Unkarin hallitus tahtoo laajentaa Euroopan unionia!

Maahanmuuttokriitikot ja vaihtoehtomediat ympäri länttä ovat jo muutaman vuoden ajan ylistäneet Unkaria kansallismielisenä menestystarinana. Maan pääministeri Viktor Orbán piti kuitenkin 22.7. puheen, joka veti monien mielet skeptiseksi. Miksi ihmeessä Orbán tahtoo laajentaa Euroopan unionia?

Pääministerin puhe oli ladattu täyteen kansallismielisiä miellyttäviä teemoja, joiden alle Orbánin EU-poliittiset kannanotot hautautuivat lähes huomaamattomiin. Puhe oli laadittu taitavasti – se alkoi ja loppui kaikkia miellyttävään maahanmuuttokritiikkiin, ja kiistanalaiset kannat kätkettiin keskitienoon sivulauseisiin. Orbán itsekin ymmärtää, kuinka huonosti EU- ja Nato-intoilu sopivat ”kansallismieliseen” imagoon.

Magneettimedia julkaisi keväällä katsauksen Unkarin poliittiseen tilanteeseen, keskittyen kysymyksiin maahanmuutosta ja finanssieliitin poliittisesta vallasta. Kuten tuolloinkin todettiin, on Orbánin hallitus eittämättä saanut valtavasti hyvää aikaan; Unkari on suojellut Eurooppaa pysäyttämällä laittomien tunkeutujien tulvia raja-aidoilla ja pidättämällä kaupunkien kaduilla notkuvia ”paperittomia”.

Kontrasti Suomeen verrattuna on häkellyttävä, sillä Unkarissa ei tulisi kuuloonkaan, että laittomat maahanmuuttajat saisivat järjestää kuukausia kestävän mielenosoitusleirin pääkaupungissa kulttuurimarxistisen poliisin hellässä huomassa.

Lisäksi Orbánin hallitus on verottanut parasiittimaisia pankkeja edeltäjiään kovemmalla otteella. Vastaavasta ei voisi Euroopan keskuspankkia korkeimpana jumalana palvovassa Kokoomus-Suomessa edes uneksia.

Menestystarinalla on kuitenkin kääntöpuolensa. Hallitus on hyökännyt aidosti kansallismielistä oppositiota vastaan ja ottanut erityisiksi silmätikuikseen holokaustimyytin kyseenalaistavat revisionistit. Jopa pääministerin Fidesz-puoluetta ”radikaalimpi” Jobbik on ryhtynyt kannattamaan EU:ssa pysymistä ja juhlimaan juutalaista hanukkaa. Kansainvälisen median demonisoimat puolueet muistuttavat suomalaisia ikävän läheisesti Perussuomalaisista ja Sinisestä tulevaisuudesta.

Valtaosa Orbánin sanoista on helppo allekirjoittaa. Hänen mukaansa Euroopan tulisi olla kiitollinen unkarilaisille, jotka ovat yrittäneet puolustaa koko maanosaa siirtolaistulvaa vastaan. Unkarin veronmaksajat ovat rahoittaneet satojenmiljardien forinttien hintaiset raja-aidat, jotka olisi pitänyt kaiken järjen mukaan pystyttää EU:n yhteisellä budjetilla.

Lisäksi pääministeri puhui perheiden tärkeydestä ja siitä, että kansalaiset tekevät nykyään liian vähän lapsia. ”Unkarilaisia on pidettävä demografisesti uhanalaisena lajina,” Orbán totesi ja ilmoitti, että hallitus tulee panostamaan syntyvyyden tukemiseen. Toivottavasti lupaukset eivät jää puheiden tasolle.

Juha Sipilän Suomessa tuntuu lähes uskomattomalta, että jossain Euroopan maassa pääministeri puhuu avoimesti ”patrioottien” taistelusta ”globaalia eliittiä vastaan”. Orbán lausuu juuri oikeat sanat, mutta hetkeä myöhemmin hän esittelee puheessaan poliittisen vision, jolla ei ikävä kyllä ole mitään tekemistä globalismin ja eliitin vastustamisen kanssa.

George Soros ja Viktor Orbán.
George Soros ja Viktor Orbán.

Onko George Soros Euroopan ainut ongelma?

Unkarilaisista ei ole toistaiseksi onnistuttu kasvattamaan pohjoismaalaisen valtavirran kaltaisia yliherkkiä, kulttuuriaan häpeileviä ja poliittisesti äärikorrekteja surkimuksia. Siksi Orbán kykenee mainitsemaan puheessaan jopa juutalaisen Tel Avivin osana vihollisimperiumia, ja siksi kansainvälinen valemedia syyttää Unkaria jatkuvasti ”antisemitismistä”.

Jopa valtavirtainen Reuters kuitenkin muistuttaa, että Orbán on itse asiassa vannonut ”nollatoleranssia antisemitismille”. Reutersin mukaan Israelia suututtanut retoriikka on pikemminkin populistista ääntenkalastelua kuin aitoa aatteellista politiikkaa.

Unkarin ykkösmiehen julkinen kritiikki siirtolaiskriisin taustalla kummittelevaa juutalaista George Sorosia kohtaan on toki tervetullutta. Kummallisen pääministerin litaniasta tekee kuitenkin se, ettei puheessa kiinnitetä huomiota käytännössä keneenkään tai mihinkään muuhun kuin Sorosiin. Soros on kuin yksinäinen pimeyden ruhtinas, joka on ottanut Brysselin valtaansa.

Sorosin ohella Orbán ei mainitse muita oligarkkeja, poliitikkoja, sijoittajia, lobbaajia tai pankkiireja:

”No, minun täytyy todeta että Brysselissä on muodostettu liittouma kansalaismielipidettä vastaan. Liittouman jäseninä ovat Brysselin byrokraatit ja heidän poliittinen eliittinsä, sekä järjestelmä jota voisi kutsua Sorosin imperiumiksi.

Meidän pitää myös ymmärtää, että Soros kykenee ajamaan imperiuminsa etuja paremmin Brysselissä kuin Washingtonissa tai Tel Avivissa. Siksi hän on liittoutunut Brysselin kanssa.

Asiat ovat näin: Sorosin suunnitelma on olemassa. Se koostuu neljästä kohdasta. Hän kirjoitti sen itse, Sorosin imperiumi julkaisi sen ja alkoi rekrytoida väkeä toteuttamaan sitä.

Suunnitelman mukaan joka vuosi satoja tuhansia – ja jos mahdollista, miljoonia – siirtolaisia tulee päästää EU:n alueelle islamilaisesta maailmasta.

Kaikki paha alkaa Sorosista ja loppuu Sorosiin. Jos Sorosista päästään eroon, EU on pelastunut, Orbán antaa ymmärtää. Tietenkään tämä ei ole totta. Soros on vain yksi linkki globaalin eliitin valtavassa verkostossa. Vaikka ikäloppu keinottelija kuolisi jo huomenna, ei mikään tulisi muuttumaan, sillä pankit, parlamentit ja mediatalot ovat täynnä hänen hengenheimolaisiaan.

Soros ei suinkaan laatinut alkuperäistä suunnitelmaa Euroopan hukuttamisesta tunkeutujiin. Maailmanmaineeseen aikuisiällään noussut unkarinjuutalainen ei ollut saavuttanut edes puberteettia, kun amerikanjuutalainen Theodore Kaufman julkaisi 1941 verenhimoisen kirjansa Germany Must Perish! Muutama vuosi myöhemmin niinikään amerikanjuutalainen Louis Nizer laati vastaavan vision esittäneen teoksen nimeltä What To Do With Germany?

Kaufmanin ja Nizerin mukaan Saksan edustama eurooppalainen nationalismi olisi tuhottava sekoittamalla valkoinen rotu Euroopan ulkopuolelta kyyditettyihin tunkeutujiin. Suunnitelma oli siis valmis jo ennen toisen maailmansodan päättymistä.

Kun Soros oli haalinut kokoon tarpeeksi mammonaa, alkoi hän toteuttaa Nizerin, Kaufmanin sekä näiden taustalla vaikuttaneiden pankkiirien, lakimiesten ja etnisten aktivistien suunnitelmaa. Orbán siis valehtelee väittäessään, että Soros itse olisi kaiken pahan alku ja juuri.

Tekemällä Sorosista yksinäisen syntipukin pääministeri käänsi kansalaisten huomion pois esimerkiksi Juutalaisten maailmankongressista, Goldman Sachsista, monikulttuurisuutta lobbaavista paikallisista juutalaisyhdistyksistä sekä kansainvälisen median omistajista. Orbán on populistinen mestari viestinnässään, joten kyse ei varmasti ollut vahingosta.

annemamut

EU:n laajentumisen ja Naton puolesta

Pääministeri käyttää Soros-syntipukkia taidokkaasti hyväkseen, kun on aika siirtyä puheen teemoista räjähdysalttiimpaan eli Euroopan unioniin:

”Jos puhutaan Euroopan tulevaisuudesta, on ensin tehtävä selväksi, että selviytyäkseen ja pysyäkseen eurooppalaisena Euroopan unionin on irtauduttava Sorosin imperiumista. Muuten se ei ole mahdollista. Kun se on tehty ja olemme taas saavuttaneet itsenäisyyden, on aika uudistaa Euroopan Unioni.”

Unkari vahvistuu myös olemalla osanaa vakaissa liittoumissa, jäsenenä Euroopan Unionin valtavassa markkina-alueessa ja myös NATOssa, maailman suurimmassa sotilasmahdissa.”

”Ensimmäinen ja tärkein tehtävä on ohjata unionin niin sanottu komissio takaisin unionin perustamisasiakirjojen sille määrittelemään rooliin. […] Sillä on vain yksi tehtävä, joka tekee siitä eräänlaisen vahtikoiran: sille on uskottu sopimusten valvonta.”

”Tämän jälkeen meidän on hyväksyttävä, että Britannia on lähdössä unionista ja viemässä yhden maailman suurimmista armeijoista mukanaan. Ja samalla kun tiivistämme NATO-yhteistyötä, on ymmärrettävä ettei Eurooppaa voi jättää vaille sotilaallista puolustusta ja ettei se voi odottaa suojelua keneltäkään muulta.

Amerikkalaisten läsnäolo ja NATO-jäsenyys on tärkeää, mutta Euroopan on itse kyettävä puolustamaan itseään sotilaallisesti.”

”Meidän on saavutettava kilpailukykymme uudelleen. Kun se on tehty, laajentumiseen väsyneiden länsieurooppalaisten ystäviemme pitää myöntää, ettei Eurooppaan saada rauhaa ennen kuin Balkan on täysin integroitu unioniin.

Niinpä EU:ta on laajennettava ja otettava ensimmäiseksi mukaan avainvaltio Serbia – niin absurdilta kuin tämä ajatus saattaakin tällä hetkellä kuulostaa.”

Orbánin mukaan Unkarin on siis pysyttävä laajentumiskiihkoisessa Euroopan unionissa, kunhan Sorosin henkilökohtainen vaikutusvalta torjutaan ja kunhan EU-komissio keskittyy valvomaan sitä, että jäsenmaat noudattavat Brysselissä säädettyjä lakeja!

Mikä hämmentävintä, Unkari tahtoo liittää unioniin myös Serbian, jonka isänmaalliset pojat uhrasivat 1990-luvulla verensä taistelussa Natoa, EU:n ajamaa globaalia finanssikapitalismia sekä kulttuurimarxismia vastaan. Mikä voisi olla rumempi loukkaus Serbian marttyyrejä kohtaan? On varsin ironista, että myös Orbánin jatkuvasti kritisoima Saksa on ilmoittanut haluavansa liittää Serbian unioniin.

Pääministerin mukaan EU itsessään ei ole ongelma, kunhan sitä ”uudistetaan”. Tämä on sama tekosyy, jolla Perussuomalaiset aikoinaan hautasivat EU-vastaisen sanomansa: Ensin huijattiin suomalaisilta ääniä rajulla EU-vastaisuudella, seuraavaksi alettiinkin puhua vain ”EU:n parantamisesta” ja lopulta käännettiin takkia täysin sekä torpattiin jopa kansanäänestys eurovaluutasta luopumisesta.

EU:ta joko kannatetaan tai vastustetaan. Kaikki välimaastosta soperretut epäselvät ”puheenvuorot” ovat vain populistisia tekosyitä. Mikäli Euroopassa olisi ideologisia kansallismielisiä hallituksia, olisivat ne vuosi sitten käyttäneet Brexitin luomaa poliittista hyökyaaltoa hyväkseen, irtaantuneet unionista ja pyrkineet esimerkillään luomaan EU:n hajoamiseen johtavan ketjureaktion.

Euroopan unionia ei voi ”uudistaa” eikä ”korjata”, koska sen perustukset ovat mädät. Kansainvälinen pankkieliitti johti europrojektia, koska sen avulla tuhottiin jäsenmaiden taloudellinen ja poliittinen omavaraisuus. Orbánin kannattama Nato puolestaan pystytettiin takaamaan Euroopan ”yhdentyminen” ja nationalismin hävittäminen sotilaallisen väkivallan uhalla.

EU ja Nato ovat eurooppalaisen nationalismin tuhon kaksi historiallista kivijalkaa, mutta tämä ei tunnu huolettavan Unkarin pääministeriä.

Kulttuurimarxistit ja EU-kiihkoilijat ovat osoittaneet innokkaasti mieltään Puolan nykyistä hallitusta vastaan.
Kulttuurimarxistit ja EU-kiihkoilijat ovat osoittaneet innokkaasti mieltään Puolan nykyistä hallitusta vastaan.

Unkari ja Puola vastaan globalistit?

Kesän aikana valtamedian huomio on kääntynyt Unkarista entistä vahvemmin Puolan konservatiivihallituksen mustamaalaamiseen.

Orbán asemoi Unkarin Puolan liittolaiseksi kansallismielisten valtioiden taistelussa Sorosin alistamaa Brysseliä vastaan:

”Kun johtajat – poliittisen eliitin jäsenet – kääntyvät omaa kansaansa vastaan, tarvitaan aina inkvisiittoreita nostamaan kanteita niitä vastaan, jotka toimivat kansan äänitorvena. […]

Saimme hiukan tyydytystä huomatessamme, ettei suurinkvisiittorin energia riitä kahteen valtioon yhtä aikaa, ja nyt hän on keskittynyt meidän sijastamme Puolaan.

Mutta Puola on valittu pääkohteeksi, jotta kansallisia hallintoja voitaisiin heikentää, murtaa ja tuhota. Haluan tehdä selväksi, että Unkari luonnollisesti ajaa kansallista etuaan, mutta siihen etuun kuuluu Eurooppa ja puolalais-unkarilainen ystävyys.

Puolassa Laki ja oikeus –puolue onkin tehnyt huomattavasti Orbánia dramaattisempia ja innostavampia uudistuksia, joten euroeliitin raivoa on helppo ymmärtää. Kansallinen Vastarinta uutisoi ainoana suomalaisena julkaisuna heinäkuussa, että laittoman siirtolaisuuden ohella Puola on tarttunut toiseen kohtalokkaaseen yhteiskunnalliseen tautiin – yksityisomisteisiin pankkeihin.

Uuden hallituksen astuttua valtaan Puola on kansallistanut merkittävän osan neljästä tärkeimmästä pankistaan. Näin poliittista valtaa – joka seuraa aina rahaa – on palautettu ulkomaalaisilta koronkiskojilta takaisin puolalaisille.

Vaikka Puolan rohkean pankkipolitiikan tulevaisuus ei ole vielä selvillä, on jännittävää, että Euroopassa on vihdoin liberaalia maahanmuuttopolitiikkaa vastustava hallitus, joka on edennyt sanoista tekoihin myös taistelussa ulkomaalaista pääomaa vastan. Kansallinen Vastarinta vertasi Puolaa Islantiin, mutta Islannin painolastina on liberaali hallitus, joka on ”luvannut” ottaa lähivuosina huomattavasti aiempaa enemmän laittomia tunkeutujia veronmaksajien elätettäväksi.

Puolan hallituksen uskottavuutta on lisännyt myös sen aggressiivinen taistelu suuria monopoliyhtiöitä ja talousrikollisuutta vastaan. 2016 parlamentti hyväksyi lain, joka tarjosi verouudistuksen kautta pienyrityksille suojaa suuria kauppakartelleja vastaan.

Lisäksi Laki ja oikeus –puolue alkoi torjua tehokkaasti korruptiota ja veronkiertoa, minkä vuoksi valtion budjettialijäämä kutistui kymmenekseen asiantuntijoiden ennusteista. Säästyneillä rahoilla hallitus on tukenut esimerkiksi puolalaisia lapsiperheitä. Siinäpä Sipilän leikkurihallitukselle opittavaa!

Uusi Voima ja päättäväisyys –puolue yhdisti Fideszin ja Jobbikin hampaattomuuteen pettyneet unkarilaiset kansallismieliset.
Uusi Voima ja päättäväisyys –puolue yhdisti Fideszin ja Jobbikin hampaattomuuteen pettyneet unkarilaiset kansallismieliset.

Kansallismielisiä vai konservatiivipopulisteja?

Ilouutisten keskelläkin pää on syytä pitää kylmänä. Konservatiivisesta retoriikasta huolimatta Orbánin Fidesz eikä Puolan Laki ja oikeus ole nationalistipuolueita.

Kummatkin puolueet ovat kartuttaneet kansan suosiota suojaamalla Euroopan rajoja sekä (erityisesti Puolassa) palauttamalla varallisuutta rikollisilta oligarkeilta rehellistä työtä tekeville kansalaisille. Mutta kuinka kauas uudistukset kantavat?

Laki ja oikeus tahri hiljattain omaa julkisivuaan urakalla vaatimalla Saksalta korvauksia ”holokaustin” vuoksi. Merkelin kiusaaminen sinänsä on aina arvokasta toimintaa, mutta holokaustimyyttiä ylläpitämällä konservatiivit vahvistavatkin ”globaalia eliittiä”, jota he väittävät vastustavansa. Holokaustimyytti on edelleen niin vaarallinen ase eurooppalaisten kansallisia identiteettejä ja itsekunnioitusta vastaan, ettei sen vaalimiselle ole hyväksyttäviä syitä.

Kuinka sitten suhtautua EU:n laajentamista vaativaan Unkariin tai holokaustimyyttiä ruokkivaan Puolaan?

Ainakin tavallinen kansa on niissä huomattavasti liberaaleja länsieurooppalaisia ja pohjoismaalaisia ylpeämpiä sekä tiedostavampia, koska päättäjät joutuvat turvaamaan selustansa tekemällä Euroopan mittapuulla erittäin selväjärkistä maahanmuutto- ja talouspolitiikkaa. ”Stubbien”, ”kataisten” tai ”sipilöiden” tekeminen olisi Puolassa ja Unkarissa poliittinen itsemurha – toisin kuin Suomessa.

Toisaalta hallituspuolueet ovat osoittaneet, ettei niillä ole lainkaan halua sytyttää kansallismielisyyden liekkiä täyteen loimuun, astua eturintamaan ja aloittaa aito selviytymistaistelu kaikkia Euroopan unionin perustavia instituutioita ja ”arvoja” vastaan. Tämä erottaa Fideszin sekä Lain ja oikeuden esimerkiksi Kreikan Kultaisesta aamunkoitosta.

Hiljattain Fideszin ja Jobbikin korruptioon kyllästyneet unkarilaiset perustivatkin uuden radikaalin puolueen nimeltä Voima ja päättäväisyys, joka toivottavasti nostaa itsenäisyystaistelun takaisin julkiseen keskusteluun.

Mitä suomalaiset voivat oppia Orbánin puheesta ja valtamedian myrkyllisestä Puola-kirjoittelusta? Ainakin sen, ettei politiikassa mikään ole sitä, miltä se näyttää. Emme saa koskaan antaa poliitikkojen puheiden hämätä meitä, vaan kaikki huomio on kohdistettava päivänpoliittisiin tekoihin, lainsäädäntöön ja konkreettisiin uudistuksiin. Vain EU:n hävittämistä edistävät puolueet ja liikkeet ansaitsevat tukemme.

 

Lue myös:

Standard & Poor’s rankaisee maahanmuuttovastaista Puolaa
Unkari kielsi 20 holokaustirevisionistista verkkosivua!
EU: jos Unkari ja Puola eivät ota maahantunkeutujia, niiden erottava unionista!

14 kommenttia

 1. http://beta.oikeamedia.com/o1-32451

  Auschwitzin kirjanpitäjä” kumoaa holokaustin kieltäjien valheen

  VITTU MITÄ PASKAA!!! TOTUUSBLOGI YKSI PARHAITA TOTUUS MEDIOITA VAIKKA LOPETTANUTKIN JA RADIO ISLAM MYÖS HYVÄ!! ÄLKÄÄ ANTAKO TÄLLE PASKAMEDIALLA YHTÄKÄÄ KLIKKAUSTA!!

  harvinaisen vitun tyhmä ”oikeamedia” voi jumalauta kun tyhmä kommenttikin vielä tuossa paska mediassa:

  Noin yleisellä tasolla. Kaikki asiat eivät ole kaikille itsestään selvyyksiä. On olemassa esimerkiksi tahoja, jotka eivät usko, että amerikkalaiset kävivät Kuussa ollenkaan, vaan kaikki hoidettiin lavastetussa tilassa erään tuon ajan lahjakkaan elokuvaohjaajan toimesta. On niitä, jotka eivät usko v. 2001 World Trade Centeriin osuneiden ”matkustajakoneiden” voineen aiheuttaa tornien luhistumisen niin äkkiä ja perusteellisesti kuin se tapahtui. Näitähän piisaa loputtomiin. Se, että kyseessä on poliittinen tapahtuma on alettu varsinkin Holokaustin emämaassa Saksassa soveltamaan kireää oikeustoimipolitiikkaa niitä kohtaan, jotka ovat omapäisiä tai muutoin paksukalloisia asian suhteen. Se, että onko toisinajatteliminen rikos, josta pitää rangaista on tullut hyvin tutuksi käsitteeksi – valitettavasti – nykyisten suvakkien puristuksessa meitä ”natseja” ja ”rasisteja” kohtaan, jotka julkeamme esittää kainon epäilyksen siitä auvosta, joka seuraa Lähi-idän ja Afrikan rahtaamisesta tänne loisimaan meidän kustannuksellamme. Poliisi on muuttunut poliittiseksi toimijaksi eliitin käsikassarana ja etenkin EU:n väestönvaihto -viikkojen ”loppurysäyksessä”. Suomessa tilanne on ns. ”huulilla” ettei maahanmuuttokriittisiä viedä mielisairaaloihin tai suljeta vankiloihin mielivaltaiste ”lain” tulkintojen saattelemana Demlan jysäyttäessä kulttuumimarxistisen nuijan pöytään. Mielestäni, jos Jumalalla ei ole enää mitään arvoa, eikä Hänen pilkkaamisestaan vedä sakkoa, vaan pääsee valtion Kirkon kirkolliskokoukseen. Ei pitäisi olla mitään ihmisen luomaa tai häneen liittyvää asiaa aatteellisesti tai henkiseltä uskoltaan, josta pitäisi laittaa vankilaan istumaan. Tästä erotuksena on tietenkin kaikkinainen fyysinen toisen vahingoittaminen tai murhaaminen.

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
  1. Vanhaa miestä on kiristetty, uhkailtu ja kiusattu. Hänet on pantu valehtelemaan. Ei tarvitse kuin lukea miehen esitykset ja heti huomaa, että mies valehtelee. Kirjanpitäjä nyt ei muutenkaan olisi voinut saada oikein mitään tietoa. Siksi valheet kaasuista ym.

   Perussuomalainen Oikea media on vihollisen media. Persut eivät muuta teekään kuin ajavat oikeiden toisinajattelijoiden vainoamista ja kieltopolitiikkaa. He levittävät eliitin valheita ja haluavat niistä lailla suojellun virallisen toituuden

   Plusääni(18)Miinusääni(0)
 2. Kiitos kirjoittajalle mielenkiintoisesta artikkelista! Näitä asioita eivät muut julkaisut käsittele.

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 3. Erinomainen artikkeli, joka tuo päivänvaloon monia olennaisia asioita, joita harvat löytävät edes riippumattomista vaihtoehtomediosta. Täydet kymmenen pistettä!

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 4. https://www.youtube.com/watch?v=YOfl0CmEcuA

  Man Yells That Marco Rubio is Owned by Jews and Freemasons at Campaign Rally

  SÄÄLIKSI KÄY TUOTA IHMIS SAASTA jäteläjää JOTKA VIELÄ HURRAAVAT OMILLE ALISTAJILLEEN!! On pojat mailma mallillaan!! Koska ihminen on taantunut apinan tasolle?????

  MAGNEETTIMEDIA ON SUOMEN PARAS MEDIA YLE WATCH MYÖS HYVÄ!

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 5. Siis he ovat pelkkiä kuin kiiltokuvia, joiden takana asuu hirviöpeto. He sanovat tekevänsä ja olevansa jotain ja ovat vastakkaista.
  Helvetit ovat että teeskentelee hyvää, mutta on paha.
  Taivaat on että Herraan Jeesukseen Kristukseen kuin muka luottaen (luottamuskin on Herran) on hyvä.

  Plusääni(2)Miinusääni(3)
 6. Antisemitismi on oikeastaan valejuutalaisten virittämä ansa. Talmud-vaikutteiset valejuutalaiset ovat osaltaan vaikuttaneet sellaisten vainojen synnyttämiseen, joissa viattomia juutalaisia on kuollut. Nämä vainot ja niiden muistojen vaalimiset valejuutalaiset ovat ovelasti ottaneet avuksi omien hämäräpuuhiensa peittelyyn. Jokainen yritys puuttua valejuutalaisten toimintaan torjutaan antisemitismi-kortilla.

  Orban toimii ihan viisaasti, ettei lähde valejuutalaisten hänelle virittämään ansaan. Ei ole myöskään sanottua, etteikö nykymuotoista EU:ta vastaan voisi käydä siten, että nimittää sen lakkauttamista uudistamiseksi. Näinhän politiikassa aina tehdään. Jos et pidä jostakin järjestelmästä, niin ”uudista” se.

  Kansallissosialistien pitäisi joskus vähän hillitä intohimojaan, koska puhisemalla kiukkua joka suuntaan ei päästä kovinkaan pitkälle.

  Plusääni(4)Miinusääni(7)
  1. Höpö-höpö. Kaikki itseään nykyisin juutalaisiksi kutsuvat ovat valejuutalaisia eikä viattomia valejuutalaisia olekaan. He ovat kaikki kirottuja, he kaikki opiskelevat Talmudia. Raamatun heprealaisia tai todellisia juudealaisia/juutalaisia ei ole ollut olemassa enää lähes kahteen tuhanteen vuoteen, mikäli viittaat heihin ”viattomilla juutalaisilla”.

   Plusääni(8)Miinusääni(1)
   1. Kommentoin vielä sen verran, että perustan juutalaisnäkemykseni Raamattuun ja se antaa aika lailla miedomman näkökulman juutalaisiin kuin puhdasoppinen kansallissosialismi, jolle rotu on lähes juridinen käsite.

    Raamattu ja kansallissosialismi eroavat toisistaan siten, että Raamattu pitää juutalaisuuden juuria puhtaana, mutta sen hedelmiä turmeltuneina. Ilmestyskirjassa asia todetaan varsin suorasanaisesti. Myös Jeesuksen ajan fariseuksia voi pitää jo pitkälle mädäntyneen juutalaisuuden edustajina. Uudessa Testamentissa näitä haukutaan niin kovilla sanoilla, ettei monella ”natsillakaan” retoriikka veny moiseen.
    Roomalaiskirjeessä apostoli Paavali antaa kuitenkin ymmärtää, että ainakin osa juutalaisesta kansasta puhdistetaan ja pelastetaan Uuteen Jerusalemiin.

    Kansallissosialismissa ajatellaan, että juutalaisuuden juuretkin ovat mädäntyneet eikä mitään hyvää sieltä ole koskaan odotettavissa. Muuta ratkaisua ei ole kuin juutalaisten eristäminen omaan valtioonsa mieluiten kokonaan ja kauas eroon muista kansoista. Osalla saattaa olla tätäkin radikaalimpeja ”lopullisia” ratkaisuja mielessään.

    Nykyhetken kansallismielisen taistelun kannalta on kuitenkin jokseenkin sama uskooko Raamatun vai kansallissosialismin mukaiseen juutalaisnäkemykseen. Erot tulisivat esiin vasta siinä vaiheessa, kun yhteisistä vihollisista päästäisiin voitolle. Esimerkiksi kulttuurimarxismi on molemmille yhtä myrkyllinen ja katkera vihollinen.

    Taistelu kulttuurimarxismia vastaan voidaan rinnastaa taisteluksi kansallisvaltion olemassaolosta ja siinä ovat kaikki sodankäynnin keinot sallittuja. Valitettavasti nk. uskovaiset eivät tätä lainkaan ymmärrä ja arvelevat, että teuraslampaaksi antautuminen vihollisen edessä lasketaan heille aikanaan moraaliseksi ansioksi. Tästä seuraa myös kristinuskon kehno maine väkevästi kansallismielisten piirissä.

    Loppuun on lisättävä vielä selvennys, että mädäntyneen valejuutalaisuuden vaikutusta leivitetään gojimien maailmaan vapaamuurari-liikkeen kautta. Tämä liikkeen avulla rodullisesti ei-juutalaiset saadaan mukaan tehostamaan valejuutalaisten maailmanvalloitusta, joka alkaakin olla muutamaa loppusilausta vailla.

    P.S. olisi paljon hauskempaa levittää vaikkapa hyviä ruokareseptejä kuin tällaista harhaisen olosta tarinaa, mutta vilkaiskaapa ikkunasta ulos ja kysykää itseltänne, että elämmekö me nyt enää normaalissa maailmassa. Rankka maailma, rankat selitykset.

    Plusääni(1)Miinusääni(2)
    1. Kun puhun valejuutalaisista, tarkoitan kirjaimellisesti kansaa, joka ei polveudu Raamatun todellisista juutalaisista/juudealaisista. En tarkoita todellisten juutalaisten keskuudessa olleita mätiä omenia. Siinähän ei ole mitään uutta, että monet heprealaiset erehtyivät palvelemaan epäjumalia ja muutenkin käyttäytymään Jumalan tahdon vastaisesti, samoin kuin lähes jokainen eurooppalainen tänä päivänä tekee. Raamattu on täynnä näitä ylä- ja alamäkiä.

     Valejuutalaisilla tarkoitan edomiiteista polveutunutta ihmisryhmää. On historiallinen fakta, että Jeesuksen aikana edomiitit hallitsivat Juudeaa. Vuonna 37 eKr. edomiitti Herod I kruunattiin Juudean vasallikuninkaaksi ja tästä alkoi hirmuhallinto, joka polki todelliset juutalaiset allensa. Edomiitit olivat asuneet jo hyvin pitkään Juudean eteläpuolella ja olivat heprealaisten vanha viholliskansa. Todennäköisesti he alkoivat soluttautua Juudeaan ainakin jo 500-luvulla eKr., kun Juudean kuningaskunta tuhottiin ja Juudeaan jäi asumattomia alueita. Tilanne paheni, kun heprealainen kuningas Johannes Hyrkanos teki karkean virheen hallintokaudellaan. 100-luvulla eKr. hän kukisti edomiitit ja pakkokäännytti nämä heprealaisten uskontoon. Kuulostaako tämä tutulta? Kuoleman tai jonkin muun rangaistuksen uhalla valejuutalaisethan ovat vuosisatojen ajan mukamas “kääntyneet” uuteen uskontoon, mutta todellisuudessa ovat pitäytyneet omassa uskonnossaan ja tavoissaan. Teeskennelty kääntyminen kuitenkin antaa heille hyvän mahdollisuuden soluttautumiselle valeasunsa turvin.

     On todennäköistä, että farisealaiset ja saddukealaiset kehittyivät näistä edomiiteista, jotka toivat harhaoppisia käsityksiä heprealaisten uskontoon, joka tuohon päivään asti oli ollut hyvin konservatiivinen jo muinaisista ajoista lähtien. Eikä ole epäilystäkään, että Jeesuksen aikana nämä lahkot olivat täysin edomiittien valejuutalaisten käsissä. Tässä vaiheessa edomiitit hallitsivat jo kaikkea, niin kuningashuonetta kuin papistoa, sillä Herod tapatti monia korkeita virkoja miehittäneitä aitoja juutalaisia päästyään valtaan ja korvasi nämä oman kansansa jäsenillä. Nykyiset valejuutalaiset siis hyvin kirjaimellisesti polveutuvat kanaanilaisista edomiiteista. Nykyinen valejuutalaisuus on puhdasta pakanallisuutta, jolla ei ole mitään tekemistä heprealaisten tai Raamatun kanssa. Valejuutalaisten uskonnon kulmakiviä ovat Talmud ja Zohar. Molemmat rienaavat Raamattua okkultistisilla tulkinnoillaan ja muutenkin valejuutalaisten uskonto on sekoitus vähän kaikkea aina Egyptin ja Sumerin muinaisuskonnoista hellenistiseen gnostilaisuuteen. Annetaan esimerkki valejuutalaisten saatanallisuudesta: Kabbala, joka perustuu Zohariin väittää, että Aatamin ensimmäinen vaimo oli demoni nimeltä Lilith! Talmud taas väittää, että Aatami sekaantui eläimiin Eedenin puutarhassa! Tämä on kaikki juuri niin sairasta kuin valejuutalaisilta voi odottaa. Heprealaisilla ei ollut mitään tekemistä tämän kaiken kanssa ja olisi kummallista, jos joku kuulisi nämä valejuutalaisten perverssit uskomukset ja vielä ajattelisi, että heillä mukamas olisi sama uskonto kuin muinaisilla heprealaisilla.

     Noin puolitoista tuhatta vuotta heprealaisten uskonto säilyi muuttumattomana, kunnes yhtäkkiä juuri edomiittien pakkokäännytyksen aikoihin alkoi syntyä kummallisia kilpailevia lahkoja, jotka lopulta johtivat Talmudin syntyyn 200-500 luvuilla jKr. Sattumaa? Ei tietenkään. Talmud ja muut vastaavat teokset eivät ole heprealaisten käsialaa, vaan muukalaisryhmän tuotos. Valejuutalaiset olivat suorittaneet massiivisen identiteettivarkauden, johon vain valejuutalaiset käsittämättömässä kieroudessaan kykenevät. Joskus valejuutalaiset väittävät opiskelevansa Tooraa (Mooseksen kirjoja), mutta tämä on harhaanjohdatusta. Kun he puhuvat Toorasta, he puhuvat “suullisesta Toorasta”, joka on kiertoilmaus Talmudille. Mikään Raamatun teksti ei missään kohdassa puhu “suullisesta Toorasta”, joka valejuutalaisten mukaan on heprealaisten “todellinen” uskonnollinen teksti, joka mukamas periytyi suullisesti ja salaisesti Mooseksen ajoista lähtien. Mitä rienausta ja täyttä valetta! Valejuutalaiset siis väittävät, ettei Vanha Testamentti olekaan todellinen uskonnollinen auktoriteetti, vaan heidän saatanallinen ja perverssi hourailunsa nimeltä Talmud. Kuulostaako tämä siltä, että valejuutalaiset oikeasti kunnioittavat Vanhaa Testamenttia? Ei tietenkään. “Suullinen Toora” on vain yksi monista valejuutalaisten vedätyksistä. Selkeästi valejuutalaiset eivät ole heprealaisia/israeliitteja.

     Suurin osa valejuutalaisista tuskin edes tuntee Vanhaa Testamenttia, sillä he eivät opiskele tätä kirjaa, vaan Talmudia ja muuta sontaa. Jeesuksen tuleminen ennustettiin moneen kertaan Vanhassa Testamentissa, joten todellinen juutalainen olisi tiennyt juuri Jeesuksen olleen Messias ja olisivat näin ollen hyväksyneet Hänet Pelastajakseen, kuten suurin osa heistä tekikin. Mutta valejuutalaiset tappoivat Jeesuksen, sillä he tiesivät tämän tuoman uhkan heidän maalliselle ja hengellisellä olemassaololleen. Uudessa Testamentissa valejuutalaisten valheellinen “juutalaisuus” paljastetaan monessa kohtaan. Esimerkiksi Ilmestyskirjassa, kun valejuutalaisista sanotaan, etteivät he ole juutalaisia, tämä on ilmaistu kirjaimellisesti. Kyse ei ole siitä, että he olisivat langenneita ja harhaoppisia juutalaisia, vaan että he hyvin kirjaimellisesti eivät ole juutalaisia! Läpi Raamatun todelliset heprealaiset saattoivat eksyä palvelemaan epäjumalia, mutta ei heidän kansallisuuttaan kuitenkaan kielletty. Sama todellisten juutalaisten kohdalla. Jeesus itse tuli Juudeaan pelastaakseen todelliset juutalaiset, etenkin syntiset sellaiset. Hän ei kieltänyt heitä, mutta Hän kielsi edomiittilaiset valejuutalaiset, sillä he eivät Hänen omien sanojensa mukaan kuuluneet Hänen kansaansa ja olivat ilmeisesti muutenkin pelastuksen ulkopuolella. Juudas oli muuten edomiitti vakoilija, joka toimitti Jeesuksen maanmiestensä käsiin.

     Suurin osa todellisista juutalaisista siis kääntyi kristinuskoon, joka todellisuudessa on vain “päivitetty” versio heprealaisten Vanhan Testamentin uskonnosta. Loput katosivat muille teille tai, kuten on mahdollista, vaikkei asiasta todisteita olekaan, pieni osa aidoistakin juutalaisista saattoi myös sulautua edomiittiväestöön. Voi siis ollakin, että Jeesuksen rienaajien joukossa oli myös jokunen langennut todellinen juutalainen, mutta kuitenkin valejuutalaiset polveutuvat juurikin edomiiteista ja muista kanaanilaisista. Jumalanvastainen toiminta ja heprealaisten uskonnon tuhoaminen sai alkunsa edomiittien toimesta, saivat he riveihinsä sitten jokusen todellisen juutalaisen tai eivät. Sittemmin edomiittien perimään tuli myös eurooppalaisten ja kasaarien verta, puhumattakaan muista mahdollisista kansoista. Merkittävästä edomiittiperimästä huolimatta valejuutalaisethan ovat aina olleet sekarotuista porukkaa, joilla on hyvin vähän tekemistä todellisten heprealaisten kanssa. Ja kuinka ollakaan valejuutalaiset ovat Jumalan ja tämän luoman maailman suurimpia vihollisia, ja kuten Jeesus sanoi, isästään Saatanasta. Eli valejuutalaiset ovat hyvin kirjaimellisesti eri kansaa kuin todelliset juutalaiset. Todellisia juutalaisia ei sellaisenaan ole ollut olemassa enää hyvin pitkään aikaa. Edomiittihuijarit ovat enintään Saatanan valittua kansaa. Moni ei tiedä tätä faktaa, vaikkei tämä mitenkään piilotettuakaan ole. Mutta valejuutalaisethan tunnetaan “Suuresta Valheestaan”.

     Joskus valejuutalaisetkin kuitenkin myöntävät todellisen alkuperänsä:

     “Jews began to call themselves Hebrews and Israelites in 1860″  —Encyclopedia Judaica 1971 Vol 10:23

     “Strictly speaking it is incorrect to call an Ancient Israelite a Jew or to call a contemporary Jew an Israelite or a Hebrew.” (1980 Jewish Almanac, p. 3).

     ”Edom is in modern Jewry.” —The Jewish Encyclopedia, 1925 edition, Vol.5, p.41

     Sanot, että kansallissosialistisessa näkemyksessä (vale)juutalaisuuden juuretkin ovat mädäntyneet eivätkä ne koskaan tule tuottamaan hyvää hedelmää, mutta näin sanoo myös kristinusko ja jopa väkevimmin sanankääntein, sillä kuten yllä tuli todettua, ne jotka nykyisin kutsuvat itseään juutalaisiksi eivät polveudu todellisista juutalaisista. Jeesus ja Hänen seuraajansa tiesivät hyvin, mitä valejuutalaiset todellisuudessa olivat. Valitettavaa kyllä suurin osa raamatunlukijoistakaan ei tätä ymmärrä eikä ilmeisesti tätä käsitetty myöskään kansallissosialistisessa Saksassa. Totuus käy ilmi Raamatun lisäksi apokryfisista kirjoista (en väitä, että nämä kirjat ovat teologisesti pyhiä, mutta niissä on totuudellista historiallista tietoa) sekä esimerkiksi Josefuksen historiateoksista.

     Raamatun näkemys valejuutalaisista on ainoa oikea, sillä vain Raamatusta löytyy muutenkin totuus maailmasta. Esimerkiksi kansallissosialistit selkeästi vaikuttivat erehtyneen vähättelemään valejuutalaisten pahuutta, julmuutta ja ikuista kieroutta. Valejuutalaiset ovat isästään Saatanasta ja sen mukaisia heidän valheensakin ovat. Heidän kanssaan ei voi tehdä sovintoa eikä heitä voi tyynnyttää. Lopulta he eivät edes ole järjellisiä olentoja sanan varsinaisessa merkityksessä, vaan peräti pahuuden ruumillistumia, jotka toimivat vaistojensa varassa. Valejuutalaiset tulisi tuhota viimeiseen mieheen, naiseen ja lapseen heti kun siihen saisi mahdollisuuden. Miten muuten tulisi kohdella kansaa, joka murhasi (tai ainakin yritti murhata) itse Jumalan, ja joka yksin viime vuosisadan aikana tappoi satoja miljoonia kristittyjä, puhumattakaan muista ihmisistä ja Jumalan luomuksista? Valejuutalaiset ovat olleet kirottua kansaa ainakin viimeiset kaksi tuhatta vuotta. Ja he itse toivat tuon kirouksen yllensä.

     Plusääni(3)Miinusääni(0)
 7. White Rabbit on jo aiemminkin havaittu Talmud-väen karkeaksi eksyttäjäksi

  Plusääni(2)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat