristöön, niin hänen puolustuskykynsä joutuu treenautumaan vieraisiin taudinaiheuttajiin ja tässä piilee vakavan sairastumisen tai jopa kuoleman riski. Tästä syystä matkailijat rokottautuvat mm. trooppisia tauteja vastaan, jotta heidän matkansa ei menisi pilalle sairastamisen vuoksi.

  Joskus voi syntyä luonnollisen tai laboratoriossa tehostetusti nopeutetun mikroevoluution kautta virusmuotoja, joille ihmisillä ei ole ennestään vastustuskykyä. Levitessään maailmalle nämä voivat aiheuttaa vakavia tautitiloja niille, joiden vastustuskyky kokonaisuudessaan on perussairauden tai vanhuuden vuoksi heikentynyt. Useimmat selviävät nuhakuumeella eikä näistä ole pidetty ennen suurta meteliä. Vuoden 1958 aasialainen sekä 1960-luvun hongkongilainen aiheuttivat sairastumista ja kuolemiakin, mutta näiden vuoksi ei aloitettu totalitaristista kampanjaa tai lääkeyhtiöiden tuotteiden pakkomyyntiä. Olen täysin varma siitä, että covid-19 olisi mennyt kaikilta huomaamatta ohitse ellei siitä olisi tietoisesti nostatettu median pelottelukampanjaa. Monien todisteiden kautta olemme saaneet selville, että covid-19 on etukäteen suunniteltu projekti eli ’plandemia’, jolla länsimaiset yhteiskunnat muutetaan lääketieteellisiksi tyrannioiksi. Taustalla ovat sellaiset puitesuunnitelmat kuten WEF:in The Great Reset tai YK:n Agenda 2030. Nykyajan ihmiset eivät kuitenkaan arvosta vapautta ja ovat valmiita uhraamaan sen rippeetkin teoreettisen turvallisuuden vuoiksi. Siksi kampanjan läpivienti on ollut helppoa.

  Viruksiin uskominen tai niiden olemattomuuden todistaminen on toissijaista. Tärkein asia on totalitarismin ja pakottamisen torjuminen hinnalla millä hyvänsä ja sen oivaltaminen, että ilman vapautta ihmiselämällä ei ole mitään arvoa. Pieni sairastumisriski kannattaisi ottaa jo senkin vuoksi, ettemme jää kommunistien orjiksi. Rokoteputkeen lähteminen on suostumista orjuuteen. Orjasopimus kirjoitetaan ihmisen elimistöön pysyvien geneettisten muutosten muodossa. mRNA-rokotteen pirullisuus piileekin juuri siinä, ettei edes yhden annoksen seurauksia voi peruuttaa. Rokotteet sisältänevät myös muita biomarkkereita, joista rokotetun voi tunnistaa. Kommunistit ovat aikeissa pakottaa ihmiset loputtomaan sarjaan piikityksiä esim. 6 kuukauden välein tai useamminkin. Rokotteiden teho virusmuotoja vastaan on jo nykytiedon valossa heikko eikä pikaisesti kehiteltyjen rokotteiden turvallisuus näytä huolestuttavan valmistajia tai regulaattoreita. Niiden tyrkyttäminen on saanut jo fanaattisen totalitarismin tai jopa kultin muotoja. Kukaan tervejärkinen ei lähde mukaan tällaiseen ja on valmis vaikka kuolemaan ennemmin.

  Plusääni(9)Miinusääni(14)
  1. HYVÄ KIRJOITUS
   Yhdyn W. R:n kirjoitukseen, sillä Covid-19 olisi mennyt kaikilta huomaamatta ohitse ellei siitä olisi tietoisesti nostatettu median pelottelukampanjaa. Covid-19 on tietoinen huijaus, jota on suunniteltu vuosia aiemmin. Juutalaiset ovat saaneet hankitusti kansainvälisen mediavallan, mutta se ei riitä heille. Nyt heidän uusi suunnitelmansa on tehdä rokotusten avulla ihmiskunta heidän orjikseen. Salaisissa sotilaslaboratorioissa on suunniteltu tämä petos. Sitä ei voi tietenkään todistaa, mutta se voidaan päätellä. Koko ihmiskunta on nyt uhattuna. Sen tähden ei ole järkevää puhua virusten olemattomuudesta tai olemassaolosta, kun vastassa on totaalinen mediahyökkäys: valtamedia palvelee Great Reset -suunnitelmaa ja pakkorokotuksia. On kyseessä ihmiskunnan suurin rikos, jossa koko ihmiskunta on menossa perkeleen alamaiseksi. Tätä perkeleen suunnitelmaa vastustetaan paljastamalla totuus pandemiasta. Koronahuijauksen ja EU:n vastainen toiminta on todellista isänmaanrakkautta. LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/ )! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
   http://koronarealistit.com/
   https://vapaudenpuolesta.fi/
   https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
   http://sinikkatyynela.blogspot.com/
   https://www.elinahytonen.fi
   https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
   http://stopworldcontrol.com
   BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
   Herran Toisen Tulemisen Kirkko

   Plusääni(6)Miinusääni(10)
 5. Luin jostain että viruksia ON kyllä olemassa, kuten ” Aasialainen ” oli. Miten selitetään sitten nyt
  esimerkiksi Teemu Vehkalan ylläpitämässä ” Havaintoja uudesta maailmajärjestyksestä ” – blogissa,
  missä sanotaan että rokotetut levittävät nyt ns. ” piikkiproteinia ”- virusta? Välillä saa lukea että virusta EI ole ollut olemassakaan ja välillä se ei ole hengenvaarallinen mutta OLEMASSA. Mikähän nyt loppupelissä on totuus? Monissa näissä vaihtoehtomedian artikkeleissaKIN, on väistämättä ristiriitauksia. En kiellä mitään vaan seuraan tilannetta. Olen tutkinut ja seurannut jo 10 vuotta näitä asioita ja täytyy sanoa että vaakakuppi kallistuu ” Kyllä ” puolelle kun katsoo todisteita ja mitä ympärillämme tapahtuu. Ikävä kyllä.

  Plusääni(1)Miinusääni(2)
  1. Sairaaksi tekeviä viruksia ja bakteereja ei ole olemassa. Ei tästä voi olla enää epäselvyyttä, kun katsoo mitä ympärillämme tapahtuu: Missä ruumispinot ? Sairaalat eivät missään vaiheessa ainakaan Suomessa ole olleet täynnä k-potilaita. Edes mitään ylikuolleisuutta ei ole ollut ainakaan Suomessa. Tavallinen influenssa on ”mystisesti” hävinnyt kaikkialta. Ja niin edelleen. Ja niin edelleen.

   Ihmisillä on joka vuosi normaalit ja terveet oireiset myrkynpoisto-operaationsa (detoksifikaatiot), eli niin sanotut flunssansa (joskus rokkotauti). Nuo vaahdotut historialliset epidemiat ja pandemiat ovat vain niitä, ehkä joukossa, on kehoon suoraan työnnettyjen voimakkaiden rokotemyrkkyjen poistamisia, kuten Espanjan tauti oli? https://tokentube.net/view?v=3176388313
   https://tokentube.net/view?v=3232230705

   Flunssassa ja rokoissa KYSEESSÄ EI OLE SAIRAUS vaan kehon normaali terve puhdistusoperaatio, kun ihminen itse on huonoilla elämäntavoillaan myrkyttänyt itsensä.
   https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2021/07/14/toksemia/

   Suurin osa niistä tarinoista joissa kerrotaan epidemioista ja pandemioista ovat vain lääketeollisuuden ja lääketieteen ja hallituksien yhteistä pelkopropagandaa. Ja epäonnistuneiden rokotekokeilujen peittelyjä? Varsin viheliästä toimintaa tämä lääketeollisuus siis on, kun tähän on nyt tarkemmin tutustunut. Jos itse olet kymmenen vuotta asioita seurannut, sinulle pitäisi olla päivän selvää tämä nykyinen tilanne. Esim. keiden hallussa virallinen länsimainen lääketiede, historiankirjoitus, opetus, ja informaatio on, ja kuinka vääristynyttä se on.

   Tuo shedding/karistaminen on täyttä puppua. Biologia ei tunne sellaista mekanismia millä ihmiset voisivat tartuttaa kehostaan erittämiään proteiineja muihin ihmisiin ja sairastuttaa heitä niillä. Jos näin olisi, olisimme vahingoittaneet toisiamme jo vuosituhansia tällä mekanismilla.

   Plusääni(12)Miinusääni(5)
   1. ”..on kehoon suoraan työnnettyjen voimakkaiden rokotemyrkkyjen poistamisia, kuten Espanjan tauti oli?”
    Ei. Tämä pandemia on todistetusti uuden tutka- ja radiotekniikan aiheuttaman säteilyn aiheuttama. Tämä oli maailman laajuinen pandemia, joten jo sillä perusteella se ei voinnut olla myrkkyjen aiheuttama. Lukekaa Arthur Firstenbergin kirja ”Invisible Rainbow”. Siinä on runsaasti tietoa sähköstä ja sen käyttöönoton historiasta. Erinomainen kirja.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
 6. Perspectives on the Pandemic With Dr. Peter McCullough
  By Joseph Marcela

  Tohtori Peter McCullough’lla on vaikuttava luettelo pätevyydestään1 – hän on sisätautilääkäri, kardiologi, epidemiologi ja lääketieteen professori Texas A&M College of Medicinessa Dallasissa, ja hän on kahden lääketieteellisen lehden päätoimittaja ja julkaissut satoja tutkimuksia kirjallisuudessa. Hän on myös yksi niistä rohkeista ja rohkeista henkilöistä, jotka puhuvat COVID-19-rokotusten vaaroista ja vaarantavat siten lääkärin lupansa ja tulevan toimeentulonsa.
  Miten päästä transsin läpi

  McCullough uskoo, että monet terveydenhuollon tarjoajat ja yhdysvaltalaiset ovat rokotustranssissa. On järjen vastaista, miten virkamiehet ja sairaaloiden johtajat näkevät, että rokotteet eivät toimi, että haittavaikutukset ja kuolemantapaukset lisääntyvät, mutta silti yhä useammin antavat rokotemääräyksiä tai suosittelevat rokotetta ryhmille, joille sitä ei selvästikään pitäisi antaa, kuten raskaana oleville naisille. McCullough vertaa tätä eräänlaiseen psykoosiin tai ryhmäneuroosiin.

  Yhdysvaltain kansalaiset ovat kuitenkin nähneet pandemian aikana niin paljon pelkoa, sairaalahoitoa ja kuolemia, että he ovat saattaneet olla valmiita hyväksymään rokotteisiin liittyvät uhrit. Silti huomattavaa osaa amerikkalaisista ei ole huijattu.

  ”Olemme tässä painepisteessä, ja puhuessani amerikkalaisten kanssa omissa piireissäni uskon, että he ovat nyt valmiita ottamaan aikalisän”, McCullough sanoi. Monet amerikkalaiset ovat valmiita tekemään sen välttääkseen rokotukset, vaikka se tarkoittaisi sapattivapaata töistä tai koulunkäynnin lykkäämistä vuodeksi. ”Ainoa tapa pysyä terveenä juuri nyt on pysyä erossa tästä rokotteesta. Jos saat COVID-19:n, mene johonkin näistä hoitoverkostoista ja hanki immuniteetti toiselle puolelle.” 21.

  McCullough kannattaa COVID-19:n varhaista hoitoa ja uskoo, että hoitovaihtoehtoja on tukahdutettu, jotta joukkorokotukset olisivat mahdollisia:22

  ”Mielestäni olemme täysin tukahduttaneet kaikenlaisen hoidon tai ihmisten auttamisen rokotteen edistämiseksi. Nyt rokote ei toimi täysin, ja se on suoraan sanottuna vaarallinen. Meillä on melkein vain yksi viesti: Tämä on pelottavinta aikaa olla amerikkalainen, ja onneksi puolet amerikkalaisista ei ottanut sitä.

  Meidän on nähtävä, miltä tämä näyttää. Uskon, että seuraava noin kuukausi tulee olemaan uskomattoman mielenkiintoinen ja pahaenteinen.”

  McCullough uskoo, että lopulta ihmiset pääsevät irti pistostranssista ja tajuavat, että vastaus ei ole nämä pistokset, kun taas pandemian käsittelystä, mukaan lukien joukkopistokset, tulee ihmisetiikan ja Nürnbergin koodin vastainen kurssi. Koska pelkoa, eristämistä, sairaalahoitoja ja kuolemantapauksia tapahtuu edelleen, voi kuitenkin kestää vuosia ennen kuin sumu hälvenee.
  https://www.lewrockwell.com/2021/09/joseph-mercola/perspectives-on-the-pandemic-with-dr-peter-mccullough/
  https://www.deepl.com/Translator

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Sisätautilääkäri, kardiologi, epidemiologi ja lääketieteen professori McCullogh näyttää siis uskovan monen muun kollegansa tavoin viruksien ja niiden aiheuttamien sairauksien olemassaoloon toisin kuin varmasti vähemmän pätevä V-I Laurio joka täällä julistaa pakonomaisella paatoksella kyseenalaista ellei harhaoppista sanomaa jota yllättävän moni näyttää tukevan.
   Voi vain ihmetellä miksi.
   Laurio ja tukijansa eivät pysty ymmärtämään etteivät he ole löytäneet viisasten kiveä ennen muita ja reagoivat epäkypsästi loukkaantumalla kun heidän käsityksiään kritisoidaan.
   MM:n lukijakunnan kannalta ei liene hyvä asia että Laurio voi täällä julistaa paatoksella käsityksiään joita ei maailmalla laajemmin allekirjoiteta.

   Plusääni(1)Miinusääni(5)
   1. Totuus ei kysy sen kannattajien määrää, ja ne joilla on eniten menetettävää ovat aina valehtelijoita – täysin ilman poikkeuksia. Itsepetoksen avulla moni valehtelee itse asiaa edes tiedostamatta. Elämme valheiden maailmassa, missä kaikki yleisesti tunnettu on tarkoin kontrolloitua tietoa. Totuus ei löydy virallislähteistä ja ellei tätä tässä maailman tilanteessa tajua, ei paljoa toivoa paremmasta tulevaisuudesta ole.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
    1. ”..ne joilla on eniten menetettävää ovat aina valehtelijoita …”
     Kyllä, ne jotka pakonomaisimmin puolustavat itseään ja ’totuuttaan’ ikään kuin omistaisivat sen ovat juuri niitä joilla on eniten menetettävää ja siksi valehtelijoita. He eivät voi ymmärtää etteivät he voi määrätä mikä on totta ja mikä ei. Määräys halunsa takia he hyökkäävät totuutta etsivien kimppuun. Heille hyökkäys on paras itsetunnon puolustus. Tämä pätee niin yksilö- kuin valtiotasolla. He evät voi ymmärtää että valta pitää ansaita. He ottavat sen.

     Plusääni(3)Miinusääni(0)
   2. Hallituksella ei ole mitään tietoa viruksesta:

    https://koronarealistit.com/stm-myontaa-virallisesti-etta-silla-ei-ole-todisteita-koronaviruksen-olemassaolosta/

    Ei siis ole koronatautiakaan. Kaikki on huijausta. Onko tätä nyt mahdoton ymmärtää?? Tietoa ei maailmalla millään muullakaan hallituksella. Mitään muitakaan viruksia ei ole olemassa. Ei ole olemassa virustauteja.

    Eikö ole hyvä asia, että totuutta julistetaan ohi lääkäreiden, professoreiden ja nimimerkkien ja muiden ignoramusten? Eikö nimimerkki vielä tiedä, että koko ns. ”virallinen elämä” ja koko ns. ”epävirallinen elämä”, yhteensä niin kaikki täällä, on sisäisesti väkivaltaista valhetta ja huijausta? Kuten Raamattu sanoo, Room. 3:10-18.

    Totta kai kysyn nyt sitten, mihin jengiin nimimerkki kuuluu?

    Plusääni(8)Miinusääni(0)
    1. ”Eikö ole hyvä asia, että totuutta julistetaan ohi lääkäreiden, professoreiden ja nimimerkkien ja muiden ignoramusten?…”
     Viisas ei julista Totuutta koska se on aina avoin asia jota pitää vain etsiä. Julistajaksi ryhtynyt toimii omavaltaisesti … uskoo tietävänsä totuuden ja on ottanut sen omiin käsiinsä.

     Plusääni(1)Miinusääni(4)
     1. Ymmärrän pointtisi, etkä ole mielestäsi sinänsä väärässä. Mutta älä ammu viestintuojaa, koska tämä viesti voi pelastaa miljoonia ihmishenkiä, jotka muuten kuolisivat ”lääketieteen” uhrina. Totuus voi ehkä olla suhteellista tai se voi olla absoluuttista. Tiedätkö sinä kumpaa se on? Jos tiedät ja julistat tätä muille, mikä silloin itse olet? Oletko sinä ottanut totuuden omiin käsiisi? Mahdatko tiedostaa, että jokainen ihminen maailmassa ottaa joka päivä totuuden omiin käsiinsä. Kukaan ei elä täysin ilman uskomuksia ja jokainen uskoo ainakin joidenkin uskomuksiensa olevan totta. Et sinä taistele täällä julistamista vastaan, vaan pohjimmiltasi taistelet sitä asiaa vastaan, mitä kritisoimasi henkilöt tuovat esille. Naamioit kritiikkisi koskemaan asioita, joista voikin perustellusti olla montaa mieltä, kuten vaikka se millä tavalla tai asenteella asiat esitetään. Tosiasiassa kuitenkin olet täällä puolustamassa lääketieteen valheita. Mahdatko tiedostaa tämän vai oletko huijannut itsesi luulemaan olevasi puhdas ja oikealla asialla?

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. @totuutta
      17.9.2021 at 13.41
      Viittaan ylempänä olevaan kommenttiin ’Mielipiteet ja totuus’ 18.9.2021 at 12.16
      Uskot että ”olen täällä puolustamassa lääketieteen valheita.”
      No se nyt meni pieleen. Täytyy muistaa että ilman lääketiedettä miljoonat kuolisivat nykyistä aikaisemmin ja väestön keski-ikä laskisi. Joten ei sitä kannata ’lauriomaisesti’ lynkata vaikka monissa asioissa, alkaen lääkärikoulutuksesta sekin on valitettavasti sortunut korruptioon ja ajautunut hakoteille. Niihin pitää kritiikki suunnata.
      Vika on lopulta maan korruptoituneessa johdossa (ja eduskunnassa) jonka seurauksena kaikki muukin vinoutuu. Millainen johto (selkäranka) maassa, sellainen muukin meno.
      VKK voisi yrittää korjata asian jos kansa tukee sitä. Muuta tietä ei minusta ole. Ei meidän tarvitse alistua eu- ja nato-mafian alle. Voimme olla itsenäinen ja suvereeni maa kuten esim. Venäjä ja Kiina ovat.

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
 7. The Conspiracy Theorists Were Right; It IS a ”Poison-Death Shot”
  MIKE WHITNEY • SEPTEMBER 16, 2021
  Salaliittoteoreetikot olivat oikeassa; se on ”myrkky-kuolemalaukaus”

  Tiesivätkö FDA:n sääntelijät, että kaikki aiemmat koronavirusrokotteet olivat epäonnistuneet eläinkokeissa ja että rokotetut eläimet olivat joko sairastuneet vakavasti tai kuolleet?
  Kyllä, he tiesivät.

  Tiesivätkö he, että aiemmilla koronavirusrokotteilla oli taipumus ”tehostaa tartuntaa” ja ”pahentaa tautia”?
  Kyllä.

  Tiesikö tohtori Anthony Fauci, että koronavirusrokotteet olivat toistuvasti epäonnistuneet ja lisänneet infektion vakavuutta?
  Kyllä, hän tiesi. (Katso täältä: Fauci on ADE.)

  Tekivätkö lääkeyhtiöt ennen FDA:n hyväksyntää eläinkokeita, jotka olisivat vakuuttaneet järkevän ihmisen siitä, että rokotteet olivat turvallisia käyttää ihmisillä?
  Ei, ne eivät tehneet.

  …Rokotteen ei ole tarkoitus toimia, vaan sen on tarkoitus pahentaa tilannetta. Ja niin onkin käynyt! Se on lisännyt miljoonien ihmisten alttiutta sairastua vakavasti ja kuolla. Sitä se on tehnyt. Se on häivease aivan uudenlaisessa sodassa; sodassa, jonka tavoitteena on maailmanjärjestyksen uudelleenjärjestely ja absoluuttisen sosiaalisen kontrollin luominen. Ne ovat todelliset tavoitteet. Sillä ei ole mitään tekemistä pandemioiden tai virustartuntojen kanssa. Kyse on vallasta ja politiikasta. Siinä kaikki.

  https://www.unz.com/mwhitney/the-conspiracy-theorists-were-right-it-is-a-poison-death-shot/

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 8. On selvästi nähtävissä että joillakin kommentoijilla on omat peukuttajat ja he saavat automaattisesti paljon hyvä-peukkuja omalta ’kaartiltaan’.
  Monet asioista huonosti perillä olevat laumasieluiset lukijat saattavat alkaa uskomaan kommentteihin joita on paljon peukutettu vaikka niiden totuusarvo ei olisi kovin suuri. Näin peukkujen määrä (ylös tai alas) ohjaa alitajuisesti tällaista lukijaa joka reagoi asioihin enemmän tunteella kuin järjellä eikä se siksi edistä itsenäistä ajattelua johon Raamattukin kehottaa:
  Kysy itseltäsi: Pidänkö tätä tietoa totena vain siksi, että haluan uskoa siihen?
  Raamattu sanoo: ”Se, joka luottaa omaan sydämeensä, on typerä.” (Sananlaskut 28:26.)
  Meillä on taipumus luottaa tietoon, joka vahvistaa sen, mitä me haluamme uskoa.
  Kysy itseltäsi: Hämärtääkö tämä uutinen faktan ja mielipiteen välistä rajaa, tai esittääkö se asiasta vain yhden puolen?
  Nojaudu faktoihin, älä omiin mieltymyksiin

  https://www.jw.org/fi/raamatun-opetukset/onnellinen-elama/salaliittoteoriat-vaara-tieto/

  Plusääni(0)Miinusääni(3)
   1. Minusta tässä ei ole ristiriitaa. Olen samaa mieltä Raamatun kanssa: ”Se, joka luottaa omaan sydämeensä, on typerä.” (Sananlaskut 28:26.).
    Eikö se tarkoita juuri nojautumista faktoihin eikä omiin mieltymyksiin ja haluun uskoa.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Sydän reagoi tunteisiin. Siksi pulssi kiihtyy tunnetilojen vallassa. Vain järki kykenee reagoimaan faktoihin ja siksi on parempi kun se johtaa ennen tunteita.
     Tuo on Raamatunkin esiin nostama suuri oivallus.
     Valtamedia tietoisesti käyttää meitä hyväkseen kun se ohjaa meitä sydämen (ja clitoris-kiihoittimen) eikä aivojemme avulla harhaan. Iltapäivälehdet ovat siinä suuria mestareita.
     Rivo ja rietas, kansaa halveksiva ja feministiseksi anaalidemokratiaksi manipuloiva ILTAPÄIVÄ-LEHDISTÖ on suomalaisen omaa maataan tuhoavan globalisti-eliitin leikkikalu ja sielun peili. Sanotaan että sellainen kansa kuin johto. Varmaan voi myös sanoa, että sellainen kansa kuin media, kun IL on omaa maataan tuhoavan korruptoituneen poliittisen ja kansaa aivopesevän globalisti-eliitin ja pankkiiri-mafian sielun peili.

     Miksi valtamedian toimittajat vihaavat 9-11- (ja Covid- ym.) totuuksien puhujia?
     https://www.unz.com/article/why-do-journalists-hate-9-11-truthers/

     Plusääni(0)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat