Piileekö rokotteiden ja syövän välillä yhteys?

”Tätä rokotetta ei ole testattu karsinogeenisen tai mutageenisen vaikutuksen varalta eikä sen vaikutusta hedelmällisyyteen tunneta.”

 

Vastaavanlaisia varoituslauseita löytyy jokaisen rokotepakkauksen tuoteselosteesta. Pelkästään tämän perusteella jokaisen järkevän ihmisen tulisi kieltäytyä rokotuksista. Lääkäreiden ei edes tarvitse kertoa potilaille kaikista mahdollisista haittavaikutuksista, ja suurin osa ihmisistä luottaa lääkäreihin sokeasti.

Suositeltujen rokotteiden määrä on kolminkertaistunut Yhdysvalloissa viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana. Monet vanhemmat ovat alkaneet epäillä, ovatko kaikki näistä tarpeellisia lapsille.

Vuonna 1983 lapset saivat yhteensä 23 annosta kahdeksaa eri rokotetta ennen kahdeksaatoista ikävuotta. Nykyään lapsille annetaan yhteensä 69 annosta kuuttatoista eri rokotetta kahdeksaantoista ikävuoteen mennessä.

Kun annettujen rokotteiden määrä kasvaa, samanaikaisesti lapsilla ilmenee enemmän kroonisia sairauksia, mukaanlukien syöpää. Tapausten määrä on noussut raketin lailla, tautikuolemasta on tullut yleisin kuolinsyy varhaislapsuuden jälkeisessä vaiheessa.

Viranomaiset kieltäytyvät uskomasta, että rokotteiden ja syöpätapausten välillä piilee yhteys. Lapsemme altistetaan toistuvasti myrkyllisille kemikaaleille, erityisesti kehityksen kannalta kriittisessä vaiheessa. Voisiko tämä olla syy lukuisien syöpätapausten taustalla?

 

Rokotteet sisältävät myrkyllisiä ainesosia


Formaldehydi
– Ihmisillä esiintyneiden syöpien tutkimuksista kerätty todistusaineisto osoittaa riittävän suurella varmuudella ainesosan karsinogeeniset vaikutukset. Sekä Ympäristönsuojeluvirasto EPA että International Agency for Research on Cancer -keskus myöntävät, että formaldehydi on tunnettu karsinogeeni.

Miljoonille lapsille annetaan vuosittain pistos, mikä sisältää tätä myrkyllistä ainesosaa.

Onko silkka yhteensattuma, että formaldehydi on yhdistetty kasvaneeseen leukemiariskiin, ja että lasten yleisin syöpätyyppi on leukemia?

 

Elohopea – Elohopea on tunnettu karsinogeeni. Lapset saivat useiden vuosien ajan jopa 237 mikrogrammaa (mcg) elohopeaa rokotteista, kahden ensimmäisen elinvuotensa aikana. Määrä ylittää EPA:n suosittelemat raja-arvot (suun kautta, ei injektiolla), eli yksi kymmenesosaa 1 mikrogrammasta per kilo päivää kohden.

35 mikrogrammaa elohopeaa riittää tappamaan jäniksen.

Monet rokotteet sisältävät tiomersaalia, mikä sisältää elohopeaa. Tiomersaali on 50 kertaa myrkyllisempää kuin puhdas elohopea! Tartuntatautien ehkäisy- ja valvontakeskus CDC väittää, että ”suurin osa” tiomersaalista on poistettu yleisimmistä lastentauteja vastaan annettavista rokotteista. Jäljellä on vain ”mitättömän pieniä määriä”. Lapset saavat yhdistelmärokotteita, mitkä voivat kerryttää elohopeaa elimistöön, ja aiheuttaa ongelmia.

 

Alumiini – Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA hyväksyy alumiinin käytön adjuvanttina ihmisille tarkoitetuissa rokotteissa. Alumiini vahvistaa elimistön immuunivastetta. Alumiini on haitallista kaikille elämänmuodoille.

FDA on rajoittanut määrän 0,85 milligrammaan yhtä annosta kohden, altistuksen minimoimiseksi. Lapset voivat kuitenkin saada useita rokotteita samanaikaisesti, jotka voivat myös sisältää alumiinia.

The American Academy of Pediatrics -järjestö myöntää, että alumiini häiritsee monia solujen toimintaan ja aineenvaihduntaan liittyvä toimintoja elimistön hermostojärjestelmässä ja kudoksissa.

Toistuva alumiinialtistus voi aiheuttaa vaurioita. Tästä huolimatta lapsille annetaan säännönmukaisesti rokotteita, suositellun rokotusaikataulun mukaisesti. Hiirillä suoritetut tutkimukset ovat osoittaneet aivokudoksen alumiinipitoisuuden kasvavan tilapäisesti. Alumiinilla on myös havaittu yhteys rintasyöpään.

 

Polysorbaatti 80 – Polysorbaatti 80 on myrkyllinen yhdiste. Sitä ei tulisi ikinä niellä tai laittaa iholle, saati sitten injektoida. Tästä huolimatta ainetta käytetään rokotteissa. Laboratoriorotilla suoritetut tutkimukset ovat osoittaneet aineen olevan karsinogeeni ja aiheuttavan hedelmättömyyttä.

Ironista kyllä, sekä Merckin syöpärokote että Gardasil-rokote sisältävät ainetta. Sitä käytetään myös syöpäpotilaiden kemoterapiahoidossa.

 


Yhdistelmä-DNA – bioturvallisuusriski?
Eräs 13-vuotias tyttö alkoi sairastella toistuvasti kolmannen rokoteannoksen jälkeen. Hänen verinäytteestään löytyi geenimuunnellun HPV-viruksen perimäainesta, mikä oli kiinnittynyt adjuvanttina käytettyyn alumiiniin. Voisiko geenimuunneltu HPV-viruksen perimäaines aiheuttaa mutaatioita ihmisen soluissa sekä altistaa syövälle?

Sane Vax Inc. -yrityksen tutkija tri Sin Hang Lee etsi syytä sille, miksi monilla teini-ikäisillä tytöillä ilmeni vakavia sivuvaikutuksia sen jälkeen, kun he olivat saaneet Gardasil-rokotuksen. Hän huomasi, että rokote oli kontaminoitunut Ihmisen papilloomaviruksen rDNA:lla (recombinant DNA Suom. huom.). Kummankin HPV-kannan rDNA:t olivat kiinnittyneet tiukasti adjuvanttina käytettyyn alumiiniin. Kyseinen rDNA ei ole luonnollinen, se on syntynyt geenimuuntelun tuloksena. Tytöt siis saivat kontaminoituneen rokotuksen, heillä on sekä ihmisperäistä että geenimuunneltua, virusperäistä perimäainesta kehoissaan. Kun yhdistelmä-DNA:ta lisätään ihmissoluun, se ei välttämättä poistu solusta, ja voi aiheuttaa mutaatioita. Seuraukset voivat olla katastrofaalisia.

 

SV40 (Simian virus 40) – Reesusapinoiden munuaissoluja käytettiin polioviruksen kasvatukseen tarkoitetuissa viljelmissä 1950-luvulla. Soluissa oli SV40-viruksia. Tri Maurice Hilleman, MD, oli maineikas tutkija, joka kehitti Merckin rokoteohjelman ja kymmeniä rokotteita. Hän aiheutti kohun paljastamalla tiedon siitä, että kyseistä vaarallista virusta on ollut Merckin rokotteissa, joita on käytetty maailmanlaajuisesti.

Kontaminoituneita rokotteita väitetään annetun lapsille 1990-luvulle saakka senkin jälkeen, kun Yhdysvaltain hallitus oli tullut tietoiseksi kontaminaatiosta.

SV40-viruksen tiedetään aiheuttavan monentyyppisiä syöpiä laboratorioeläimille, kuten mesoteelisolukon ja imusolmukkeiden syöpiä sekä aivosyöpää.

The New England Journal of Medicine -lehden tutkimuksessa havaittiin aivosyöpäriskin kasvaneen 13-kertaiseksi niillä äideillä, jotka ottivat poliorokotteen (Salk), verrattuna rokottamattomiin äiteihin.

 

Näin voit vahvistaa immuniteettia ja mahdollisesti korjata rokotteiden aiheuttamia vaurioita

Kenellä tahansa rokotetulla voi olla rokoteperäisiä vaurioita.

Pakkausselosteiden mukaan rokotteiden mahdollisia sivuvaikutuksia ovat kohtaukset, astma, diabetes, ihottuma, allergiat, autoimmuunisairaudet, autismi, sekä monet muut oireet. Monissa tutkimuksissa rokotteilla on havaittu yhteys lukuisiin sairauksiin, joista mainittakoon niveltulehdus, krooninen kognitiivinen toimintahäiriö, muuttunut käytös, oppimisvaikeudet, motoristen kykyjen heikentyminen, autismi ja syöpä.

Monet ovat väittäneet rokotevaurioiden korjaantuneen luonnonmukaisin hoitokeinoin, kuten kelaation, bentoniittisaven, homeopatian tai paastoamisen avulla.

On järkevämpää pitää terveyttä yllä ravitsemuksen ja luonnollisten ravinnelisien avulla, kuin injektoida haitallisia patogeeneja ja myrkkyjä elimistöön.

Syö runsaasti luonnonmukaisesti kasvatettuja tuoreita hedelmiä ja vihanneksia. Huolehdi riittävästä levosta, juo puhdasta vettä, nauti auringosta, pidä huolta mineraalien saannista ja liiku säännöllisesti. Näin immuunijärjestelmäsi pysyy vahvana ja kehosi voi hyvin.

Kun kaikki yksityiskohdat ovat kunnossa, vahva, terve ja koskematon immuunijärjestelmä torjuu kaikki taudit, mukaan lukien syövän.

Elimistömme ei tarvitse myrkyllisiä kemikaaleja pysyäkseen kunnossa. Mitä pikemmin lääketiedeyhteisö ymmärtää tämän, sitä nopeammin otamme edistysaskelia taantumisen sijaan. Taantumisen kierre on katkaistava jättämällä rokotteet. Valitettavasti koululääketieteen edustajat ja viranomaiset ovat taipuneet taloudellisten intressien edessä.

 

Alkuperäinen artikkeli

Lue myös:
Ovatko rokotteet turvallisia?
Rokote vai virus: kumpi on suurempi uhka?
HPV-rokotteen saaneita tyttöjä vaivaa outo sairaus
Rokotusten haittavaikutuksia voi yrittää minimoida
Vauvat tarvitsevat luonnollista vastustuskykyä, rokotteet edistävät syöpää

10 kommenttia

 1. Eikö Magneettimedia kestä kysymyksiä?

  Kertokaapa miksi ne rokottamattomat sairastuvat ja kuolevat tuhkarokkoon, polioon, kurkkumätään, hinkuyskään, keuhkokuumeeseen, aivokalvontulehdukseen, sikotautiin, vihurirokkoon ja jäykkäkouristukseen. Ja nuo olivat vain pieni otos niistä moninaisista jylläävistä taudeista.

  Kertokaapa miksi Bill Haast joka rokotti itseään aina kasvavilla annoksilla käärmeenmyrkkyä eli 100-vuotiaaksi ja häntä puri myrkkykäärme yli 170 kertaa. Teidän rokotevastustajien logiikan mukaan hänen olisi pitänyt olla ottamatta em. myrkkyrokotteita, sillä silloin hänen immuunijärjestelmänsä olisi kestänyt paljon tehokkaammin käärmeenmyrkkyä.

  Plusääni(5)Miinusääni(17)
  1. Rokotteiden periaate on oikea mutta jos ne ladataa täyteen myrkkyä (ja annetaan ennenkuin lapsen immuneetti on edes kehittynyt) niin seuraukset on sen mukaiset.

   Tässä tulos mitä HPV-rokote tekee lapsille ympäri maailmaa….

   kyllä sydämeen koskee….

   Plusääni(15)Miinusääni(5)
   1. Huijari! Rokotteiden periaate EI ole oikea! Ihmisessä näet on luonnostaan aivan oikein toimiva puolustusjärjestelmä (immuunijärjestelmä). Sitä EI voi muljata paremmaksi! Jokainen yritys sekaantua ihmisen immuunijärjestelmään voi vain vaurioittaa sitä (ja siten koko ihmistä), ja yllä kirjoittava kiero kommentoija on ihmisten tuhoamisen ja rokotetehtaitten rikastuttamisen asialla. Kyllä on saatanallista touhua näitten touhu! Rokotteiden haitat voivat muhia läpi elämän mitä erilaisimpina oireina; vain osalle tulee akuutimpia oireita. Rokotteet esim. sivuuttavat ihossa vaikuttavan IgA-välitteisen immuunijärjestelmän osan, jolloin elimistö voi alkaa tulkita monissa rokotteissa olevaa skvaleenia vahingolliseksi aineeksi ja alkaa puolustautua sitä vastaan. Samalla se alkaa tuhota elimistön omaa skvaleenia (normaali aineosa ihmisessä) ja ihminen sairastuu eliniäksi.

    Rokotteista ei ole koskaan ollut pienintäkään hyötyä, ainoastaan haittaa, jopa kuolemia. Samanlaista julkeaa puoskarointia ovat psyykenlääkkeet, jotka ovat pelkkiä hermostomyrkkyjä, vailla mitään parantavaa voimaa (psyykkiset ongelmat EIVÄT johdu elimellisistä syistä, joten kemikaali ei niitä mitenkään voi parantaakaan).

    Mielestäni on laeilla pikaisesti kiellettävä KAIKKI rokotteet (samoin kuin KAIKKI ”psyykenlääkkeet”). Joidenkin tautien väheneminen/katoaminen ei johdu rokotteista vaan parantuneista hygieenisistä oloista.

    Rokotteiden/psyykenlääkkeiden puolustajilta/valmistajilta/määrääjiltä (lääkäreiltä) tulisi mallin vuoksi irrottaa pää ja ruuvata tilalle päätehtaitten tekopää. Jos eivät pään parantamiseen suostu, heidät on suljettava tyrmään.

    ROKOTTEET JA PSYYKENLÄÄKKEET OVAT RIKOLLISUUTTA! Lääketieteen joutumista rikollisten temmellyskentäksi osoittavat myös LAILLISIKSI (!) tehdyt lastenmurhat (abortit). SUURI OSA LÄÄKETIEDETTÄ ON RIKOLLISUUTTA, enin osa joka tapauksessa puoskarointia (tarkoitan erilaisia ”lääkehoitoja” laajemminkin; sairauksia keksitään keinotekoisilla raja-arvoilla; lääketutkimuksia väärennetään liki rutiininomaisesti jne.). Koko lääketiede on rikollisen lääketeollisuuden kuristusotteessa, ja se, mikä siinä kuristuu, on potilas ja hänen todellinen terveytensä.

    Ja se, miksi ihmisiä sairastuu, johtuu samasta syystä kuin miksi ihmiset kuolevat, Room. 6:23. Tämän oivaltaminen on tie oikeaan suhtautumiseen.

    Vesa-Ilkka Laurio
    lääketiet. lis.

    Plusääni(10)Miinusääni(3)
    1. ”Huijari! Rokotteiden periaate EI ole oikea! ”

     Miten ne siis toimivat?

     ”Ihmisessä näet on luonnostaan aivan oikein toimiva puolustusjärjestelmä (immuunijärjestelmä). Sitä EI voi muljata paremmaksi! ”

     Kyllä vaan voit. Antamalla immuunijärjestelmälle stimulaatiota voimme kehittää immuniteettia. Viruksen, bakteerin tai toksiinin läsnäolo huomataan ja elimistö tuottaa vasta-aineita. Kun annostus on oikea niin immuniteetti syntyy oireetta.

     ”Jokainen yritys sekaantua ihmisen immuunijärjestelmään voi vain vaurioittaa sitä (ja siten koko ihmistä), ja yllä kirjoittava kiero kommentoija on ihmisten tuhoamisen ja rokotetehtaitten rikastuttamisen asialla. ”

     Kumma kyllä rokotetut erittäin yleensä eivät sairastu ja kuole tuhkarokkoon, polioon, kurkkumätään, hinkuyskään, keuhkokuumeeseen, aivokalvontulehdukseen, sikotautiin, vihurirokkoon ja jäykkäkouristukseen.

     ”Kyllä on saatanallista touhua näitten touhu! Rokotteiden haitat voivat muhia läpi elämän mitä erilaisimpina oireina; vain osalle tulee akuutimpia oireita. ”

     Annapa todisteita väitteesi tueksi. Pipipäiden vouhoaminen ei ole todiste.

     ”Rokotteet esim. sivuuttavat ihossa vaikuttavan IgA-välitteisen immuunijärjestelmän osan, jolloin elimistö voi alkaa tulkita monissa rokotteissa olevaa skvaleenia vahingolliseksi aineeksi ja alkaa puolustautua sitä vastaan. Samalla se alkaa tuhota elimistön omaa skvaleenia (normaali aineosa ihmisessä) ja ihminen sairastuu eliniäksi. ”

     Täsmennä, pipipää.

     ”Rokotteista ei ole koskaan ollut pienintäkään hyötyä, ainoastaan haittaa, jopa kuolemia. ”

     Tiedätkö miksi isorokkoa on olemassa vain koska sitä ei ole tapettu täysin loppuun? Koska siihen keksittiin rokote. Ei taida poliokaan paljoa riehua maissa joissa rokotekattavuus on hyvä.

     ”Samanlaista julkeaa puoskarointia ovat psyykenlääkkeet, jotka ovat pelkkiä hermostomyrkkyjä, vailla mitään parantavaa voimaa (psyykkiset ongelmat EIVÄT johdu elimellisistä syistä, joten kemikaali ei niitä mitenkään voi parantaakaan). ”

     Kyllä vaan johtuvat. Samasta syystä kaltaisesi pipipäät ryyppäävät koska etanolilla on hypnosedatiivisia vaikutuksia.

     ”Mielestäni on laeilla pikaisesti kiellettävä KAIKKI rokotteet (samoin kuin KAIKKI ”psyykenlääkkeet”). Joidenkin tautien väheneminen/katoaminen ei johdu rokotteista vaan parantuneista hygieenisistä oloista. ”

     Onneksi kaltaisesi pipipäät eivät määrää asioista. Kyllä sinulle rähinästäsi päätellen kelpaa itse annosteltu psyykenlääke etanoli hillittöminä annoksina.

     ”Rokotteiden/psyykenlääkkeiden puolustajilta/valmistajilta/määrääjiltä (lääkäreiltä) tulisi mallin vuoksi irrottaa pää ja ruuvata tilalle päätehtaitten tekopää. ”

     Nyt turvaudut väkivaltafantasioihin kun todellisuus ei ole sama kuin harhamaailmasi.

     ”Jos eivät pään parantamiseen suostu, heidät on suljettava tyrmään. ”

     Eli sinut on laitettava tyrmään.

     ”ROKOTTEET JA PSYYKENLÄÄKKEET OVAT RIKOLLISUUTTA! ”

     Huutaminen ei saa sekoiluasi uskottavammaksi.

     ”Lääketieteen joutumista rikollisten temmellyskentäksi osoittavat myös LAILLISIKSI (!) tehdyt lastenmurhat (abortit). ”

     Operaatio mille on paitsi sosiaalista tilausta myös lääketieteellistä tarvetta.

     ”SUURI OSA LÄÄKETIEDETTÄ ON RIKOLLISUUTTA, enin osa joka tapauksessa puoskarointia (tarkoitan erilaisia ”lääkehoitoja” laajemminkin; sairauksia keksitään keinotekoisilla raja-arvoilla; lääketutkimuksia väärennetään liki rutiininomaisesti jne.). ”

     Et taida pipipää tietää että keho on erittäin hienoviritteinen kone. Poikkeamat keskitasoista voivat olla enne mitä epämiellyttävämmistä asioista. Rähjääminen ja huutelu ei tee väitteitäsi uskottavammiksi.

     ”Koko lääketiede on rikollisen lääketeollisuuden kuristusotteessa, ja se, mikä siinä kuristuu, on potilas ja hänen todellinen terveytensä. ”

     Kerropa miksi nuo vihaamasi ”rikolliset” pelastavat ihmishenkiä joka päivä? Miksi ihailemasi puoskarit täysin kyynisesti murhaavat ihmisiä joka päivä?

     ”Ja se, miksi ihmisiä sairastuu, johtuu samasta syystä kuin miksi ihmiset kuolevat, Room. 6:23. Tämän oivaltaminen on tie oikeaan suhtautumiseen. ”

     Luepa Joh. 1:4 niin oivallat jotain olennaista.

     ”Vesa-Ilkka Laurio”

     Tunnetusti uusnatsi ja valehtelija.

     ”lääketiet. lis.”

     Et voi olla.

     Plusääni(1)Miinusääni(6)
  2. Yhdysvalloissa useimmat sairastuneista ovat olleet rokotettuja. Korruptoitunut media jättää tämän mainitsematta ja väittää, että sairaus johtui siitä, että rokotteesta oli kieltäydytty. Tiedotusvälineet saavat valtavat mainostulot Yhdysvalloissa lääketeollisuudelta. Uutisraporttien sisältö osoittaa, mistä päin rahat virtaavat.

   Plusääni(16)Miinusääni(5)
  3. Kaaleppi Änkyrä;

   Luettelemiisi sairauksiin ei nykyyhteiskunnassa kuole ketään, jolla on terve luonnollisesti parantunut immuniteetti, ja joka elää hygieenisesti.
   Jotkin, nykyisellä mittapuulla mitättömät (kuten tuhkarokko), sairaudet olivat ennen vaarallisempia, erityisesti huonon hygienian takia, sekä epäsiisteyden ja ravinnonpuutteen johdosta.

   Vai voitko kertoa jonkun terveen ihmisen kuolleen nykypäivänä kyseisiin tauteihin?
   En usko.

   Ja käärmemiehesi varmaan pisti itseensä ainoastaan käärmeenmyrkkyä, eikä rokotteille tyypillisiä eläinperäisiä proteiineja ja elohopeaa yms.

   Sairasta sinäkin kyseiset taudit luonnollisesti, niin saat paremman vastustuskyvyn ja vielä täysin luonnollisen.

   Vai pelkäätkö sairastamista, 2 päivän kuumetta ja pahoinvointia?

   Plusääni(9)Miinusääni(2)
   1. ”Luettelemiisi sairauksiin ei nykyyhteiskunnassa kuole ketään, jolla on terve luonnollisesti parantunut immuniteetti, ja joka elää hygieenisesti.”

    Jos väitteesi pitäisi paikkansa niin polio ei olisi tappanut ketään modernina aikana. En usko että 1950-luvun ihmisen immuunijärjestelmä oli radikaalisti erilainen tai elinolosuhteet teollisuusmaissa (joissa rokotteet kehitetään) yhtä radikaalisti erilaisia.

    ”Jotkin, nykyisellä mittapuulla mitättömät (kuten tuhkarokko), sairaudet olivat ennen vaarallisempia, erityisesti huonon hygienian takia, sekä epäsiisteyden ja ravinnonpuutteen johdosta.”

    Tuhkarokko ei ole mikään ”mitätön tauti”. Jos sairastuneista yli puolet KUOLEE sen seurauksena niin se ei ole mikään ”mitätön tauti”. Se että peruskunto saattaa estää tautia tappamasta ei tee sitä yhtään vähemmän vaaralliseksi. Kulkutaudit kun ovat aika sattumanvaraisia. Siksi niitä pelätään. Aiheesta.

    ”Vai voitko kertoa jonkun terveen ihmisen kuolleen nykypäivänä kyseisiin tauteihin?”

    Kyllä voin. Lisäksi tuhkarokko (edellyttäen että et kuole) heikentää immuunijärjestelmää niin että jokin sitä seuraava infektio tappaa.

    ”Ja käärmemiehesi varmaan pisti itseensä ainoastaan käärmeenmyrkkyä, eikä rokotteille tyypillisiä eläinperäisiä proteiineja ja elohopeaa yms.”

    Et taida tietää että käärmeenmyrkky on moninaisista eläinperäisistä proteiineista koostuva seos mikä sisältää neurotoksiineja (tekevät höpöä hermoille), kardiotoksiineja (tekevät höpöä sydämelle) ja hemotoksiineja (tekevät höpöä verelle) ja paria muutakin ainesta. Eli Bill Haast piikitti itseään juurikin eläinproteiineilla.

    ”Vai pelkäätkö sairastamista, 2 päivän kuumetta ja pahoinvointia?”

    Tuhkarokko ei ole mikään flunssa ja tiedän kokemuksesta että tavallinen flunssa pystyy tekemään hirveää jälkeä elimistössä. Rokote on tarpeeksi turvallinen menetelmä immuniteetin hankkimiseen. Biologia ei erittele ”luonnotonta” ja ”luonnollista” immuniteettia.

    Unohdit myös vastata siihen miksi Bill Haast selviytyi 170:stä myrkyllisestä käärmeenpuremasta jos rokotteet heikentävät immuniteettia?

    Plusääni(0)Miinusääni(5)
    1. ” Rokote on tarpeeksi turvallinen menetelmä immuniteetin hankkimiseen. Biologia ei erittele ”luonnotonta” ja ”luonnollista” immuniteettia.” Paitsi luonnollisesti sairastamalla saa esimerkiksi poliota vastaan 100% immuniteetin ja rokotteen antama immuniteetti on luokkaa 0%. Suomessa 9 viimeisintä polio tapausta: 8 oli rokotettu poliota vastaan ja näistä yhdeksästä kuoli yksi, joka oli saanut 5 rokotetta poliota vastaan. Yhdysvalloissa on ollut hinkuyskäepidemioita ja näissä sairastuneet ovat olleet yli 80% rokotettuja. Raskassa oli vuonna 1956 1300 poliotapausta ja kun rokotteet aloitettiin 1957 niin tuona vuonna olikin sitten yli 4000 poliotapausta. Aivan mainiosti näytti rokote purevan… hohhoijaa…

     Plusääni(5)Miinusääni(0)
 2. Joopa joo ei sitä myrkyllistä polysorbaatti 80 käytetä ainoastaan rokotteissa vaan sitäpä löytyy esim. Lääkkeestä Spironolactone 25 mg lääkkeestä, jota näytetään määrättävän nesteenpoistolääkkeenä sydämen vajaatoimintalääkkeenä. Orionin valmiste. Eikö lääkäreillä todellakaan omat aivot raksuta vai onko se tosiasia että näillä myrkyillä hoidetaan sairaat pois päiviltä? Valitettavasti se tuntuu nyt siltä ettei THL:n toiminta ole millääntavalla päivänvaloa kestävää kuin myöskään Fimean toiminta. samaa paskanjauhantaa fFimean ja THL:n tuutista. Hae nyt sitten korvauksia lääkkeiden haittavaikutuksista kun ensin olet niiden ansiosta menettänyt terveytesi. Pikkasen myöhäistä. Ja missä se lääkärin vastuu? moni sairas luottaa lääkäriin ja lääkärin sanaan kuin itse ylipappiin. Niin myös eräs joka oli ja on vieläkin vaarassa saada sydänpysähdyksen Cardaselääkkeen aiheuttamasta liiansuuresta kaliumin kertymisestä elimistöönsä. Että sellaista tohtorointia kun opiskelee monta vuotta lääkiksessä ja toimii sitten työssään lääketeollisuuden agenttina.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat