Jussi Halla-aho kannattaa EU:n tappavinta pankkiylivaltalinjausta

Perussuomalaisten puheenjohtajaksi aikova Jussi Halla-aho kertoo Iltalehden haastattelussa vaativansa tiukan linjan budjettiylijäämäpolitiikkaa. Sama politiikka on alistanut kaikki euromaat ulkomaalaisten pankkien orjiksi.

Kuten olemme uutisoineet, Halla-aho on kannattanut europarlamenttiuransa aikana esimerkiksi asekauppaa ääri-islamistien kanssa, EU:n sanelemaa maahanmuuttopolitiikkaa sekä ajatusrikoslainsäädäntöä, joka tähtää EU-kritiikin kieltämiseen.

Kun Timo Soini ilmoitti jättävänsä perussuomalaisten puheenjohtajan paikan, terävöitti Halla-aho välittömästi retoriikkaansa suosiota kalastellakseen ja alkoi esittää yllättäen kompromissitonta EU-vastustajaa. Halla-ahon reaalipoliittiset tavoitteet kuitenkin osoittavat vaalilupausten vilpillisyyden.

Iltalehti uutisoi ”Halla-ahon tiukoista talouslinjauksista”. Halla-aho väittää inhoavansa ”velalla” elämistä, mutta todellisuudessa hänen budjettiylijäämävaatimuksensa pakottaisivat Suomen velkaantumaan vastaisuudessakin ulkomaalaisille pankeille sen sijaan, että valtio rahoittaisi palveluita ja hankkeita omalla keskuspankkirahalla.

Halla-aho kertoo vastustavansa nykyistä sosiaali- ja työttömyysturvajärjestelmää, mutta hän ei ota kantaa siihen, miksi työttömien ja vähävaraisten suomalaisten määrä on kasvanut räjähdysmäisesti.

Halla-aho rankaisee mieluummin työttömiä suomalaisia kuin nousee vastustamaan kansainvälisiä pankkeja, jotka ajoivat Suomen velkakriisiin edellisen finanssikriisin myötä. Hänen talouspolitiikkansa ydin on valtion budjettiylijäämän vaaliminen hinnalla millä hyvänsä:

”Halla-aho haluaa Suomen talouden kestävälle pohjalle.

– Niin, että emme ole alijäämäisiä. Saksa on tästä hyvä esimerkki.”

Halla-aho esittää julkisuudessa EU-kriitikkoa, mutta hänen talouspolitiikkansa on täydellisesti linjassa EU:n perustavan Maastrichtin sopimuksen kanssa. Budjettiylijäämiä tavoitteleva Maastrichtin sopimus on ollut kultakaivos EU:n vaikutusvaltaisimmille taustavoimille – kansainvälisille pankeille.

Kun talous kasvaa, rahan määrä lisääntyy. Uutta rahaa tarvitaan myös, kun valtio toipuu esimerkiksi rikollispankkien synnyttämistä finanssikriiseistä. Valtion on siis päätettävä, luodaanko raha yksityisesti vai julkisesti.

Uutta rahaa voidaan tuottaa kahdella eri tavalla: korkoa kiskovien yksityisten liikepankkien kautta tai valtion oman keskuspankin kautta. Jälkimmäinen vaihtoehto keventää valtion ja kotimaisten yritysten todellista velkataakkaa mutta kasvattaa julkista budjettialijäämää.

Halla-ahon ja Maastrichtin sopimuksen mallissa valtio sen sijaan tavoittelee budjettiylijäämää kieltäytymällä julkisten menojen keskuspankkirahoittamisesta. Kansantaloutta ei kasvateta omalla kansallisella rahalla vaan ulkomaalaisten pankkien luomalla velkarahalla.

Kuvakaappaus: Vapaakauppa.fi
Kuvakaappaus: Vapaakauppa.fi

Maastricht, TTIP ja Goldman-sotilasjuntta

Halla-aholle julkinen budjettiylijäämä on toisin sanoen tärkeämpi tavoite kuin itsenäisyys ja omavaraisuus. Mikäli valtio tavoittelee Halla-ahon mallin tavoin budjettiylijäämää ja tasaista talouskasvua, on sen pakko turvautua ulkomaiseen velkarahoitukseen.

Moni voi ihmetellä, miksi ”kansallismielinen” Halla-aho tahtoisi alistaa Suomen ulkomaalaisten pankkien ikeeseen. Tämä ei kuitenkaan yllätä, kun otetaan huomioon, että perussuomalaisten seuraava mahdollinen puheenjohtaja on äänestänyt europarlamentissa järjestelmällisesti myös TTIP– ja CETA-pankkiylivaltasopimusten puolesta.

Lisäksi Halla-aho on ehdottanut, että Goldman Sachsin riistämien kreikkalaisten mielenosoitukset pankkien sanelemaa kurjistamispolitiikkaa vastaan voitaisiin murskata voimakeinoin. Halla-ahon pankkialisteinen politiikka on ollut siis erittäin radikaalia ja johdonmukaista.

Halla-aho on outolintu jopa länsimaisten ”oikeistopopulistien” joukossa, sillä usein maahanmuuttokriittiset poliitikot yrittävät ainakin esittää olevansa kansan puolella pankkeja vastaan.

Esimerkiksi Ranskan Front National –puolue on ilmoittanut kannattavansa pankkitoiminnan kansallistamista. Donald Trump puolestaan on hyökännyt vaalilupauksissaan talouden globalisaatiota ja koronkiskojien nauttimia verohelpotuksia vastaan.

Halla-aho ei sen sijaan edes esitä kansanmiestä. Hän kannattaa täysin rinnoin finanssieliitin laatimaa Maastrichtin mallia sekä TTIP:n kaltaisia pankkiylivaltasopimuksia.

Mikäli Suomen kansa nousee kreikkalaisten tavoin vielä jokin päivä protestoimaan rikollisten rahoituslaitosten sanelemaa talouskuria vastaan, olisi Halla-aho ensimmäisten joukossa ehdottamassa sotilasjunttaa levottomuuksien pysäyttämiseksi.

 

Lue myös: Perussuomalaisten seuraavakin puheenjohtaja edustaa Goldman Sachsia – rajoja ei suljeta

12 kommenttia

 1. Jewtkun ketku ajaa jewtkun ketkujen asiaa (Halla-Ahon äiti on juutalainen Bergroth ja juutalaisuus periytyy juuri äidin kautta).Tätä koukkunokkaa kiinnostaa vain jewtkupankkiirien ja -rikollisten etu heidän maailmanhallitus ja globaalin orjuuttamisen aikeissaan. Suomalaisten etu ei tätä kyykäärmettä kiinnosta-on vihollinen kansakunnan sisällä! Faktat puhuvat puolestaan. Vain hölmöt uskovat jotain muuta!

  Plusääni(25)Miinusääni(1)
  1. Nyt puhut potaskaa! Ei ole juutalaista sukua.

   ”Juutalaiset eivät ennen vuotta 1919 saaneet omistaa maata Suomessa. Joten Suomessa ei ole juutalaisia maanviljelijäsukuja. Bergroth on vanha maanviljelijäsuku läntiseltä Uudeltamaalta, jonka vaiheet tunnetaan 1700-luvulle saakka. Alkuperäinen Hiera -sukunimi vaihtui Bergrothiksi Turun koulun rehtorin toimesta. Bergrothin tila sjaitsee Vihdissä.”

   Tämä on 100% fakta.

   Täällä vallitsee defeatistinen joukkohysteria, mutta toisaalta se on ihan ymmärrettävää.

   Plusääni(5)Miinusääni(7)
   1. Onko siis defaitismia olla takertumatta persuihin kuin oljenkorteen? Vaiko Halla-ahon arvostelu? En ihmettele, jos joku epäilee tuollaisia. En itse usko juutalaisuuteen hänessä, mutta suuvun maine ei riitä toisen todistamiseen. sillä pitäisi myös tarkistaa sukuun naitujen naisten ja miesten alkuperät.

    Halla-ahon toiminta on absoluuttisen antisuomalaistaj ahän on selvä petos ja eliitin mies. Se on pääasia. Oli sitten suomalainen kelmi, juutalainen tai vapaamuurari tai mikä.

    Plusääni(10)Miinusääni(2)
 2. Yksi Judas Goat on Sofi ”Puhdistus” Oksanen.

  http://mvlehti.net/2017/03/14/nelikymppinen-pupputati-sofi-oksanen-antaa-maanpuolustuskasvatusta-sosiaalisen-median-uhkista/

  Miksi Sofi Oksanen kirjoittaa historiallisia romaaneja? Kuten sanottua, historialliset romaanit eivät ole historiallista tutkimusta vaan pohjimmiltaan fiktiota (tyyliin Schindlerin lista). Lyhyesti sanottuna, Sofi Oksanen kirjoittaa potaskaa historiasta. Miksi hän niin tekee on toinen kysymys. Onko Sofi Oksanen Bäckmanin toveri?

  ”Sofi Oksanen syntyi yli 40 vuotta sitten tammikuussa 1977 Jyväskylässä ja varttui myös siellä. Hän valmistui ylioppilaaksi vuonna 1996 Voinmaan lukiosta Jyväskylässä. Kun Sofi Oksanen oli Jyväskylässä alakoulussa 11 vuotta vanha tyttönen, leikki nukeilla ja työnsi leikkirattaita, siihen aikaan vuonna 1988 Viron korkein neuvosto julisti maan suvereeniksi.

  Sofi Oksasen kokemukset Neuvosto-Virosta on kuultuja ja keksittyjä tarinoita, eivät omakohtaisia. Niitä hän myy kirjoissaan ja haastatteluissaan.

  Jyväskylässä syntyneenä ja kasvaneena naisena, nyt jo nelikymppisenä pupputätinä Sofi Oksanen määrittelee itsensä ”toisen polven maahanmuuttajaksi” (hänen äitinsä on virolainen, isä suomalainen).

  Samanaikaisesti myöntää, että ”olen käynyt suomenkieliset koulut ja suomi on äidinkieleni”.

  http://blogit.mvlehti.net/coudenhove/2016/06/28/juutalaisten-soluttautumisesta/

  Plusääni(18)Miinusääni(0)
 3. Halla-Aho voi olla tohtorismies, mutta hänellä ei ole selvää käsitystä kansainvälisen rahoitusjärjestelmän orjuuttavasta luonteesta ja sen kytköksistä saatanalliseen globalismiin. Pakolaisia nimittäin otetaan sadoin tuhansin vastaan, jos velkaorjuuttajat niin käskevät. Ei siinä kysytä herra Halla-Aholta, pitääkö hän muslimeista vai ei. Eli hänen maahanmuuttokriittinen ohjelmansa ei ole uskottava, jos siihen ei liity pyrkimystä taloudelliseen nationalismiin.

  Plusääni(7)Miinusääni(5)
  1. Halla-Aholla ja Soinilla (ja muillakin) on tasan tarkkaan selkeä käsitys tästä kansainvälisen rahoitusjärjestelmän orjuuttavasta luonteesta, koska he ovat itse osa sitä. Sen lakeijoina. Ja siksi he tietävät mistä ei kannata puhua.

   Ja Suomen hölmö ja saatanallinen kansa tottakai kannattaa heitä – luonnollisesti. Kansaahan nää voi kosiskella, vaikkapa kansallismielisyydellä tai Eu -vastaisuudella. Millä vain kosiskellaan äänet mikä kansaan vetoaa, ja sitten petetään kaikki. Tätä on demokratia. Demokratiassa vastuuta ei ole kenelläkään, paitsi kansalla itsellään (perustuslaki 2§).

   Hyvä on parhaan pahin vihollinen.

   Plusääni(21)Miinusääni(1)
   1. En puolustellut ja totesin, että mies esittää epäuskottavaa ohjelmaa, koska Suomi ei voi itsenäisesti päättää maahan otettavan väen määrästä tai laadusta, koska taloudellista tai muutakaan itsenäisyyttä ei ole. Sitkeä kiinni pitäminen suvereniteetista olisi ainoa ase pakkoglobalisaatiota vastaan. Vaikutusvaltaiset yhteiskunnalliset asemat on kuitenkin miehitetty ”viidennen kolonnan” tapaan globalisteilla (vaikea sanoa kuinka tietoisesti he toimivat, osa menee virran mukana), mikä tekee kansallismielisen poliitiikan harjoittamisen jokseenkin mahdottomaksi. Edes pieniä myönnytyksiä tähän suuntaan ei tehdä, paitsi joku ”Suomi100” -tyyppinen ruumiinhäpäisykampanja.

    Kansa voisi halutessaan vastustaa poliitikkoja, mutta sen tahto on lamaannutettu suvaitsevaisuuteen kannustavilla aivopesun menetelmillä. Kasvatus- ja opetuslaitokset, uutismedia ja viihde suorastaan pursuavat valheita ja propagandaa, joilla kansalta on otettu sen oma sielu pois.Olisi kova työ saada suomalaiset taas uskomaan itseensä ja luottamaan toisiinsa.

    Todettakoon vielä, että Halla-Aho on ilmoittanut ajavansa Suomen eroa eurosta ja jopa EU:sta. Onko tämä sitten puhdasta valehtelua? Luottamus suomalaisiin poliitikkoihin on nolla, mutta missä ovat todelliset vaihtoehdot?

    Plusääni(10)Miinusääni(1)
    1. No näethän itsekin, että kyse on valehtrelusta ja ei-vaihtoehdosta. EU-kriittisyys on vain EU-vastaisten äänten kalastelua ja todellisne opposition nollaamista. Mieshän kannattaa pankkimafian valtaa ja syventää integraatiota ja orjuutusta minkä ennättää. Fixitin ei ole mikään tarkoitus toteutua, vaan on tarkoitus rakentaa jytky 3 eli Petos 3. Kansa ajattelee, että ”kun ei ole muutakaan vaihtoehtoa” ja ”kun niiden kautta nyt on jokin mahdollisuus vaikuttaa” jne. Lisäksi ajatellaan, että ”emmehän me voi ”äärivoimia” kannattaa tai sanoa liian jyrkästi. Ammuu

     Plusääni(15)Miinusääni(0)
 4. Halla-aho ajelee kaksilla rattailla kuten persut muutoinkin. Jotkut kuvittelevat pääsevänsä Timo Soinista eroon persujen sisällä ja ulkopuolella. Taitaa vain käydä niin että, ”Pata kattilaa soimaa” ja Jussi-boy on kuin Jyrki-boy, mutta tietenkin ensisijaisesti kuin Timppa. Jos Halla-ahosta tulee persujen puheenjohtaja kampanjalla, joka on maahanmuuttovastainen terävän loogisella konseptilla, lopulta käytäntö voi kondensoitua aivan muuksi. Ja taas äänestäjät saavat polkea jalkaansa lattiaan.
  Tänäpäivänä ei voi, eikä saa luottaa kehenkään politiikan alalla, vaikka kuinka olisi ”Selvä pyy”. Sen on monikulttuurinen todellisuus osoittanut paremmin kuin huonosti. Isossa Kirjassa on hyvä sanonta viisaudessaan. En muista kohtaa, mutta se on toissijaista. ”Älkää katsoko heidän suutaan, katsokaa heidän käsiään.”
  Politiikkojen kohdalla tuo on syytä pitää mielessä. Poislukien tietysti Yhdysvaltain nykyinen Presidentti Donald Trumph, joka on konkretisoinut sanonnan: ”Laittaa hihat heilumaan.”
  Siinä meni eurooppalaisten ”poliitikkojen” samppakaljat väärään kurkkuun ihmetyksestä kun on olemassa virkaveli politiikan alalla, joka pitää vaalilupauksensa. Donald Trumph on luonut n. 300 000 uutta työpaikkaa. Killary Clintonin jäljiltä olisi yhtä monta ruumista. Siinä se pieni ero Globalistit.
  Jussi Halla-aho on elitisti, joka palvelee EU:ta ja käy täällä varjonyrkkeilemässä epätoivoiset nykyiseen monikulttuurisuuspolitiikkaan kyllästyneet ja pelästyneet suomalaiset uskotellen olevansa Messia, joka pelastaa Suomen ja sen kaikki oikeudet poljetun kansan. Halla-aho ei ole kavalakki -miehiä. Hän on varmasti viisas, mutta enimmäkseen korkean koulutuksen saanut ihminen katsoo alaspäin tavallisia jamppoja pitäen heitä yksinkertaisina ja tyhminä, vaikka tuossa asiassa ei voisi enempää olla väärässä. Sen osoittaa kuolettavan tarkasti nykyiset yliopistojen valopäät, jotka ovat etääntyneet täysin tavallisten ihmisten elämästä, jotka omistavat sen tärkemmän eteenpäin vievän voiman. Nimittäin maalaisjärjen ja elämän kokemuksen sekä luonnon lainalaisuudet, jotka pelittävät täysin ihmisen urbanisoituneessa maailmassa. Katsokoot he kuinka korkealta maailmaa hyvänsä.

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
 5. ”Halla-aho esittää julkisuudessa EU-kriitikkoa, mutta hänen talouspolitiikkansa on täydellisesti linjassa EU:n perustavan Maastrichtin sopimuksen kanssa. Budjettiylijäämiä tavoitteleva Maastrichtin sopimus on ollut kultakaivos EU:n vaikutusvaltaisimmille taustavoimille – kansainvälisille pankeille.”

  Voisiko joku selittää kansantajuisesti, että miten budjettiylijäämäpolitiikka kurjistaa maita ja on pankeille hyödyksi? Eikös pankit halua antaa mahdollisimman paljon velkaa, joka onnistuisi paremmin, jos valtiot ovat alijäämäisiä ja joutuisivat paikkaamaan sitä.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Julkinen alijäämä = kasvavan talouden tarvitsema uusi raha on peräisin valtiolta.
   Julkinen ylijäämä = kasvavan talouden tarvitsema uusi raha on peräisin yksityisiltä pankeilta.

   Ts. julkinen alijäämä ei ole mikään mörkö vaan kirjanpidollinen merkintä, joka osoittaa, että kiertoon tulee lisää rahaa.

   Jotta tilanne olisi kestävä, täytyy valtion kuitenkin kansallistaa pankkitoiminta. Uusi raha ei tässä tilanteessa merkitsisi enää valtion velkaantumista vaan sitä, että valtio laskee liikkeelle uutta ”velatonta” rahaa.

   Pankkitoiminnan kansallistaminen ei johda automaattisesti hyperinflaatioon vaikka pankkiirit niin väittävät: https://magneettimedia.com/talousdemokraatit-vahvistavat-hitler-paransi-pankkijarjestelman/

   Sen sijaan yksityinen pankkitoiminta johtaa säännöllisesti asuntojen, osakkeiden ja erilaisten rahoitustuotteiden hyperinflaatioon velkakuplien kautta.

   Plusääni(7)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat