Suomen poliisi aikoo jälleen estää maahanmuuttovastaisen mielenosoituksen

Suomen poliittinen poliisi yrittää jälleen sabotoida maahanmuuttokriittisten aktivistien toimintaa. Samalla poliisi antaa vapaat kädet esimerkiksi äärivasemmistolaisille ja maahanmuuttajataustaisille mielenosoittajille.

Suomen poliisi on viime kuukausien aikana vaatinut Internet-sensuurin tiukentamista, lainkuuliaisten maahanmuuttokriitikoiden painostamista ja maahanmuuttajarikollisuuden sensurointia.

Lisäksi poliisi syyllistyi itsenäisyyspäivänä maahanmuuttovastaisen mielenosoittajan kidutukseen, minkä lisäksi virkavalta on ahdistellut yksittäisiä maahanmuuttokriitikoita sekä pyrkinyt estämään mielenosoituksia ennakolta.

Kulttuurimarxilaiseksi Stasiksi tai Shomrimiksi taantunut poliisi päätti jatkaa tutulla linjalla heti itsenäisyyspäivän jälkeenkin.

Tampereella oli tänään määrä järjestää Tamperelaiset ensin! –mielenosoitus vastalauseena kaupunkia riivaavalle pakkomonikulttuurisuudelle ja poliittiselle korruptiolle.

libyamigrants-jpg-crop-promo-mediumlarge

Poliisi on antanut laittomasti maassa oleskeleville ”turvapaikanhakijoille” luvan järjestää suurmielenosoitus Tampereella kirkon ja joulutorin vieressä. Olisi siis luullut, että mielenosoituslupa torin toiselle laidalle myönnettäisiin myös lainkuuliaisille Suomen kansalaisille.

Poliisin mukaan rikolliset maahantunkeutujat ovat kuitenkin jonkinlaisia kunniakansalaisia, joilla on erivapauksia Suomen kansalaisiin nähden. Siksi poliisi päätti, että tunkeutujat saavat osoittaa mieltään mutta suomalaiset eivät.

Tamperelaiset ensin! –mielenosoitusta järjestänyt Marco de Wit kirjoitti aiheesta Facebookiin:

”Poliisin epäloogisuus on moninkertaista.

Ensinnäkin poliisin ei pitäisi antaa paperittomien järjestää minkäänlaista mielenosoitusta, vaan välittömästi pidättää heidät ja palauttaa kotimaihinsa.

Toiseksi poliisi epäloogisesti antaa paperittomien muslimien järjestää mielenosoituksen kirkon vieressä. Eihän poliisi ole antanut Suomi Ensin -yhdistyksenkään järjestää mielenosoituksia moskeijan vieressä.

Kolmanneksi, samalla kun poliisi antaa laittomien maassaolijoiden järjestää suurmielenosoituksen se kieltää täysin laillisesti mielenosoituksia järjestäneen Suomi Ensin -yhdistyksen mielenilmauksen saman torin toisella laidalla.

Tämä siitä huolimatta, että aiemmin poliisi on nimenomaan päästänyt anarkistit ja muslimit aivan Suomi Ensin -mielenosoitusten viereen.

Poliisilla on siis valtava kaksoisstandardi. Matut ja anarkistit saavat järjestää mielenosoituksiaan missä tahansa ja miten tahansa samaan aikaan kun suomalaisten oikeutta järjestää mielenosoituksia jatkuvasti rajoitetaan.”

Monet luulivat, että viranomaiset olisivat tulleet järkiinsä vuosi sitten räjähtäneen pakolaiskriisin myötä. Nyt vaikuttaa kuitenkin siltä, että hulluus ja korruptio vain kärjistyvät.

 

Lue myös:

Poliisi ja valtamedia esittävät: väkivaltaa suvaitsevaisuuden nimissä
Tunkeutujien seksirikosvyyhdin tutkintaa johtava Thomas Elfgren kritiikkimyrskyn silmässä
Maahanmuuttajajengit, media ja viranomaiset
Maahanmuuttovastaisuus – nyt järjestäytynyttä rikollisuutta!
Video maahantunkeutujan hyökkäyksestä vuosi julkisuuteen – poliisi metsästää vuotajaa eikä hyökkääjää!

4 kommenttia

 1. Mädätys on samanlainen tauti kuin vanhuuskin. Se vain pahenee päiväpäivältä.

  Plusääni(24)Miinusääni(1)
 2. Anus Putkosen ja Johan Bäckmanin kanssa yhteistyötä tekevä maahantunkeutunut putinistinen 50% hollantilainen, 50% savunahka Marco de Wit ei ole mitenkään sopiva henkilö edustamaan suomalaista maahanmuuttokriittistä liikettä. Tästä Suomi-ensin nimisestä sirkuksesta ja sen vetonaula-pellestä ei ole tähän mennessä ollut kuin imagohaittaa kotimaiselle maahanmuuttokriittiselle liikkeelle.

  De Wit: ”Kansallissosialistit eivät tervetulleita Itis-mielenosoitukseen”

  Plusääni(8)Miinusääni(2)
 3. Marco DE WIT on ainoa suomalainen,joka ei pelkää valhepopulisteja,meidän muiden tapaan niin että vieraat rodut saavat vallata maat ja tuhota kansat.Tällaista talkootyötä harvoin saa nähdä,mitä he tekevät teidän pelkureiden vuoksi.

  Plusääni(1)Miinusääni(6)
  1. Raivostuttaako? 😀

   Tää tais ollakin tuon Suomea kiertävän Suoli-lensi sirkuksen,jonkun vähäpätöisemmän mielensäpahoittaneen klovnin avautuminen? Kaikki tietää sirkuksen vetonaula-pelle Marco De Witin ja hänen hangaround-puuhastelijasakin pelaavan suoraan Venäjän pussiin.

   http://sss-radio.ee/fi-blogi/kirjeenvaihtajamme-marko-enqvist-mika-yhdistaa-putinin-turisteja-ja-suomi-ensin-ryhmaa

   Plusääni(3)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat