Suomalaislapsilla ei oikeutta kieltäytyä maahanmuuttoaivopesusta koulussa

Suomen perusopetuslaki linjaa, ettei vanhemmilla ole oikeutta estää lastensa osallistumista peruskoulujen pakkomonikulttuurisuustapahtumiin.

Aiheesta uutisoinut Turun Sanomat käyttää pakkomonikulttuurisuudesta kiertoilmaisua ”suvaitsevaisuus”. Aihe nousi esiin, kun nurmijärveläinen äiti ei maailmankatsomuksellisista syistä tahtonut lapsensa osallistuvan koulun järjestämiin ”suvaitsevaisuus- ja pakolaiskeskusteluihin”. Äiti kertoi sosiaalisessa mediassa, ettei hyväksy hallituksen pakolaispolitiikkaa eikä esimerkiksi Punaisen Ristin toimintaa.

Äidin mukaan lapselle on parempi opettaa suvaitsevaisuutta ja erilaisuuteen tutustumista esimerkiksi matkustelemalla. Valtion pakotetulla maahanmuuttopropagandalla ei ole asian kanssa mitään tekemistä.

Äidin reaktio oli perusteltu. Suomessa sekä valtamedia että poliisi pimittävät monikulttuurisuuden haittoihin liittyvää tietoa, joten koulujen propagandatapahtumat vääristävät vain entisestään nuorten käsitystä todellisuudesta. Kuten rikostilastot osoittavat (1, 2, 3, 4), monikulttuurisuus ei koskaan ole ”rikkaus”, toisin kuin kouluissa valehdellaan.

Kylmää palautetta opetushallitukselta

Opetushallituksessa perheen oikeus mielipiteenvapauteen tyrmättiin täysin. Opetusneuvos Leena Nissilä jyrähti, että Suomen laki määrää lapset kuuntelemaan ”suvaitsevaisuutta ja kulttuurien välistä ymmärrystä” (lue: afrikkalaisten ja arabien kansainvaellusta Eurooppaan) julistavaa propagandaa:

”Kun koulussa joko oppiaineiden tunneilla tai yhteisissä tapahtumissa käsitellään näitä säädöksiin ja opetussuunnitelman perusteisiin perustuvia tavoitteita, niistä ei voida vapauttaa.”

Tapauksesta uutisoinut Turun Sanomat siteerasi valtion propagandajulkaisua kritiikittä: ”Valtioneuvoston asetuksen mukaan tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että opetus edistää kulttuurien sekä aatteellisten, maailmankatsomuksellisten ja uskonnollisten perinteiden tuntemista ja ymmärtämistä.”

Ongelma valtioneuvoston asetuksessa on se, ettei asetus todellakaan aja erilaisten maailmankatsomusten tuntemista. Maahanmuuttokriittisten vanhempien maailmankatsomusta ei opetella ymmärtämään. Heidän argumenttejaan ei edes esitellä lapsille.

Virallisia totuuksia mahtuu koulujärjestelmään vain yksi: ”Monikulttuurisuus on rikkaus. Aina. Sanoivatpa raiskaus- ja väkivaltatilastot mitä tahansa.”


Video: Käytännössä kaikki opetusneuvos Nissilän julkiset esiintymiset liittyvät maahanmuuttoon.

Kulttuurimarxistit pääkallopaikoilla

Leena Nissilä on pahin mahdollinen henkilö vastaamaan suomalaisnuorten maailmankatsomuksellisesta koulutuksesta. Hän puhuu korulausein erilaisten perinteiden ja aatteiden ”vuoropuhelusta”, mutta ajaa häpeilemättä aggressiivista väestönvaihtopolitiikkaa. Lyhyt tutkimus osoitti, että käytännössä kaikki Nissilän julkinen toiminta liittyy maahanmuuttajiin.

Hän puhuu ”positiivisen erityiskohtelun” (lue: suomalaislasten syrjimisen ja maahanmuuttajien suosimisen) puolesta, esiintyy maahanmuuttotapahtumissa Eva Biaudetin ja Pekka Haaviston kanssa ja on paljon kiinnostuneempi ulkomaalais- kuin suomalaislasten koulumenestyksestä (1, 2, 3).

Opetusneuvos käyttää virkansa tuomaa valtaa sumeilematta hyväkseen tuhotakseen suomalaislasten kyvyn kriittiseen maahanmuuttopoliittiseen ajatteluun. Retorinen kysymys kuuluu, miksei ”maahanmuuttokriittinen” hallituspuolue perussuomalaiset ole edes yrittänyt tehdä asialle mitään.

Koulut ovat kulttuurimarxisteille erityisen pyhiä instituutioita, sillä ihmisten mielipiteitä uskotaan voivan muokata parhaiten näiden ollessa nuoria. Ruotsissa Lundin yliopisto joutui kovaan riepotukseen, kun se järjesti keskustelutilaisuuden massamaahanmuutosta. Tilaisuuden kutsussa luki:

”Massamaahanmuutto muuttaa katukuvaa kovaa vauhtia Euroopassa, pistää kansallisvaltioiden hyvinvoinnin koetukselle ja heikentää yhteenkuuluvuuden tunnetta Euroopan unionissa.”

Kulttuurimarxistien mielestä Ruotsi ei kuitenkaan ole tarpeeksi monikulttuurinen, joten on harhaanjohtavaa ja rasistista väittää, että Ruotsiin tulisi massoittain maahanmuuttajia. Sillä ei kulttuurimarxistien mielestä ole mitään väliä, että Ruotsiin tulee EU:n virallisten tilastojen mukaan enemmän elintasosurffareita kuin minnekään muualle – 33 025 pelkästään viime vuonna!

Muun muassa juutalaisrahoitteinen ”rasisminvastainen” Expo-järjestö alkoi välittömästi painostaa Lundin yliopistoa sanavalinnan vuoksi. Rasistileimaa kuollakseen pelkäävä rehtori Torbjörn von Schantz alistui välittömästi ja pyysi nöyrästi anteeksi tapahtumakutsuun eksyneitä ”äärimielipiteitä”. Yliopisto lupasi korjata keskustelutilaisuuden teemaa poliittisesti korrektimmaksi.

On rasistista kutsua tätä massamaahanmuutoksi.

Monikulttuurisuuden vaikutukset ruotsalaiseen yhteiskuntaan ovat synkkää lueteltavaa: Göteborgista on tullut ISIS-terroristijärjestön eurooppalainen pääkaupunki; Malmössä ruotsalaiset ovat jo vähemmistö, ja sama kehitys uhkaa maanlaajuisesti etenkin nuoria; maahanmuuttajat ovat lisänneet väkivaltarikollisuutta 300 prosentilla ja raiskauksrikollisuutta 1 472 prosentilla.

Kaikesta tästä huolimatta sekä Suomen että Ruotsin opetustoimesta vastaa joukko maanpettureita, joille valkoisten väestönvaihto afrikkalaisiin on itseisarvo, jonka kritisoiminen on kuolemansynti.

 

Arvi Pihkala

 

Lue myös:

Koko Hubara puhuu lapsille monikulttuurisuudesta – veronmaksajien piikkiin!
Perheenisä vastusti juutalaista raiskauskirjallisuutta – pidätettiin!
Euroopan pakolaiskriisi: suomennettu dokumentti ja avoin kirje Saksasta
Maahanmuutto raastaa Suomen kahtia

29 kommenttia

 1. Jos tämä olisi muslimilapsen äiti, niin olisi varmasti mahdollista estää osallistuminen.

  Plusääni(66)Miinusääni(2)
 2. Kyllä, koulu aivopesee lapset syöttämällä valheita valheiden perään ja niin on tehty myös meille. Kaikki se, mitä meille on koulussa ihmiskunnan historiasta pakkosyötetty on törkeää valhetta, maaplaneetan rakennetta myöten. Elämme parhaillaan aikakautta, joka tulee avaamaan ihmisten silmät maailmanlaajuisesti, ihmiset järkyttyvät. Vallankahvassa istuvat Rothschild-sionistit ovat tulleet entistä röyhkeämmiksi, eli tulemme saavuttamaan sen kulminaatiopisteen, että yksinkertaisinkin ihminen huomaa sionisti-eliitin huijauksen.

  Logiikka, jolla massamaahanmuuttoa suomessakin perustellaan on suorastaan naurettava. Älyköt/suvakit/vihersivistyneet huutavat kurkku suorana, että meillä on unelma, maahanmuutto on meille rikkaus, joten vai niin… ihanko totta? Minulle Rothschild-sionistien organisoima massamaahanmuutto ei ole rikkaus vaan se on kaikkien kulttuureiden MURHA, siis tässä tilanteessa kaikkien muiden, paitsi pahuuden ytimessä istuvien Rothscild-sionisti-juutalaisten. Tämä on juuri se pointti, jota nämä hyödylliset NWO-globalisaatiota ajavat pikku-sionisti-idiootit, kuten Suomen nukkehallitus, eivät kykene oivaltamaan. He murhaavat omalla toiminnallaan omaa itseään ja suomen kansaa pala palalta, eivätkä tajua, että käynnissä on etninen puhdistus. Meitä ollaan jakamassa hyödyllisiin ja hyödyttömiin ihmisiin, ja tietty nämä suomen pikku-sionisti-idiootit kuvittelevat olevansa hyödyllisiä ja niin he ovatkin – todella hyödyllisiä illuminaatille – aina siihen asti kunnes likainen työ on saatettu loppuun. Siinä vaiheessa kun kulttuurit on maailmanlaajuisesti tuhottu, nämä-EI-juutalaiset-unelma-idiootit ovat Rothschild-juutalaisille aivan yhtä hyödyttömiä kuin me muutkin. Siinä vaiheessa EI-juutainen-eliitti perheineen lakaistaan verenperintönsä kautta samaan alhaiseen kastiin, missä me muutkin olemme, eli kiitti vitusti hyvin hoidetusta työstä – rest in peace hyödyllinen unelma-idiootti!

  Maailmanlaajuinen ongelma ei ole missään tapauksessa eri kulttuurit, vaan Rothschild-sionistien tietoisesti organisoima kaaos, joka leviää kaikkialle kuin parantumaton syöpä. Sionistien toiminta perustuu VALHEISIIN, RIISTOON ja VÄKIVALTAAN, ja lapsien aivopesu kouluissa on osa pirullista suunnitelmaa. Jokainen normaali älyn omaava ihminen tietää, että samanlaiset lapset leikkivät parhaiten samalla hiekkalaatikolla, joten näiden suomalaisten korkeasti koulutettujen hyödyllisten idioottien unelma tulee toteutuessaan tuhoamaan lastemme tulevaisuuden.

  Plusääni(49)Miinusääni(7)
  1. Valehtelija, kaikki juutalaiset ovat Rothschild juutalaisia, johtuen kultin hierarkiasta. Aloitit lapsista ja lopetit lapsiin. Saattaisi kysyä lopusta alkuun päin, miten hyvin juutalaislapset viihtyvät vanhempiensa mukaan samalla kiekkalaatikolla goyimien lasten kanssa?

   Plusääni(24)Miinusääni(2)
  2. Miksi tämä saaste on saanut 7 ääntä? Ongelmana on nimenomaan juutalaisten tribalistinen ja hyvin outo ja poikkeava vihaamiseen perustuva kulttuuri. Sinä yrität saada estetyksi totuuden julkituonnin. Muu opn naamiointia ja sokerikuorrutusta paketissasi

   Plusääni(24)Miinusääni(3)
 3. Vihollisen propagandatorvi:

  ”Helsingin Sanomat on antanut kirjallisuuspalkintonsa romaanille, joka syntyi vihasta Suomea kohtaan
  Onnea 15 000 euron voittajalle ja pointsit Hesarille rehellisyydestä sen myöntämisessä, että HS haluaa palkita suomalaisvihan rahalla, kirjoittaa Jari Leino FB-päivityksessään.”,
  http://mvlehti.net/2015/11/20/helsingin-sanomat-on-antanut-kirjallisuuspalkintonsa-romaanille-joka-syntyi-vihasta-suomea-kohtaan/

  Lehden päätoimittajathan käyvät Bilderberg-kokouksissa kuulemassa ohjeistusta. Bilderberg-agendaan kuuluu mm. kansallisvaltioiden tuhominen – talmudisti-juutalais-pankkigangsterien Uuden Maailmanjärjestyksen super-tyranniaa varten.

  Plusääni(26)Miinusääni(1)
 4. Tästä samasta asiasta kyselin eilen, että mikä taho, tai kuka on tämän ko. kirjallisuuspalkinnon saajan valinnut?

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 5. Meininki ei ole muuttunut peruskouluissa yhtään, hyi helvetti sen mokutuksen määrää mitä peruskouluissa nykyään on.

  Plusääni(25)Miinusääni(0)
 6. Se mistä kirjoitatte kuullostaa senverran vainoharhaiselta, että siihen lienee turha puuttua. Mutta minua kiinnostaa seuraava. Mitä kovempi mielipide, sen harvemmin uskalletaan laittaa oma nimi mukaan. Eikö vihaa puhisevan rasistin kuuluisi kyetä seisomaan mielipiteensä takana? Minkäs arvoinen mielipide on, jos sen on kirjoittanut joku ”suomi suomalaisille”. Mihin tahansa tietokoneeseen saa softan jolla tuollaista pystyy vääntämään ei tuohon enää ihmistä tarvita. Eli ei tästä muuta johtopäätöstä voi vetää kuin että Teillä rasisteilla on pelko henkilöllisyyden paljastumisesta ja siis epävarmuus asiastanne.

  Plusääni(4)Miinusääni(24)
  1. Kuulutko maanpetturi-vallanpitäjien hyödyllisiin idiootteihin vaiko heidän palkkaamaansa trollijoukkioon, jonka tarkoitus on – maanpetoksellisen propagandamedian ohella – pitää ihmisten valtaosa nykyisessa tietämättömyyden ja horroksen tilassa – jotta suomalaisen kansallisvaltiomme ja kansamme tuhoaminen voisi jatkua häiriintymättömasti mm. maahantunkeutuja invaasion avulla?

   Eräs käännekohta tässä maanpetturien suorittamassa tuhotyössä on kuvattu seuraavassa:
   ”Suomalainen EU-vaalipetos tiivistettynä ”A-nelosella” ”, http://jormajaakkola.fi/EY-vaalipetos%20A-nelosella

   Vuoden 1995 Barcelonan Euro-Välimeren sopimuksen mukaan: ”The EU Offers the Populations of 9 Muslim Countries Free Movement of Goods, Services, Capital and People into the EU”
   eli
   EU tarjoaa yhdeksälle MUSLIMI-VALTIOLLE VAPAAN tavaroiden, palveluiden pääoman JA IHMISTEN liikkumisen Euroopan Unioniin!,
   http://balder.org/avisartikler/Barcelona-Declaration-Euro-Mediterranean-English-Version-2009.php

   Aiheetta ei tanskalainen patriootti Anders Bruun Laursen otsikoi edellä mainitussa linkissä ”The Greatest Act of Treason in History” eli ”suurin maanpetoksellinen toimenpide historiassa”, tarkoittaen em. sopimusta, jolla annetaan muslimeille vapaa pääsy Euroopan Unioniin mm. useista afrikkalaisista maista.

   Plusääni(11)Miinusääni(1)
     1. Suvaitsevaisena olen kertaluokkaa rohkeampi kuin Te rasistit ja tuo tuossa on ihan oma nimeni. Kerropa nyt jepulisjepsis mikset uskalla kirjoittaa oikeaa nimeäsi käyttäen? Mikä pelottaa? Etkä olekaan varma asiastasi?

      Plusääni(2)Miinusääni(25)
    1. Etkö ymmärrä selvää suomenkieltä: ”EU tarjoaa yhdeksälle MUSLIMI-VALTIOLLE VAPAAN tavaroiden, palveluiden pääoman JA IHMISTEN liikkumisen Euroopan Unioniin.”?

     Kytännössä tämä tarkoittaa mm. seuraavaa – viittaan artikkelissa ”Samuli Salminen: Turvapaikanhakijoiden työllistymisestä, https://www.suomenuutiset.fi/samuli-salminen-turvapaikanhakijoiden-tyollistymisesta/” esitettyihin lukuihin eli ensin tilastotietoja:
     Esim. Somaliasta tulleiden työllistymisaste on 9%.
     Heidän nettovaikutuksensa on Suomen kansantalouteen on keskimäärin noin -8 700 euroa per henkilö henkilö yhden vuoden aikana – siinä missä se esim. Virosta ja Ruotsista tulleilla on vähintään PLUS 900 euroa.

     Tilastokeskuksen lukujen mukaan somaleista vain n. 10 prosentilla on vähintään keskiasteen koulutus. Tämä on ilmeisestikin huomattava osasyy huonoon työllstymiseen – ei kamelikuskeista ole varsinkaan korken teknologian kehittäjiksi, joiden avulla vallanpitäjiemme mukaan Suomi nostetaan uuteen nousuun.

     Eli jo pelkästään – vallanpitäjiemme ja heidän propagandamediansa salaaman – Euro-Välimeren sopimuksen perusteella meille tulee mm. Somaliasta suuret joukot niitä (osa muotivaatteissa ipadeilla varustettuina), jotka käytännössä jäävät loppuiäkseen sosiaaliturvalla elätettäviksi – sosiaaliturvammehan käytännössä rahoitetaan tällä hetkellä vallanpitäjiemme jo muutenkin kriittisen korkeaksi paisuttamaa KOROLLISTA ULKOMAAN-velkaamme lisäten (Rotschildin velkahuijaus-rahajärjestelmä) – kun samalla SUOMALAISET vähäosaiset ajetaan entistä ahtaammalle.

     Plusääni(7)Miinusääni(1)
    2. Jore Puusa on varmasti suurena suvakki-filantrooppina valmis majoittamaan omaan kotiinsakin Magneettimedian artikkelissa ”Ongelmia somalipakolaisten kanssa: turvapaikkapetoksia, nuorisorikollisuutta, kunniamurhia, laittomia rahasiirtoja ja islam, osa 1” mainittuja somaleja, joiille salattu Barcelonan Euro-välimeren sopimus takaa vapaan pääsyn mm. Suomeen!

     Plusääni(9)Miinusääni(0)
 7. Puusa on tunnettu trolli ja häirikkö monella eri saitilla..ilmeisesti joku hullu juoppo sekä lääkenisti jonka kannattaisi hakeutua hoitoon.
  Ei sille kannata vastata mihinkään

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 8. Miksei puolustusvoimat sekä rajavartiolaitos pysäytä matuja.eikö puolustusvoimien tarkoitus ole maanpuolustus ja ilmeisesti valakin on vannottu.ketä puolustusvoimat palvelee? Suomalaisia vai matuja ? Thaimaa on hyvä esimerkki mitä armeija tekee kun poliitikkojen touhu menee härskiksi mutta ilmeisesti suomen puolustusvoimien kenraalit ym ovat kiireisiä perseennuolemisessa..olisitte miehiä mihin teidät on palkattu..rajat kiinni ja matut takaisin mistä tulivatkin..
  Keskeyttäkää se poliitikkojen kullin lutkutus ja tehkää työnne.

  Plusääni(17)Miinusääni(1)
 9. Koululaitosta rahottavana veronmaksajana toteaisin: Vihervassaripaskat soramontun pohjalle ja nappi ohtaan. Monikultturismi on rikos ja suvaitsevaisuus on sairaus.

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 10. Tää ”mediahan” on täynnä ihan huikeeta skeidaa! Parempi kuin Aku Ankka. Alan lukea tätä suuurena viihteenä. Ei kai näitä stooreja kukaan aikuinen oikeasti usko. 😀

  Plusääni(2)Miinusääni(7)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat