Israelin ystävä: Suomen otettava pakolaiset avosylin vastaan!

Helsingin yliopistolla työskentelevä juutalaistaustainen professori Karmela Liebkind ja joukko suomalaisia akateemisia kulttuurimarxisteja vaativat poliitikoilta selkeämmin maahanmuuttomyönteisiä kantoja.

Ryhmä otti kantaa julkaisemalla avoimen kirjeen valtiojohdolle. Kirjeen ovat allekirjoittaneet Helsingin yliopiston valtiotieteellisen tiedekunnan dekaani sekä viisi sosiaalipsykologian professoria eri yliopistoista.

Liebkind ja kumppanit eivät usko, että Sipilän hallitus ja eduskunta ovat tehneet tarpeeksi työtä pakottaakseen Suomen monikulttuurisuuteen. Kannanotto on kummallinen, sillä Suomeen kohdistuu juuri nyt historiallisen suuri siirtolaistulva. Pääministeri itse on luvannut lahjoittaa asuntonsa laittomille tunkeutujille! Mitä muuta poliitikkojen täytyy vielä tehdä?

Avoimessa kirjeessä suomalaisten maahanmuuttokriittisiä näkökulmia kutsutaan ”vihaksi”. Yliopistovaikuttajat pelkäävät, että mikäli siirtolaistulvan haittapuolista käydään läpinäkyvää julkista keskustelua, voi se lietsoa entisestään ”kielteistä suhtautumista pakolaisiin”. Suomeksi sanottuna akateemiset kulttuurimarxistit vaativat siis sensuuria maahanmuuttokeskusteluun.

armelaliebkind
Karmela Liebkind.

Afrikkalaiset – Suomen kansantalouden pelastus?

Avoimesta kirjeestä innostunut Lännen Media kirjoittaa: ”Tutkijoiden mielestä Suomessa ei ole riittävästi pohdittu, että keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä maahanmuutto on eduksi kaikille. Esimerkiksi nuorten ihmisten lukumäärän lisääntyminen turvaa eläkkeiden maksun, minkä vuoksi kotouttamiseen on panostettava voimakkaasti.”

Vaikka yksikään kirjeen allekirjoittajista ei ole taloustieteilijä, on heillä vahva usko siihen, että vain laiton siirtolaisuus Afrikasta ja arabimaista voi pelastaa Suomen hyvinvoinnin. Näin he toistavat elinkeinoelämän ja suurten pankkien valheellista propagandaa (1, 2, 3).

Liebkind ja kumppanit vaativat, että kaiken maahanmuuttopoliittisen keskustelun täytyisi perustua oletukselle, että siirtolaisuus on ”eduksi kaikille” – olipa asioiden todellinen laita mikä tahansa! Ilmeisesti valehtelu on eettisesti oikeutettu tapa torjua ”vihaa” ja ”rasismia”.

Kuten eilen uutisoimme, jopa Suomen ulkoministeriössä ollaan huolissaan Liebkindin kaltaisista mielipidejohtajista, jotka vaativat maahanmuuttokritiikin tukahduttamista. Ulkoministeriön erikoistutkija Hiski Haukkalan mukaan eliitin harjoittama sensuuri voi johtaa arvaamattomiin vastareaktioihin:

”Samalla osalla toimittajista on tuntunut olevan niin kova kiire valistaa suomalaisia siirtolaisuuden hyvistä puolista, että journalismin perustehtävä, totuudenmukainen tiedonvälitys asiasta on välillä unohtunut.

Sen sijaan meille on tarjottu jopa uutisoinnissa vahvasti näkökulmaistettua tavaraa, jossa hulluimmillaan jopa raiskaustilastot on koetettu selittää parhain päin. Tämä ei liene omiaan lisäämään ihmisten luottamusta demokratiamme kannalta ensiarvoisen tärkeän median toimintaan.”

Avataan ensiksi Israelin rajat

Liebkind herätti viime syksynä kummastusta esiinnyttyään Yleisradion ”uusantisemitismiä” käsitelleessä keskusteluohjelmassa. Liebkind vertasi radiossa ”antisemitistejä” ahdistuneisuushäiriötä sairastaviin ihmisiin ja totesi, että eurooppalaiset saavat ”antisemitismin” äidinmaidossa. Toisin sanoen eurooppalaiset ovat perinnöllisesti ”sairaita” Liebkindin määritelmän mukaan.

On kummallista, että kokonaisen rodun sairaaksi leimaavalla professorilla on pokkaa vaatia nyt julkisuudessa ”suvaitsevaisempaa” keskustelukulttuuria.

Yad Vashem –”holokaustimuseon” julkaiseman raportin mukaan Israel on juutalaisen Liebkindin sydäntä lähellä. Raportissa Liebkind väittää, että Israel-vastaisuus on eurooppalaisten pikimustasta alitajunnasta kumpuavan juutalaisvihan tuorein muoto. Israel-vastaisuudelle ei siis ole mitään rationaalista tai poliittisesti perusteltua syytä! Tämä on psykologiaksi naamioitua sionistista propagandaa.


Video: Lomforsin pahamaineinen puhe.

Liebkindin maahanmuuttopoliittinen kannanotto muistuttaa paljon Ruotsissa asuvan juutalaisen historioitsija Ingrid Lomforsin hiljattain pitämää puhetta. Myös Lomfors oli vakaasti sitä mieltä, että maahanmuutto hyödyttää lopulta kaikkia eurooppalaisia. Lomfors meni jopa niin pitkälle, että totesi, ettei ruotsalaisilla edes ole mitään kulttuuria, joten maahanmuutosta ei voi aiheutua haittaa ruotsalaiselle identiteetille.

Lomforsia ja ”rasisminvastaiselle” työlle koko elämänsä omistanutta Liebkindiä yhdistää myös se, että he arvioivat Israelin ja länsimaiden politiikkaa täysin eri näkökulmista. He eivät koskaan kritisoi Israelin rasistista luonnetta etnisenä juutalaisvaltiona, jonka maahanmuuttopolitiikan työkaluja ovat olleet arabien väestönsiirrot, Dna-testit ja afrikkalaisten pakkosterilisaatiot.

Israel on kaikesta päätellen hyvin lähellä sekä Lomforsin ja Liebkindin sydäntä; mikseivät he tee palvelusta juutalaisvaltiolle ja ala levittää monikulttuurisuuden ilosanomaa siellä?

 

Lue myös:

Helsingin juutalaisseurakunta: rajat auki pakolaisille!
Ruotsin monikulttuurisuuden juutalaiset juuret
Sionismia Israeliin – monikulttuurisuutta Eurooppaan
Englannin monikulttuurisuuden sionistiset juuret
Video: juutalainen sionisti vaatii monikulttuurisuutta länsimaihin
Koko Hubara ei halua kommentoida juutalaisten roolia mustien orjakaupassa
Juutalaistaustaisen monikulttuurifanaatikon paluu synnytti someraivon!
Juutalaisaktivisti kertoi, miksi muslimien maahanmuuttoa kannatetaan

3 kommenttia

  1. Ei hyvää päivää. Malmö (puuttu tanskis o) on vallotettu mutujen toimesta. ”ruotsalainen” komonokka huutaa ettei ole ruotsalaista kultuuttria, tänään jälleen muutama sata loikkaria saapui vellimielen osoituksiin ja suomaa KESKUSTELEE POTTASiN MENESTYKSESTÄ- Siteeratakseni ruotsalaista ”tervetuloa tänne vaan koko saatatmam maailma”

    Plusääni(6)Miinusääni(0)
  2. ironinen juttu että juutalaiset vihaavat itse kulttuuri marxisteja jos monikulttuuri koskee israelia mutta sen sijaan vaativat monikulttuuria länsimaihin

    Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat