Ilja Janitskinin juutalaisviesti synnytti kiivaan Facebook-keskustelun

MV-lehden päätoimittaja Ilja Janitskin herätti kiivaan ja tärkeän keskustelun viikonloppuna sosiaalisessa mediassa. Janitskin sohaisi muurahaispesää kirjoittamalla: ”Teen palveluksen nyt monelle. Maailman rasistisin kansa on Israelin juutalainen. Piste.”

janitskin juutalaisetilja juutalaiset 2

Valtaosa Janitskinin saamasta palautteesta oli positiivista, vaikka sionistit usein väittävät, että maahanmuuttokriittinen liike voi saada tarvitsemansa kannatuksen ainoastaan hännystelemällä Israelia.

Sionistien hännystelyn sijaan maahanmuuttokriittisen liikkeen tulisikin paneutua pakkomonikulttuurisuuden aatteellisiin, taloudellisiin sekä geopoliittisiin taustoihin. Niiden taustaa vasten Janitskinin herättämä keskustelu oli paikallaan.

Muutamat ennalta-arvattavat vastalauseet olivat peräisin sionisteilta, jotka valehtelivat, että juutalaisvallan kritisoiminen tarkoittaisi jostain syystä muslimimaahanmuuton kannattamista. Tosiasiassa Israel tekee yhteistyötä Isisin kaltaisten ääri-islamistijärjestöjen kanssa, ja merkittävimmät kansainväliset sionisti– ja juutalaisjärjestöt lobbaavat avoimien rajojen puolesta.

Euroopan neuvoston ”ihmisoikeuskomissaari” Nils Muižnieks totesi vain muutamia kuukausia sitten, että juuri Euroopan juutalaiset ovat vaatineet euroeliittiä puuttumaan entistä ankarammin ”äärioikeiston” toimintaan.

Janitskinin Facebook-seinällä käytiinkin kovaa keskustelua muun muassa siitä, ketkä omistavat vapaata maahanmuuttoa lobbaavat kansainväliset pankit sekä kulttuurimarxistista propagandaa markkinoivat valtavirtaiset mediat. Keskustelun yhteydessä jaettiin myös videoita, jotka valottivat toisen maailmansodan salattua historiaa.

Päivitys oli aiheellinen myös siksi, että Suomen juutalaisyhteisön pää-äänenkannattaja, HaKehila-lehti, on hyökännyt aiemmin suoraan MV-lehteä vastaan. Olisi siis vähintäänkin epäloogista, jos MV-lehti kannattaisi sionismia.


Mikäli Facebook päättää sensuroida viestiketjun, voit lukea sen tallennettuna Archive.is-sivustolta TÄÄLLÄ.

Suomen kulttuurimarxistinen poliisi tekee tällä hetkellä kaikkensa, jotta MV-lehti saataisiin pois verkosta ja Ilja Janitskin saataisiin kidnapattua Suomeen poliittisen tuomioistuimen eteen. Samalla kasvava joukko siirtolaistaustaisia seksuaalirikollisia juoksee vapaana Suomen kaduilla poliisin ”resurssipulan” vuoksi.

 

Lue myös:

Loppu MV-lehdelle –kampanja ylistää ”juutalaista rotupuhtautta”
Kokoomusnuorten kampanja MV-lehteä vastaan ei yllätä
Valtamedia varoittaa Magneettimediasta, Kansallisesta Vastarinnasta ja MV-lehdestä

11 kommenttia

 1. Israel antaa hyvän esimerkin siitä, kuinka kansallisvaltio tulee muodostaa ja kuinka sen tulee toimia. Älkää tehkö niin kuin globalisti-juutalaiset sanovat (lobbaavat), vaan tehkää niin kuin Israel tekee eli suojelee ja rakentaa omaa etnisyyttään. Älkää hyväksykö globalisti-juutalaisten rahoja, vaan hankkikaa itsellenne oma maksuväline, jotta ette joutuisi vieraiden isäntien alaisuuteen. Juutalaiset ovat ikävä kyllä maailman älykkäin rotu, joka on onnistunut huijaamaan meitä kaikkia. Vielä olisi kuitenkin hetki aikaa oppia niiltä jotain eikä tuhlata aikaa typerään antisemitistiseen kiihkoiluun.

  Plusääni(6)Miinusääni(18)
   1. Esim arjalaisetkin ovat paljon älykkäämpiä, näkeehän sen jokaisesta insinöörituotteestakin. Myös esim. David Hilbert oli Einsteiniä älykkäämpi ja julkaisi myös yleisen suhteellisuusteorian kenttäyhtälötkin ennen Einsteiniä.

    Plusääni(16)Miinusääni(0)
  1. Älykkäitä, ja älykkäitä, miten sen nyt haluaa kukin tulkita. Keskimääräinen ÄO on Israelissa siinä 90:nen paikkeilla. Israel osoittaa äärimmäistä tekopyhyyttä saarnaamalla muiden maiden johtajille multikulturalismin tärkeydestä, samaan aikaan Israel ei ota yhtäkään maahaanmuuttajaa vastaan. Reiluako?

   Plusääni(22)Miinusääni(0)
   1. Ne juutalaiset, jotka länsimaihin eniten vaikuttavat, ovat diasporajuutalaiset ja niistä ashkenaasit. Israelin keskiarvossa on n. 40% ashkenaaseja, muita juutalaisia ja sitten myös palestiinalaisia, joten se ei ole täysin kuvaavaa. Israel ei myöskään ole mikään malliesimerkki kansallisvaltiosta, vaan keinotekoinen valtio, jossa kaiken lisäksi on etnisiä vähemmistöjä. Se ei kykene elämään sovussa naapuriensa kanssa toisin kuin terveen itsetunnon omaava muiden kansallisuusaatteita kunnioittava etnovaltio.

    Lisäksi voidaan pohtia, millaiset juutalaiset muuttavat Israeliin. Oma hypoteesini on, että älykkäimpien kannattaa jäädä goyim-yhteiskuntiin yliopistoihin, pankkeihin, mediaan jne jne. ja näitä paikkoja on tarjolla hyvin fiksuille. Uskonnollisemmat (yleensä vähemmän älykkäitä) ja ehkä sotilaallisemmin suuntautuneet sopisivat paremmin Israeliin, jossa on tarjolla suoraviivaisempaa toimintaa. Tämä tietenkin vain yleistyksenä ja hypoteesina.

    Älykkyys ei myöskään vltmt kerro mitään tavoista.

    Plusääni(3)Miinusääni(0)
  2. Esim saksalaisetkin ovat paljon älykkäämpiä näkeehän sen insinöörituotteistakin. Myös David Hilbert oli Eisteiniä paljon älykkäämpi ja julkaisi yleisen suhteellisuusteorian kenttäyhtälötkin aikaisemmin kuin Einstein. Miksi tätä Einsteiniä niin paljon hehkutetaan ylitse muiden? Aivan, koska hän sattui olemaan jutku.

   Plusääni(14)Miinusääni(0)
  3. Israelilaisten, joista valtaosa on kasaarijuutalaisia (askenaaseja) eikä alkuperäisiä heprealaisia, keskimääräinen älykkyys ei ole sen suurempi kuin suomalaistenkaan.
   Tri John Watson, josta linkki, on todennut että maailmalle hajaantuneissa askenaaseissa on pieni ryhmä hyvin älykkäitä.
   http://sydney.edu.au/medicine/people/academics/profiles/john.watson.php
   Sanot, että juutalaiset ovat ikävä kyllä maailman älykkäin rotu, joka on onnistunut huijaamaan meitä kaikkia.
   Mutta huijaaminen ei ole suurta älykkyyttä vaan epärehellisyyttä ja röyhkeyttä, siksi pikemminkin tyhmyyttä joka osuu lopulta omaan nilkkaan. Pitäisi painottaa viisautta eikä älykkyyttä.

   Plusääni(7)Miinusääni(1)
 2. Täytyy sanoa, että olen pitänyt MV-lehteä aika kosherina, mutta toisaalta onhan siellä ollut aina välillä videoita Hitleristä ja kansallissosialismistakin. Hienoa, jos ovat aitoja nationalisteja.

  Plusääni(20)Miinusääni(3)
 3. Eivät ole. Tuohan on vain uskottavuuden rippeiden keräilyä ja miellyttämistä. Siis joka kupikuntaa miellytetään kunnon valeoppoition tavoin. Muutama sana sitten riemastuttaa kaikkein pöntöimmät ja valaa toivoa, kun on kyseessä selvä petkutus.

  Siis tuohan on Molarin ja Bäckmanin sivusto eli Wiesenthalin ja Neuvostoliiton. Eli Israelin.

  Plusääni(13)Miinusääni(13)
  1. Lukekaa mieluummin vaikka minun sivustoani :

   https://idiotiantyranniasta.wordpress.com

   Myös tube löytyy :

   https://www.youtube.com/channel/UCCFoN7gYwCZhQ8fFjnbvSCQ

   Myös https://totuusbloki.wordpress.com on ihan asiaa.

   MV:ssä ei ole yhtään rahajärjestelmä kritiikkiä, enemmälti vain matu – kohuja ja alapääjuttuja. Iljalle tosiaan kelpaa kaikki. Kohta varmaan jopa ufo ja liskomies -jututkin Alex Jones -tyyliin.

   Plusääni(7)Miinusääni(4)
   1. ”MV:ssä ei ole yhtään rahajärjestelmä kritiikkiä, enemmälti vain matu – kohuja ja alapääjuttuja…”

    MV on lööppilehti, hyvässä ja pahassa. Ei kannata asettaa liian suuria odotuksia kansantaloustieteen tai poliittisen filosofian alalta. Itseäkin -tuttaa heidän typerät juttunsa välillä (”muslimiterroristi iski Palestiinassa” esim., missä ei ollenkaan pohdita taustoja). Toisaalta MV ei ole rakentamassa monopolia, sille on vaihtoehtoja..

    Plusääni(7)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat