David Icken herätyshuuto

Eteläafrikkalainen Jerm haastattelee David Ickeä. Haastattelu on joulukuulta 2020,

David Icke, Raw and uncensored

Video: David Icke, raw and uncensored (2020)

Suomennos, paikoin referointia.

Aluksi Jerm kertoo, että hänen ja David Icken aikaisempi ja silloin etukäteen nauhoitettu keskustelu oli sensuroitu Etelä-Afrikassa ja että nyt tätä uutta keskustelua ei tulla sensuroimaan, koska hän lataa sen heti hankkimalleen varapalvelimelle.

JERM: Minun nimeni on Jerm. Sivustoni on jermwarfare.com – The Battle of Ideas. Kiitos David, että olet liittynyt seuraani toisen kerran.

DAVID ICKE: Ilo on minun puolellani. Eikö olekin huvittavaa, että monet ihmiset vielä ajattelevat, että hallitukset niissä maissa, joissa he asuvat, reagoivat tapahtumiin omasta vapaasta tahdostaan, oman päätäntävaltansa nojalla? Mutta nähtyäni, mitä vuonna 2020 on tapahtunut, on hämmästyttävää, miten kaikki maat, olipa kyseessä Amerikka tai Etelä-Afrikka tai Britannia tai Ranska tai Saksa tai Italia, itse asiassa tekevät täsmälleen samanlaisia päätöksiä ja tekevät täsmälleen samanlaisia tekoja.

Jos halutaan suojella valhetta, silloin on sensuroitava totuus. Nämä kaksi kulkevat käsi kädessä. On mahdoton suojella valhetta, ellei sensuroida totuutta, koska totuus paljastaa valheen. Koska tätä pandemiahuijausta toteutetaan sellaisen tarinan avulla, jota lähes jokainen maa maailmassa tukee ja joka on täysin päätön eikä voi pysyä pystyssä oman uskottavuutensa ja todeksi osoittavan näytön varassa, ainoa tapa puolustaa tuota tarinaa on sensuroida totuus.

Se, mitä äsken kerroit näennäisesti riippumattoman hallituksen – mikä vitsi! – tehneen Etelä-Afrikassa, on täsmälleen samaa, mitä minä olen saanut kokea Silicon Valleyn (Piilaakso Kaliforniassa USA:ssa, metafora korkealle teknologialle) taholta ja Yhdistyneen kuningaskunnan (= Iso-Britannia + Pohjois-Irlanti) fasistisen hallituksen taholta, kun se toteuttaa sensuuria Ofcomin (hallituksen hyväksymän median sensuurielimen) kautta, ja meninpä mihin tahansa, tapahtuu samaa.

Näin tapahtuu, koska ”minä pieni” olen vuoden 2020 alusta lähtien kertonut totuuden siitä, mitä todella on tapahtumassa. Miksi näin? Koska kun totuus paljastaa valheen, silloin yhtä yksittäistä henkilöä, Englannissa Wight-saarella pienessä asunnossa asuvaa yhtä kaveria, on sensuroitava hysteerisessä mittakaavassa.

Syynä sensuroinnin alkamiseen ei – ja viittaan siihen, mistä viime kerralla keskustellessamme puhuin – ollut se, että olisin sanonut, että virus on tullut Wuhanissa sijaitsevasta biologisesta laboratoriosta, vaan se, että sanoin, ettei ole mitään virusta. Useimmista tätä kuuntelevista ihmisistä tämä varmasti kuulostaa täysin shokeeraavalta, mutta kirjaimellisesti tämän viruksen olemassaolosta ei ole esitetty minkäänlaista näyttöä. Kun sanoin tuon maaliskuussa ja huhtikuun alkupuolella (2020), kaikki sensuuri lisääntyi jyrkästi. Minut suljettiin ulos YouTubesta ja Facebookista, ja nyt minut on suljettu Twitterin ulkopuolelle. Tuo on se Rubicon (kielletty raja), jota ei saa ylittää.

Mieluiten he haluavat, että uskot luonnolliseen virukseen, joka tuli tyhjästä. He eivät itse asiassa piittaa siitä, jos sanot, että se on tullut jostakin muusta lähteestä, koska silloin sinulla kuitenkin on tämä yksinkertainen suhtautuminen: on olemassa virus. Sensuuri alkaa, jos ylität tuon kielletyn rajan ja sanot, ettei ole virusta.

Meillä on se tilanne, josta puhuin tuolloin vuoden 2020 alkupuolella ja josta me puhuimme tässä äsken kuvaamassasi sensuroidussa keskustelussamme, ettei testi, joka testaa virusta ja tuottaa kaikki nämä tapaukset, itse asiassa testaa virusta. Se on nimeltään RT-PCR-testi. Se ei testaa virusta. Jokainen tapaus, jonka he väittävät olevan olemassa oikeuttaakseen enemmän fasismia, on tullut PCR-testistä ja näistä erilaista muista testeistä, jotka ovat pohjimmiltaan samalaisia, kelvottomia, joten noita tapauksia ei itse asiassa ole todistettu.

Saksassa nyt eräs huomattava lakimies, Reiner Füllmich, on nostanut syytteen rikoksista ihmiskuntaa vastaan erästä saksalaista virologia, Christian Drostenia, vastaan, joka tuotti protokollan ”Covidin” (”koronataudin”) PCR-testille.

Jos minä tuolloin, monta kuukautta sitten, kykenin saamaan selville, ettei PCR-testi testaa virusta, eikä vähiten sen vuoksi, että testin alkuperäinen kehittäjä, amerikkalainen Kary Mullis, joka sai siitä Nobelin palkinnon, sanoi julkisesti, ettei tämä PCR-testi voi diagnosoida tai osoittaa tarttuvia taudinaiheuttajia tai viruksia, niin kuinka ihmeessä Christian Drosten, joka tuotti tämän protokollan PCR-testille, jota on käytetty kaikkialla maailmassa ja jonka WHO (Maailman terveysjärjestö) lähetti kaikkialle maailmaan, ei voinut tietää alusta alkaen, että kaikki nämä tapaukset tulevat olemaan feikkejä, koska tämä testi ei testaa virusta?

JERM: Ja tuo paperi vertaisarvioitiin yhdessä päivässä.

DAVID ICKE: Kyllä. Näin tapahtui. Tammikuussa (2020), hyvin varhain kaikessa tässä, mitä länteen tulee, Drosten astui esiin tämän PCR-testiprotokollan kanssa ajatuksenaan: ”Katsokaa, me tulemme testaamaan Covidia” – ette tule (Icken toteamus). Kuten sanoit, se vertaisarvioitiin – toisin sanoen: sitä ei vertaisarvioitu – 24 tunnissa. Ja seuraavaksi WHO – täysin korruptoitunut järjestö, jota johtaa Tedros-niminen kaveri, joka on pelkkä Bill Gatesin edustaja – tuki testiä ja alkoi lähettää sitä kaikkialle maailmaan. Tästä ovat tautitapaukset tulleet.

Ihmiset kysyvät sitten, mistä kuolemat tulivat. No, kun joku antaa positiivisen testituloksen testissä, joka ei testaa virusta, ja jos hän sitten, nimenomaan 28 päivän sisällä testistä monissa maissa mutta todellisuudessa sitä myöhemminkin, kuolee mistä tahansa syystä, Covid-19 merkitään kuolinsyyksi kuolintodistukseen.

Teillä Etelä-Afrikassakin on siis tilanne, jossa kysytään: ”Mihin influenssa häviää vuonna 2020?” Miksi teillä on sellainen tilanne? He tekevät niin, että he nimeävät uudelleen ne syyt, joihin ihmiset kuolevat normaaleissa vuosittaisissa tilastoissa. He korvaavat kuolintodistuksessa olevan todellisen kuolinsyyn Covid-19:llä.

Pari viikkoa sitten eräässä artikkelissa kerrottiin eräässä Johns Hopkinsin yliopiston operaatiossa Amerikassa työskentelevästä Genevieve Briandista ja hänen kokonaiskuolleisuuteen kohdistuneesta tutkimuksestaan,

News-Letter: A closer look at U.S. deaths due to COVID-19

Hän kävi läpi kokonaiskuolleisuutta Amerikassa vuonna 2020 ja vertasi sitä vuosien 2019, 2018 jne. kokonaiskuolleisuuteen, ja hän havaitsi, ettei kokonaiskuolleisuus ole merkittävästi noussut vuonna 2020.

Mutta jos on olemassa tappava taudinaiheuttaja, joka tappaa kaikki nämä ihmiset, jotka heidän lukujensa mukaan ovat kuolleet tähän taudinaiheuttajaan, siis kaikki nämä tapaukset, joiden he sanovat olevan tämän taudinaiheuttajan aiheuttamia tapauksia, silloin tietenkin kuolinluvut tulevat olemaan huomattavasti korkeampia vuonna 2020 kuin edeltävinä vuosina, koska ihmiset eivät lakkaa kuolemasta niistä syistä, joista he ovat kuolleet vuodesta toiseen aiemmin, siis ”sekä silloin että nyt.”

Hän kuitenkin havaitsi, ettei näin ole asianlaita. Toinen asia, jonka hän havaitsi – ja tämä sopii tähän kuin valettu -, oli se, että muista syistä, esim. sydänsairauksista tai syövistä tms., johtuneiden kuolemien määrät laskivat samassa tahdissa kuin Covid-19:stä johtuneiden nousivat. Etelä-Afrikassakin teillä on tilanne, että Covid-19 lisääntyy ja influenssa vähenee.

Se on totaalinen huijaus, lukumäärien manipulointia. Sitä tapahtuu kaikkialla, ja he yrittävät nyt voitavansa mukaan saada tähän mukaan yhden niistä harvoista maista, jotka eivät ole kulkeneet tätä tietä, Ruotsin. Sen vuoksi he ovat vetäneet sitä mukaan nyt, mutta todellinen syy siihen, että hyvin suuri enemmistö maista on kulkenut tuota tietä ja yhä kulkee tuota tietä, on se, että se on globaalisti koordinoitua. Takana on globaali kultti, jota olen paljastanut 30 vuoden ajan.

JERM: Kokonaiskuvan saamiseksi tahdon kysyä, mistä tämä kaikki alkoi?

DAVID ICKE: No, ihmiset ovat lukeneet kirjojani viimeisten 30 vuoden aikana, niitä on 20. Niistä näkyy se historia, kuinka asiat ovat vuosien mittaan edenneet, mistä tämä tuli ja kuinka se sitten yhä enemmän tuli nykyisten tapahtumien fokukseen. Kirjoissani kerroin vuosikymmeniä sitten, että se, mitä nyt tapahtuu, tulee tapahtumaan.

Ja kun katsot, mitä nyt on tapahtumassa: enemmän ja enemmän fasismia, enemmän ja enemmän määräämistä valtion taholta, enemmän ja enemmän vapauden pois ottamista, niin mitä näet? Näet sitä, mistä George Orwell puhui kirjassaan ”1984”, joka kirjoitettiin jo vuonna 1948: kaikenlaista geneettistä manipulointia ja lääke- ja terveysmanipulointia, jota nyt tapahtuu. Näet sitä, mistä Aldous Huxley kertoi v. 1932 julkaistussa kirjassaan ”Brave New World.”

Sitten näet yhden niistä henkilöistä, joita olen siteerannut kirjoissani vuosien mittaan, miehen nimeltä tri Richard Day, joka oli huomattava Rockefeller-perheen sisäpiiriläinen Amerikassa. Rockefellerien perhe liittyy läheisesti tähän kaikkeen; he itse asiassa olivat ratkaisevalla tavalla luomassa WHO:ta (Maailman terveysjärjestöä) ja ovat erittäin lähellä Bill Gatesia. Hän oli myös lääketieteellinen johtaja Planned Parenthood-järjestössä, joka pani alkuun elämän mittaisen eugeniikkaliikkeen (rotuhygienialiikkeen), jotkut sanoisivat, ja olisin samaa mieltä, mutta se ei itse asiassa tähän päivään mennessä ole loppunut.

Näet, että se, mitä kaikki nuo ihmiset sanovat ja mitä he ennustivat, on sitä, mitä on tapahtumassa nyt. Kuinka he kykenivät tuohon, kuinka he kykenivät olemaan niin tarkkoja ja kuinka minä olen voinut tietää? Syy on se, ettei tässä ole kyseessä satunnainen tapahtuma, joka nyt on meneillään. Se on suunniteltu tapahtumaan ja menemään yhä suurempiin äärimmäisyyksiin. Se, missä me nyt olemme, on tähän pisteeseen pääsemiseksi käytetyn valtavan aika- ja valmistelumäärän huipentuma. Kaikki oli paikallaan, kun he painoivat nappia vuonna 2020. He ovat tulleet tätä kohti hyvin pitkän ajan.

Jos katsotaan taaksepäin muinaiseen maailmaan, voidaan alkaa nähdä jonkin sellaisen muodostumista, jota kutsun globaaliksi kultiksi. Voidaan mennä taaksepäin Babyloniaan, voidaan mennä taaksepäin Egyptiin, voidaan mennä taaksepäin Sumeriin, se voidaan siirtää eteenpäin sellaisiin paikkoihin kuin Rooman valtakunta, Brittiläinen imperiumi jne. Se sai yhä enemmän ja enemmän globaalia vaikutusvaltaa ja hallintaa, ja Brittiläisen imperiumin kautta, joka oli yksi tämän kultin ilmentymä, aivan kuten Rooman valtakunta oli, siitä tuli maailmanlaaja.

Mitäpä Etelä-Afrikka ja Afrikka yleensä tiesivät suuresta Brittiläisestä imperiumista? Se, mitä tämän imperiumin myötä tapahtui, imperiumin, jonka päälle aurinko ei koskaan laskeudu, koska se oli niin valtavan suuri ympäri maailmaa, oli joka tapauksessa se, että kultti kykeni juurruttamaan itsensä ja pystyttämään tallinsa kaikkiin näihin eri maihin.

Kun imperiumit näennäisesti vetäytyivät ja lähtivät pois pinnalta katsoen, se, mitä jätettiin jäljelle noihin maihin, myös Etelä-Afrikkaan, olivat tämän kultin verilinjojen perheet ja salaseurojen verkosto, joiden välityksellä he operoivat, ja he ovat jatkuvasti kontrolloineet ja manipuloineet noita maita siitä lähtien. Etelä-Afrikassa esimerkiksi oli tämä peittelemätön harvojen valta monien yli apartheid-aikakaudella (rotuerotteluaikakaudella), ja kun sitä ryhdyttiin vastustamaan, mitään muuta ei todella tapahtunut kuin että kultti meni enemmän maan alle.

Haluaisin hyvin voimakkaasti tähdentää, ettei ihon värillä ole merkitystä. Se, millä on merkitystä, on mielen väri ja suhtautumisten väri ja rehellisyyden väri, joten johtipa Etelä-Afrikkaa pohjimmiltaan yhden puolueen valkoinen apartheid-hallinto tai nyt yhden puolueen ANC-hallinto (ANC = Afrikan kansalliskongressi), se on sama asia.

Kultti hallitsee siis nyt Etelä-Afrikkaa ANC:n johdon välityksellä aivan kuten pohjimmiltaan se hallitsi Etelä-Afrikkaa apartheid-vuosien aikana. Tästä syystä Etelä-Afrikan hallitus on vastannut tähän feikkiin (tekaistuun) pandemiaan fasistisella ja ihmisten kontrollointiin tähtäävällä politiikallaan aivan samoin kuin he ovat tehneet Amerikassa, Kaliforniassa, Britanniassa ja kaikkialla muualla, koska se, mitä lopulta tapahtui, kun tästä kultista tuli globaali, oli se, että se kirjaimellisesti loi verkoston kaikkialle maailmaan, ja tällä tavalla tämä pandemia on voitu panna liikkeelle.

Jos kuvitellaan mielessä maailman ympärillä oleva hämähäkinverkko ja sen keskellä oleva (ja tässä tapauksessa kulisseissa toimiva) hämähäkki, niin siinä on se keskeinen ydin, joka pyörittää tätä agendaa, päättää tästä agendasta ja määrää tämän agendan.

Sitten jokaisessa maassa, Etelä-Afrikassa, Britanniassa, kaikissa niissä, on pääverkon sivuverkko, ja tuon verilinjaperheiden, salaseurojen ja puolisalaisten ryhmien sivuverkon tehtävänä on määrätä toteutettavaksi hämähäkin tahto ja hämähäkin agenda heidän vaikutusalueillaan, tässä tapauksessa Etelä-Afrikassa, ja Britanniassa on oma sivuverkkonsa, joka tekee sen Britanniassa; Britannia on suuressa määrin sen keskus. Kanadassa on oma sivuverkkonsa, samoin Ranskassa omansa jne. Ne ovat kuin jonkin valtioiden rajat ylittävän korporaation tytäryhtiöitä, jotka noudattavat pääkonttorinsa, hämähäkin, tahtoa.

Tämän verkoston kautta kaikkialla maailmassa on maita, joiden poliittista järjestelmää, terveydenhuoltojärjestelmää, lakien täytäntöönpanojärjestelmää, pankkijärjestelmää ja korporaatiojärjestelmää suurimpien korporaatioiden tasolla hallitsevat nämä sivuverkot omissa maissaan, ja ne ovat vastuussa tälle keskellä olevan hämähäkin diktatuurille.

Sen vuoksi mitä hyvänsä hämähäkki sanoo, sen tytäryhtiöt (sivuverkot) tekevät. Tämä käy ilmi siitä – kuten olemme nähneet vuonna 2020 -, että kaikki nämä eri maat kaikkialla maailmassa vastaavat tähän niin sanottuun pandemiaan samalla tavalla, ja mikä se on? Se on sulkutila, lockdown.

JERM: Kuten meidän uimarantamme. Meidän uimarantamme on suljettu.

DAVID ICKE: Aivan. Teidät on asetettu sulkutilaan. Kerroit minulle ennen lähetyksemme alkua, että he ovat sulkeneet uimarantanne. Mutta hei, hetkinen. He sulkivat uimarannat Kaliforniassa, ja he ovat sulkeneet uimarantoja muissa paikoissa kaikkialla maailmassa! Mitä he sanoivatkaan tästä viruksesta, jonka he väittävät olevan olemassa? He sanoivat: ”No, se ei voi pysyä hengissä auringonpaisteessa.” Hyvä, sulkekaa hiton uimarannat sitten! Ihmiset eivät siis mene uimarannalle ja auringonpaisteeseen. Tämä on mieletöntä!

Kysymys: ”Missä tämä virus voi tarttua enemmän kuin muualla?” He vastaavat: ”Sisätiloissa.” Toteamus: ”Mitä te aiotte tehdä? Te aiotte pitää jokaisen sisätiloissa ja sulkea uimarannat.” Tässä ei ole järkeä, koska tällä ei ole mitään tekemistä terveyden kanssa. Tässä on kysymys kontrollista.

Se, mitä olen viime vuosikymmenien aikana näihin sulkutiloihin liittyen sanonut, on se, että tämä kultti suunnittelee vievänsä maailman johonkin, mitä kutsun nälkäpeliyhteiskunnaksi. Tässä hyvin yksinkertaisessa valtapyramidissa (Icke kuvaa käsillään pyramidia) jokainen, joka katsoo tätä, voi tunnistaa sen vuoden 2020 tapahtumien jälkeen. Pyramidin huipulla on hyvin pieni määrä ihmisiä, tämä on kultti – ja se on saatanallinen, se on kuolemankultti -, ja sen ympärillä on apureiden joukko, ja pohjalla on pohjimmiltaan ihmiskunta kokonaisuudessaan. Tuon muutaman harvan ja muun ihmiskunnan välissä pyramidin keskellä on sotilas- ja poliisivaltio, joka panee armottomasti toimeen pyramidin huipulla olevien muutamien tahdon.

Kun siis katsotaan sitä tapaa, jolla yhteiskunta on muuttunut vuonna 2020 hyvin nopeasti, niin siinä tulee näkyviin nälkäpeliyhteiskunta, ja tässä sulkutilat tulevat kuvaan. Ajatuksena tässä on, että väestö yleisesti joutuu kontrollin alle tulemalla hengissä pysyäkseen riippuvaiseksi ”yhdestä prosentista” eli kultin sisäpiiristä, ja olen jo kuvannut sitä.

Tähän päämäärään pääsemiseksi on tuhottava väestön riippumattomat toimeentulot, koska niin kauan kuin heillä on nuo riippumattomat yritykset ja riippumaton työ noissa yrityksissä, on mahdoton luoda tilannetta, jossa he ovat riippuvaisia huipulla olevasta muutamasta harvasta, koska heillä on omat tulolähteensä.

Se, mitä he ovat päättäneet tehdä – ja siitä sulkutiloissa on kyse, niissä ei ole kyse terveydestä -, on se, että he ovat päättäneet tuhota kaikkialta maailmasta riippumattomat yritykset ja väestön riippumattoman työn. Katsokaa, mitä on tapahtunut vuonna 2020! Väestö tulee siis riippuvaiseksi muutamasta harvasta, ts. joutuu heidän hallintaansa, koska sillä ei ole mitään muita taloudellisen selviytymisen keinoja edes sillä nälkäpalkalla, josta puhumme. Tästä syystä he määräävät sulkutiloja kaikkialla maailmassa.

Kiina on yksi kultin suurista globaaleista keskuksista, kulttihan oli Maon vallankumouksen takana, ja Maon vallankumouksesta lähtien heillä on ollut täysin kontrolloitu yhteiskunta Kiinassa, ja siitä syystä – ja tästä olen kirjoittanut kauan – he ovat voineet hautoa sitä maailmanlaajaa kontrollin ja hallintorakenteen systeemiä, jonka he haluavat panna toimeen kaikkialla maailmassa. He ovat viimeistelleet sitä Kiinassa, eikä vähiten teknologia avulla, ja siksi he ovat aloittaneet tämän huijauksen Kiinassa. Muistatko kaikki nuo ihmiset kuvissa, kun he alkoivat kaatuilla kaduilla? Miksei sitä tapahdu lännessä? Koska se on huijaus.

Kaikkein tärkein asia tuon Kiinassa tapahtuneen lähtölaukauksen suhteen oli se, että kiinalainen tapa vastata siihen, mikä oli ankara sulkutila – ihmiset näkivät nälkää kodeissaan, koska he eivät voineet päästä ulos -, oli se tapa, jolla muu maailma tulisi vastaamaan siihen, koska se saisi aikaan sen talouden ja riippumattomien toimeentulojen tuhoutumisen, josta kaikessa tässä on kyse.

Sitten yhtäkkiä, kun se siirtyi länteen tai näytti siirtyvän länteen, Kiinassa asiat olivat hyvin. Wuhanissa juhlittiin. Muu maailma, länsi ja maailman muut osat, juuttuivat siihen, mutta Kiinassa ei ollut hätää.

Se siis, mitä vuonna 2020 on tapahtunut, on sota. Lännestä on tulossa enemmän ja enemmän Kiinan kaltainen, mitä tulee kontrolliin ja muuhun siihen liittyvään. Tämä on koko suunnitelma kaikessa komeudessaan!

JERM: Haluaisin tuoda esiin tämän asian Kiinasta, että Sky News Australiasta tuli tällä viikolla juttu, jonka mukaan eräs vuotanut dokumentti osoittaa, että noin kaksi miljoonaa Kiinan kommunistipuolueen jäsentä oli soluttautunut eri hallitusten ja instituutioiden elimiin kaikkialla maailmassa. Tämä oli australialainen etusivun uutinen.

DAVID ICKE: Kyllä, tätä on tapahtunut, ja se on ollut järjestelmällistä. Amerikassa oli juuri tilanne, jossa paljastui, että eräällä kongressin jäsenellä, Eric Swallwellilla, oli pitkäaikainen seksuaalinen suhde erään kiinalaisen naisvakoilijan kanssa, joka rahoitti tai auttoi rahoittamaan hänen nousuaan poliitikkona. FBI sanoi tästä asiasta, että he ovat tienneet, mitä on meneillään, ja he ovat antaneet tälle naisvakoilijalle mahdollisuuden palata Kiinaan.

Kyllä, tämä, mitä juuri kuvasit, on vakituinen asiantila nykyisin, ja tietenkin Kiinan soluttautuminen hallituksiin ja maihin on ollut massiivista Afrikassa, ja tämä kaikki on osa sitä. Ja Israelkin on täysin mukana tässä. Israel ja Kiina ovat yhtä kulissien takana, ja ne ajavat samoja päämääriä.

Se, että he aloittivat Kiinassa, oli täysin odotettavissa, koska siellä on kultin hyvin massiivinen keskus. Sen vuoksi Rockefellereillä, Rothschildeilla ja kaikilla näillä ihmisillä on hyvin massiiviset yhteydet Kiinaan, ja samoin on tietenkin myös Piilaaksolla.

JERM: Olen nykyisin lukemassa v. 1971 kirjoitettua kirjaa ”None Dare Call It Conspiracy”, ja se puhuu kansainvälisistä pankkiireista, J. P. Morganista ja sinun mainitsemastasi Rockefellereiden perheestä jne. Tuo yllä sanottu ei vaikuta lainkaan kaukaa haetulta, sillä kun mennään historiassa vähän taaksepäin ja katsotaan noita ns. eliittejä, voimakkaita varakkaita perheitä ja laajassa merkityksessä heidän

liiketoimintaansa, nähdään, että heillä on paljon yhteyksiä poliittiseen kontrolliin.

Ihmiset, jotka kuulevat tämän, varmaankin sanovat, että ei, ei, tuo kuulostaa hullulta tai joltakin, mutta se on itse asiassa helppo ymmärtää. Jos jollakulla on suuri sopimus jonkin tietyn hallituksen kanssa ja hän tietää, ettei se voi maksaa hänelle takaisin, hän yksinkertaisesti sanoo tuolle hallitukselle – ja tämä on siinä kirjassa, jota luen -, että no hyvä, siinä tapauksessa minä tahdon teiltä jotakin tiettyä politiikan muutosta, joka hyödyttää minua tulevaisuudessa.

DAVID ICKE: Katso, mitä on tapahtumassa, kun me puhumme. Joe Biden, joka on niin korruptoitunut, että sitä on lähes mahdoton käsittää….

JERM (keskeyttää ja sanoo): Oi, hän voitti rehellisesti (naurua).

DAVID ICKE: Kyllä, tietenkin hän teki niin (jälleen naurua), ja minne ja mihin suuri osa hänen korruptiostaan liittyy? Kiinaan. Vain harvat ihmiset ovat kuulleet tästä, ja saattaa olla olemassa hyvä syykin siihen, etteivät he ole kuulleet, koska siitä on vaiettu lähes kaikissa valtavirtakanavissa, poikkeuksena esimerkiksi Fox News ja siellä kaveri nimeltä Tucker Carlson.

Muutama viikko ennen Amerikan vaaleja kiusallisen huomion kohteeksi nousi eräs kannettava tietokone, j0nka omisti Joe Bidenin poika Hunter Biden. Hunter Biden ei ole älykkäin maan päällä koskaan kävellyt mies, tämä on selvää. Hän vei tietokoneensa erääseen korjausliikkeeseen, mutta ei hakenut sitä sitten pois, ja kun maksu oli maksamatta, tietokoneesta tuli jonkin ajan kuluttua liikkeen omaisuutta. Kun kovalevyä sitten tutkittiin, sen sisältö oli erittäin hämmentävä, ja tämä liikkeen omistaja antoi kopion kovalevystä FBI:lle. Vasta paljon myöhemmin tämä tarina tuli julkisuuteen.

Asia, jonka tämä kovalevy ja lisäksi myös eräs Hunter Bidenin liikekumppani ovat vahvistaneet, on, että Bidenien perhe, Joe Bidenin ollessa siitä tietoinen ja myös mukana siinä, kun hän oli Obaman varapresidentti, kulki ympäri maailmaa ja tarjosi luokse pääsyä ja muita suosionosoituksia Joe Bideniltä sellaisissa paikoissa kuin Ukraina ja Kiina, ja he keräsivät tästä valtavat summat rahaa.

Tämä tietenkin nyt, kun hänestä on tullut presidentti, tarkoittaa sitä, että hänestä tulee (suom. huom. aikamuodot selittyvät sillä, että Icken haastattelu tehtiin vaalien jälkeen mutta ennen Joe Bidenin virkaanastumista) erittäin altis Kiinan kontrollille, koska hänellä on kaikki nämä Kiinaan liittyvät salaisuudet, joista hän haluaa vaieta.

Monet noista salaisuuksista ovat tulleet jo julki, ja sitten, ennen vaaleja, tapahtui niin, että tiedotusvälineet ja Piilaakso jättivät julkaisematta tämän The New York Times -lehdessä paljastetun tarinan Joe Bidenistä ja Hunter Bidenistä ja kannettavasta tietokoneesta ja sen kovalevyn sisällöstä. Twitter sulki The New York Times -lehden tilin pysäyttääkseen tarinan leviämisen, ja muu media joko ei tahtonut käsitellä asiaa tai väitti, että se kaikki on venäläistä huijausta.

Nyt kun vaalit ovat ohi, tarina on tullut julkisuuteen, mutta itse asiassa meneillään on Hunter Bidenin veroasioita koskeva virallinen tutkimus, joka perustuu samaan informaatioon.

Jos menemme Piilaaksoon, Piilaaksolla (Piilaakso eli Silicon Valley on siis metafora korkeasta teknologiasta) on valtavan suuret yhteydet Kiinaan, ja he ovat monella tavalla auttaneet rakentamaan kiinalaisen valvonta- ja kontrollijärjestelmän, Kiinan teknologisen kontrollijärjestelmän, jonka he haluavat levittää kaikkialle maailmaan, ja he ovat jo tekemässä niin.

Se siis, mitä on tapahtunut – tullaksemme takaisin mainintaasi korruptiosta ja miljardööreistä ja politiikan kontrollista -, on se, että Piilaakso sensuroi järjestelmällisesti Bideniä vastustavia ja Trumpia puolustavia postauksia viikkojen ja viikkojen ja todella kuukausien ajan ennen vaaleja. Sitten he kykynsä mukaan sulkivat amerikkalaiselta yleisöltä kaikki mahdollisuudet saada tietää, mitä oli tapahtumassa Bidenien perheen korruption suhteen. Ja nyt Joe Biden on nimittämässä Piilaakson näkyviä hahmoja uuteen hallintoonsa.

Tuollaista toimintaa voidaan kuvata niin, että ehdokkaat ottavat vastaan palveluita tullakseen valituiksi, ja sitten palvelut täytyy maksaa takaisin. Tämä tapahtuu niin, että ne, jotka ovat auttaneet ehdokasta tulemaan valituksi, pääsevät johtamaan hallintoa. Juuri näin on tapahtumassa Bidenin hallinnon kohdalla, ja jos hän pääsee Valkoiseen taloon – koska hän on pelkkä tyhjä kuori, tietenkin, Joe Bidenillä on vain kaksi aivosolua, joita hieroa yhteen – hän tulee olemaan tämän hänen takanaan olevan salaseuran edustaja. Hän tulee allekirjoittamaan paperit, ja Amerikassa tullaan näkemään raju tyrannia ja fasismi, ja se, mitä Amerikasta on jäljellä, tulee olemaan mennyttä Bidenin vuosina.

On suuri mahdollisuus, että tulemme näkemään sisällissodan Amerikassa, kun ne, jotka ovat sitä mieltä, että vaalit olivat varastetut – onhan olemassa valtavasti näyttöä siitä, että vaaleja on peukaloitu, eikä vähiten elektronisesti -, eivät halua hyväksyä Bideniä presidentiksi ja haluavat varmasti vastustaa Bidenin epäilemättä merkittäviä määräyksiä heidän elämänsä suhteen.

JERM: Haluan laajentaa hieman kuvakulmaa, koska on hyvin helppo mennä asioissa aina vain syvemmälle, jolloin joudutaan keskelle niin monia yksityiskohtia, ettei enää tiedetä, missä ollaan. Sen kirjan ensimmäisessä luvussa, josta muutama minuutti sitten kerroin, puhutaan perimmäisestä ”päämäärästä”, joka on kommunismi. Oletko tästä samaa mieltä?

DAVID ICKE: Sitä voidaan kutsua kommunismiksi, minä kutsun sitä fasismiksi, se on todellisuudessa sama asia. Olen varma, että Saksassa fasismin alla olleet olisivat mielellään sen sijaan olleet Neuvostoliiton stalinistisen kommunismin alla. Tarkoitan sitä, että ne ovat vain erilaisia nimiä tyrannialle, ja ne ovat lähestulkoon sama asia. Esimerkiksi Kiinan kommunistista hallintoa voidaan kutsua fasistiseksi.

Mutta annettiin sille mikä hyvänsä nimi, mitä vallan täydelliseen keskittämiseen maailmassa tulee, oli se kommunismi, fasismi tai jokin muu, se on juuri se, mikä on päämäärä, mukana lisäelementtinä kontrolli teknologian avulla. Olen kirjoittanut kirjoissa yli 30 vuoden ajan suunnitelmasta luoda maailmanhallitus, ja tämä suunnitelma on syy siihen, että he etenevät hyvin nopeasti.

JERM: Mutta YK (Yhdistyneet Kansakunnat) on sitä.

DAVID ICKE: Niin, se on. Se on peiteoperaatio maailmanhallitusta varten. YK:n on suunniteltu muuttuvan täysin kehittyneeksi maailmanhallitukseksi, ja se, mitä silloin tapahtuisi, on se, että maailmanhallitus komentaisi jokaista yhteisöä maailmassa ja maat, sellaisina kuin me maat ja kansakunnat nyt tunnemme, häviäisivät. Niistä tulisi vain ikään kuin maailmanhallituksen alueellisia yksikköjä.

JERM: Suvereniteetti on hyökkäyksen kohteena.

DAVID ICKE: Täydellisesti. Olen dokumentoinut kirjoissa näiden vuosikymmenien aikana jatkuvaa suvereniteetin rapautumista, koska tämä on sen tilastollinen taso, jos näin voi sanoa. Mitä enemmän valtaa keskitetään, sitä enemmän valtaa on keskusjohtoisesti keskitettävä vielä nopeammin aluksi. Siksi olemme nähneet tämän globaalin vallan keskittämisen jatkuvaa nopeutumista. Kauan sitten sille annettiin nimi globalisaatio. Globalisaatio elämämme kaikilla alueilla, oli se taloudellista tai poliittista, on vain nimi tälle kultin agendalle.

JERM: Globalisaatio vai globalismi?

DAVID ICKE: Ne ovat sama asia. Globalisaatio, globalismi, on globaalin vallan keskittämistä yhä harvempiin ja harvempiin käsiin, ja joka kerta kun otetaan uusi askel vallan keskittämiseksi, silloin entistä harvemmilla ihmisillä on kontrolli yli entistä useampien ihmisten.

Jos katsotaan tapaa, jolla tämä on kehittynyt, niin kaikkein ensimmäiseksi ihmiset järjestäytyivät heimoiksi, ja heimon jäsenet päättivät, mitä heimossa tapahtuu. Sitten tuli ajankohta – ja Etelä-Afrikan tapauksessa se tuli suuressa määrin sellaisten ihmisten kuin Cecil Rhodes ja Brittiläisen imperiumin aikoihin -, jolloin useita heimoja tuotiin yhteen kansoiksi. Sitten seuraava vaihe, joka on hyvin pitkällä Euroopassa, oli tuoda kaikki kansat yhteen keskitetyn hallinnan alle Euroopan unionin, globalisaation ja massiivisten kauppablokkien myötä. Se rakenne, jonka he haluavat ja jota kohti he ovat etenemässä, on maailmanhallitus, joka komentaisi koko planeettaa, ja maailmanvaluutta, joka ei olisi käteistä vaan pelkkä yksi maailman elektroninen valuutta.

Kirjoitin tuosta vuonna 1963. Katso, mitä on tapahtumassa vuonna 2020.

Hyvin varhaisessa vaiheessa tässä Tedros, joka on Gatesin äänitorvi, ja tämä taas kultin äänitorvi, sanoi, että virus voidaan saada rahasta ja että sen vuoksi on parasta käyttää kortteja, ja mitä on tapahtunut: rahaa on virrannut pois kierrosta. He ovat poistaneet enemmän pankkiautomaatteja. He ovat sulkeneet enemmän ja enemmän pankkikonttoreita, jotta kauppaa ei voitaisi käydä käteisellä, koska he tahtovat tämän yhden maailmanvaluutan. Siitä tässä on kysymys.

He haluavat yhden maailman keskuspankin sanelemaan rahatalousvalvontaa, ja he haluavat yhden maailmanarmeijan toteuttamaan pakolla maailmanhallituksen tahdon sellaisilla alueilla tai sellaisissa yhteisöissä, jotka eivät halua olla yhteistoiminnassa. Tämä armeija on Nato. Sanoin 1990-luvulla, että he suunnittelevat eurooppalaista armeijaa osaksi maailmanarmeijaa, ja ihmiset sanoivat, että se on hullua, ei sellaista koskaan tapahdu, ja sitten Saksasta, Ranskasta jne. he ovat muodostamassa Euroopan armeijaa.

Kaikki on suunniteltua, ja siksi se on ennustettavissa, jos vain ollaan valmiita tutkimaan asiaa.

Kun maailmanhallitus tulee, silloin ei lopulta voida puhua enää valituista poliitikoista. Heidän päivänsä ovat ohi. Näen jatkuvasti haastatteluja, joissa erilaiset poliitikot kaikkialta maailmasta sanovat, että he eivät voi sivuuttaa lääketieteellisiä neuvoja. Mutta hetkinen, mitä tarkoitat, kun sanot, ettet voi sivuuttaa niitä? Eikö sinun pitäisi edustaa niitä ihmisiä, joita sinut on valittu edustamaan?

Sen sijaan nämä lääketieteelliset teknokraatit – sitähän he ovat, nämä tummapukuiset – eivät ole koskaan nähneet vaaliuurnaa elämässään kaikissa eri maissa. Jos he sanovat, että täytyy asettaa sulkutila, sulkutila asetetaan. Jos he sanovat, että täytyy sulkea uimarannat, uimarannat suljetaan.

Poliitikoilla ei siis ole merkitystä. Britannian parlamentti: loppu! Heillä ei ole sananvaltaa mihinkään. Kaikesta huolehtii Johnsonin ympärillä oleva salaseura. Pääministeri Johnson on pelkkä nukke.

Näemme siis jo teknokratian astuvan esiin, ja teknokratia on juuri se, mikä maailmanhallitus on suunniteltu olemaan – ei valittujen poliitikkojen johtama, vaan byrokraattien, tiedemiesten, insinöörien, lääketieteellisten teknokraattien jne. johtama. He komentavat jokaista, heillä on pysyvä virka-asunto, eikä heidän tarvitse huolehtia vaaleista.

Tämä on tapahtunut vuonna 2020. Jos siis puhutaan teknokraateista ja teknokraattien vallasta, on suunnattava katse Piilaaksoon: Zuckerberg (Facebook), Bezos (Amazon), Brin ja Page (Google) ja Susan Wojcicki, joka on fasismin edistäjä YouTubessa. He ovat kaikki teknokraatteja, ja heillä on jo enemmän valtaa kuin hallituksilla, valituilla hallituksilla.

Näemme siis tämän teknokraattisen, vaaleilla valitsemattoman maailmanhallituksen nousevan esiin silmiemme edessä, ja, kuten sanoit, YK on peiteoperaatio, ja sen on määrä muuttua joksikin aivan muuksi kuin mikä sen on ajateltu olevan.

JERM: On hyvin mielenkiintoista, että sanoit tuon, koska sanoin tämän keskustelun alkaessa, että ilmeisesti tämän videon tulee kieltämään YouTube, ei hallitus.

DAVID ICKE: Kyllä, mutta hallituksillakin on omat lisääntyvät sensuurielimensä. Ja, kuten tiedät, Etelä-Afrikan median sensuurielin on hyökännyt niiden ihmisten kimppuun, jotka ovat haastatelleet minua Etelä-Afrikassa. Kohtasin tämän epäoikeudenmukaisuuden, kun minua haastateltiin keväällä (2020) ja valtavirtainen televisioasema London Live päätti esittää nauhoituksen tuosta haastattelusta, ja Britannian hallituksen sensuroija Ofcom hyökkäsi heidän kimppuunsa.

Kerron sinulle jotakin muutakin – ja tämä on Britannia sivumennen sanoen, hyvät naiset ja herrat, vain muistutuksena, vasta julistettu Britannian fasistinen valtio. Kun tämä pandemiahuijaus oli käynnissä keväällä lännessä, Ofcom sanoi kaikille brittiläisille lähetysasemille, ettei niiden ohjelmissa saa olla sellaista keskustelua, joka asettaa kyseenalaiseksi eli paljastaa (tätä Ofcom todella tarkoittaa) Maailman terveysjärjestön version pandemiasta. Samaan aikaan Twitter, Facebook, Google ja YouTube sanoivat, että he tulevat sensuroimaan jokaisen, joka asettaa kyseenalaiseksi eli paljastaa (tätä he todella tarkoittavat) Maailman terveysjärjestön version tapahtumasta. Tällä huijauksella täytyi näet olla tarina, jonka yleisö katsoo uskottavaksi, jotta se reagoisi niin kuin sen käsketään reagoida. Siksi viimeinen asia, joka tässä voi olla, – kuten aiemmin sanoin – on valhe, jota totuus asettuu vastustamaan, ja siitä kaikki tämä sensuuri tulee.

Sellainen tarina, joka kestää tutkimuksen, ts. on tosi ja uskottava, ei aiheuta huolta siitä, mitä joku toinen sanoo, koska sellaista tarinaa voidaan tukea uskottavalla todistusaineistolla. He kuitenkaan eivät voi, koska se on valhe, ja sen vuoksi he eivät voi kestää tutkimusta ja heidän on pakko sanoa ei tutkimukselle, ja siitä tässä kaikessa on kysymys.

JERM: Aiemmin puhuit hämähäkinverkosta, ja eräs katsoja kysyy, mikä tai kuka on hämähäkki?

DAVIS ICKE: No, se on sisin ydin, joka mahtuu yhteen huoneeseen, ja siitä ytimestä tulee agenda, joka pannaan toimeen verkon kautta.

Kuvittele verkko maailman ympärille ja hämähäkki sen keskustaan. Jokainen verkon rihma on salaseura tai puolisalainen ryhmä tai, jos verkossa mennään vielä ulommaksi, hallituksen laitos tai hallitus tai korporaatio tai pankki. Välittömästi hämähäkin ympärillä sisäpiirissä olevat rihmat ovat kaikkein eksklusiivisimpia salaseuroja – monilla niistä ei ole edes nimeä, niitä on pari kappaletta, ja ne ovat salaisia.

Kun tullaan ulommaksi hämähäkistä ja noista ehdottoman sisäpiiriläisistä eksklusiivisista salaseuroista – jotka ovat saatanallisia salaseuroja, koska se on kuolemankultti – tullaan, vielä piilossa, niihin salaseuroihin, joista tiedetään. Me emme tiedä kaikesta, mitä niissä tapahtuu, emme tietenkään, koska ne ovat salaisia, mutta niitä ovat vapaamuurarit – enkä puhu tavallisista jäsenistä paikallisissa looseissa, puhun sisäisestä ytimestä -, Knight´s Templar (Temppeliherrain ritarikunta), The Knights of Malta (Maltan ritarikunta), Opus Dei ja Jesuiittajärjestön sisäinen ydin.

Kun tullaan verkossa ulommaksi, tullaan organisaatioihin, joita kutsun kärkiorganisaatioiksi. Ne ovat ovenvartijoita, jotka ottavat vastaan hämähäkiltä tulevan agendan ja toimittavat sen maailmaan nähtäväksi. Näitä ovat Bilderberg-ryhmä ja muut senkaltaiset organisaatiot, Council on Foreign Relations, Amerikassa The Royal Institute of International Affairs, joka tunnetaan myös nimellä Chatham House Lontoossa, Trilateraalikomissio ja vuonna 1968 perustettu Rooman klubi.

Rooman klubi on organisaatio, joka perustettiin nimenomaan käyttämään hyväksi ympäristöön liittyviä huolia vallan keskittämisen oikeuttamiseksi maailmassa. Sen vuoksi ne ratkaisut pandemiakriisiin, joita kultti kutsuu maailman suureksi muuttamiseksi (great reset), käyvät yksiin sen kanssa, mitä he vaativat maailman pelastamiseksi ilmastonmuutokselta, jota todellisuudessa ei ole tapahtumassa, jos sillä tarkoitetaan ihmisten aiheuttamaa ilmastonmuutosta. Tämä on toinen huijaus, jota olen paljastanut massiivisesti kirjoissani hyvin yksityiskohtaisesti.

Kun sama verkko on pandemiahuijauksen ja suureksi osaksi Rooman klubilta tulevan ihmisten aiheuttaman ilmastonmuutoksen takana, niin aikovatko he kertoa totuuden siellä ja valehdella täällä vai aikovatko he valehdella molemmissa? Tietenkin ne ovat molemmat huijauksia, ja ne ovat molemmat ongelma-reaktio-ratkaisuja. He luovat ongelmia tai illuusioita ongelmista, saavat yleisön pelkäämään näitä ongelmia ja sitten he tarjoavat ratkaisuja noihin ongelmiin tai ongelmailluusioihin, jotka he ovat luoneet.

Tällä tavalla he voivat muuttaa ihmisyhteisöä sellaisilla tavoilla, joilla he ilman tekaistuja ongelmia tai kokonaan ilman ongelmia eivät kykenisi sitä tekemään.

Niinpä, kun he haluavat muuttaa ihmisyhteisöä, he haluavat laittaa ihmiset kotiarestiin kertomalla heille, että liikkeellä on vaarallinen virus, ja ihmiset tulevat tekemään, mitä he käskevät heidän tehdä. He sanovat ihmisille, että he tulevat kaikki kuolemaan ihmisten aiheuttaman ilmastonmuutoksen vuoksi, ja tällä tavalla he saavat suuren määrän ihmisiä vaatimaan, että he muuttavat maailmaa sellaisella tavalla kuin he muutenkin haluavat.

JERM: Agenda 2030?

DAVID ICKE: Agenda 2030, Agenda 21. Ne tulevat YK:lta.

JERM: Klaus Schwab myös? Hän on osa Maailman talousfoorumia (WEF).

DAVID ICKE: Klaus Schwab on ns. Maailman talousfoorumin perustaja, ja hän on kirjoittanut kirjan nimeltä ”Covid-19: The Great Reset.”

Sanoin kirjassani ennen kuin tämä pandemiahuijaus alkoi v. 2020, että yksi niistä koodinimistä, joita tämä kultti käyttää ihmisyhteisön muuttamisestaan, on Great Reset (suuri muuttaminen), ja nyt tässä on Klaus Schwab, yksi kultin sisäpiiriläisistä, kirjoittamassa kirjan, jossa hän sanoo, että Covid-19:n ja ihmisten aiheuttaman ilmastonmuutoksen vuoksi tarvitsemme maailman suuren muuttamisen.

Mitä tuo tarkoittaa, on se, että maailma muutetaan sellaiseksi rakenteeksi, jota hallitsevat nämä samat ihmiset vielä rajummin ottein. Britanniassa esimerkiksi prinssi Charles kulkee Maailman talousfoorumissa puhumassa suuren muuttamisen tarpeesta maailman pelastamiseksi ilmastonmuutokselta.

Jos joku tutkisi tätä yhtä kauan kuin minä olen tehnyt, 30 vuotta, maailma tulisi avoimeksi kirjaksi.

Jatkan vielä keskeytynyttä selitystäni. Mainittujen kärkiorganisaatioiden tehtävänä on koota yhteen poliitikkoja, tiedusteluväkeä, armeijan ihmisiä, journalisteja, teollisuuden edustajia, suurien korporaatioiden toimitusjohtajia jne. ja muodostaa näitä eri alueita koskeva yhteinen politiikka, joka sitten pannaan täytäntöön hallitusten, hallitusten elinten, pankkien, korporaatioiden ja Piilaakson (korkean teknologian) kautta julkisella areenalla.

Tällä asteella yleisö katsoo ja ajattelee, että se kaikki on satunnaista ja nämä tapahtuvat spontaanisti (luonnostaan), vaikka todellisuudessa kaikki on keskusjohtoisesti saneltua ja järjestettyä.

Sivumennen sanoen, näillä kärkiorganisaatioilla on erittäin tiiviit yhteydet erääseen salaseuraan, joka perustettiin Lontoossa, ja sen ensimmäinen johtaja oli Cecil Rhodes. Cecil Rhodes oli Rothschildien edustaja. Rothschildit perustivat tämän salaseuran Lontoossa 1800-luvun loppuvuosina, ja he kutsuivat sitä ”Pyöreäksi Pöydäksi” (Round Table), ja tämä heidän ensimmäinen johtajansa siinä oli heidän agenttinsa Afrikassa, ja hän kuoli v. 1902 ja tilalle tuli toinen Rothschildien edustaja.

Tämä salaseura Round Table alkoi perustaa näitä satelliittiorganisaatioita. Vuonna 1920 se perusti organisaation The Royal Institute of International Affairs Lontoossa, ja se toimii yhä. Vuonna 1921 se perusti Amerikassa organisaation The Council on Foreign Relations, joka on ohjannut Amerikan ulkopolitiikkaa hyvin monin tavoin siitä lähtien. Vuonna 1954 se perusti Bilderberg-ryhmän. Vuonna 1968 se perusti Rooman klubin. Vuosina 1972-1973 se perusti Trilateraalikomission. Nämä ovat niitä verkossa olevia kärkiorganisaatioita, jotka ovat ovenvartijoita piilossa olevan tekemiseksi näkyväksi, mitä globaalin yhteisön muuttamiseen tulee. Ne kaikki ovat osa siitä, mitä on tapahtunut vuonna 2020 ja miten sitä on valmisteltu. (kaikki nämä huijaukset virtaavat siis edellä mainitusta hämähäkistä, meidän velkaan, velkakierteeseen, velkaorjuuteen ja sitten tuhoutumiseen väkisin vievää velkarahajärjestelmäämme hallitsevista Rothschildeista, suom. huom.).

Annan esimerkin, jossa jokin näyttää satunnaiselta mutta ei ole sitä. Verkko, kultti, hallitsee Maailman terveysjärjestöä (WHO), itse asiassa se perusti sen Rockefellereiden kautta. Nyt se hallitsee sitä Bill Gatesin kautta, jonka säätiö Gates Foundation on Maailman terveysjärjestön suurin rahoittaja.

JERM: Ja Kiina.

DAVID ICKE: Kyllä. Se on hyvin lähellä Kiinaa. Sen vuoksi Maailman terveysjärjestön pääjohtaja Tedros, jonka Gates on nimittänyt ja omistaa, on aina kohtelias Kiinan suuntaan. Mitä Tedros sanoikaan, kun kaikki lähti käyntiin Kiinassa: ”Tapa, jolla lännen täytyy reagoida tähän kriisiin, on se tapa, jolla Kiina on reagoinut.” Näin siksi, että se oli suunnitelma, kuten aiemmin sanoin.

Sivustollani davidicke.com on kesällä (2020) tekemäni animaatiovideo, joka animaation avulla selittää, kuinka koko pandemiahuijaus pantiin toimeen.

Meillä on siis Rockefellereiden perustama Maailman terveysjärjestö, ja se tuotti tämän tarinan, joka ihmisten pitäisi uskoa pandemiasta. Sitten on Piilaakso, joka, kuten muutama minuutti sitten sanoin, sensuroi jokaisen, joka asettuu vastustamaan tuota tarinaa.

Kun nuo vastustajat ikään kuin sanovat: ”Miksi he tekevät noin?”, niin vastaus siihen on, että Piilaakson (korkean teknologian) korporaatiot omistaa sama kultti, joka omistaa Maailman terveysjärjestön, ja heti kun nähdään, kuinka nämä yhteydet ovat kätkössä – eivät kovin kätkössä, minun kaltaiseni ihmiset ovat tutkineet niitä kaikki nämä vuodet -, nähdään, etteivät nämä tapahtumat ole sattumanvaraisia ja hämmentäviä, ne ovat itse asiassa täysin selitettävissä.

Sinä mainitsit kirjan ”None Dare Call It Conspiracy”, jossa puhutaan paljon Rockefellereistä…

JERM (väliin): Ja J. P. Morganista.

DAVID ICKE: Kyllä, J. P. Morganista, joka oli kuin Rockefeller – Rothschild -akselin edustaja.

Jos katsotaan suurliikemies J. D. Rockefelleriä, hän ei ollut vain öljyalan suurliikemies. Hän loi sen, mitä me sanomme allopaattiseksi lääketieteeksi. Hän loi nykyaikaisen lääketieteen ja tuhosi vaihtoehdot, jotka olivat laajassa käytössä tuohon aikaan. Hän otti haltuunsa lääketieteelliset koulut (tiedekunnat), niin että ne opettivat vain ”leikkausveitsi ja lääke”-lääketiedettä. Rockefellereiden perhe perusti myös Maailman terveysjärjestön. Rockefellereiden perhe oli myös perustavalla tavalla perustamassa Yhdistyneitä kansakuntia (YK). Sen tontin, jolla YK:n rakennus on seisonut tähän päivään asti New Yorkissa, antoi ilmaiseksi Rockefellereiden perhe, ja sen arvo tuohon aikaan oli erittäin suuri suhteutettuna sen ajan rahatilanteeseen.

Jos katsotaan sitten Amerikan koulutusjärjestelmää, joka on pohjimmiltaan maailman koulutusjärjestelmä, niin kuka loi sen? J. D. Rockefeller. Kuka on sen suurin yksityinen rahoittaja nyt? Bill Gates. Hän rahoittaa jotakin, jota kutsutaan nimellä ”common core”, mikä on toinen tapa sanoa ”common programming” (yhteinen t. yleinen ohjelmointi) Amerikassa. Kun tätä tutkitaan niin kauan kuin minä olen tutkinut, niin, rehellisesti sanoen, lopulta voi vain pudistella päätä, koska katsottiinpa mitä tahansa aluetta, samat hiton nimet ja perheet nousevat esiin sen takaa.

JERM: Tahtoisin tässä ohimennen kertoa, että olin osapuolena eräässä sähköpostikeskustelussa. Olen näet yrittänyt saada selville, keitä jotkut eteläafrikkalaiset lääketieteelliset neuvonantajat ovat, koska he jostakin syystä pitävät sitä salassa. On hyvin epätieteellistä pitää lääketieteelliset neuvonantajat salassa. Eräs ystävänikin on yrittänyt saada selville joitakin heistä, ja me olemme saaneet selville yhden tai kaksi heistä. En voi mainita nimiä nyt livenä, tai en vielä, kerron sinulle myöhemmin.

Mutta siinä sähköpostiketjussa, joka minulla on tässä edessäni, tuo yksi heistä toteaa avoimesti, että häntä rahoittavat Gatesin säätiö ja myös Unit 8, jonka luulen olevan Sorosin, sekä Maailman terveysjärjestö. Tämä tavallaan sopii yhteen sen kanssa, mitä sanot.

DAVID ICKE: Se sopii, ja tuo on hyvin merkittävä asia, koska puhuin aiemmin Maailman terveysjärjestön ajamasta tarinasta ja politiikasta ja siitä, että vaaleilla valitsemattomat tummapukuiset ohjaavat politiikkaa eivätkä vaaleilla valitut poliitikot, koska poliitikot sanovat, etteivät he voi sivuuttaa lääketieteellisiä neuvonantajia.

Onko siis mikään ihme, että maassa kuin maassa lääketieteelliset neuvonantajat ovat kytköksissä Gatesiin ja Gatesin säätiöön. Tällä tavalla se on tehty.

Meillä on Britanniassa eräs kaveri, jolla on hyvin, hyvin synkät silmät, hänellä on liioittelematta hyvin pahaenteiset silmät, ja hänen nimensä on Chris Whitty. Hän on hallintoylilääkäri. Chris Whitty sai 40 miljoonan punnan apurahan yhtä projektia varten Gatesin säätiöltä.

Sitten on Anthony Fauci, täysin rikollinen henkilö, jolla on pitkä törkeän rikollisen käyttäytymisen historia lääketieteen piirissä. Hän on Gatesin edustaja. Sitten on Britanniassa Sir Patrick Wallace -niminen tieteellisen tutkimuksen päällikkö ja pitkäaikainen GlaxoSmithKline-lääkeyhtiön johtaja, jolla on massiiviset liikeyhteydet Bill Gatesin kanssa.

JERM: Neil Ferguson on myös Gatesin rahoittama.

DAVID ICKE: Neil Ferguson on se kaveri, joka loi ne törkeät ja naurettavat tietokonemallinnokset, jotka oikeuttivat sulkutilat maassa maan perään, eikä vähiten Britanniassa ja USA:ssa. Hänen tietokonemallinnoksensa, jotka tulivat julkisuuteen juuri oikeaan aikaan, ennustivat 2,2 miljoonaa kuollutta Amerikassa, ellei siellä ryhdytä sulkutoimiin, ja 500 000 Britanniassa, jos siellä ei ryhdytä sulkutoimiin. Tässä maassa Boris Johnson välittömästi kumosi asetuksen ja määräsi sulkutilat Britanniaan. Jos katsotaan Neil Fergusonin menneisyyttä tietokonemallinnosten suhteen, se on uskomattoman huono.

JERM: He tappoivat lehmiä, muistaakseni, lampaita tai jotakin sen tähden.

DAVID ICKE: Miljoonittain hänen ennustuksensa vuoksi, vaikka se oli täysin naurettava.

Miksi kukaan yhä uudelleen käyttäisi Fergusonin kaltaista Gatesin rahoittamassa Imperial Collegessa Lontoossa toimivaa henkilöä – kuten sanot, Ferguson myös on Gatesin rahoittama -, jolla on kauhea menneisyys tietokonemallinnuksessa, tietokonemallintamaan väitetyn pandemian? Ei sen tähden, että hän olisi hyvä, vaan sen tähden, että hän antaa sen vastauksen, joka halutaan saada.

Eräs amerikkalainen lääketieteen alan tiedemies lähetti minulle maaliskuussa (2020) sähköpostin, ja hän toi esiin sen tosiasian, ettei PCR-testi testaa virusta, ja hän sanoi: ”Jos halutaan saada aikaan feikki (tekaistu) pandemia, silloin valittaisiin koronavirus, koska kehossa on hyvin paljon geneettistä materiaalia koronaviruksista, ei tekemässä sairaaksi, mutta se saisi testin näyttämään positiivista, mikä ei tarkoita sitä, että se virus olisi läsnä, josta testi osoittaa positiivista tulosta.” (koronaviruksia tai mitään viruksia kylläkään ei ole olemassa, suom. huom.).

Hän sanoi myös näin: ”Koska kyseessä on feikki pandemia, he eivät kykene tuottamaan tarpeeksi kuolleita ihmisiä saadakseen oikeutuksen sille, mitä he haluavat. Siksi heidän on sanottava, että kuolemia ei ole vielä paljon, mutta niitä tulee, ja sen he tekevät tietokone-ennustusten avulla.” Juuri noin he ovat tehneet.

He ovat yrittäneet tehdä saman Britanniassa tässä toisessa sulkutilassa, joka on pohjimmiltaan jatkuva. Asun alueella, jossa tilanne ei ole kovin paha, mutta suurin osa maasta on tiukassa sulkutilassa. Ihmiset eivät kuitenkaan usko siihen enää, ja tämä on yksi niistä hienoista asioista, joita on tapahtumassa.

Joillekin ihmisille voi valehdella, ja he tulevat uskomaan siihen jatkuvasti jostakin merkillisestä syystä – niin syvää on ohjelmointi -, mutta suurelle, suurelle määrälle ihmisiä ei voi valehdella kovin pitkään, ennen kuin he lakkaavat uskomasta yhteenkään sanaan, joka heille sanotaan, ja näin on tapahtumassa, näin on ehdottomasti tapahtumassa Britanniassa ja muualla maailmassa, ja tätä kaikkea vastaan Britanniassa on jatkuvasti kasvava vastarinta.

Minä asun – tämä on mielenkiintoista – pienellä saarella, joka on kooltaan noin 35 x 20 mailia, aivan Englannin etelärannikon edustalla, noin neljän mailin päässä rannikosta, ja saaren nimi on Wight-saari. Vain kahdessa paikassa Britanniassa rajoituksia on määrätty vain vähän, toinen niistä on tämä Wight-saari ja toinen on Cornwallin edustalla lännessä sijaitsevat Scilly-saaret, jotka ovat paljon pienempiä eikä niillä ole kovin paljon asukkaita.

Meillä Wight-saarella on erittäin suuri määrä vanhoja ihmisiä, koska ihmiset tulevat tänne viettämään eläkepäiviään. Koska tämä on turistipaikka, kesällä tänne tulee myös hyvin suuri määrä ihmisiä päiväksi, viikoksi tai kuinka pitkäksi ajaksi tulevatkin, ja heitä on paljon, koska rajoitusten vuoksi he eivät mene enää ulkomaille.

Tänne on siis suuntautunut suuri ihmisten tulva kaikista pääsaaren kaupungeista ja vanhuksia on täällä paljon, ja syy siihen, että täällä on vain vähän rajoituksia, on se, että täällä on – jopa heidän manipuloitujen lukujensa mukaan – hyvin vähän tapauksia verrattuna siihen, mitä he väittävät muissa kaupungeissa olevan. Miksi? Koska he eivät testaa niin paljon täällä Wight-saarella kuin pääsaaren kaupungeissa.

Täällä meidän saarellamme on vain yksi testauskeskus. En edes tiennyt, missä se on, ennen kuin kysyin eräältä henkilöltä muutama päivä sitten. Menin katsomaan sitä, ja kun katsoin, en nähnyt siellä ketään. Siellä oli vain autoja, jotka näyttivät henkilökunnan autoilta.

Jos siis testaukseen ei mennä, ei tulla myöskään testatuksi positiiviseksi testillä, joka ei testaa virusta, ja jos testaukseen ei mennä, heillä ei tule myöskään olemaan tapauksia voidakseen sanoa, että heidän täytyy määrätä sulkutila ja sulkea uimarannat.

Olen sanonut koko ajan ihmisille: ”Älkää menkö testiin. Se on huijaus.” Mitä Tedros sanoikaan varhaisessa vaiheessa: ”Meidän täytyy kohdata tämä kriisi niin, että testaamme, testaamme, testaamme”, koska hän tietää, että mitä enemmän Maailman terveysjärjestön tukemalla Drostenin PCR-testillä testataan, sitä enemmän saadaan feikkejä positiivisia tuloksia, joita tullaan kutsumaan tapauksiksi, ja että mitä enemmän on feikkejä positiivisia tapauksia, jotka tulevat kuolemaan virukseen, sitä enemmän tullaan saamaan näennäisiä kuolemia Covid-19:ään.

JERM: Näitkö Elon Muskin twiittauksen, jossa hän sanoi, että hän otti neljä testausta samana päivänä samalla laitteistolla ja saman hoitajan tekemänä: kaksi negatiivista, kaksi positiivista, ja hän sanoi, että jotakin on vialla.

DAVID ICKE: Kyllä, ja Amerikassa eräs tunnettu eläkeläinen sai negatiivisen testituloksen toisesta sieraimesta ja positiivisen toisesta. Se oli uutisissa kaksi viikkoa sitten. Tansaniassa eräät henkilöt lähettivät bobo-hedelmästä ja vuohesta otettuja näytteitä keksittyjen ihmisten nimillä testattaviksi, ja niistä tuli positiivinen testitulos. Eräs itävaltalainen poliitikko näytti parlamenttipuheessaan lasin colaa, joka antoi positiivisen testituloksen. Tämä on aivan hullua.

Aivan selvästi he valehtelevat meille systemaattisesti kaikissa maissa. Miksi? Siksi, että tämä on huijaus globaalin yhteisön muuttamiseksi.

JERM: Entä rokotteet? Otatko sinä rokotteen?

DAVID ICKE: Jee, jee, siat ottaisivat, jos osaisivat (naurua). Näin erään saksalaisen immunologin, tri Sucharit Bhakdin, haastattelun. Bhakdi on puhunut paljon sulkutilojen mielettömyydestä, ja haastattelussa häneltä kysyttiin tuo sama kysymys: ”Aiotko ottaa rokotteen.” Hän vastasi: ”En tietenkään ota, en ole hullu.”

JERM: Hän oli haastateltavani kaksi viikkoa sitten, ja hän sanoi juuri noin. Sitten YouTube poisti videoni ja sanoi, että se rikkoi Maailman terveysjärjestön ohjeita.

DAVID ICKE: Itse asiassa se rikkoi Piilaakson ja Maailman terveysjärjestön valheita.

Olemme siis tilanteessa, jossa huijauksen koko perusta on todellisuudessa testi. Testi antaa feikkejä positiivisia tapauksia, ja feikeistä positiivisista tapauksista saadaan feikit kuolemat.

Mitä on tehtävä? On lakattava tekemästä yhteistyötä noiden psykopaattien ja idioottien ja valehtelijoiden kanssa, ja omat yritykset on avattava. Jos yksi tai kaksi ihmistä tekee niin, heidät voidaan napata pois, mutta jos suuret määrät ihmisiä tekevät niin, heitä ei voi estää.

Ja ottakaa hiton maskit pois! Maskeilla ei ole merkitystä, itse asiassa ne ovat erittäin vahingollisia terveydelle, eikä vähiten lapsille ja nuorille ihmisille. Eräs virologi sanoi noin kuukausi sitten, että hän ei pidä työssään maskia, koska hän haluaa mielensä olevan terävä, kun hän hoitaa potilaitaan. Hän toi myös esiin, että maskit vaikuttavat sen, että sisään joudutaan hengittämään omaa hiilidioksidia, jota keho yrittää työntää ulos, ja että sisään ei hengitetä tarpeeksi happea. Kumulatiivisesti tästä seuraa aivojen varsin merkittävää vahingoittumista. Tämä on tärkeämpi asia nuorten ihmisten ja lasten kohdalla, koska he tarvitsevat enemmän happea kehittyessään ja kasvaessaan.

JERM: Monet ihmiset ovat sanoneet minulle, että se on vain maski, ei se ketään vahingoita, pane vain maski päähäsi. Mutta vaimoni ja minä olemme yhtä mieltä siitä, että se on enemmän kuin tuo.

DAVID ICKE: Siinä on kaksi tasoa. Ensinnäkin on fyysisen terveyden taso. Sisään hengitetään hiilidioksidia, jota keho yrittää työntää ulos, ja keho tekee niin syystä.

Hiilidioksidi on loistava asia luonnollisen maailman, kasvien ja puiden, kannalta, ja tietenkin ilmastonmuutosagenda yrittää vähentää tätä luonnollisen maailman elämänkaasua, ja he kutsuvat itseään ironisesti vihreiksi. Se ei kuitenkaan ole hyvä asia ihmisille, ja tämä on hieno systeemi: me hengitämme ulos sitä, mitä luonnollinen maailma haluaa. Tämä on kerrassaan loistava systeemi, joten rikkokaamme se, eikö niin…

Happea myöskään ei hengitetä sisään tarpeeksi, ja siitä koituu massiivisia seuraamuksia aivojen ja niiden toiminnan ja nuorilla ihmisillä niiden kehittymisen kannalta.

Sitten on psykologinen taso, ja siitä tässä kaikessa, rajoituksissa ja muussa, on kyse. Koska kyseessä on väestön psyyken muuttaminen, sitä eivät ohjaa terveysammattilaiset vaan toimitusjohtajat.

Mikä siis on maski? Se on vaiennettuna olemisen, vallanalaisuuden ja alistumisen symboli. Se nielaisee, vie pois, inhimillisyyden, yksilöllisyyden ja ainutlaatuisuuden.

Kirjoitin paljon monien vuosien aikana, noin vuodesta 1996 vuosituhannen vaihteen yli, mielenhallintaprojekteista, hallituksen ja armeijan mielenhallintaprojekteista joka puolella maailmaa, varsinkin pahamaineisesta MK Ultrasta, joka tuli valoon Amerikassa 1970-luvulla.

Minuun otti yhteyttä muutama viikko sitten yksi MK Ultrasta selviytynyt, Kathy O’Brian, ja hän tahtoi vain kertoa maskeista. Hän kertoi minulle tyttärestään Kellystä, ja olen tavannut heidät molemmat. Kathy O’Brian on ollut kiivas kampanjoija MK Ultran paljastamiseksi. Hän kertoi, että hänen tyttärensä Kelly syntyi hänen ollessaan MK Ultrassa. Kelly syntyi niin ollen vankeudessa, ja hän joutui mielenhallintaohjelmaan heti syntymästään lähtien. Kaksivuotiaasta lähtien Kelly pakotettiin pitämään maskia, koska se vaikutti happitasoihin, jotka vaikuttivat aivoihin, mikä teki helpommaksi manipuloida häntä ja hänen toimintojaan, ja se myös poisti häneltä hänen yksilöllisyydentajunsa. Tätä ollaan nyt tekemässä väestölle yleisesti.

Tiedäthän sen brittiläisen Michie-nimisen naisen, professorin, joka kampanjoi kiivaasti pakollisten maskien puolesta Britanniassa. Hän ei ole lääkäri. Hän on psykologi.

Johnsonin ympärillä olevalla hallituksella on oma operaationsa, jonka nimi on ”The Behavioral Insights Team”, ja sekin on osa globaalia verkkoa. Tuon operaation tehtävänä on – ja se on varsin avoin siitä – tutkia väestön käyttäytymistä, nähdä, mikä tekee ihmiset hulluiksi, ja he manipuloivat tuota käyttäytymistä saadakseen ihmiset toimimaan sellaisilla tavoilla, jotka sopivat vallanpitäjille. Tästä tulevat nämä eristämiset, etäisyydet, maskit ja kaikki nämä muut rajoitukset, Niillä ei ole mitään tekemistä terveyden kanssa.

Luin, että influenssa on pohjimmiltaan hävinnyt Etelä-Afrikasta. Jotkut sanovat, että se on rajoitusten ansiota. Onko todella näin? Miksemme me sitten ole päässeet eroon tästä viruksesta? Se on hölynpölyä. Olemme päässeet eroon influenssasta nimeämällä sen uudelleen Covid-19:ksi.

JERM: Onko mielestäsi tämä rokote osa tätä koko kontrollihuijausta?

DAVID ICKE: Sataprosenttisen varmasti on. Monet vaihtoehtoisen median ihmiset ovat koko kevään ja kesän (2020) jatkaneet tätä tarinaa, että tämä virus oli ihmisten tekemä ja tuli Wuhanin biolaboratoriosta. En ole koskaan uskonut tuota, koska tappava biologinen ase ei tuottaisi sitä kuolemien puutetta, joka tällä viruksella on jopa kaiken manipuloinnin jälkeen.

Sanoisin näin: Bioase ei ole virus, se on rokote. Tarvitsee vain ottaa askel taaksepäin ja katsoa tätä laajemmasta perspektiivistä. Sanon, että ei ole virusta, enkä ole yksin tässä. On myös lääkäreitä ja tiedemiehiä, jotka ovat sitä mieltä, että ei ole olemassa virusta.

JERM: Selventäisin pikaisesti. Sanoitko, että ei ole virusta vai ei ole sairautta?

DAVID ICKE: SARS-CoV-2-virusta ei ole olemassa.

JERM: Mutta koronavirusperhe on olemassa?

DAVID ICKE: No, mikä on virus, se on toinen asia (tässä tulee näkyviin se epävarmuus virusten olemassaolon suhteen, joka näillä keskustelijoilla tuolloin, joulukuussa 2020, vielä oli – minkäänlaisia sairautta aiheuttavia viruksia ei ole olemassa, suom. huom.).

Annan esimerkin. Amerikassa on lääkäri nimeltä tri Tom Cowan. Hän on hienon kirjan ”The Contagion Myth” toinen kirjoittaja. Kirjassaan hän tekee selvää jälkeä Covid-19 – SARS-CoV-2 -ajatuksesta.

Hän ei sano, etteikö ole olemassa joitakin oireita, mutta hän sanoo, kuten minä sanon, että niitä ei aiheuta virus. Asian koko ydin on, että se ei ole virustauti.

Ja kuten tiedät, meillä on testi, joka ei testaa virusta, ja meillä on virus, josta sanon, että sitä ei ole olemassa, ja siksi valtavan suurella enemmistöllä ihmisistä, jotka saavat testissä positiivisen testituloksen, ei ole mitään oireita. Heillä ei ole oireita, koska heissä ei ole mitään vikaa.

Siksi tuo on kultille ongelma. Se päätti sanoa: ”Oi, suurella enemmistöllä ihmisistä ei ole oireita tälle vaaralliselle virukselle, mutta ihmiset, joilla ei ole oireita, voivat levittää sitä eteenpäin.” Tuon vuoksi he siis katsoivat oikeutetuiksi sulkutilat ja kotiarestit, koska tämä on ensimmäinen kerta kun terveitä ihmisiä on eristetty. Normaalisti sairaat ihmiset on eristetty, ja muut ihmiset jatkavat normaalia elämäänsä. Ei tällä kertaa. Miksi? Koska muka ihmiset, joilla ei ole oireita, voivat levittää sitä eteenpäin. Tästä he puhuvat, lapsista jne. Se on kaikki yhtä saamarin petosta, nerokkaasti manipuloitua petosta.

Kerron vielä tämän tarinan. Tom Cowan kirjoitti artikkelin artikkelista, joka ilmestyi CDC:n (USA:n tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskuksen) verkkosivulle Amerikassa. Ja tämä oli vakavasti otettavien virologien kirjoittama artikkeli muille virologeille. Sitä ei oltu tarkoitettu yleisölle, mutta Cowan löysi sen, tai se lähetettiin hänelle, ja hän analysoi sitä.

Nämä virologit sanovat, että väitetyistä 30 000 SARS-CoV-2-viruksen (genomin) emäsparista he olivat tunnistaneet 37. Sitten he käyttivät tietokoneohjelmia täydentääkseen loput. Ei mitään, mitä joku oli nähnyt. Tietokoneohjelma.

Cowan kuvasi sitä näin. Hän sanoi: ”Löydät hännän karvan, palan kaviota ja palan sarvea ja käytät sitten tietokoneohjelmaa täyttämään loput, ja päätät, että tuo on yksisarvinen (hevosta muistuttava tarueläin, jolla on sarvi otsassa).

Juuri noin tapahtui – tämä artikkeli selittää sen. He käyttivät erilaisia tietokoneohjelmia täyttämään puuttuvat emäsparit (30 000 – 37 = 29 963 kpl.), ja näillä tietokoneohjelmilla oli erilaiset täyttämiskoodit, joten heidän oli äänestettävä päättääkseen, kuten Cowan sen ilmaisi, mikä kuvitteellisista yksisarvisista oli todellinen kuvitteellinen yksisarvinen. Ja siitä tuli sitten SARS-CoV-2:n väitetty koodi (genomi). Täysin järjetöntä.

Toinen asia, joka on käynyt ilmi. He havaitsivat, että jotkut näistä koodeista, joiden väitetään olevan SARS-CoV-2, ovat täsmälleen samoja kuin ihmisen kehosta ja muista olioista, kuten bakteereista, löydetyt luonnolliset geneettiset koodit. On siis selvää, että heidän oma kehonsa tekee testistä positiivisen, ei virus. On vaikea uskoa, että ihmiset voivat valehdella noin paljon.

JERM: Mitä voimme tehdä?

DAVID ICKE: Tehkäämme laskutoimitus. 7-8 miljardia ihmistä, joita manipuloidaan. Manipuloiva rakenne ytimessään mahtuu yhteen huoneeseen. Näen tavan päästä tästä eroon, mutta se vaatii selkärankaa, se vaatii rohkeutta ja se vaatii ehdotonta päättäväisyyttä ei vain tehdä jotakin vaan lakata tekemästä sitä, mitä ihmisten on käsketty tehdä.

Yksi asioista, joita minulle vuosien mittaan on esitetty, kun olen sanonut, että vain muutama ihminen kontrolloi maailman tapahtumia, on, että se ei ole mahdollista. Kyllä se on, ja harvemmat ihmiset sanovat noin vuoden 2020 jälkeen.

Näin se on mahdollista. Se on yksinkertainen määräämisen ja myöntymisen ketju. Kuvittele pyramidi, ihmisten rakenteellisen kontrollin hierarkia. Pyramidin huipulla on tämä kultin sisäpiiri, yhteen huoneeseen mahtuvat ihmiset. He määräävät agendansa ja tahtonsa heidän alapuolellaan olevalle tasolle. Tämä heidän alapuolellaan oleva taso myöntyy tuohon määräämiseen ja määrää sen sitten alapuolellaan olevalle tasolle. Hyvin pian sen jälkeen, kun tullaan alaspäin pyramidin huipulta, tullaan pyramidissa tasoihin, joilla ei ole mitään käsitystä siitä, että kultti edes on olemassa. Tapahtuu vain se, että he ottavat vastaan määräyksiä hierarkiassa yläpuolellaan olevilta ihmisiltä ja määräävät saamansa määräyksen alapuolellaan olevalle tasolle.

Pyramidissa tullaan siis alaspäin peräkkäisten määräämisten ja myöntymisten ketjuna, ja lopulta tullaan pyramidin pohjalle, jossa väestön valtava enemmistö on. Jos me nyt tällä tasolla myönnymme sille pyramidin tasolle, joka antaa meille määräyksiä, so. hallituksille, lakien täytäntöönpanolle jne., silloin me luomme tai täydellistämme maailman suuren väestön ja yhdessä huoneessa olevan muutaman ihmisen välillä kulkevan määräämisten ja myöntymisten sarjan, mikä sallii tuon pienenpienen joukon tahdon ja agendan toteutua maailman koko väestössä määräämisten ja myöntymisten sarjan kautta.

Kun sanoin tuon v. 2019, sanottiin, että tuo on naurettavaa. Nyt v. 2020 sanotaan, että se ei ole naurettavaa.

Mikä siis on vastaus? Meidän on katkaistava tuo ketju. Kun katkaisemme tuon ketjun, huipputaso ei voi määrätä tahtoaan alimmalle tasolle, koska fasismia eivät määrää fasistit. Heitä ei ole riittävän paljon. Fasismin määrää väestö, joka myöntyy fasismiin. Näin fasismi tulee.

Meidän on siis katkaistava tuo ketju. Sitä ketjua ei katkaise taistelu, ei edes tekeminen. Sen katkaisee tekemättä jättäminen, heidän määräystensä tekemättä jättäminen.

JERM: Menkäämme uimarannalle!

DAVID ICKE: Menkää uimarannalle! Menkää uimarannalle tuhansittain! Mitä he tekisivät? Kuten tiedät, presidentti on vain yksi heppu, jota komentavat vaaleilla valitsemattomat tummapukuiset lääketieteelliset teknokraatit.

Joten aiotko sinä, Etelä-Afrikka koko väestöinesi, vain istua siellä ja seisoa siellä ja antaa näiden psykopaattien ja ääliöiden määrätä sakkoja elämänne loppuun saakka ja sanoa, että te ette voi mennä uimarannalle? Mitä? Jos aiotte, sallitte muutaman harvan kontrolloida jokaista muuta. Jos ette aio, muutama harva ei voi kontrolloida ketään, koska heitä ei ole riittävän paljon. Älkää piitatko kenestäkään heistä. Heitä ei ole riittävän paljon.

Vastaus on siis suoraan nenämme edessä: on asetettava kyseenalaiseksi kaikki, mitä he käskevät tekemään. Minä en pidä maskia, koska he aina kuolevat. Minä en pidä, kuolen ensin. En pidä etäisyyksiä. Ihmiset tahtovat syöksyä pois tieltäni, no, siitä vain, tehkää kuten tahdotte, mutta minä en syöksy pois limasta. En minä pelottele teitä. Menen ulos, milloin haluan, myös sulkutilojen aikana menin, koska psykopaatit ja ääliöt eivät sanele minun elämääni, kun tiedän, että he valehtelevat minulle. Tiedän, että he valehtelevat minulle, koska he tahtovat saada ihmisväestön enemmän ja enemmän hallintaansa, minkä käsitin massiivisella tavalla vuonna 2020. Tapa pysäyttää se on lakata myöntymästä omaan orjuuttamiseemme. Se todella on noin yksinkertaista.

JERM: Huvittavaa, että sanoit tuon, koska noin 30 vuotta sitten enemmistö Etelä-Afrikan väestöstä teki juuri noin. He sanoivat: ”Nyt riittää”, ja he murskasivat systeemin. Ja katso, mitä nyt tapahtuu! Ei uskoisi, että se on sama väestö.

DAVID ICKE: Tämä nähdään kaikkialla maailmassa, mutta tämä ei vain tapahtunut, tätä on valmisteltu. Ja yksi asioista, joita on ollut tapahtumassa, on miesten miehisyyden tuhoaminen. Siitä tässä kaikessa maskuliinisuuden tuhoamisessa myrkkyjen avulla ja muissa siihen liittyvissä asioissa on kyse. Se ei ole edes macho-asia. Se ei ole edes mies-asia. Se on energia-asia.

Tarkoitan sitä, että sanotaan lujasti: ”Mitä tarkoitat?”, ja noustaan ylös ja sanotaan: ”Ei, tämä ei käy!” Usein naiset tekevät noin, eikö totta?

Tyttäreni, joka on selvästi kuin minä eikä suvaitse tuota kaikkea, sanoi minulle muutama viikko sitten, että on ihmeellistä, että nimenomaan nämä isot salskeat kaverit ovat niitä, jotka vain nyökyttelevät ja tekevät kaiken, mitä heidän käsketään tehdä.

Naiset nimenomaan nousevat ylös ja sanovat, että ei käy. Wight-saarellakin on eräänlainen naisellinen tilanne. Suuri enemmistö niistä ihmisistä, jotka eivät pidä maskia kaupassa, ovat naisia. He kieltäytyvät pitämästä maskia.

Missä ovat miehet kaikessa tässä? Ei se, että sanotaan: ”Ei käy!”, tarkoita sitä, että on tapeltava. Tuon sanominen ei ole testosteroni-miehelle kuuluva asia, vaan kyse on siitä, että sanotaan: ”Ei käy meille”, tai: ”Me emme hyväksy sitä.”

Ja tiedätkö, mistä minä puhun tässä? Puhun itsekunnioituksesta. Jos asiaa katsotaan, itsekunnioitus on murskannut jokaisen tyrannian historiassa. Mikä murskasi apartheidin loppujen lopuksi? Itsekunnioitus.

Minua ja minun lapsiani nämä ihmiset eivät komentele enää. Se ei käy. Itsekunnioitus murskaa tyrannian, koska jos otetaan pois itsekunnioitus tällä vasemmistolaisella alistamisella, tyranniaa ei uhkaa mikään.

Kuten sanoin, ihon värillä ei ole merkitystä. Fasismi voi olla valkoisissa kehoissa, fasismi voi olla mustissa kehoissa, fasismi voi olla juutalaisissa kehoissa, fasismi voi olla islamilaisissa kehoissa. Fasistista määräilyä voi tulla mustalta hallitukselta Etelä-Afrikassa, kuten fasistista määräilyä tuli valkoiselta apartheid-hallitukselta Etelä-Afrikassa, koska kyse ei ole ihon väristä, kyse on mielen väristä ja ymmärtämisen väristä.

Etelä-Afrikassa on siis näennäisesti tämä muutos valkoisesta vähemmistöhallinnosta mustaan enemmistöhallintoon, mutta se ei ole musta enemmistöhallinto, se on ANC:n (Afrikan kansalliskongressin, Etelä-Afrikan hallituspuolueen) hallinto. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että kenet tahansa ANC:n jäsenet valitsevatkin ANC:n, siis hyvin pienen salaseuran (cabal), johtajaksi, hänestä tulee Etelä-Afrikan presidentti. Missä on demokratia?

Näillä ihmisillä ei siis ole teidän (eteläafrikkalaisten) etu sydämellään, kuten ei ollut edellisellä apartheid-ajan hallituksellakaan teidän etunne sydämellään.

Ihmisten on ryhdyttävä ottamaan valtansa takaisin, ottamaan maansa takaisin, enkä puhu vain Etelä-Afrikasta. Puhun omasta maastani, puhun Amerikasta, puhun jokaisesta maasta.

Ylös, ihmiset! On aika loihtia esiin itsekunnioituksemme ja sanoa näille psykopaateille ja hiton valehtelijoille, että meille riittää ja he voivat jättää leikin sikseen.

Jos tarpeeksi moni meistä tekee noin, se on ohi.

Suomentaja: Vesa-Ilkka Laurio

P.S. Tutustukaa ja levittäkää: https://tokentube.net/view?v=2741430148 (englanninkielinen).

Lähteet

https://tokentube.net/view?v=2741430148

https://jermwarfare.com/blog/david-icke-raw-and-uncensored

https://odysee.com/@jermwarfare:2/David-icke:0

https://www.jhunewsletter.com/article/2020/11/a-closer-look-at-u-s-deaths-due-to-covid-19

20 kommenttia

 1. If you’re vaccinated, you’re not going to be hospitalized, you’re not going to be in an ICU unit, and you’re not going to die,” Biden said,

  Jatkakaa unianne ja ottakaa toinen gm-piikki, ja kolmas, ja neljäs.. saatte ilmaisen ämpärin!

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 2. DAVID ICKE ON OSIN OIKEASSA
  David Icke on monissa suhteissa oikeassa, etenkin hänen vertauksensa hämähäkkiin ja sen seitteihin. Mutta yksi asia puuttuu ja se osoittaa, ettei David Icke ole päässyt jyvälle todellisista vallankäyttäjistä, nimittäin juutalaisten roolista tässä vallan pyramidissa. Vain juutalaisilla on satojen vuosien kokemus toimimisesta salaisesti gojimien selän takana. Vain juutalaisilla on organisaatio, jossa ylintä valtaa käyttää Siionin Viisaat, joka koostuu 300 juutalaisesta vaikuttajasta useissa maailman maissa. Vain juutalaisilla on uskonto, joka tähtää maailman herruuteen. Tätä uskontoa juutalaisille on propagoitu vuosisatoja. Vain juutalaiset pystyvät salaamaan todelliset pyrkimyksensä. Juutalaiset ovat tällä hetkellä maailman voimakkain poliittinen ryhmittymä, joka uhkaa kaikkien kansojen itsenäistä olemista. Holokaustihuijaus ja koronahuijaus ovat juutalaisten aseet maailman valloitukseen. Juutalaiset osaavat aina ottaa hallintaansa tehokkaat mielipiteenmuokkausvälineet, aiemmin sanomalehdet, radion ja television, sittemmin Internetin ja nyt geneettisen manipuloinnin, johon pyritään rokotuskampanjalla. Ehkä David Icke tietää juutalaisten vallan, mutta ei uskalla hyökätä heitä vastaan. Juutalaiset vievät maailmaa kohti maanpäällistä helvettiä, eikä sitä pystytä estämään muuten kuin totuuteen perustuvalla uskonnolla, joka tuli Emanuel Swedenborgin kynän välityksellä 1700-luvulla. LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/ )! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(10)Miinusääni(6)
  1. Olet ahkera syyttämään muita. Entä sinä itse? Miksi Jumala sallii erilaisten vihollisten kurittaa Suomen kansaa ja ehkä jopa tuhota sen? Mikset ole halunnut tietää syytä? Syy on kansan oma jumalattomuus Jumalan edessä. Syy siihen, että esim. ”juutalaiset” ovat kansan kimpussa, olet SINÄ ja muut suomalaiset. Sinä juuri. Olisi hyvä katsoa omaan napaan ensin eikä ihmetellä, kuinka pahantekijät ovat kimpussamme. Jos kansa olisi uskon kautta Jeesukseen sijaissovitukseen pelastunut ja Jumala itse asuisi suomalaisten sydämissä (eikä ”oma itse” ja ”oma tahto” eli perkele meissä), Jumala poistaisi heti viholliset ja vitsaukset päältämme, kun sitä rukoillaan Pyhän Hengen vaikutuksesta. Pyhä Henkihän tulee sydämessä herättämänsä uskon myötä itse sydämeen, mikä on tietenkin ikuinen pelastuminen!

   KAIKKIEN Suomen kansan ongelmien, vitsausten ja vihollisten, ainoa poistamistapa on sydänten liittyminen Jumalaan, sydämen usko sijaissovitukseen, ja Jumalan itsensä herättämä sydämen rukous.

   Parannus = lain sanan (käskyjen) herättämä sydämen kauhistus syntien ja helvettiin hukkumiseen uhan vuoksi + sydämen usko.

   Ilman elävää Jumalaa sydämissä mikään ei muutu, eikä voi muuttua, paremmaksi. Kaikki vain pahenee, tehtiin mitä tehtiin.

   Lue Joonan kirjan 3. luku, ja tee OIKEA parannus, sydämen parannus. Turhaan julistat täällä tyhjää oppirakennelmaa, ja lopulta hukut itse ja saat kaiken tekemäsi omaan niskaasi ikuisesti.

   ON KIIRE! Pian tapahtuu Vapahtajamme paluu, ja silloin tapahtuu viimeinen tuomio! Ei ole varaa leikkiä enää.

   Plusääni(7)Miinusääni(12)
  2. Juutalaisten syyllistäminen rakentaa kenties yhteishenkeä ja perustuu paljonkin tosiasioihin. Erityisesti teologiselta kannalta juutalaisuuden voi nähdä saatanan synagoogana ja harhaoppisuutena, jonka jokaisen kristityn pitää ilman muuta torjua. Kristinusko torjuu kuitenkin myös viattomien vainoamisen. Läheskään kaikki juutalaiset eivät kuulu saatanan synagoogaan. Juutalaisia kääntyy myös kristinuskoon ja he ovat tässä suhteessa usein vastaanottavaisempia kuin suomalaiset, jotka on aivopesty ateismiin ja kommunismiin. Juutalainen sentään tunnustaa, että Jumala on olemassa ja vaikuttaa maailman tapahtumiin, kun taas moni suomalainen kieltää tämän. Sen sijaan uskotaan ihmis-viisauden tuotoksiin tai epämääräisesti ”rotuun”.

   Laurion tavoin uskon, että aika on käymässä vähiin. Vaikka emme nurjertuisi korona-kommunistien vainoissa, niin monet luonnonmullistukset ja yhteiskunnalliset epävakaudet vievät meidät vääjäämättä vainon ja ahdistuksen aikaan. Tästä ei selvitä ilman Jumalan apua. Lopun aikoina hengellisten eksytyksen intensiteetti kasvaa. Jopa valkoisen rodun puolustajat alkavat halveksua kristinuskoa. Jeesusta ja evankeliumia väitetään juutalaisten salajuoneksi, joka vaivuttaa valkoiset kansat passiivisina hyväksymään sorron ja lopulta tuhon. Jokaisen on nyt oltava valppaana omatuntonsa kanssa. Katseen kääntäminen kohti ulkoista vihollista voi olla vahingollista, jos oma vakaumus ja sieluntila ei ole selkeä. Sijaissovituksen hyväksyminen, syntien tunnustaminen ja Jeesuksen Kristuksen pyhitetyn ruumiin ja veren vastaanottaminen uskossa ja sakramenteissa on todettu tapa puhdistaa omatunto ja se parantaa myös maallista arvostelukykyä. Koronahuijauksen paljastavat ovat usein uudestisyntyneitä kristittyjä, joilla on herkkä vaisto Saatanan juonille. David Icke ei ole tunnustava kristitty, mutta arvostan hänen tarkkanäköisyyttään ja humaania, ihmisten tahdon vapautta arvostavaa näkemystään. Myös buddhalaiset tietävät hyvin, että korona on vain suuri huijaus. Kristinusko on kuitenkin paras vaihtoehto etenkin, jos siihen liitetään stoalainen sielun tyyneys. Jumala sallii lapsilleen rauhan jopa suurimman vainon keskellä ja lopulta kaikki kääntyy heidän parhaakseen Raamatun ilmoituksen mukaan.

   Plusääni(2)Miinusääni(4)
   1. Juutalaiseliitin kätyri WR ilmoittautui taas valheidensa kera.

    Kalergista kai tietävät monet, koska Honsik kirjoitti hänestä jo 90-luvun alussa. Tappiskin aikoinaan.

    Holorevisionismista ei moni ole julkisesti avautunut, vaikka törmäsin jo 80-luvulla lentolehtisiin

    Plusääni(5)Miinusääni(2)
 3. Aiemmin mainioita totuus kirjoitteluita jakanut Vesa-Ilkka jakaa nykyään sellaisten tahojen juttuja, jotka toimivat portinvartijoina valtaapitäville. Kun Icke puhuu fasismista, hän puhuu isäntiensä suulla siitä sillä tavoin kuin siitä massoille halutaan puhuttavan. Icke puhuu epämääräisesti kultista ja Rockefellereistä, mutta ei koskaan kerro mitä yhteistä tämä porukka jakaa, eli johtaa seuraajansa loputtomiin jäjäniksenkoloihin, vaikka totuus olisi helposti kerrottavissa.

  Mikä on David Icke miehiään?

  http://entityart.co.uk/david-icke-controlled-opposition-limited-hangout-shill-pysop-nazis-hitler-holocaust-archons-zionism-new-age-nwo-freemasons-reptilians/

  http://entityart.co.uk/half-truthers-controlled-opposition-limited-hangouts-shills-how-to-spot-them-what-arent-they-telling-you-david-icke-alex-jones-david-wilcock-psyops-disinfo-ufology-alternative-media-national-socialism/

  http://www.renegadetribune.com/david-icke-says-the-evil-cult-is-white/

  Vesa-Ilkka yhtyy tähän maailma ilman rotuja ja fasisminvastaiseen kirjoitteluun. Suomen tuhoamissuunnitelma aka Kalergi plan ei ole enää mitään. Holohoaxin paljastaminen ei myöskään ole enää mitään. Vain koronalla on väliä, mutta vain sen verran, ettei kerrota toisinajattelijoille mitkä tahot ovat esim. rokotefirmojen johtoasemissa. Vesa kyllä tietää totuuden, mutta jättää sen vain kertomatta. Nämä pahuuden avainhenkilöt eivät ole valkoisia fasisteja, eikä reptiliaaneja, eikä suuripäisiä avaruusolentoja, vaan saatanan lapsia aka juutalaisia.

  Plusääni(6)Miinusääni(4)
  1. Asenteesi on väärä, ahdas. Kirjoitan totuutta, tuli se mistä hyvänsä. Eikö se tunnu hyvältä? Kuten Icke itse ilmoittaa, hän tarkoittaa ”fasismilla” kommunismia, fasismia, juutalaisuutta, islamia jne, kaikkea, mikä on tyranniaa (jopa Suomen hallitusta ja THL:ää), ja ohjaa ymmärryksensä mukaan ulos tyrannista (siten, ettei sen käskyjä noudateta, jos ne käskyt ovat vahingollisia). Huomaan, ettet ole lukenut kirjoitustani. Icke ei ole ymmärrykseltään, sielultaan ja motiiviltaa ahdas, enkä ole minäkään. Hän oppii koko ajan, ja tutkii asioita (ja: viimeisimmän Icken jutun siirsin syrjään, koska siinä hän juuttui jankuttamaan). Ahtaasta kolosta ei näe mitään muuta kuin oman nenänsä. Ilkeämielisyytesi tuhoaa sinut, ei minua.

   Tiedätkö, keitä Icke tarkoittaa ovenvartijoilla? Lue! Ja minä itse ensimmäisenä Suomessa toin Kalergi-suunnitelman esiin. Olen myös ensimmäisenä paljastanut holohuijauksen Suomessa. Minulta saitte tietonne. Jäikö jotain sanomatta?

   Olet juuttunut ahtaaseen koloosi ja ehkä patoutuneeseen aggressiooosi, ja sadakseni sinut irti siitä kirjoitan tämän kommentin. En minä pahalla kirjoita julkisuudessa. Yritän avata silmiä, kun ne itseltäni ovat auenneet. Suomi on hukkumassa viheliäällä tavalla, eikä ainoaan apuun, elävän Jumalan apuun, turvata vaan Suomi täytetään turhalla lässytyksellä ja perkeleen palvelemisella, ja se on tuhon tie. Etkö ole huomannut, että lässytyksenne on turhaa, voimatonta sijaistoimintoa ja omien napojen kiilloittelua?

   Meneillään on häikäilemätön ihmiskunnanmurha. Siitä varoitan, tuli totuus mistä suusta hyvänsä. Sinun navallasi ei ole tässä mitään merkitystä, ikävä kyllä. Jatkan kiivasta tutkimista ja kirjoittamista. Nouse sinäkin kolostasi! Nouskaa koko Suomen kansa!

   Viheliäinen riesa ovat suomalaiset miehet.

   Plusääni(8)Miinusääni(1)
   1. Muuten, syy siihen, että aikoinaan lopetin holosta ja Kalergista yms. kirjoittamiseni, oli se (kuten silloin, vuosia sitten, muistaakseni kolme kertaa ilmoitin), että huomasin, että kirjoittamaani käytettiin tappeluun, mahdolliseen vallankumoukseen, mahdolliseen sotaan tms., johonkin aggressioon siis sytytysaineeksi. Lopetin, koska en halua ruokkia sellaista petoa (tekisin itsestäni syyllisen Jumalan edessä). Kirjoitteluni taustalla on AINA se, että havaittaisiin oma syntinen tila, Jumalan rangaistukset (nämä kaikki vitsaukset), parannuksen tarve (Joona 3. luku), yhteyden saaminen Jumalaan (välimiehenä Kristus, syntien anteeksiantamus), rukous ja asioiden korjaantuminen. Eivät maailmaa hallitse ihmiset vaan elävä Jumala. Poistun, jos tekstejäni ei käytetätä parannuksen tarpeen huomaamiseen ja yhteyden luomiseen Jumalaan vaan poliittiseen taktiikkaan ja strategiaan (= juonitteluun, manipulointiin yms.). Olen Jumalan mies, en enää ”tämän maailman” asukas.

    Nyt on paha kriisi, siis myös polttava parannuksenteoin tarve SYDÄMISSÄ (ei ulkokultaillen)!

    Siinä kaikki, mitä Laurio ja hänen kirjoituksensa ovat ja tulevat olemaan. Olen hyvin, hyvin kiitollinen, että olen saanut täällä kirjoittaa.

    Olen tietoinen siitä, että Icke natsittelee liikaa ja antaa mahdollisesti vääriä käsityksiä. Aioinkin yllä olevassa artikkelissa liittää asiasta huomautuksen, että kolmannen valtakunnan aika oli jotakin muuta kuin tyranniaa tai ”fasismia”, mutta huomasin, että Icke itse kertoi, mitä hän fasismilla tarkoittaa, enkä laittanut omaa huomautustani.

    Hitler oli henkilönä röyhkeän innokas perkeleen orja, koska hän yritti muuttaa Raamatun sisällöksi kansallissosialismin. Törkeä, törkeä teko Jumalan edessä, ja Saksa hävisi. Se, että Hitler piti yhteiskunnassa tervettä kuria, oli hieno asia, ja sitä olen ihaillut. Sellainen pitäisi saada Suomeenkin.

    Asiasta täällä kommenteissa:

    Ensimmäisen ja toisen maailmansodan synnyttäjät ja muita havaintoja

    Plusääni(6)Miinusääni(1)
    1. Parannuksen teko ja Jumalan kunnioitus ei ole ainoa mitä vaaditaan. Joskus 1900 luvun alussa Venäjällä oltiin, ainakin suomalaisten nykytilaan verrattuna, erittäin vahvasti uskossa ja kansa ja papisto rukoili Raamattuineen. Se ei kuitenkaan estänyt Bolshevikkejä tekemästä minkä tekivät.

     Ja toinen maailmansota ei ole päättynyt. Saksalaisten siirtokuntasivilisaatio tulee voittamaan lopulta. Kunhan talousromahdus iskee ja kolmas maailman sota saa alkunsa, ihan sotilaallisestikin, eikä vain hallitus vastaan kansalaiset joka on jo käynnissä, niin mahdollisen sähkökatkon aikana Kolmas Voima tulee puuttumaan peliin.

     http://entityart.co.uk/ufology-explained-the-german-breakaway-group-psyops-disinfo-antarctica-reptilians-aliens-u-boats-nazi-ufos-technology-flying-saucers/

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Ortodoksinen kirkko on samanlaista ihmistekojen oppia kun antikristuksen kirkko (paavinkirkko). Lisänä ortodoksiassa on mystiikka. Siis: ortodoksinen kirkko ei ole kristinuskoa, Jumalan sanan itsensä vaikuttamaa uskoa Kristuksen sijaissovitukseen. Ortodoksinen kirkko yrittää vain ulkoikuoreltaan olla ”kristillinen”, eikä hurskastelu auta. Ihmisen (sydämen) on uudestisynnyttävä, ja sitä ortodoksisuus ei ole.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. SIJAISSOVITUS?
  Kaikkein naurettavin usko on, että Jeesus olisi ottava pois syntimme, jos vain uskomme Häneen. Tällainen on vastoin Jumalallisen Kaitselmuksen lakeja, joiden mukaan ihmisen täytyy tehdä parannus päästäkseen taivaaseen. ”Mutta jos tahdot päästä elämään sisälle, niin pidä käskyt.” (Matt. 19: 17).
  Ihmisen tulee tutkia omia syntejä, tunnustaa ne Jeesukselle ja pyytää niitä anteeksi sekä aloittaa uusi synnitön elämä eli elää Kymmenen Käskyn mukaista elämää. Kristillinen usko koostuu kahdesta asiasta: Jeesuksen tunnustamisesta Jumalan inkarnaatioksi ja elämisestä Kymmentä Käskyä noudattaen ja rakastaen. Ihminen ei saa syntejä anteeksi kuin siten, että hän ensin tutkii omia syntejä ja tunnistaa ne. Vasta sitten Jeesus eli Jumala puuttuu peliin, kun ihminen pyytää havaitsemiaan syntejä anteeksi.
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(4)Miinusääni(6)
  1. Kuten olen sanonut, Jumala (Pyhä Henki) itse vaikuuttaa sydämissämme uskon, ei ihminen kykene luomaan uskoa Kristuksen sovitustekoon sydämessään. Jumalan sana on Pyhän Hengen kirjoittama, ja siksi hän vaikuttaa sanassaan ja VAIKUTTAA siinä (Hebr. 4:12). Kun sana evankeliumista menee sydämeen, sinne menee Pyhä Henki ja ihminen heti uudestisyntyy ja pelastuu ikuisesti. Ei tarvita ihmisen tekoja. Sana + Pyhä Henki RAIVAAVAT tien ihmisen läpi sydämeen, ellei ihminen ryhdy vastustamaan!!

   On luettava ja kuultava Jumalan sanaa eli Pyhää Henkeä!!!!

   Ihmisen on tiedettävä, että hän on syntinen. Pyhä Henki on kirjoittanut myös lain sanan (käskyt), ja kun lain sana menee SYDÄMEEN, sille menee myös Pyhä Henki lain ruoskansa kanssa. Silloin ihminen luhistuu, romahtaa kokonaan (syntyinen minä kuolee), tämä on sydämen katumus, Jumalan mielen mukainen katumus. Sitten tulee tuo evankeliumin sana. Sydämen katumus + sydämen usko = oikea parannus, uudestisyntyminen Jumalan kuvaksi (sydämeen tulee asaumaan Jumala, ja perkele kaikkoaa pois). Kristitty elää ikuisesti, koska hänessä asuu kuolematon Jumala.

   BK on tuhonnut Raamatun ja samalla heittänyt siis Jumalan ulos ja siksi hän eksyttää kaikki, keitä voi. BK:n oppi on puhdasta pakanuutta (ulkokultaisuutta, ihmisen omia tekoja). Koska sydämen silmät aukeavat?

   Ei millään pahalla, mutta totuus on sanottava.

   Plusääni(4)Miinusääni(2)
   1. LAURIO EREHTYY
    En ole tuhonnut Raamattua, vaan perustan kaiken uskoni Raamattuun ja sen spirituaaliseen merkitykseen, jonka Emanuel Swedenborg paljasti laajoissa teoksissaan. Jumala itse ilmestyi Swedenborgille ja määräsi hänet kirjoittamaan teologiset teoksensa. Swedenborgin kautta tapahtui Ilmestyskirjan sisäisen merkityksen paljastaminen ja katolisen ja protestanttisen kirkon tuho. Laurio kuuluu niihin uskovaisiin, jotka löytävät ikuisen elämänsä helvetissä. Siellä on paljon kristityiksi itseään kutsuvia, jotka eivät ole eläneet Kymmenen Käskyn mukaista elämää, joka yksin johtaa taivaaseen.

    Plusääni(3)Miinusääni(5)
 5. Laurio, oletko kristitty, juutalaiskristitty vaiko ns. vanhatestamenttia (Tanak) ohjenuoranaan pitävä mooseksenuskoinen vanhakristitty vai mikä? Uskotko Jahveen, juutalaisten jumalaan vai mikä on jumalakäsityksesi?

  Oma Jumalani on tolstoilainen, eikä uskoni raahaa painolastinaan mainitsemaani juutalaisten pyhää kirjaa. Tämä puhdistettu, aito kristinusko on minun uskoni, sitä ei lueta Tanak toisessa kädessä.

  Päivi Räsänen on surullinen esimerkki vanhauskoisesta. Miksi hän ei vaadi esim. homoseksuaalinen surmaamista, kuten olisi johdonmukaista. Muutakin kivaa sieltä löytyy!!

  Joka tapauksessa kiitos, että vaivaudut kääntämään näitä juttuja, joihin media ei suurin surminkaan tartu. Tuo väitteesi, ettei viruksia ole, olisi tärkeää perustella aukottomasti. Sillähän olisi mullistavat seuraukset..

  Plusääni(1)Miinusääni(2)
 6. En minä omasta tahdostani ole mitään ”suuntaa” tai mitään. En ole tehnyt ”uskonratkaisua.” Kaikki sellainen on ulkokultaisuutta, Kristuksen pilkkaamista, kun hänestä tehdään vain moraalinen esikuva (esim. käskyjen ulkonaisen noudattamisen vaatija eli tyranni, täälläkin näitä harhaoppisia perkeleen orjia on) eikä Vapahtaja.

  Sen sijaan minä olen kuollut, sitä minä olen (vastauksena kysymykseesi). Lue Room. 6:3-7; tässä niistä jae 7: ”Sillä joka on KUOLLUT, se on vanhurskautunut pois synnistä”.

  Määritelmä itsestäni on siis tämä: ”Minä olen Kristuksen kanssa RISTIINNAULITTU, ja minä elän, EN ENÄÄ MINÄ, vaan Kristus elää minussa” (Gal. 2:19-20).

  Olen siis itselleni täysin kuollut, Jumalan lapsi, kristitty.

  Jumalan sana TAPPOI minut ytimiäni myöten ja teki minut siten ELÄVÄKSI (sitähän kaste kuvaa, veteen hukuttamista ja vedestä ylös nousemista. Elän ikuisesti sekä ruumiin että sielun puolesta.

  Päälleni on siis turha yrittää vetää mitään epiteettejä. Minua ei ole. En myöskään siis ole tästä maailmasta.

  ”Sillä synnin palkka on KUOLEMA” (Room. 6:23).

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
  1. No, emme näköjään ole kovin kaukana toisistamme vaikka en uskalla viedä itseäni ja uskoani noin pitkälle – ehkä uskoni ei siihen riitä.

   Mutta olisin kiitollinen jos avaisit tuota näkemystäsi, ettei viruksia ole. Miten se on käsitettävissä. Et nimittäin ole ainoa, joka on tuota mieltä enkä soisi, että se on pelkkä mielipide- tai makukysymys..

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Virus- ja rokotusaiheiset tekstini löytyvät seuraavista artikkeleista ja niiden kommenteista, ja siellä ovat TODISTEET.

    1. Näkökulma: Ovatko hallintomme ja THL alun alkaenkin petos? (julk. 29.12.2020),

    Näkökulma: Ovatko hallintomme ja THL alun alkaenkin petos?

    2. Näkökulma: Piikkimurha Oy:n toimista (julk. 20.1.2021),

    Näkökulma: Piikkimurha Oy:n toimista

    3. Koronavirusta ei ole olemassa (julk. 8.4.2021),

    Koronavirusta ei ole olemassa

    4. Amanda Vollmer koronasta: Kuule selvät sanani – se on huijaus (julk. 17.5.2021),

    Amanda Vollmer koronasta: Kuule selvät sanani – se on huijaus

    5. Stefan Lanka: Korona-harhakuva (julk. 1.6.2021),

    Stefan Lanka: Korona-harhakuva

    6. Näkökulma: Stefan Lanka on kumonnut virusopin lopullisesti (julk. 9.6.2021),

    Näkökulma: Stefan Lanka on kumonnut virusopin lopullisesti

    7. Väite: Viruksia ei ole olemassa! Koronahuijaus yms. huomiot (julk. 12.7.2021),

    Väite: viruksia ei ole olemassa! Koronahuijaus yms. huomiot

    8. Lääketiede on massiivinen petos (julk. 30.7.2021),

    Lääketiede on massiivinen petos

    9. David Icke luo yleiskatsauksen virukseen, jota ei ole olemassa (julk. 12.8.2021),

    David Icke luo yleiskatsauksen virukseen, jota ei ole olemassa

    10. Stefan Lankan puhe: Virologiasta on tullut loppu (julk. 23.8.2021),

    Stefan Lankan puhe: Virologiasta on tullut loppu

    11. Haastattelu: Miksi viruspandemia on farssi (julk. 6.9.2021),

    Haastattelu: Miksi viruspandemia on farssi

    12. Koronan, rokotusten ja testien synkkä tausta ja todellisuus (julk. 10.9.2021),

    Koronan, rokotusten ja testien synkkä tausta ja todellisuus

    13. David Icken herätyshuuto (julk. 29.9.2021),

    David Icken herätyshuuto

    14. Lisäksi eräässä muussa artikkelissa (ei omassani) oleva yksi kommenttini, joka löytyy nimelläni tai julkaisuajankohdan mukaan, joka on 17.2.2021 at 10.09,

    Kavahda koronarokotetta ja älä alistu pelkopandemiaan (julk. 6.2.2021),

    Kavahda koronarokotetta ja älä alistu pelkopandemiaan

    Vesa-Ilkka Laurio
    lääketiet. lis. (eläkk.)

    Plusääni(6)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat