Ranskan pankkiirit sabotoivat maahanmuuttokriittistä presidenttikampanjaa

Ranskassa pankkiirit lobbaavat ankarasti pakkomonikulttuurisuuden puolesta. Nyt koronkiskojat ovat ilmoittaneet yhteen ääneen, että he aikovat estää maahanmuuttokriittisen puolueen kampanjarahoituksen.

Ranskassa järjestetään ensi vuonna presidentinvaalit. Yksi ennakkosuosikeista on Kansallisen rintaman (Front National, FN) puheenjohtaja Marine Le Pen, joka on profiloitunut vaalien virallisena ”maahanmuuttokriitikkona”.

Kuten olemme uutisoineet, FN taantui puheenjohtajavaihdoksen jälkeen tyypilliseksi perussuomalaisten kaltaiseksi oikeistoliberaaliksi sionistipuolueeksi (1, 2).

Sionistinen International Free Press Society on esimerkiksi todennut, että liberaalin Marine Le Penin johtama FN on sionistien kannalta pikemminkin mahdollisuus kuin uhka.

Vaikka puolue on tällä hetkellä korruptoituneiden johtajien panttivanki, on sillä edelleen aidosti isänmaallisia jäseniä, jotka ovat vaatineet puheenjohtajan vaihtamista. Pankkiirit pelkäävät, että Marine Le Penin vaalivoitto toisi aidot kansallismieliset lähemmäs vallankahvaa.

The Independent –julkaisu uutisoi, että FN ei tule saamaan lainarahoitusta vaalikampanjalleen yhdeltäkään ranskalaiselta pankilta. Finanssieliitti pyrkii antamaan pakkomonikulttuurisuutta kannattaville voimille mahdollisimman pitkän etumatkan vaalitaistossa.

FN:n vaalitiimissä ollaan syystäkin hermostuneita rahoitussotkun vuoksi, sillä kampanjan on määrä käynnistyä jo noin kuukauden päästä. Puoluejohtoon kuuluvan Nicolas Bayn mukaan FN on yrittänyt saada lainaa myös muista Euroopan maista, mutta kaikki pankit ovat kieltäytyneet.

Bayn mukaan monet Le Penin haastajista ovat jo saaneet kampanjalainaa, vaikka näillä olisikin ollut huonommat vakuudet kuin FN-johtajalla. The Independent muistuttaa, että ranskalainen lehdistö on uutisoinut myös aiemmin paikallisten pankkien inhosta FN-puoluetta kohtaan.

FN:n kannatus on noussut maahanmuuttajaväkivallan vuoksi. Kuvia Pariisin siirtolaismellakoista.
FN:n kannatus on noussut maahanmuuttajaväkivallan vuoksi. Kuvia Pariisin siirtolaismellakoista.

Pankkiirit tukevat yksityistämiskiimaista uusliberaalia

Puolue on todennut voivansa harkita kampanjalainan ottamista myös esimerkiksi venäläiseltä pankilta, mikäli rahoitusta ei saada Euroopasta. Tämä tulisi tietysti lietsomaan valtavirtaisen valemedian syytöksiä siitä, että maahanmuuton vastustajat ovat ”Putinin agentteja”.

Paras skenaario olisi, jos FN ”joutuisi” hakemaan lainaa puolueen entisen puheenjohtajan, Jean-Marie Le Penin, rahoituspalveluyhtiö Cotelecilta. The Independentin mukaan puoluejohto pitää ajatusta kuitenkin vastenmielisenä.

Mikäli FN olisi riippuvainen Cotelecin rahoituksesta, voisi holokaustirevisionistina ja Israel-vastustajana tunnettu Jean-Marie Le Pen yrittää ohjata puoluetta takaisin oikeille raiteille.

Marine Le Penin kovimmaksi vastustajaksi vaaleissa povataan uusliberaalia Francois Fillonia, jonka politiikka noudattaa pilkuntarkasti pankkiirien vaatimuksia. Fillon on esimerkiksi vaatinut kovaan ääneen Ranskan kansallisomaisuuden kauppaamista ulkomaille (1, 2), mikä on eliitin tärkeimpiä tavoitteita kansainvälisesti.

Financial Timesin mukaan Fillonin voitto olisi Ranskan oma ”Margaret Thatcher –hetki”. Thatcher oli Britannian pahamaineinen pääministeri, joka lahjoitti tähtitieteellisen määrän valtionomaisuutta pankkiireille juutalaisten neuvonantajiensa käskystä.

Kuten olemme uutisoineet, pankkiirit ovat nousseet joka puolella Eurooppaa vastustamaan kansallismielisyyttä. Suomessa niin keskuspankki kuin suuret liike- ja investointipankit ovat vaatineet avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikkaa.

Kansainvälinen luottoluokitusyhtiö Standard & Poor’s puolestaan rankaisi Puolaa nationalistisesta politiikasta alentamalla maan luottoluokitusta. Koronkiskojat aikovat pitää rajat auki hinnalla millä hyvänsä.

 

Lue myös: Juutalaiset, pankit, koronkiskonta

4 kommenttia

 1. Juttua lukiessani mietin että jos yksikään pankki ei anna lainaa niin sitten pitää perustaa oma pankki. Mutta eteenpäin lukiessani huomasin että sellainenhan on jo olemassa: Cotelec.

  Tämä on sama asia jota olen yrittänyt jo pidempään tuoda suomalaisten ymmärrykseen. Eli se että suomalaisten pitäisi siirtää rahansa suomalaisiin pankkeihin. Sen jälkeen maailmalla saa tapahtua mitä tahansa pankikriisejä eikä se vaikuta surestikkaan suomalaisten tileillä olevaan varallisuuteen. Korkeintaan kolmen-viiden prosentin verran. Mutta nyt kun suurimmalla osalla suomalaisista on varat ja tilit ulkomaalaisessa pankissa, on varojen turva olematonta. Ja jos joskus jotain sattuu, niin lähdeppä siinä sitten toiseen maahan käräjöimään omaisuutesi puolesta.

  On myös eroa sillä pitävätkö suomalaiset varallisuutensa Suomessa tai ulkomailla. Nimittäin, suomalainen on säästäväistä kanssaa. Ja sillä 80 miljardilla joka suomalaisten tileillä makoilee, sillä pidetään Suomi pystyssä vaikka EU romahtaisi. Lama tai huonot ajat eivät meitä koskisi. Vaan nyt kun varanto on levitetty ympäri eurooppaa, se ei pelasta meitä tai kotimaatamme.

  Pikkuisella ajattelulla saamme maamme taloudesta helposti vahvan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Ai, että kun on ”demokraattista” Eurooppalaisessa Suuren vallankumouksen v. 1795 maassa Ranskassa. Soittakaa nyt vielä ”Marseljeesi”. Jutkut ovat taas sotkemassa, eli tekemässä sitä, mitä nuo tunnottomat ovat aina tehneet aina Egyptin 7 vitsauksesta lähtien.
  Missä juutalainen, siellä ongelma. Eikös tämä entinen presidentti Hollande ollut peräti syntyperäinen juutalainen etniseltä ”taustaltaan”. Hänen edeltäjänsä ainakin oli. En viitsi edes googlettaa (jutkuttaa) tuon ääliön etanan syöjän nimeä. Miksi sen tekisin? Kunnioituksestako???
  Eurooppa ei enää hallitse vapaa länsimainen demokratia, vaan se on kuolinvuoteellaan koriseva vanha ukko, jonka lapset odottavat kieli pitkällä tuon jäärän viime henkäystä, päästäkseen käsiksi kansakuntiin ja etenkin kansakuntien hallussa oleviin rahoihin ja omistuksiin, joita myös kansallisomaisuudeksi kutsutaan. Ja joihin elämänsä työtä tehneet valkoiset juutalaisten pankkiirien orjat ovat tehneet työtä päästäkseen joskus nauttimaan ”joka miehenoikeuksista” noilla silmänkantamattomiin olevilla korpisaloilla ja korpilammilla rakovalkealla nokisen kahvipannun lämmitessä tulessa.
  Siitä vain juutalaiset! Jokainen temppunne himmentää sitä loistetta jolla olette keekoilleet muka -kärsimystenne kanssa. Niin kuin me muut emme siitä mitään tietäisi!!!
  Teillä valituilla on Herranne, mutta sekään ei teille riitä. EI! Vielä sen lisäksi on tehtävä vääryyttä kun teillä ei ole edes sitä jota kristityllä on ollut uskoa sellaiseen, joka ei tule suurten sotajoukkojen kanssa Taivaallisessa loistossa Enkeli legioonien kanssa. Vaan Hän syntyi talliin ja ratsasti Aasilla varmaan kuolemaansa, mutta ”nousi kolmantena päivänä kuolleista”, kuten kirjoitettu oli. Aamen.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 3. Oliskohan siellä jotain tilinumeroa, jonne vois vähä lahjoittaa.Nimittäin, jos ”Gallian-Kukko saatais jälleen laulamaan niikuin pitäisi, niin maailma olisi Pelastettu!!

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 4. totuudet tulevat eläviksi hyvyydestä, vain eläviä totuuksia voi rakastaa sanoo:

  Pahuus on todella kammottavaa. Heillä ei ole sydäntä. Onko heillä enää mitään käsitystä siitä, että on olemassa toisia ihmisiä heidän ulkopuolellaan, jotka voivat kärsiä, jos heidän elämänedellytyksensä yritetään viedä.
  Siis helvetissä ei ole järkeä eikä hyvää sydäntä. Siksi pitää yrittää löytää se mikä maallisessa vastustajassa kenties on hyvää ja yrittää herättää heidät sitä kautta hyvyyteen. Tämä siis tarkoittaa suoraan, että tulee keskittyä aina vain hyvyyteen, joka antaa totuuksille elämän. Ei ole mitään mieltä keskittyä siihen, mitä helvetissä eli järjettömyydessä tapahtuu. Motivaatiotasoisesti pahoilla ei ole mitään hyvää ja sen vuoksi he eivät voi ymmärtää totuuksia. Kuten sanottu hyvyys tekee totuudet eläviksi ja kukaan ei voi rakastaa totuuksia, jotka eivät ole eläviä, eli liity käytännön elämään jotenkin.
  Siis tietenkin on hyvä ymmärtää tilanne mahdollisimman täydellisesti, mutta silloinkin on kyse siitä, että ymmärretään ne totuudet, jotka koskevat kyseistä tilannetta. Järjettömyys on järjen vastakohta ja järjettömyydessä ei ole järkeä. Ne ovat siis täysin irrallaan toisistaan. Ihminen on siis joko tulemassa entistä järkevämmäksi tai sitten päinvastoin. Ratkaisevaa on Itse Järjen tuki, joka on Herra Jeesus Kristus. Ilman Hänen tukeaan kukaan ei voi tehdä parannusta eli vastaanottaa Herran hyvyyttä, josta vain totuudet saavat elämänsä.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat