Juutalaisten maailmankongressi rehvastelee hävittäneensä tuhansia kirjoja Amazon-kaupasta yhdessä yössä

Juutalaisten ohjaamissa ”holokaustidokumenteissa” kauhistellaan usein näytösluontoisia ”natsien kirjarovioita”, joissa poltettiin esimerkiksi juutalaisterroristi Vladimir Leninin propagandateoksia. 2000-luvun kovimpia kirjanhävittäjiä ovat kuitenkin Juutalaisten maailmankongressin (WJC) politrukit.

Revisionistiaktivisti Carolyn Yeager tiedotti keskiviikkona, että verkkokauppa Amazon.com järjesti yllättävän poliittisen ”puhdistuksen” kirjavalikoimiinsa tässä kuussa. ”Holokaustia” kriittisesti tutkivat historialliset kirjat hävitettiin valikoimista. Sekä Amazon että johtavat kansainväliset juutalaisjärjestöt ovat luvanneet, että ”puhdistus” tulee myös jatkumaan.

Amazonin radikaali linjanmuutos yllätti kaikki, sillä yhtiö saavutti kansainvälisen markkinajohtajan asemansa juuri siksi, ettei se ole juurikaan syrjinyt asiakkaita tai tavarantoimittajia.

Nyt Amazon on kuitenkin päättänyt, että juutalaisia ärsyttävän materiaalin on aika mennä. Vain Israelin poliittisia päämääriä palveleva tai sionistien kannalta neutraali historiallinen, poliittinen ja kulttuurillinen materiaali saa jäädä.

Revisionistista materiaali julkaiseva Castle Hill Publishers totesi omassa tiedotteessaan, että sionistien Yad Vashem –järjestö ja monet muut juutalaiset lobbausryhmät ovat yrittäneet perustella sensuurihyökkäystä köykäisillä valheilla.

Sionistien mukaan sananvapauden rajoittaminen ja juutalaisia ärsyttävien kirjojen hävittäminen on sallittua, koska elämme tällä hetkellä poikkeusoloissa, joissa ”antisemitismi nostaa jälleen päätään”. Tämä on puhkikulunut poliittinen valhe.

Vaikutusvaltaiset sionistiryhmät väittävät kirjaimellisesti joka vuosi, että ”antisemitismi nostaa jälleen päätään” – ja usein vieläpä ”hälyttävämmin kuin kertaakaan sitten toisen maailmansodan”.

Keräsimme viimeisen 10 vuoden ajalta linkkilistan, joka osoittaa, että valtamedia, sionistit ja suuret juutalaisjärjestöt vakuuttelevat joka vuosi ”antisemitismin” olevan historiallisessa noususuhdanteessa: 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007.

Sionistit yrittävät siis oikeuttaa sensuurihyökkäyksensä valeuutisilla, koska he eivät uskalla kertoa todellisista motiiveistaan suoraan päin meidän valkoisten länsimaalaisten kasvoja. Kyse ei ole ”antisemitismiltä” puolustautumisesta vaan hyökkäyksestä Eurooppaa, ilmaisunvapautta ja historiallista totuutta vastaan.

fahrenheit451

Täyskäännös Amazonilta

Castle Hill Publishers toteaa tiedotteessaan yllättyneensä Amazonin päätöksestä, sillä yhtiö ei ole aiemmin taipunut paineen alla, vaikka valtamedia on jo vuosien ajan hiillostanut sitä valkoisen kansallismielisen materiaalin myymisen vuoksi.

Castle Hillin mukaan lähes kaikki revisionistinen materiaali hävitettiin yhden yön aikana. Amazonin kovat ja määrätietoiset otteet osoittivat, että kauppa oli saanut apua ulkopuolelta – suurilta juutalaisilta lobbausjärjestöiltä.

The Times of Israelin toimitus oli onnensa kukkuloilla, kun tieto Amazonin suorittamasta hävityksestä tuli julki. Onhan ”holokausti” yksi tärkeimmistä tekosyistä, joiden varjolla Palestiina puhdistettiin etnisesti ja muutettiin väkivalloin juutalaisvaltioksi.

The Times of Israel haastatteli upporikkaan brittiläisen juutalaislobbausjärjestön, Board of Deputies of British Jewsin, varapuheenjohtajaa Marie van der Zyliä, joka julisti:

On erittäin tervetullut tieto, että Amazon on kuunnellut [juutalaisia lobbausjärjestöjä] ja poistanut loukkaavat [sic!] kirjat valikoimistaan.”

”Mikäli kukaan näkee vastaavia kirjoja vielä tulevaisuudessa [Amazonin listoilla], ottakaa välittömästi yhteyttä meihin ja me raportoimme niistä omia kanaviamme pitkin eteenpäin.”

Board of Deputies pyrkii toimimaan Britannian varjohallituksena, joka muovaa yhteiskuntaa rahan ja painostuksen avulla kulissien takana. Järjestö on tukenut esimerkiksi Brexitin kumoamiseen tähtäävää kampanjaa sekä lakimuutosta, joka kielsi israelilaistuotteiden boikotoinnin.

Castle Hill myös painotti, etteivät kaikki kielletyt kirjat edes käsittele niin sanottua holokaustia. Yksi kadonneista teoksista on M. S. Kingin The Bad War, jonka mukaan Britannian ja Amerikan ei olisi pitänyt liittoutua Saksaa vastaan toisessa maailmansodassa.

Toisin sanoen kyse ei ole vain ”holokaustista”; juutalaiset lobbausjärjestöt pyrkivät poistamaan kansan saatavilta kaikki juutalaisten ja Israelin edun vastaiset kirjat.

Kuten lukemattomissa länsimaissa käyty kiista laittomien siirtokuntatuotteiden boikotista enteilee, tulevat sionistilobbaajat seuraavaksi vaatimaan Amazonia poistamaan kaikki Israelin sotarikoksia kritisoivat teokset. Vain mielikuvitus tulee olemaan sensuurisodan rajana.

Castle Hillin mukaan Amazon hävitti heti alkajaisiksi lähes 70 eri nimikettä. Sensuuri on vain jatkunut tämän jälkeen. Kun kunkin teoksen yksittäiset kopiot otetaan huomioon, merkitsee puhdistus tuhansien kirjojen hävittämistä yleisön saatavilta.

BooksPricen kaltaiset hintavertailupalvelut ovat seuranneet Amazonin jalanjäljissä ja ryhtyneet hävittämään juutalaisia ärsyttävää materiaalia listoiltaan.

robert singer
Robert Singer.

Kaiken takana on Juutalaisten maailmankongressi

Carolyn Yeagerin mukaan Juutalaisten maailmankongressi WJC on ottanut ylpeästi vastuun orwellilaisesta kampanjasta. WJC ajaa avoimesti Israelin etua länsimaisessa politiikassa periaatteella ”rotupuhdas Israel ja monikulttuurinen länsi”.

WJC:n toimitusjohtaja Robert Singer julkaisi pian puhdistusoperaation jälkeen onnittelulausunnon, joka oli suunnattu suoraan Amazonin toimitusjohtaja Jeff Bezosille.

Singerin mukaan WJC on jatkanut Amazonin painostamista aina vuodesta 2013 asti, joten yhtiön oli jo aikakin alistua lobbaajien tahtoon:

Puhun yli 100:n eri puolilla maailmaa sijaitsevan juutalaisyhteisön puolesta edustaessani Juutalaisten maailmankongressia.

Tahdon kiittää sinua sekä Amazonin henkilökuntaa, koska poistitte holokaustin kiistävät kirjat, jotka olemme nimenneet viimeaikaisissa kirjeissämme.”

Singer myös ilmoitti, että WJC tarjoaa Amazonille hyvin mielellään myös tulevaisuudessa asiantuntija-apua, jotta juutalaisia ärsyttävää materiaalia ei eksyisi kaupan valikoimiin. Kuinka ystävällistä.

Singer yritti pehmentää sensuurikampanjan orwellilaista imagoa vihjaamalla, että poistetut kirjat olisivat sisältäneet esimerkiksi ”rasistista”, ”väkivaltaa ihannoivaa” tai ”homofobista” aineistoa. Todellisuudessa Germar Rudolfin ja Carlo Mattognon kaltaiset revisionistit kirjoittavat äärimmäisen teknisiä historiakirjoja, jotka eivät ota lainkaan kantaa homoihin tai maahanmuuttoon – saatikka poliittiseen väkivaltaan.

WJC käyttikin tuttua – ja tehokkaaksi osoittautunutta – taktiikkaa, jolla sionistijärjestöt pyrkivät lisäämään vaikutusvaltaansa rekrytoimalla vasemmisto-, homo- ja monikulttuurisuusaktivistit juoksupojikseen.

WJC ja muut juutalaisjärjestöt ovat Internetin yleistymisestä lähtien olleet peloissaan revisionistisen materiaalin saamasta suosiosta. Koska sionistit eivät voi kumota esimerkiksi Germar Rudolfin kirjojen (jotka todistavat, ettei juutalaisia murhattu kaasukammioissa) sisältöä, joutuvat he turvautumaan raakaan sensuuriin.

Kun sionistit jäävät kiinni holokaustivalheista, yrittävät he sensuurin avulla lakaista tapaukset maton alle. Esimerkiksi kaasukammiohuijauksesta kärähtänyt Nena Kafka otti tänäkin vuonna pääministeri Juha Sipilän vastaan ”vainojen uhrien muistopäivänä”, ja molemmat osapuolet yrittivät esittää, ettei mitään paljastuksia olisi tapahtunutkaan.

On vähintäänkin ironista, että juutalaisessa propagandassa kauhistellaan edelleen ”natsien” kirjarovioita, vaikka nykyään juuri sionistilobbaajia ärsyttäviä kirjoja poltetaan politisoituneiden tuomioistuinten päätöksestä.

Mikäli tahdot tietää lisää länsimaisten suuryhtiöiden politisoitumisesta, tutustu artikkeliimme ”Kun kansa äänestää ’väärin’, kulttuurimarxistit anovat apua suuryhtiöiltä”.

 

Lue myös:

Ruotsi: ”antirasistit” ja sionistit yhteistyössä sensuurin puolesta
Euroopan komissio vihainen Suomelle, koska ”holokaustin” epäily on laillista!
Video: Juutalaiset Internet-sensuurin takana
Britannia palkkaa juutalaisyrityksen sensuroimaan kansallismielisiä
Israel haluaa rakentaa kansainvälisen sensuuriliiton Internetiin
Twitter aloitti sensuurihyökkäyksen valkoisia kansallismielisiä vastaan – juutalaisjärjestö vaatii lisää!
GASR-raportti: Järjestäytyneiden juutalaisten yhteisö vastustaa sananvapautta
Rikas juutalaisjärjestö perusti Piilaaksoon kansainvälisen sensuurikeskuksen
Tietovuoto: George Soros vaatii tiukempaa Internet-sensuuria

5 kommenttia

 1. Vain juutalainen valhe voi olla jutun kaltaisen huono. Tuo ”konkrennsi”, voi kohta vaatia valkoista rotua hirttämään itsensä, koska ”elämme niin rasistisia aikoja” ja ”antiseminismi nostaa taas päätään”-
  Ja senhän me teemme kiltisti, kun ensin luemme Raamatusta, että ”Käännä toinenkin poskesi!”
  Shalom!

  P.S. Ja uskokaa, että meidänkin suumme tyhjätään (joidenkin) kultahampaista ja pää hiuksista. Mutta sehän on aivan eri asia mitä Saksassa tapahtui. Siis aivan kuin yölllä ja päivällä.
  HAH-HAH-HAA! Ja minä vielä nauran teille juutalaiset surkimukset. Sillä ei edes Aabraham, Mooses tai Nooa seiso takananne. Ei. He kääntävät teille selkänsä.

  Plusääni(25)Miinusääni(0)
 2. WJC:n antisemitismin vastainen kampanja on kääntynyt halpamaiseksi kampanjaksi perustavaa laatua olevia ihmisoikeuksia vastaan.
  Se tulee vain lisäämään antisemitismiä, sanoo itsensä juutalaisuudesta irtisanonut Gilad Atzmon.
  Itsensä jumaluuteen nostaneet sionistirabbit ovat tehneet holokaustista uuden uskonnon, uskonnon, jossa Mooseksen antamat käskyt on tarkoitettu enää vain goimeille.

  In Britain, the Campaign Against Antisemitism (CAA) , a ultra Zionist body, is crudely interfering with elementary human rights. It seems as if the campaign that was formed to fight Jew-hatred, has achieved the complete opposite. These developments can only hurt British Jews…
  http://www.gilad.co.uk/writings/2017/3/10/united-against-freedom
  http://www.gilad.co.uk

  Plusääni(15)Miinusääni(1)
 3. Se oli sitten siinä. Ikinä enää ei tehdä kauppaa Amazonin kanssa. Ei ikinä.

  Rahaa ne uskoo. Ei ne mitään muuta tottele, kuin rahaa.

  Plusääni(24)Miinusääni(0)
 4. ”Minkä tahansa väittämän puolustamisen tarve on kääntäen sen sisältämän totuuden määrään”.

  Tähän nähden ”holokausti” on täysi valhe, koska sen puolustamiseen tarvitaan väkivaltaa.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat