Trumpin taistelu ”vapaakauppaa” vastaan hiipunut talousnationalistin mukaan

Trumpin talouspoliittinen neuvonantaja, Goldman Sachs –juutalainen Gary Cohn on onnistunut tappamaan valtaosan presidenttikisan aikana annetuista lupauksista, jotka olisivat tehneet Yhdysvaltojen talouspolitiikasta nationalistisempaa. Nyt myös taistelu ”vapaakauppasopimuksia” vastaan on hiipumassa.

Trump aloitti presidenttikautensa positiivisen räväkästi tuhoamalla TPP:n ja TTIP:n eli Amerikan ”vapaakauppasuunnitelmat” EU:n ja useiden aasialaismaiden kanssa. Moni optimisti piti ripeää toimintaa todisteena siitä, että Amerikkaan oltiin viimein saatu sanojensa mittainen johtaja.

”Vapaakauppasopimuksia” vihataan esimerkiksi siksi, että ne on suunniteltu lisäämään pankkien ylivaltaa, tuhoamaan taloudellinen omavaraisuus sekä alistamaan kansallinen lainsäädäntö ulkomaisten suuryhtiöiden valtaan.

Jo keväällä Valkoisesta talosta alkoi kuulua kuitenkin hälyttäviä uutisia. TTIP:n romuttamista ajanut talousnationalisti Peter Navarro alkoi menettää valtaansa juutalaisen Cohnin johtamalle globalistiblokille.

TTIP:n sijaissopimuksille eli TiSA:lle ja CETA:lle ei ole tehty mitään, ja ne uhkaavat edelleen muun muassa Eurooppaa. Mikäli TiSA:a ja CETA:a ei torpata, ei TTIP:n kuolemalla ole mitään väliä, sillä lopputulos on sama.

Navarron ohella muutkin talousnationalistit ovat joutuneet seuraamaan Valkoisen talon rappiota sivusta, kirjoittaa Financial Times (FT). Lehti haastatteli talousnationalisti Dan DiMiccoa, joka työskenteli vaalien aikana Trumpin kauppapoliittisena kampanja-avustajana.

DiMiccon mukaan Trumpin lupaukset ”lobbaajien”, korruption ja ”globalismin” hävittämisestä vaikuttavat entistä kaukaisemmilta. Trump lupasi ”kuivattaa lobbaajien suon”, mutta DiMiccon mielestä Trumpin talouspolitiikka on nyt hukkumassa samaan suohon.

Entinen kampanja-avustaja toteaa olevansa pettynyt Valkoisen talon tyyliin syödä vaalilupaukset. Trump ei vaikuta eroavan edeltäjistään, vaikka puheet ovatkin paljon kovemmat.

FT:n mukaan myös Amerikan finanssieliitti on alkanut tottua Trumpin kovaan retoriikkaan, koska presidentin sanat eivät yleensä vastaa tekoja. Rahaeliitti on ”voittanut lukuisia taisteluita käyttämällä hyväksi Valkoisen talon sisäisiä ristiriitoja”, lehti kirjoittaa.

Cohn, Trump ja presidentin juutalaisvävy Jared Kushner.
Cohn, Trump ja presidentin juutalaisvävy Jared Kushner.

Uudistukset törmäävät Gary Cohniin

Trump lupasi repiä auki TTIP:n ja TPP:n ohella amerikkalaisia työntekijöitä ja yrittäjiä verisesti haavoittaneen NAFTA-”vapaakauppasopimuksen”, mutta tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että NAFTA:n sisältöön ei ole tulossa käytännössä lainkaan muutoksia.

Trump ei ole myöskään pitänyt lupaustaan suojella amerikkalaista teollisuutta ulkomaiselta tuontiteräkseltä, vaikka teema on ollut jatkuvasti esillä presidentin puheissa.

FT:n mukaan myös teräskysymys on törmännyt juutalaiseen Cohniin, joka on ajanut kansainvälisen rahaeliitin etua raivokkaasti. Vaikka Cohn on hyökännyt kaikkia Trumpin vaaliteemoja vastaan, ei hän jostain syystä ole menettänyt presidentin suosiota. Häntä povataan jopa keskuspankki Fedin seuraavaksi johtajaksi!

Asiantuntijat ovat huomauttaneet, että Trumpin kritiikki ”vapaakauppaa” kohtaan on ollut alusta lähtien hyvin epätarkkaa ja ristiriitaista. Tämä on tietysti helpottanut vaalilupausten pettämistä.

Kritisoidessaan kansainvälisiä ”vapaakauppasopimuksia” Trump on keskittynyt raaka-aineisiin ja teollisuuteen, vaikka nykyään kyse on ennen kaikkea globaaleista velkamarkkinoista ja rahavirroista – eli pankkien sekä suursijoittajien bisneksistä.

Onko Trumpin ”vapaakauppakritiikki” tarkoituksellisen saamatonta ja ristiriitaista, jotta presidentti ei suututtaisi Valkoista taloa todellisuudessa hallitsevaa finanssieliittiä, kuten juutalaiskolmikko Cohnia, Mnuchinia ja Schwarzmania?

Muun muassa professori Michael Pettis on tarttunut Trumpin kummallisiin talouslinjauksiin. Pettisin mukaan Trump puhuu usein aidoista ongelmista mutta tarjoaa niille täysin järjettömiä ratkaisuja.

Trump on hyökännyt ankarasti esimerkiksi Kiinaa vastaan ja vaatinut Amerikan vaihtotaseen tasapainottamista. Pettis kirjoitti jo huhtikuussa, että mikäli Trump tahtoisi lunastaa lupauksensa, tulisi hänen keskittyä tavaroiden ja raaka-aineiden sijaan kansainväliseen rahaliikenteeseen sekä sijoituksiin.

Monien mielestä Goldman Sachs on Amerikan todellinen hallitus.
Monien mielestä Goldman Sachs on Amerikan todellinen hallitus.

Trump ei ole vielä haastanut pankkiireja

Kansainväliset vaihtotaseet eivät enää kymmeniin vuosiin ole perustuneet aitoon kaupankäyntiin vaan pankkien kontrolloimaan velkapyramidin rakentamiseen. Vaihtotaseen vinoutuma ei siis johdu enää juurikaan tuotteiden hinnoista vaan suursijoittajien päätöksistä, Pettis valistaa Trumpia.

Kun Kiina laski ohjauskorkoaan, yhtiöiden tuottavuus kasvoi kansalaisten ostovoimaan verrattuna. Koska kansa ei voinut ostaa läheskään kaikkia kotimaisia tuotteita, joutui Kiina lisäämään vientiään ulkomaille, Pettis kertaa. Tämä paisutti Kiinan vaihtotaseen ylijäämää.

Amerikan alijäämä puolestaan johtuu ennen kaikkea siitä, että maa on erittäin houkutteleva kohde ulkomaalaisille sijoituksille. Raha virtaa maailman joka kolkasta valtoimenaan Yhdysvaltoihin ja Wall Streetin finanssikeskukseen – muun muassa Goldmanin pohjattomiin kirstuihin.

Pettisin mukaan Amerikalla on ainutlaatuinen kyky ”imeä sisäänsä valtavia määriä ulkomaalaista pääomaa”, minkä vuoksi ”lähes puolet maailman ylimääräisistä säästöistä” investoidaan Yhdysvaltoihin.

Jos Trump tahtoisi siis taistella alijäämää ja Kiinaa vastaan vaalilupaustensa mukaisesti, tulisi hänen keskittyä vaihtotaseen sijaan pääomataseeseen. Tämä tarkoittaisi esimerkiksi kansainvälisten rahavirtojen verottamista, mitä Yhdysvallat ei ole tehnyt enää vuosikymmeniin.

Puuttumalla kansainvälisiin pääomavirtoihin Trump kuitenkin suututtaisi Cohnin, Mnuchinin, Schwarzmanin ja muut Valkoisen talon todelliset isännät. Goldman ei tahdo ulkomaalaisten rahavirtojen tyrehtyvän. Pankki ei tahdo varsinkaan sitä, että valtio haastaisi finanssimiesten poliittisen ylivalta-aseman. Goldman ei anna Trumpille vaihtoehtoja.

Trump aloitti presidenttikautensa muutamalla symbolisesti tärkeällä iskulla ”vapaakauppaa” ja globalismia vastaan. Hän ei voi kuitenkaan tehdä tarvittavia uudistuksia syrjäyttämättä Cohnia ja tämän liittolaisia.

 

Lue myös: Trump, globalistit ja Euroopan tulevaisuus

3 kommenttia

 1. Pettis on toisinajattelija, mutta todellakin yksin tässä maailmassa päättömine päätelmineen.

  Jos kansakunta velkaantuu ulkomaille, sen vaihtotase on alijäämäinen.
  USA:n Velkaantuminen = ulkomaisen po:n vyöry USA:an, eli ulkomaiset sijoitukset USA:n velkamarkkinoille. Ilmeisesti pankkisäännösten, eli lain, mukaan Suomenkin pankkien on pakko ostaa Fedin velkakirjoja. [tää on viä sivistynyt arvaus, hypoteesi]

  Plusääni(2)Miinusääni(2)
 2. Tunnelma on se, että globalistit ovat laittaneet isomman vaihteen sisään. Trumpin nationalismiin pyrkivää politiikkaa on sabotoitu tehokkaasti ja mies alkaa olla välittömässä kuolemanvaarassa, joskin joku erottamis-prosessi on todennäköisempi. Meille voi tulla vielä Trumpia ikävä, jos ja kun näin tapahtuu, sillä silloin viimeinenkin jarru NWO:n tieltä on poissa.

  Se, että taistelu NWO:ta vastaan todennäköisesti hävitään, johtuu kahdesta pääseikasta. Ensimmäisenä tulee mieleen poliittisten ja taloudellisten eliittien rikollisuuden asteelle kehittynyt ja kansainvälisesti verkottunut PERUUTTAMATON korruptio, jota terästetään ja koordinoidaan talmud-juutalaisuuden, vapaamuurariuden yms. salaseurojen välityksellä tulevalla vaikutuksella, jonka itse oletan olevan lähtöisin henkimaailmasta (uskokoon itse kukin mihin tahtoo tässä suhteessa).

  Toinen, ehkä merkittävämpi tekijä on rivikansalaisten onnistunut aivopesu kasvatuksen, oppimateriaalien, viihde- ja uutismedian yms. kautta kulttuurimarxistisen ohjelman mukaisesti. Ohjelma on ollut pitkä ja perusteellinen ja sen laaja-alaisuus ja pirullinen tehokkuus yleisen moraalin ja arvostelukyvyn tuhoamisessa tukee em. teoriaa yliluonnollisten tahojen vaikutuksesta. Tähän eivät edes juutalaiset pysty, mutta Raamatussa kuvattu Saatanan synagooga kylläkin itsensä Perkeleen ja hänen saastaisten henkiarmeijoidensa avustuksella.

  Jos joku pystyy esittämään paremman teorian siitä, miksi globalistit ovat pääsemässä ylivaltaan, niin esittäköön. Natsitouhujen tai kansallismielisten telttaretkien aika on ehkä ohi. Itse toki toivotan poliittisen ratkaisun yhä tervetulleeksi ja toivon sitä ja tuen sitä, mutta juuri tällä hetkellä usko siihen horjahtelee. Runkoväestön typeryys ja niiden orjaakin alemmalle tasolle vajonnut luonteen viheliäisyys estää sen. Taistelu on siirtymässä kokonaan hengelliselle tasolle ja sielläkin pelastus on luvassa vain harvoille?

  Plusääni(18)Miinusääni(1)
  1. Syy, miksi ”globalistit ovat pääsemässä ylivaltaan”, on täysin selvä ja siitä on vuorenvarma tieto. Ei siitä tarvitse esittää ”teorioita”.

   Perkele eli saatana näet on ”tämän maailman ruhtinas” (Joh. 12:31; 14:30; 16:11; Ilm. 12:9), globalistinen valtias. Raamatunkohdassa Matt. 4:8-11 perkele ilmoittaa Jeesukselle olevansa kaikkien maailman valtakuntien hallitsija:

   ”Taas perkele otti hänet kanssansa sangen korkealle vuorelle ja näytti hänelle kaikki maailman valtakunnat ja niiden loiston ja sanoi hänelle: ’Tämän kaiken minä annan sinulle, jos lankeat maahan ja kumarrat minua’. Silloin Jeesus sanoi hänelle: ’Mene pois, saatana; sillä kirjoitettu on: Herraa, sinun Jumalaasi, pitää sinun kumartaman ja häntä ainoata palveleman’. Silloin perkele jätti hänet.”

   Perkeleellä siis kyllä on valta tässä syntiinlangenneessa maailmassa kaikkialla, mutta todellinen valta kuitenkin on yksin Jumalalla (kuten raamatunkohdan tapahtumien kulusta näkyy). Perkele on pelkkä (alun perin hyvä) Jumalan luoma enkeli, joka joutui sitten lankeemukseen ja tuli pahaksi, ja luodut ovat aina Jumalan (ja siis Jumalan Pojan Jeesuksen) kontrollissa.

   Syntiinlankeemuksessa ihmiskunta joutui synnin ja perkeleen orjuuteen – globaalisti. Jokainen ihminen syntyi sen jälkeen (ja yhä syntyy) luonnostaan perkeleen orjana, perkele sydämessä. Siksi Jumala antoi heti syntiinlankeemuksen jälkeen pelastusvälineeksi alkuevankeliumin Jeesuksesta (Vapahtajasta), johon uskomalla päästiin irti perkeleen orjuudesta ja saatiin yhteys Jumalaan (Jumalan lupauksessa vaikuttava Pyhä Henki tuli sydämeen asumaan ja perkele joutui kaikkoamaan pois):

   ”Ja minä panen vainon sinun (käärmeen, perkeleen) ja vaimon välille ja sinun siemenesi ja hänen siemenensä välille; se on polkeva rikki sinun pääsi, ja sinä olet pistävä sitä kantapäähän” (1. Moos. 3:15).

   Tuossa ”vaimon siemen” on Jeesus Kristus, joka oli lunastustyössään ristillä polkeva rikki perkeleen pään ja hankkiva siten ihmiskunnalle vapautuksen perkeleen, synnin, kuoleman ja helvetin orjuudesta. Vanhan testamentin aikana uskottiin luvattuun Jeesukseen (”siemeneen”) ja Uuden testamentin aikana uskotaan jo tulleeseen Jeesukseen, ja kumpikin usko on aivan samaa pelastavaa uskoa, uskoa syntien anteeksiantamukseen.

   Evankeliumi (Jeesus Kristus) on siis se ainoa voima, joka sitoo perkeleen ja vie häneltä vallan. Alkuevankeliumiin (Vanha testamentti) ja evankeliumiin (Uusi testamentti) on maailman historian aikana uskottu ja niin perkeleen valtaa on sidottu. Kerran kuitenkin perkeleen valta pääsi niin vallitsevaksi, että Jumala katsoi parhaaksi ihmiskunnan syntien vuoksi hävittää vedenpaisumuksessa koko silloisen ihmiskunnan Nooan väkeä lukuun ottamatta.

   Historiassa on siis aina ollut kristillinen kirkko (Vanhassa testamentissa ei tällä nimellä, mutta asiallisesti), jossa evankeliumin voimasta perkelettä on sidottu ja pidetty kurissa.

   Nyt elämme kuitenkin viimeisiä aikoja, jolloin evankeliumista (Jeesuksesta) enenevästi luovutaan ja siten perkeleen valtaa lujitetaan ja vahvistetaan:

   ”Mutta Henki sanoo selvästi, että tulevina aikoina moniaat luopuvat uskosta ja noudattavat villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja valheenpuhujain ulkokultaisuuden vaikutuksesta, joiden omatunto on poltinraudalla merkitty” (1. Tim. 4:1-2) – – ”Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan” (2. Piet. 3:3) – – ”Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja. Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä, pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia; heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman” (2. Tim. 3:1-5) – – ”Kuitenkin, kun Ihmisen Poika tulee, löytäneekö hän uskoa maan päältä?” (Luuk. 18:8).

   Nyt, viimeisinä aikoina, on tapahtumassa globaali luopumus. Saatanan sitovasta evankeliumista luovutaan, ja niin saatana päästetään evankeliumin köysistä täyteen vapauteen. Raamattukin sanoo:

   ”Ja kun ne tuhat vuotta (= koko Uuden testamentin aika) ovat loppuun kuluneet, PÄÄSTETÄÄN SAATANA VANKEUDESTAAN” (Ilm. 20:7). Ilmestyskirja on näky, ja näkyyn kuuluu vertauskuvallisuus. Niinpä ”tuhat vuotta” tarkoittaa (kontekstinkin pakottamana) tässä koko Uuden testamentin aikaa Jeesuksesta lähtien.

   Globalistiset pahat vallat ovat pääsemässä ylivaltaan, koska ihmiskunta itse on luopumuksessaan päästänyt saatanan avoimeen ylivaltaan. Syy on ihmisten synti, joka evankeliumi hylkäämällä on nostettu kaikkialla ylivaltaan ja ”normalisoitu” (esim. lastenmurhat aborteissa, homoseksuaalisuus, jumalanpilkka, himojen vapauttaminen hyväksyttäviksi, kirkkojen vesittäminen, raamatunvastainen naispappeus, Jumalan kurinpitäjäksi määräämän esivallan kumoaminen niin, että kurissapidettävät itse ovat julistautuneet kurinpitäjikseen [demokratia eli syntisen ihmisen ja siten perkeleen valta]). Koska ihmiskunta ITSE on nostanut saatanan yksinvaltaan ja jumalaksi, myös konkreettisesti saatanan voimat nousevat maailmanvaltaan. Syyllisiä ovat ihmiset ja perkele yhdessä.

   Täälläkin on paljon ulkokultailjoita, harhaoppisia ja luonnolliseen ihmiseen luottavia maan ”pelastajia”, jotka sivuuttavat oikean Jumalan sanan ja pönkittävät siten saatanan valtaa ihmissydämissä ja samalla kaikkialla maailmassa – edistäen saatanasta nousevaa globalistista maailmanvaltaa. Vailla Jeesusta kaikki ajaa saatanaa ja hänen tyranniaansa.

   Merkillisesti ja harhaisesti täällä (ja muualla maan ”pelastajien” keskuudessa) toimitaan luonnollisen (so. Kristuksessa pelastumattoman) ihmisen perustalla, ja silloin toimitaan saatanan perustalla (saatana hallitsee luonnollisen ihmisen sydämessä). Jokainen sana, teko ja ajatus silloin toteuttaa vain saatanaa ja sivuuttaa avun, evankeliumin voiman – ainoan toimivan voiman.

   Kirjoitin äskettäin toisaalla täällä saatanan vallasta kakkien luonnollisten ihmisten sydämissä, ja lainaan tekstistäni seuraavat kaksi kappaletta:

   ”Siellä, sydämessä, asuu syntiinlankeemuksen seurauksena perkele luonnostaan jokaisen ihmisen sydämessä. Hän, käärme, makaa siellä kerällä ja hallitsee sieltä kaiken ihmisessä. Luonnollisen ihmisen tahto on sen myrkkykäärmeen pää (siksi ihmisten ”uskonratkaisut” ja ”valinnat” kumpuavat perkeleestä ja jäävät siten ulkokultailuksi; ei perkele itsensä kimppuun käy). Luonnollisen ihmisen ”oma minuus” on käärme hänessä. Luonnollisen ihmisen oma ymmärrys on käärmeen ymmärrys. Syntiinlankeemuksen jälkeen jokainen ihminen on luonnostaan perkeleen ja synnin orja.

   ”Matt. 15:19 kertoo, että synti nousee SYDÄMESTÄ: ”Sillä sydämestä lähtevät pahat ajatukset, murhat, aviorikokset, haureudet, varkaudet, väärät todistukset, jumalanpilkkaamiset” (ks. myös Hebr. 3:12). 1. Joh. 3:8 kertoo, että synti nousee perkeleestä: ”Joka syntiä tekee, se on perkeleestä” (1. Joh. 3:8). Joh. 8:34 kertoo, että kyseessä on orjuus (ihminen siis EI voi omin voimin irrottautua sydämen synnistä ja sydämessä asuvasta perkeleestä): ”jokainen, joka tekee syntiä, on synnin orja.” Ap. t. 26:18 vahvistaa, että luonnollinen ihminen on perkeleen eli saatanan orjuudessa, ”saatanan vallassa”, ”pimeydessä” (siis hengellisesti kuolleena). 2. Tim. 2:26 kertoo, että perkele on ”vanginnut jumalattomat tahtoaan (siis perkeleen tahtoa) tekemään”. Joh. 8:44 kertoo, että ne, jotka hylkäävät Jeesuksen Kristuksen, ovat ”isästä perkeleestä”. Perkele siis asuu jokaisen luonnollisen ihmisen SYDÄMESSÄ, ja luonnollinen ihminen on perkeleen ja synnin orja (orjuudesta voi vapauttaa vain Kristus).”

   On siis niin, että kaikki, jotka hylkäävät sydämissään Jeesuksen Kristuksen, ovat nostamassa globalisteja ylivaltaan – myös Jeesuksen Kristuksen hylkäävät ”maan pelastajat”.

   Perkele ja hänen globalistinen hirmutyranniansa ovat voitettavissa vain Jeesuksen Kristuksen avulla. Efesolaiskirje toteaa:

   ”olitte kuolleet rikoksiinne ja synteihinne, joissa te ennen vaelsitte tämän maailman menon mukaan, ilmavallan hallitsijan, sen hengen hallitsijan, mukaan, joka nyt tekee työtään tottelemattomuuden lapsissa” (Ef. 2:1-2).

   Ihminen siis luonnostaan toimii saatanan mukaan. Siksi oikea sota saatanaa ja hänen globalistista hirmuvaltaansa vastaan on sotaa itseä vastaan. On tultava parannukseen (= sydämen katumus + sydämen usko) Jumalan sanan voimasta, jolloin saatana kaikkoaa Pyhän Hengen ajamana sydämestä ja Pyhä Henki itse tulee tilalle). On siis uudestisynnyttävä Jumalan sanasta.

   Efesolaiskirje jatkaakin (korostan tässä oleelliset kohdat):

   ”Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet. SILLÄ MEILLÄ EI OLE TAISTELU VERTA JA LIHAA VASTAAN, VAAN HALLITUKSIA VASTAAN, VALTOJA VASTAAN, TÄSSÄ PIMEYDESSÄ HALLITSEVIA MAAILMANVALTIAITA VASTAAN, PAHUUDEN HENKIOLENTOJA VASTAAN TAIVAAN AVARUUKSISSA. Sen tähden ottakaa päällenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne pahana päivänä tehdä vastarintaa ja kaikki suoritettuanne pysyä pystyssä. Seisokaa siis kupeet totuuteen vyötettyinä, ja olkoon pukunanne vanhurskauden haarniska, ja kenkinä jaloissanne alttius rauhan evankeliumille. KAIKESSA OTTAKAA USKON KILPI, jolla voitte sammuttaa kaikki pahan palavat nuolet, ja OTTAKAA VASTAAN PELASTUKSEN KYPÄRI JA HENGEN MIEKKA, JOKA ON JUMALAN SANA. Ja tehkää tämä kaikella rukouksella ja anomisella, rukoillen joka aika Hengessä ja sitä varten valvoen kaikessa kestäväisyydessä ja anomisessa kaikkien pyhien puolesta” (Ef. 6:11-18).

   Jeesus Kristus ja usko häneen voittaa maailman:

   ”sillä kaikki, mikä on syntynyt Jumalasta, voittaa maailman; ja tämä on se voitto, joka on maailman voittanut, meidän uskomme. Kuka on se, joka voittaa maailman, ellei se, joka uskoo, että Jeesus on Jumalan Poika?” (1. Joh. 5:4-5);

   ”olkaa turvallisella mielellä: minä (Jeesus) olen voittanut maailman” (Joh. 16:33);

   ”Koska siis lapsilla on veri ja liha, tuli hänkin niistä yhtäläisellä tavalla osalliseksi, että hän kuoleman kautta kukistaisi sen, jolla oli kuolema vallassaan, se on: perkeleen” (Hebr. 2:14);

   ”Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot” (1. Joh. 3:8).

   Kiitän White Rabbitia siitä, että hän arveluissaan osui aivan oikeaan!

   Totean kuitenkin hän runkoväestöstä antamansa toteamuksen ”Runkoväestön typeryys ja niiden orjaakin alemmalle tasolle vajonnut luonteen viheliäisyys” johdosta, että väestö ei ole typerää eikä luonteeltaan viheliäistä vaan ainoastaan saatanan vallassa (Ap. t. 26:18) – Jeesuksessa Kristuksessa olevan Vapautuksen tarpeessa siis. Jumalan sanan voimalla parannettavissa.

   Plusääni(12)Miinusääni(7)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat