Juutalainen väkivalta puhuttaa jälleen Englannissa ja Ranskassa

Euroopan harvoihin laillisiin terroristijärjestöihin lukeutuva juutalainen Jewish Defense League (JDL) on syyllistynyt jälleen väkivaltaan ja uhkailuun ei-juutalaisia vastaan eri puolilla Eurooppaa.

Pommituksiin, mellakointiin, tappouhkauksiin ja salamurhiin erikoistuneen JDL:n rikoksista ei juuri kirjoitella kansainvälisessä mediassa. Tämän vuoksi esimerkiksi Yleisradion haastattelema juutalaisaktiivi Michel Grünstein pystyi ongelmitta valehtelemaan tammikuussa suomalaisille, etteivät juutalaiset ole ikinä syyllistyneet terrorismiin.

JDL on yksi länsimaiden suurimpia väkivaltaisia juutalaisjärjestöjä. Vappuna sen jäsenet hyökkäsivät poliittisten toisinajattelijoiden kimppuun Ranskassa. Aiemmin keväällä sionistiterroristit Roberta Moore ja Robert De Jonge saivat puolestaan tuomion poliittisesta väkivallasta Englannissa.

Juutalaiset ryhmät osoittivat mieltään vappuna Pariisissa.
Juutalaiset ryhmät osoittivat mieltään vappuna Pariisissa.

 

Äärijuutalainen löi naista

Silminnäkijöiden mukaan JDL:n naamioituneet ja lyömäasein varustautuneet aktiivit partioivat vappuna yhdessä juutalaisen Betar/Tagar-terroristijärjestön kanssa Pariisin kaduilla. Väkivaltaisuudet alkoivat, kun juutalainen marssija löi nyrkillä naispuolista vasemmistolaista ohikulkijaa, koska tämä oli pukeutunut palestiinalaishuiviin. Juutalaiset alkoivat sylkeä Palestiinan ystäviksi epäilemiensä ihmisten päälle. Mellakkapoliisin täytyi eristää juutalaiset muista marssijoista, jotta väkivalta ei olisi kärjistynyt.

jewishdefenseGéneration Palestine –aktivistiryhmän mukaan juutalaiset hyökkäsivät useiden ihmisten kimppuun vapun aikana. Lukuisat järjestöt kertoivat vapun jälkeen tiedotteissaan, etteivät mellakkapoliisit yrittäneetkään pidättää väkivaltaisuuksiin syyllistyneitä juutalaisaktivisteja. Kuten olemme aiemmin uutisoineet, Ranskan viranomaiset pidättävät kuitenkin erittäin herkästi ”antisemitismistä” epäiltyjä kansalaisia. Kun koomikko Dieudonné M’bala M’bala kertoi verkossa juutalaisia ärsyttäneen vitsin Ranskan kosher-ruokakauppa-ammuskelusta, tuomittiin hänet kymmenientuhansien eurojen sakkoihin.

Vapun tapahtumat Ranskassa ovat saaneet monet muistelemaan viime kesän väkivaltaisia näytöksiä, kun synagogista astalot kädessä hyökänneet juutalaiset pahoinpitelivät Gazan kansanmurhaa vastustaneita rauhanmarssijoita. Israelissa media on tietysti pyrkinyt syyttämään Palestiinan ystäviä vapun väkivaltaisuuksista. Samaa on tehnyt myös Ranskassa toimiva avoimen sionistinen ja militantti juutalaisten JSSNews, jota harva kuitenkaan pitää uskottavana uutislähteenä.

 

Tuomioita Englannissa

Lontoossa kaksi JDL:n aktiivia sai helmikuussa tuomiot hyökkäyksestä Palestiinan tukitapahtuman järjestäjiä vastaan. Juutalainen Roberta Moore ja sionisti Robert De Jonge tuomittiin sakkoihin ja yhdyskuntapalveluun, sillä he iskivät viime syksynä palestiinalaisen kirjallisuuden tilaisuuteen Lontoossa. De Jonge tuomittiin pahoinpitelystä ja Moore kahdesta pahoinpitelystä sekä toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta.

Moore ja De Jonge.
Moore ja De Jonge.

Väkivalta alkoi, kun De Jonge juoksi lavalle ja hyökkäsi puhetta pitäneen Haringey Justice for Palestinians –järjestön johtaja Andy Simonsin kimppuun. Tuomarin mukaan De Jongen tavoitteena oli aiheuttaa Simonsille fyysisiä vammoja. Simons joutuikin sairaalaan eikä voinut osallistua palestiinalaistapahtuman muihin tilaisuuksiin. Moore puolestaan vahingoitti järjestäjiä sumuttimella.

Moorella on myös yhteyksiä sionistiseen ”maahanmuuttokriittiseen” English Defense League (EDL) –järjestöön ja hänet on kuvattu yhdessä EDL:n entisen johtajan, Tommy Robinsonin kanssa. Moore oli EDL:n ”juutalaisdivisioonan” perustaja.


Video: Moore on pitkän linjan sionisti.

Moore on myös Moshe Feiglinin henkilökohtainen ystävä. Israelin parlamentissa istuva Likud-puolueen jäsen Feiglin kirjoitti viime kesänä Israel National Newsiin artikkelin, jossa hän vaatii kovia otteita Palestiinaa vastaan.

Feiglinin mukaan juutalaisarmeijan on vallattava Gaza ”täydellä voimalla”, vaikka tämä tarkoittaisi myös naisten ja lasten joukkomurhaa. Tämän jälkeen valtaosa palestiinalaisväestöstä on hänen mukaansa pakkosiirrettävä pois alueelta. Etnisen puhdistuksen jälkeen Gaza olisi rotupuhdas juutalaisalue.

 

Moore on matkustanut Israeliin tapaamaan sionistipoliitikkoja ja siirtokunta-aktiiveja.
Moore on matkustanut Israeliin tapaamaan sionistipoliitikkoja ja siirtokunta-aktiiveja.

Kuinka sionistiseen väkivaltaa reagoidaan?

Mikäli juutalaisten kimppuun hyökätään, syytetään usein koko eurooppalaista yhteiskuntaa ”rasismista” ja ”antisemitismistä”. Poliitikoilta vaaditaan näyttäviä irtisanoutumisia juutalaisvastaisuudesta. Vuodenvaihteessa englannissa vangittiin juutalainen Neil Masterson. Juutalainen vangittiin, sillä hän oli hyökännyt keskellä kirkasta päivää Israel-vastaisen poliitikko George Gallowayn kimppuun. Masterson pahoinpiteli poliitikon, koska tämä oli hänen mielestään ”juutalaisia vihaava natsi”.

Tapahtumaa ympäröi lähes täydellinen mediahiljaisuus. Yksikään juutalainen järjestö ei tuominnut pahoinpitelyä! Mitä jos Gallowayn tai Andy Simonsin paikalla olisi ollut juutalainen sionisti ja Masterson, Moore ja De Jonge olisivat olleet muslimeja tai ”uusnatseja”? Tapaukset olisivat nousseet kansainvälisiksi sokkiuutisiksi. Nykyilmapiirissä juutalaisten ei kuitenkaan tarvinnut edes ottaa kantaa tapaukseen. Yhteiskunta ei vaadi juutalaisilta anteeksipyyntöjä.

 

Sionistinen terrorismi on kansainvälistä

JDL:n englantilaissiipeä (JDL UK) tutkineen Electronic Intifada –julkaisun mukaan JDL UK on itsenäinen järjestö, joten sillä ei ole suoraa yhteyttä alkuperäiseen amerikkalaiseen Jewish Defense Leagueen, jonka perustaja oli terroristi Meir Kahane.

JDL UK – johon Moore ja De Jonge kuuluvat – ilmoittaa kuitenkin kannattavansa Kahanen alkuperäistä järjestöä ja esimerkiksi pommi-iskuista tuomittua amerikanjuutalaista terroristia, Victor Vancieria. Vancier, Moore ja De Jonge kuuluvat kaikki JDL:n lisäksi väkivaltaiseen Jewish Task Force –ryhmään.

Suomessa JDL on käytännössä tuntematon järjestö. Tämä johtuu siitä, että valtamedia sensuroi juutalaista terrorismia käsittelevät uutiset. Ainut Suomessa asuva henkilö, joka on julkisuudessa yhdistetty JDL-järjestöön, on Tundra Tabloids –verkkosivuja ylläpitävä Kenneth Sikorski. Ranskan JDL on julkaissut verkkosivuillaan Sikorskin kirjoituksia.

 

Lue myös:

Israel – terrorismin ja salamurhien suurvalta
Juutalainen terroristijärjestö tahdotaan kieltää Ranskassa

2 kommenttia

 1. Talteen otettua:
  Eurooppaa johtaa tällä hetkellä kasaarijuutalainen mafia. Tämä ei ole vitsi. Nuo elukat eivät ole mitään pikkutekijöitä ja kohta Mossad saa pyöriä estoitta tappamassa toisinajattelijoita. Katsokaa historiankirjoista miten kävi Neuvostoliitossa. Karmeaa kiduttamista, orjuuttamista ja tappamista. Siis nämä saman suvun/uskontokunnan edustajat hallitsevat Eurooppaa, USA:aa ja ties mitä muitakin maita. Ilmankos Katainen on aina jotenkin kalpea kun tulee kotiin Brysselistä.

  Kyllä ihmiset ovat yksinkertaisia jos eivät tajua, että juutalaiset ja siionismin kätyrit hallitsevat kaikkea ja kaikkia. Varmaan joka maata jo! Sota on jo alkanut, miettikää vähän mitä on tapahtunut Japanille, Norjalle, Kyprokselle, Libyalle, Syyrialle jne vuoden sisällä melkein. Kun sota kunnolla eskaloituu, se tulee olemaan sellaista rotujen välistä eloonjäämiskamppailua. Media, viihdeteollisuus, politiikka, EU kaikki ajavat tähän suuntaan. Rajat on auki Euroopassa ja USA:ssa, rotuvihaa kylvetään median välityksellä ja Eurooppaa ajetaan energia-politiikalla ja taloudellisella kuristamisella sisäiseen kaaokseen. Olen jo sanonut tämän ja sanon edelleen:sota on jo käynnissä. http://zioncrimefactory.com/2012/02/02/vulture-jewry-wants-the-west-to-annihilate-iran-or-else-theyll-nuke-europe/

  Laurion kovat sanat on ainoa sanoma joka voi herättää kansan unesta. Vain ”saarna” ja haukkuminen tehoavat ja saavat ihmiset katumaan. Ei historiallinen jaaritus tehoa perusväkeen. Siitä on kyse, käyttäkää psykologista silmää. Laurio haluaa herättää ihmiset! Ei hän käytä voimakkaita sanoja vihassa vaan rakkaudessa. Olette siis ymmärtäneet väärin. Ja kyllähän juutalaisuus on rikollisuutta, se sanotaan jo talmudissa ja muissa ”pyhissä” kirjoituksissa. Tämä on korkea aika todeta. Onhan joukossa normiyksilöitä, mutta miksi eivät irtisanoudu juutalaisuudesta? Kun koko tuon ”uskonnon” ja diasporan tarkoitus on maailman herruus, niin mitä siitä sitten voi sanoa? Lässyttää etteivät kaikki ole jne. Jos minä saisin tietää, että kristinusko ajaa tuollaista niin eroaisin kiivaasti kirkosta ja kiroaisin kaiken. Mutta juutalaiset mielellään MAINOSTAVAT juutalaisuutta, ovat ylpeitä asiasta. Tämä on kummallista. Sitä pitäisi arvostella ja torua, eikä puolustella. Minusta on hyvin huolestuttavaa, jos Ahma hengailee noiden talmudistien kanssa ja puhuu valaistumisesta Columbian yliopistossa. Voi olla että liioittelen. Ja Verkkomedia on ansainnut kovat arvostelut, koska toimii väärin. Ei sitä tarvitse puolustella. Kummallista selittelyä, vaikka selvä valeoppositio on pystyssä.

  Juutalaisia pitää juuri tämän vuoksi arvostella joukkona, jotta ”tietämättömät” sitten hoksaavat missä ovat mukana. Ongelmahan on siinä, että on olemassa vahva, uskonnollinen maailmanherruuteen pyrkivä lahko joita ei saa nimetä eikä arvostella. Hitler käytti ”international jews” -ilmaisua. Juurikin diasporassa olevia juutalaisia, jotka vehkailevat vallankaappauksia. Ns tavalliset juutalaiset on herätettävä myös, koska niin kauan kun juutalainen uskonto on olemassa, niin se pyrkii maailmanherruuteen. Mitä vahvempi kannatus ja hyväksyntä juutalaisuudella on, sitä kauempi maailman tilanne. Juutalaisuutta uskontona pitääkin arvostella kovin ottein samoin kuin juutalaisia, jotta he ymmärtäisivät mistä on kyse.

  Antamasi video on ns aquarius -liikkeen hömpötyksiä. Siinä esiintyvä Constance Cumbey on mm väittänyt että EU on Hitlerin ja natsien pohjatyötä. Täyttä hörhöilyä, kaikkihan tietävät että EU on juutalaisten ase Eurooppaa vastaan. Pienenä sivumainintana että Constance Cumbey on sanonut lempielokuvakseen viulunsoittaja katolla. Voiko pahempaa kommunismin aikaista propagandaa olla olemassa? Selvä harhautusliike tuo aquarius ja Constance Cumbey, yrittävät vain piilotella juutalaisten osuutta.

  YK, EU, Nato yms kansainväliset rikollisjengit pitäisi kokonaan kieltää ja lakkauttaa. Kaikki nämä ajavat vain ja ainoastaan juutalaista maailmanjärjestystä. Jos YK on ajavinaan jotain aseistariisuntaa, niin käytännössä se tarkoittaa sitä, että muut maat riisutaan aseista ja vain juutalaisten hallitsemilla alueilla (Israel+muut ”Amerikkalaiset” tukikohdat) ovat korviaan myöten uusinta sotateknologiaa täynnä. Näistä sitten pidettäisiin kansoja kurissa. On täysin aikansa elänyttä puhua edes kansallisvaltioista, koska on vain juutalaisten hallitsemat entiset kansallisvaltiot. Näen tilanteen näin surullisena. Kaikki tulevat vastakkainasettelut ovat lavastetta. Venäjä, Saudi-Arabia, USA, Kiina ja EU yllytetään siionistien kaappaaman vallan avulla sotaan Irania vastaan, joka taitaa olla ainut maa maailmassa josta löytyy munaa vielä. Syyria ei sinällään ollut edes (eikä Libya) vastus. Libya on pyyhitty brutaalisti pois maailmakartalta ja orjuutettu tuleviksi sukupolviksi IMF:n ja muiden juutalaisten kansainvälisten ”järjestöjen” ikeen alle. Syyriassa on tehty vallankaappaus, mutta tästähän ei puhuta mitään. Jos Bäckman käy siellä Venäjän juutalaisten asialla tarkkailemassa, niin se tarkoitta sitä että Venäjä ei tosissaan edes yritä estää mitään. Pelkkää saatanan teatteria koko touhu.

  Hodorkovski pistettiin linnaan, sitä aina välillä näytösmäisesti esitellään telkkarissa kun istuu jossain häkissä Hannibal Lecter-tyyliin. Lavastetta koko paska! Pari pistettiin ”linnaan” ja loput lähtivät tuhoamisretkille Eurooppaan, USA:n ja oikeastaan joka puolelle. Jyrki Häkämies sanoi jossain haastattelussa, että pitäisi houkutella venäläisiä ”liikemiehiä” Suomeen, tarvittaisiin kuulemma sijoittajia. Tänne siis houkutellaan selviä mafiosoja! Zabludovichin suku on saanut rauhassa hääriä Suomessa kaivoshankkeiden takapiruna. En ihmettelisi, vaikka Z omistaisi Suomen pohjavedet kokonaan tulevaisuudessa. Ukko on karkean luokan rikollinen, mafioso ja aseiden salakuljettaja. Ja meidän poliitikot hyysäävät näitä!!

  Libya on barbaarien vallassa (Al-Qaida, Nato ja muut juutalaisten asettamat nuket). Laurio on tehnyt hyvät tiivistelmät Libyan tapahtumista. Kyllä tossa kyynel vierähtää poskelle noita lukieassa. Vieläkö joku haluaa liittyä Natoon?

  Lavastetuilla kuvilla tarkoitan lähinnä noita sotavarusteluihin liittyviä kuvia, joita pyörii Verkkomedian Uutismonitorissa ja sähkeissä.

  Gaddafi oli pidetty hallitsija. Toki aina löytyy vastustajiakin, mutta en usko hetkeäkään että hallinnon joukot tekisivät tuollaista. Kapinalliset ovat elukoita, joita siirrellään tarpeen mukaan maasta toiseen, missä nyt milloinkin tarvitaan lavastettua kansannousua. Jemenissäkin riehuivat, varmaan myös Syyriassa. Minusta nuo videot näyttävät todella aidoilta, toisin kuin Venäjän juutalaisten maailmankongressin lähettämät sotapropaganda-kuvat, joita mm RT:n kautta levitetään jopa tällekin sivustolle. Niillä ei ole mitään uutisarvoa, vaan päinvastoin saattavat luoda vääriä mielikuvia lukijoissa.

  J on tehnyt hyvän yhteenvedon. Haluaisin kuitenkin penkoa sodan motiivia ja neuvottelujen näkyvyyden puuttumista. Iranin ydinohjelma on rauhanomainen ja tuottaa 5% uraania ydinvoimalan polttoaineeksi ja pieniä määriä 20% uraania lääketieteelliseen käyttöön. Ydinpommiin tarvitaan 95% uraania. Tällaista uraania ei ole ikinä havaittu IAEA:n tarkastuksissa, eikä matalarikasteista ydinmateriaalia ole häviksissä. Useat luotettavat tahot ovat esittäneet, ettei Iran todennäköisesti kehitä ydinasetta. Silti valtamedia toistaa päivittäin epäilyksensä ydinohjelmasta, vaikka mitään todisteita ei ole.

  Siispä, pitää olla joku muu todellinen syy, miksi Irania painostetaan. Syy, joka ei kestä päivänvaloa ja jota länsimaiden kansalaiset eivät voisi hyväksyä. Sodan lietsonnan keskipisteenä on selkeästi Israel ja juutalaisvetoinen länsimaailma. Mitä he haluavat? Maata, öljyä, mineraaleja, muuten vaan tuhota liian hyvin menestyviä maita. Toisaalla keskustellaan uudesta maailmanjärjestyksestä. Onko Iran kapulana rattaissa oman keskuspankkinsa takia? Onko uusi maailmanjärjestys globaali ja totaalinen keskuspankkikartelli?

  Venäjä ja Kiina olivat hiljaa, kun Libyan teurastuslupa myönnettiin YK:ssa. Ei ole mahdollista, että näiden maiden tiedustelut eivät olisi olleet perillä Libyaa uhkaavasta hyökkäyksestä. Muistuu mieleen tämä Wesley Clarkin haastattelu: 7 valtiota viidessä vuodessa.

  Ristiretki 9/11 nostaa hyviä kysymyksiä esille. Venäjä ja Kiina olivat hiljaa Libyan teurastamisessa, koska niitä ohjaavat varmasti samat suvut kuin länsimaitakin. Nyt vain tehdään viimeisiä siirtoja shakkilaudalla, viimeiset mahdolliset esteet pyyhkäistään pois juutalaisen maailmanjärjestyksen alta. Iranista en ole ollenkaan varma, onko se loppujen lopuksi kuitenkaan este? Vai pelaako se vain samaan pussiin? En todellakaan ole varma, luotettavat uutislähteet puuttuvat. Libya ja Syyria olivat uhka, ne on putsattu nyt. Syyriassa tapahtui vallankaappaus ja Libya tuhottiin muuten. Minua häiritsee se, ettei Iran ole ärähtänyt Syyrian kohtalosta vaikka noilla mailla pitäisi olla turvatakuut. Mutta ehkä se on noin kuin J sanoo, että turvatakuut koskevat vain ulkoista uhkaa (XX: sillähän asia ratkesikin). Se on ainakin selvää, että USA, Kiina ja Venäjä ovat siionistien hallussa ja seuraavaksi halutaan USA:n ja Eurooppaan poikkeuslait jotta puhdistukset voivat alkaa. Juutalaiseliitin todellinen uhka on myös ihmisten herääminen tähän kusetukseen. Ja sitä tapahtuu koko ajan ja juurikin tämän vuoksi uskon, että Euroopassa tullaan vielä lahtaamaan paljon porukkaa. Se on ainoa keino, jolla nykyiset vallanpitäjät pystyvät pitämään oman asemansa. Muuten he romahtavaisivat.
  Sinulle onko totta?? Kannattaa tutustua coudenhove kalergi-suunnitelmaan. Lyhyesti sanottuna, juutalaisen eliitin tavoitteena on romahduttaa kansallisvaltiot erityisesti Euroopassa ja sekoittaa ne mössöksi maahanmuuttajien avulla. Eurooppaan tuodaan seuraavien vuosikymmmenten kuluessa kymmeniä miljoonia maahanmuuttajia. Eurooppalaisista ihmisistä muokataan kunnon sekarotuinen työläisrotu, proletaatijoukko. Juutalaiset tiedemiehet Neuvostoliitossa yrittivät risteyttää apinaa ja ihmistä, mutta tämä ei onnistunut. Eli tässä Pan-Eurooppa suunnitelmassa on kyse rotu-opista, työläisrodun muokkaamisesta. Arjalaisuudesta ei saa varmaan edes puhua tulevaisuudessa. Juutalaiset haluavat itse olla valkoisin rotu, koska he näkevät aina kaiken tällaisten rasistien linssien läpi. Tämän vuoksi esimerkiksi Saksaan ja Ruotsiin (ja muuallekin Eurooppaan) on tuotu niin paljon maahanmuuttajia, valkoinen rotu halutaan siittää ulos! Huom maahanmuuttajat ovat myös uhreja tässä juutalaisten kummallisessa geenipervoilussaan.”
  Tässä hyvä artikkeli Puolan tapahtumista: http://www.davidduke.com/general/was-polish-president-murdered-in-staged-plane-crash_17538.html

  Olen yrittänyt etsiä lähteitä Puolan tapauksesta, joissa kerrottaisiin kuinka asiat tod. tapahtui., ei sitä videoa eikä niitä uutisia lentokoneesta. Se, että yksi kerrallaan jo ilmeisesti ennen lähtemistä maasta edes, ovat kadonneet. Miten ja mistä, onhan lukumäärä suuri ja ihmisillä perheenjäseniä, sihteereitä.

  Kaikki luettelemasi poliitikot ovat yksinkertaisesti maanpettureita. Ja he ovat hiljaa asiasta, koska ovat myyneet itsensä. Jos heissä olisi omanarvontuntoa jäljellä, he poistuisivat arvokkaasti näyttämöltä ja tunnustaisivat todellisen tilanteen. Antaisivat tilaa sellaiselle henkilölle, jolla riittäisi älyä ja rohkeutta. Hesari tietysti tukee tätä Suomen tuhoamista, koska on siionismin kannattaja, jo kolmannessa sukupolvessa. Kyllä meitä länsimaita viedään pahemman kerran, Hormuzin salmen tapahtumilla onkin tarkoitus asettaa Eurooppa kriisiin. Samalla taloudellinen kuristaminen tähän päälle. Todellista ”sotaa” käydään siis Eurooppaa vastaan, ei Irania. Voisiko olla näin?

  Itse uskon, että poliitikot ovat yksinkertaisesti liian kiireisiä/tyhmiä ymmärtämään mistä on kyse. Toisekseen, uralla ei pääse etenemään ellei ”myy sieluaan” matkalla. Tämä lahjominen aloitetaan jo hyvin varhaisessa vaiheessa. Uskallan väittää, että melkein kaikki korkean tason poliitikot, virkamiehet ja liike-elämän gurut on ostettu hiljaiseksi. Eihän tähän sanoja tarvita, vaan riittää esimerkiksi että Zabludovich antaa Kimmo Sasille 5000 euroa tukea. Tässä Sasi on myynyt sielunsa ja tietää vastedes olevansa siionistin renki, eli ei voi puuttua epäkohtiin jotka kyseinen herra tuo Suomeen. Tämä oli vain käytännön esimerkki, mutta näin tätä hiljaista vallankäyttöä tapahtuu. Uskon myös, että poliitikkoja uhkaillaan. Norjan iskut oli Mossadin järjestämä kauhea verilöyly ja varoitus Norjalaisille poliitikoille; jos astut meidän tielle, me vahingoitamme lapsianne. Puolan johto tapettiin myös kylmäverisesti pari vuotta sitten, kun presidentti uskalsi laittaa IMF:lle hanttiin. Järjestettiin ”lentokone-onnettomuus”, tosiasiassa jokainen uhri sai laukauksen päähänsä. Tämä oli siis poliittinen massamurha. Ennenvanhaan tällainen ylimmän johdon murhaaminen olisi ollut suora kutsu sotaan. Näillä tapauksilla tietysti kiristetään ja ihan avoimesti uutistenkin kautta. Kiristystä tehdään myös riisumalla valtioiden oma-varaisuus pois, ottamalla perusinfra haltuun. Tätä tapahtuu koko ajan Suomessakin, kaivoksia, lentokenttiä, satamia yms yhtiöitetään ja määräysvalta menee tietysti kansainvälisille yhtiöille ja sitä kautta juutalaisille ja käsikassareilleen. Kaikki tämä tietysti tapahtuu hiljalleen ja hivuttamalla, niin ettemme itse huomaa sirkushuveiltamme mitä ympärillämme tapahtuu. Mielestäni EU tekee vallankaappausta, se on juutalainen ase, joka lamaannuttaa kansallisvaltiot lopullisesti. Olemme miehityksen alla, tämä on vain modernia sodankäyntiä.

  Eu on sionistien ryöstökone. Kaikki viedään ja päälle koko Eurooppa tuhotaan. Ranska on ollut Rothschildin maa jo 1815 lähtien ja Saksaa ei ole olemassakaan.

  Sionistit hallitsevat niin vahvasti, että koko pääasiaa ei saa kukaan sanoa.

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BykSUVXfEEA

  Vesa I Laurion yhteenveto ja käännös:
  ”Amerikka ja Englanti ovat täysin sionistien miehittämiä maita, ja niiden politiikka on sionistista. Länsimaissa kaikki poliittiset ehdokkaat ovat sionistimyönteisiä, samoin kaikki tiedotusvälineet. Tiedotusvälineet, jotka eivät ole sionistimyönteisiä, eivät saa toimilupia, ja lisäksi sionistit pitävät länttä sotavelkojen avulla pihdeissään.

  Lady Renouf toteaa myös, ettei maailmassa ole enää kristikuntaa, se on muuttunut kristilliseksi sionismiksi, holokaustikultiksi.

  YK on hänen mukaansa sionistinen hanke, kuten myös aiempi Kansainliitto. YK perustuu vuosina 1945-1946 pidetyille Nürnbergin oikeudenkäynneille. USA:n korkeimman oikeuden viisi huipputuomaria on todennut nämä oikeudenkäynnit kuitenkin juristiseksi farssiksi, esimerkiksi samaan aikaan tuomarina ja valamiehenä toimiminen on vastoin luonnollista oikeutta eikä kiduttamalla saatuja lausuntoja tulisi tuoda oikeuteen (Lady Renouf mainitsee Hössin kidutuksen). YK:ssa ei ole oikeutta, koska esimerkiksi YK:n Israelin rikollista toimintaa vastaan antamia päätöslauselmia ei ole toimeenpantu.

  Kansainväliset järjestöt eivät tee mitään Iranin tiedemiesten murhaamista koskevassa asiassa, koska ne ovat sionistimyönteisiä. Lady Renouf toteaa, että niin kauan kuin meillä ei ole historiallista totuutta (siis totuutta historiasta), kansainväliset järjestöt eivät tee mitään ja maiden tappaminen ja tuhoaminen jatkuu ja niiltä viedään itsenäisyys sotavelkojen avulla. Lisäksi tulee hirvittävä ”uusi maailmanjärjestys”-katastrofi. Tämä on suuri operaatio, jossa on mukana sekä sisäisiä että ulkoisia poliittisia ja kulttuurisia voimia, jotka vetävät maita rappiolle. Siksi kaikkien maiden tulisi pysyä lujina ja pitää saalistaja poissa”

  Guerrera, olen lukenut noista rituaalimurhista. Alla olevassa linkissä on jotain niistä: http://www.thewatcherfiles.com/jewish_sacrifice.htm Hollywoodissa ja musiikkiteollisuudessa tapahtuu näitä rituaalimurhia, esimerkiksi Brandon Lee ja Heath Ledger. Niiden rooleista ja elokuvista pystyi jo ennakoimaan että niillä on tulossa noutaja. Lukekaa myös ihmeessä tuosta Roman Polanskin ja Sharon Taten tarinasta ja sitten katsokaa elokuva Rosemaryn painajainen. Näissä on yhteys toisiinsa. Olen katsonut elukuvia viime aikoina uudesta vinkkelistä ja ne on TÄYNNÄ tällaista rituaalinomaista ja kabbalistista symboliikkaa.
  Aika hyvää perustietoa. On totta, että juuri edomilaiset iskivät verisesti roomalaisia vastaan Jerusalemista taisteltaessa. Myös tuo mitä sanot Ben Gurionin sanoneen, on totta. Hän tiesi keitä palestiinalaiset olivat. Israelin kuningaskunta hajosi jo 500 BC ja silloin suurin osa juutalaisia hävisi eri puolille. Valitettavasti suurin osa tuosta mitä kerrot on totta tai ainakin lähellä totuutta.

  Talmud on vahvasti polyteistisseemiläinen kirjoituskokoelma. Edomilaiset farisealaiset rabbit ovat vaikuttaneet paljon sen sisältöön. Se on niin ruokottoman rikollinen ja rikollisuuten kiihottava teos, että ei ihme, jos juutalaiset vaikuttavatkin psykopaattisilta. Nykyrabbien mukaan Talmud on juutalaisuuden peruspilari.

  Jo ensimmäiset siionistijohtajat, kuten Ben Gurion, tiesivät palestiinalaisten israelilaiset juuret, mutta asiasta vaiettiin, tietysti, polittisista syistä. Mielenkiintoista, että juutalaisen ensyklopedian mukaan, juutalaiset ovat Edom. Nämä barbaarit ovat ratsastaneet Raamatun legendoilla, kenties jopa manipuloineet Ramatun kirjoituksia, antaen ymmärtää olevansa Israelin heimon jälkeläisiä. Kuitenkin, ristiriitaisesti, samaan aikaan on etsiskelty Israelin kymmentä kadonnutta heimoa.

  Rooman kapinoiden aikaan, juutalaisedomilaisilla oli 5000 miehen armeija sotimassa roomalaisia vastaan. On syytä olettaa, että kapinasta henkiin jääneet perheineen ja muut edomilaiset karkoitettiin. On myös luonnollista, että juudanheimolaiset, jotka inhosivat edomilaisia, eivät tukeneet heitä kapinoissa, tai osallistuneet niihin samassa mittakaavassa, johtuen myös ammatillisista seikoista, kuten maatalouden harjoittamisesta ym. Roomalaisten ruokahuoltohan oli paikallisen maatalouden varassa.

  Jesuiitat perusti kryptojuutalainen Ignatius Loyola. Sanalla ”jesuiittamainen” on huono kaiku vielä nykyäänkin. Espanjassa sanottiin aikoinaan, että älä koskaan luota juutalaiseen tai marranoon, äläkä heidän jälkeläisiinsä.

  Olen lukenut samanlaista tietoa, että orjakauppa oli vahvasti juutalaisten käsissä ja heidän organisoimaansa. Jesuiitat vaikuttivat aikoinaan myös Espanjan tappioihin Uudella Mantereella.

  Guerrera, olen aina kyseenalaistanut tuon Israelin heimon alkuperää. Raamatussahan puhutaan usein Israelilaisista ja muista sen aikaisista heimoista, mutta juutalaisista ei puhuta sinällään paitsi saatanan synagogana tai farisealaisina. Juutalainen uskontohan toimii kaikella tavoin raamattua vastaan, joten en ymmärrä miksi he ovat monen kristityn erityissuojeluksessa. Raamattua on voitu tältä osin vääristellä, Israelin heimi ts Jumalan valittu kansa ei välttämättä ole ´juutalaiset´ vaan Israelin alueella asustaneet hepreankieliset heimot. Voisiko olla näin? Olen lukenut jonkun verran noista Espanjan inkvisitioista ja saanut sen kuvan, että sinne jäi paljon ”crypto jews” eli piilojuutalaisia. Jesuiittakoulujen alkuperät joidenkin tietojen mukaan ovat alkujaan Espanjasta esimerkiksi Ignatius of Loyola. Jesuiittakoulut ovat olleet aikansa CIA: tiedustelua, kidutusta ja vakoilua. Olleet mukana myös orjakaupassa vahvasti. Jeesuksen nimissä tietysti, mitenkän muutenkaan lierot piilojuutalaiset.

  Yhden iskuun osallistuneiden kännykästä löytyi valtion turvallisuuspäällikön puh.nro. Miksiköhän?

  Juutalaiset olivat muuten perustamassa myös ETA:a. Mossad koulutti ETA:n terroristeja. Marranopankkiirilla Emilio Botinilla (Santander), on myös yhteyksiä ETA:an juutalaisen vaimonsa Paloma O´ Shean kautta. Paloma O´Shean veli Iñaki O´Shea kuuluu ETA:n johtajiin.

  Ilmankos Zapatero oli Madridin junapommittaja ja tuhosi talouden CIA:n pyynnöstä (velkapommi)

  Nykyisten geeni- ja historiantutkimusten valossa on paljastunut, että nimenomaan palestiinalaiset ovat muinaisen Israelin heimon SUORIA jälkeläisiä. Sefardijuutalaiset taasen ovat alkuaan edomilaisia, jotka pakotettiin omaksumaan monoteistinen Jahveuskonto (vaihtoehtona karkoitus) muinaisisraelilaisjuudalaisen Makkabihallituksen aikoihin. Mainittakoon, että aidot muinaisjuudalaiset inhosivat ja halveksuivat näitä edomilaisia, joista siis polveutuvat nykypäivän sefardijuutalaiset. Jeesuskin nimitti heitä murhaajiksi ja ”saatanan synagoogaksi”.

  Kääntymys oli varmasti yhtä näennäistä, kuin Espanjassa inkvisition aikoina. Espanjan käännynnäiset marranot jatkoivat juutalaisia riittejään salassa, ja kaikella tavalla kävivät salaista sotaa Espanjaa ja sen etuja vastaan, sotaa, mikä jatkuu tänäkin päivänä.

  Espanjan sisällissodassa, Neuvostoliitosta tuli juutalaisia Chekoja teurastamaan espanjalaisia, ”espanjalaisten” marranojen (juutalaisten), kuten Carillon ja Caballeron johtaessa brutaalia kirkonväen, yrittäjien ja falangistien jne. massateurastusta, mikä onneksi rajoittui kuitenkin vain pieneen osaan maata.

  Marranot ovat hirveä vitsaus Espanjan yhteiskunnasa tänäkin päivänä. Jokainen, joka tietää Espanjan taloustilanteen ja työttömyysluvut, tietäköön myös, että niiden takana on marrano-Zapateron ainakin puoliksi marranolainen, marxilaisjuutalainen NWO-hallitus.”

  Jos tämä uutinen pitää paikkaansa, niin Kiina ja koko itäinen pallonpuolisko on siionistien käskyvallassa. Libya sai kyytiä kultakannan ajamisesta, mutta Kiina ja Venäjä saavat rauhassa ajaa näitä hankkeita. Libyan sodan syyt menee valkonaamojen niskaan, teollisuus siirtyy Kiinaan, omavaraisuus varsinkin jenkeillä on nolla. Mitä tämän jälkeen voi odottaa? Valtavat mellakat, sisällissota ja juutalaista tyranniaa. USA ja Eurooppa vajoavat syvälle ja vasemmistomieliset ovat vieläpä tyytyväisiä asiasta. Luuleeko kukaan, että USA:n kuihduttua tilanne maailmassa paranee? Päinvastoin, juutalaisklikki siirtyy Itään ja alkaa rakentaa sinne uutta mahtia (on jo rakentanut koko ajan kaikessa hiljaisuudessa). Kiinan mahtavan armeijan selustassa ahneet ja verenhimoiset siionistit johtavat uutta maailmanjärjestystään, sellaista jossa itsenäiset valtiot ovat kaunis muisto vain. Lännessä viherfasismi kukoistaa ja rotujen sekoittelu ja homostelu on ihquu. Euroopasta tehdään elävä ihmislaboratorio, samaan tyyliin kuin Neuvostoliitosta jossa mm ihmisiä ja apinoita yritettiin risteyttää juutalaisten tiedemiesten johdolla.

  Tässä hyvä esimerkki juutalaisten harrastamasta kaksinaamaisesta myyräntyöstä: http://www.jstandard.com/content/item/when_the_jews_went_to_north_korea/21438/ He menevät susina lampaan vaatteissa tekemään tarjousta, josta ei voi kieltäytyä. Pohjois-Korean kansan kiduttaminen ja näännyttäminen on juutalaista kädenjälkeä (kommunismi oli juutalainen keksintö ja Rothschildien rahoittama projekti) alusta loppuun. Tosin niiden kansalaisia aivopestään ajattelemaan, että vaaleahiuksiset amerikkalaiset ovat kiduttajia! Eikö suomalaisiakin ala huolestuttamaan, että juutalaiset kulkevat maailmalla tappamassa toisen kansan nimissä? Sitten kun kansa on tarpeeksi aivopesty ja nälkään kuolemaisillaan, juutalainen delegaatio menee tarjoamaan ”auttavaa kättään”? Venäjälläkin on pohjois-korealaisia käytetty orjina, ilmeisesti Putinin kurinpito ei koske kaikkia liikemiehiä. Jos tuo ACWJ (American council for world jewry) hiippailee Pohjois-Koreassa (on hiippaillut selvästi alusta lähtien: kädenjäljestä ei voi erehtyä) niin tuleeko Etelä-Koreasta uusi kurimus-valtio? Nyt siis juutalaiset ovat tulleet ulos kaapista Pohjois-Koreassa, sopivasti kun ”johtaja kuoli”. Jotain tullee siis tapahtumaan tuollakin suunnalla.

  Hmmm. Minulla on sellainen käsitys, että YK oli jo pöytälaatikossa paljon ennen sotia. Se naamioitiin ”rauhaa” ajavaksi liikkeeksi, mutta alusta alkaen se on ollut kansainvälisten rikollisten, siionistien ja muiden hännystelijöiden joukko. Se ajaa juutalaista maailmanhallitusta ja haluaa sekoittaa rodut Euroopassa. Miksi muuten YK määräisi tänne niin paljon maahanmuuttajia ja erityisesti nuoria miehiä? Eikä tuo yhden miehen (Baruch) projekti varmastikaan ollut, vaan ihan julkea juutalaisen eliitin kylmäverinen suunnitelma. Nyt on sanottava asiat niinkuin ne ovat. ”Puskamies” oli siis juutalainen ylläripylläri. Totuusliikkeet tykkäävät käyttää näitä kummallisia korvaavia termejä sanalle juutalainen. On puskamiestä, liskomiestä, psykopaattia tms. Jos hieman rohkeampi on, niin sieltä tulee sanat kommunisti tai siionisti. Juutalainen kansa niidenkin takana. Ei se totuus mihinkään muutu vaikka psykologiset oireyhtymät tai ismit vaihtuvat. Juutalainen kansa on sairas.

  Säälin sijasta juutalaisten pitäisi alkaa ottamaan vastuuta teoistaan. Eiköhän niitä ole jo paapottu liikaa. Voisivat alkaa ”irtisanoutumaan” siionismista ja maailmanvalloituksesta. Sitten pyytää anteeksi kaikilta kansoilta (Saksa, Intia, Palestiina, Chile, Neuvostoliitto, Kiina, Vietnam…jne) murhaamisia, juonitteluja, demoralisaatiota (hollywood, keltainen media jne) ja yhteiskuntien vallankaappauksia. Hyvä alku olisi se, että pyytäisivät edes anteeksi! Mutta ei. Luodaan kokonainen tieteenhaara (psykologia) selittelemään mielen kieroutumia. Tuosta demokratiasta vielä. Mielestäni se on aivan liian yliarvostettua. Demokratia on avoin järjestelmä ja tämän vuoksi taustalla aina hiippailee juutalaiset lobbarit. Tätä vartenhan tuo järjestelmä on luotu! Lahjomista varten! Joku valistunut yksinvaltias (MIES!) olisi hyvä, ainakin alkajaisiksi. Sitten tietysti tilanteen rauhoituttua voisi vähän höllätä, niinkuin el bimbo mainitsee tuossa aatun kohdalla. Demokratia on vain niin kovin suosittu, koska se lupaa ihmisille oikeuksia. Velvollisuudet sitten jäävät mainitsematta.

  Kansallisten armeijoiden lakkauttaminen kuuluu siionistien yhteen tärkeimpään agendaan. Se poistaa mahdollisen ja vaarallisen uhkatekijän heiltä. Tilalle tuodaan oma aivopesty armeija, joka on valmis kuolemaan sionistien unelmien takia.

  Neokonnat ovat pääosin juutalaisia. Useilla on ns kaksoiskansalaisuus ja he ovat siis samalla Israelin sekä USA:n kansalaisia. He ovat kovan linjan sionisteja ja tuskin siis ateistiksi määriteltävissä. Tässä on jutun pimein kohta. Tuossa lähteessä halutaan salata se, että israelilaiset äärisionistit johtavat USAa sen avainpaikoilta.

  Jos nuo hihhulit ovat tuollaisia, niin ne on varmaan joidenkin kryptojen tuloksena tehty tuollaisiksi.

  Tämä juttu viimeistään paljastaa epäilyni. Nyt pikku hiljaa siionismista puhuttaessa ollaan siirtämässä vastuuta sodista KRISTILLISEN siionistien harteille. Vai niin. Tyypillistä juutalaista valehtelua ja vastuunpakoilua. Sota tulee, syyksi siionismi (huom kristillinen siionismi) ja juutalaiset luikkivat itään karkuun (tai ties minne) ja heidän messiaansa voi astua esiin sodan raunioista. Länsi ja kristityt ovat syyllisiä sotien syttymiselle. USA ja Eurooppa eivät tule ikinä olemaan entisensä. Tilalle tulee juutalaisia palveleva orjalauma.

  Holokaustikusetus on saanut Kristityt kääntymään Juutalaisten puolelle. Tämä on kuitenkin aivan käsittämätöntä, koska Juutalaisuus on lähempänä saatananpalvontaa kuin Kristinuskoa. Maailmaneliittikin on lähinnä Juutalaista, ja onkin varmaan pakko olla Juutalainen, että pystyy mihinkään niin karmeaan.

  Stalin kukisti Trotskin toisten juutalaisten tuella. Kyseessä oli troikan valtataistelu Trotskia vastaan. Kyseessä ei ollut mitenkään juutalaisvastainen keikaus. Kun Stalin sitten sai langat käsiinsä vähitellen, hän kukisti troikan kaksi muuta jäsentä ja puhdisti puolueen uusiksi. 30-luvun puhdistukset eivät olleet nekään ollenkaan mitenkään juutalaisvastaiset. Jos niin on väitetty, on yritetty vain pimittää Neuvostoliiton juutalaisuutta, kuten lännessä on tapana tehdä.

  Sitten chemtrailsista olleen jutun perässä oleva kommentointi. Valeopositio määkii ja on jumittunut päivittelemään, mitä päälle tulaa ja että ruoassa on lisäaineita ym. Asia ei ole yhtään yllättävä:

  ”Maailmassa toimii rikollinen lahko, joka haluaa tappaa suurimman osan ihmisistä.
  Loput jäänevät orjiksi. Onhan tämä nyt selvää että myrkytystä tehdään
  lääkkeillä, juomaveden kautta, ilmasta, ruoalla jne. Tämä lahko siis myrkyttää
  ilmaamme, ruokaamme ja juomaamme. Ilmankos ”lahkolaiset” juoksevat aina
  kosher-ruokansa perässä.”

  Talmudistisella politiikalla tähdätään siihen, että me muut (gentiles) hiljaa
  kuihdutaan pois. Tämän vuoksi juutalaiset inhoavat omavaraisia valtioita ja
  ihmisiä. Neuvostoliitossa ja muissa kommunistisissa maissa pahin kirosana oli
  maanviljelijä. Ruokatuotannon säätelyllä voidaan nopeasti tappaa miljoonia
  ihmisiä nälkään tai myrkyttämällä esimerkiksi lihaa haitallisilla aineilla. Juutalaiset syövät itse kosher-lihaa (lihaa, jonka on valmistanut juutalainen)
  koska rabbien mukaan ei-juutalaisen valmistama liha voi olla myrkytettyä. Vai
  niin. Juutalaisethan eivät syö sikaa ollenkaan, sikatuotantoon olisi siis
  helppo iskeä joku bioase, tappaisi kerralla muhevan määrän ei-juutalaisia. Ja
  koska rabbit ja talmud kieltävät juutalaisilta sianlihan syönnin, niin he
  pelastuisivat automaattisesti.

  Sinulle ”en kyllä ymmärrä”: jees, kyllä Venäjä on samojen tahojen alistuksessa.
  Nimet ja ismit vaihtuvat, talmudistin istuvat verhon takana. Yeltsin oli
  (varsinkin viimeiset vuodet) myrkytyksen ja huumauksen tilassa. Hän purki
  Neuvostoliiton valtion omistuksessa olevan omaisuuden suoraan juutalaisille.
  Nämä ns Venäjän oligarkit eli venäläiset mafiosot pyörittävät todellisuudessa
  koko maata. Jotain pientä kosmeettista Puten toimesta tietysti tehdään aina
  välillä, esimerkiksi Hodorkovskin näytösmäiset oikeudenkäynnit, jossa hänet oli
  teljytty johonkin häkkiin tyyliin hannibal lecter. Näytöstä, en edes usko että
  ukko istuu linnassa vaan makoilee jossain rannikolla. Tätä en voin todistaa
  mutta itse ainakin uskon näin olevan. Yeltsin oli muuten viimeiset vuodet ihan
  aivokuollut, sitä varmaan myrkytettiin pikku hiljaa kulisseissa. Juutalaiset
  oli aina taustalla vahtimassa. Putinhan on KGB:n miehiä, joten nukke sekin.
  Venäjälle toivoisin täydestä sydämestä samaa kuin Suomellekin (ja oikeastaan
  kaikille kansalaisille ja valtioille) eli historiallista revisionismia! Totuus
  esille ja juutalaiset rikolliset oikeuteen. Talmud pitäisi kieltää (oikeastaan
  koko juutalaisuus) ja rabbit vankiloihin. Tavalliset juutalaiset tulisi
  PELASTAA talmudin saatanallisilta opeilta! Pienet juutalaislapset käyvät
  sääliksi kun lapsista lähtien aivopestään. Karmeaa touhua.

  Siis kaiken tapahtuman takana on motiivi murhata. Ilmankos talmudistit ovat
  aina (löytyy merkintöjä vanhoista kristillistä kirkonkirjoista) yrittäneet
  myrkyttää kaivoja, juomavettä jne. Tässä keskustelussa käydään muuten läpi
  tuota asiaa, suosittelen lämpimästi:

  http://www.archive.org/details/DeannaSpingolaAndDr.LorraineDay-NoahideLawsAndTheNewWorldOrder
  Tossa puolenvälin jälkeen puhutaan noista myrkyttämisistä, lääkkeistä ja
  lääketeollisuudesta ja mihin sillä pyritään. Kemikaalivanat mainitaan myös.
  Talmudin opeista suoraan.

  Jo Cap Arcona ja lukuisat muut esimerkit osoittavat, että maailmaa johtaa kammottava murhaajalahko. Silloinhan sodan viime päivinä liittoutuneet upottivat punaisen ristin laivan täynnä keskitysleirivankeja, jotka oltiin evakuoimassa Ruotsiin. Kyseessä voidaan sanoa olevan murhakultti. Nämä hirvittävät okkultismia palvovat rasistit ja sekopäät ovat nyt tuhoamssa ihmisyyttä vauhdilla. Kauhistuttavinta on se, että murhakultti on pakottanut ja aivopessyt kaikki kansakunnat pikku apureikseen. Suomeakaan ei ole ja suomalaisia. On vain murhaajien pikku apureita, jotka tämä kaamea lahko on kasvattanut täysin omiksi tuotteikseen. Kaikki suomalaisissa tuntuu olevan heidän kädenjälkensä työstä.

  Suomi on jo todellisuudessa yksi valtavan suuri kibbutsi. Muutama juutalaissuku omistaa mailmassa lähes kaiken ja omaa kaiken vallan määrätä kaikesta, mitä täällä puuhastelemme. Tämä pitäisi voida edes myöntää. Kibbutsi on loistava vertaus, sillä kaikkihan kohta raatavat vain ilmaiseksi tai puoli-ilmaiseksi valtavien velkojen maksuksi ja muutenkin kiihtyvällä tahdilla juutalaisen eliitin ja Israelin hyväksi.

  Plusääni(13)Miinusääni(1)
 2. Harhauskoisten lasten tappamiseen kehottava kirja bestselleriksi Israelissa

  Kuten kirjoituksesta voi päätellä, Michael Collins Piper on oikeassa, kun hän radio-ohjelmassaan totesi, että Talmudin mukaan juutalainen saa tappaa ei-juutalaisen milloin sattuu huvittamaan. Oppaasta voimme lukea, että ”(Juutalaiset saavat) tappaa ne, jotka puheillaan heikentävät suvereniteettiamme”. Myös Nooan lakeja vastaan rikkonut on tapettava, jotta lait pysyisivät kunniassa.

  Israelin tavoite on säätää koko maailmassa pakolliseksi Nooan lait, joiden mukaan rabbituomioistuin määrää koko maailmassa kaikesta ja ei-juutalaisten on elettävä noiden lukuisten lakien mukaan.
  http://moranen.blogspot.fi/
  Morasen blogista voimme viime kirjoituksista (Ei-juutalaiset juutalaisuudessa) lukea, että tällainen tappaminen voidaan katsoa ihan vain jumalan pyhittämiseksi erinäisten mielipiteiden mukaan (oppaan kirjoittajat ovat Chabad-Lubavich -rabbeja eli myös melko kovan linjan edustajia).

  Plusääni(8)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat