Hallituksen käsikirja – Lopullinen ratkaisu

Lääketehdas Pfizerin entisen tiedemiehen Mike Yeadonin julkisuuteen tuoma lopullisen ratkaisun aikataulu (kuusi vaihetta joulukuusta 2019 syyskuuhun 2022).

Omat huomautukseni hakasuluissa [- -].

VAIHE 1. Lavasta uhka ja luo pelkoa (12/2019 – 3/2020).

Suunnittele ja järjestä pandemia Kiinassa. Tapa kymmeniä tuhansia vanhuksia. Lisää tapausten ja kuolemien lukumääriä.

[”Covid-tapaukset” ja ”Covid-kuolemat” eivät ole Covidia, koska koronavirusta tai sen aiheuttamaa Covidia ei ole olemassa. Covid-testi (PCR) ei ole diagnostinen testi eikä osoita mitään sairautta; sairaudet ovat tavallista flunssaa, influenssaa ja muita oireita uuden nimen ”Covid” alla (nykyisin, rokotusten alettua, suurin osa ”Covid-potilaista” ja ”Covid-kuolemista” on rokotevaurioista kärsiviä ihmisiä ja rokotteisiin kuolleita, jotka molemmat luokitellaan väärin ”koronaviruksen” aiheuttamiksi). Kuolemia on aiheutettu midazolam-lääkkeellä, laittamalla potilaita hengityskoneeseen, luokittelemalla muiden kuolinsyiden aiheuttamia kuolemia ”Covid-kuolemiksi” ja siirtämällä vanhuksia sairaaloista hoitokoteihin, joissa ei ole tarvittavaa hoitoa].

Uhkakuvat.

Kerro rokotusten olevan ainoa ratkaisu alusta lähtien. Keskitä kaikki huomio Covid-19:ään.

Tulos: yleinen paniikki.

VAIHE 2. Kylvä lustetta ja erimielisyyttä (3/2020 – 12/2020).

Määrää monia tarpeettomia, vapauden tuhoavia ja perustuslain vastaisia pakkotoimenpiteitä [koronatoimet ovat siis olleet tarpeettomia]. Lamaannuta kauppa ja talous. Tarkkaile enemmistön alistumista ja kapinoivan vähemmistön vastarintaa. Hauku kapinoitsijoita ja luo horisontaalista hajaannusta. Sensuroi toisinajattelevia johtajia. Rankaise tottelemattomuutta. Tuo PCR-testit yleiseen käyttöön. Luo sekaannusta tapausten, tartunnan saaneiden, sairaiden, sairaalahoitoon otettujen ja kuolleiden välillä. Selitä kaikki tehokkaat hoidot kelpaamattomiksi [todellisuudessa Covidiin ei ole mitään hoitoa, koska Covidia ei ole olemassa]. Luo toivoa pelastavasta rokotteesta [todellisuudessa koronavirusta vastaan ei voi olla rokotetta, koska koronavirusta ei ole olemassa].

Tulos: yleinen paniikki.

VAIHE 3. Esitä petollinen ja tappava (deadly) ratkaisu (12/2020 – 6/2021).

Tarjoa ilmainen rokote kaikille. Anna lupaus suojasta ja paluusta normaaliin. Esitä laumaimmuniteetin tavoite [todellisuudessa ei ole laumaimmuniteettia eikä vasta-aineita (ovat elimistön vaurioita korjaavia globuliineja), koska ei ole viruksiakaan, joita vastaan pitäisi olla ”immuuni”; ns. ”immuunijärjestelmä” on elimistön ”terveysjärjestelmä” tai ”vaurioita korjaava järjestelmä”]. Suunnittele ja järjestä talouden osittainen toipuminen. Piilota tilastot rokoteinjektioiden aiheuttamista haittavaikutuksista ja kuolemista [on siis tiedossa, että niitä syntyy paljon]. Uskottele, että injektioiden sivuvaikutukset ovat viruksen ja sairauden ”luonnollisia” vaikutuksia. Esitä variantin käsite viruksen luonnolliseksi mutaatioksi [ei ole olemassa viruksia; virologien ”virukset” ja niiden ”mutaatiot” ovat tietokoneluomuksia; itse asiassa ”variantti” on kyvyttömyys saada tietokoneella aikaan täsmälleen samanlainen genomi; tietokoneilla kyhätyt ”virusgenomit” ovat huuhaata, petos]. Oikeuta pakkotoimenpiteiden säilyttäminen sillä, ettei laumaimmuniteettikynnystä sovelleta käytäntöön (by not applying). Rankaise terveysviranomaisia hoidon ja parantamisen laittomasta käyttämisestä.

Tulos: Epäilyksiä ja petetyksi tulemisen tunteita rokotettujen keskuudessa, itseluottamuksen puutetta vastustajien keskuudessa.

VAIHE 4. Ota käyttöön erottelupolitiikka ja QR-koodi [= ruutukoodi tai kuviokoodi; QR = Quick Response, nopea vaste] (6/2021 – 10/2021).

Suunnittele tarkoituksellisesti pulaa ja puutetta. Määrää rokotuspassi (QR-koodi) rokotettujen palkitsemiseksi ja vastustelevien rankaisemiseksi. Luo etuoikeutettujen erottelupolitiikka muita vastaan. Ota rokottamattomilta pois oikeus tehdä työtä tai opiskella. Sulje rokottamattomat peruspalveluiden ulkopuolelle. Määrää maksulliset PCR-testit rokottamattomille.

Tulos: Digitaalisen kontrollin ensimmäinen vaihe. Vastustajien köyhtyminen.

VAIHE 5. Luo kaaosta ja ota käyttöön sotalaki t. poikkeustilalaki (11/2021 – 3/2022).

Käytä hyväksi tavaroiden ja ruoan puutetta. Aiheuta todellisen talouden lama ja tehtaiden ja kauppojen sulkeminen. Anna työttömyyden kasvaa voimakkaasti. Ota käyttöön kolmas annos (tehosteannos) rokotetuille. Lisää vanhojen miesten (old men) murhaamista. Määrää pakollinen rokotus kaikille. Vahvista myyttejä varianteista, rokotteen tehokkuudesta ja lauman immuniteetista. Tee rokotteiden vastustajista paholaisia ja pidä heitä vastuussa kuolleista. Pidätä vastustajien johtajia. Määrää digitaalinen identiteetti (QR-koodi) jokaiselle: syntymätodistus, henkilöllisyysdokumentti, passi, ajokortti, terveysvakuutuskortti jne. Ota käyttöön poikkeustilalaki vastustajien lyömiseksi.

Tulos: Digitaalisen kontrollin toinen vaihe. Vastustajien vangitseminen tai siirtäminen (removal).

VAIHE 6. Pyyhi pois velat ja muuta raha aineettomaksi (3/2022 – 9/2022).

Pane alkuun taloudellinen, rahallinen ja pörssikurssien romahdus ja pankkien vararikko pankkien tappioiden kattamiseksi niiden asiakkaiden tileiltä (ns. bailout, ottavat rahat). Aktivoi ”Great Reset” (Suuri Uudelleenjärjestely). Muuta raha aineettomaksi. Peruuta velat ja lainat. Määrää digitaalinen lompakko. Takavarikoi kiinteistöt ja maa. Kiellä kaikki globaalit lääkkeet. Vahvista velvollisuus ottaa rokotus puolen vuoden tai vuoden välein. Määrää ruokasäännöstely ja Codex Alimentariukseen perustuva ruoka. Ulota toimenpiteet kehitysmaihin.

Tulos: Digitaalisen kontrollin kolmas vaihe. Uuden maailmanjärjestyksen (NWO) laajentaminen koko planeetan käsittäväksi.

Lähde: Jeff Berwickin video ”Old PsyOp Games & New War Games: the Art of Fear (kohdasta 1:05:11 eteenpäin),

Old PSYOP Games & New Wargames: The Art of Fear (odysee.com)

Jeff Berwick mainitsee videolla kirjansa ”Shemitah Trends. The Plot to Enslave Humanity and How to Find Freedom” (2. edition). Shemitah tarkoittaa velkojen anteeksiantamista, ja Raamatussa Mooseksen viidennen kirjan luku 15 puhuu siitä. Joka 7. vuosi oli velkojen anteeksiantamisvuosi, ja silloin lähimmäisen (ei vieraan) velat tuli antaa anteeksi. Berwick kertoo, että tuo kuudennen vaiheen päättymisajankohta 9/2022 on myös velkojen anteeksiantamisvuoden loppumisajankohta.

OMAT LOPPUHUOMAUTUKSENI. Olen jo aiemmin todennut, että tietojen antaja Mike Yeadon on ainakin osittainen diversioeksyttäjä, joka puhuu osaksi totta, osaksi harhauttaa. Siksi olen joutunut liittämään tekstiin omia huomautuksiani. Yeadon mm. uskoo viruksiin ja puhuu Covidia tarkoittaen ”tapauksista” ja ”kuolleista” ja ”tehokkaasta hoidosta” (vaikkei Covidia tai koronavirusta ole olemassa). Silti uskon, että muuten hänen esittämänsä aikataulu ja sen kohdat ovat paikkansapitäviä. Uskon myös, että Yeadon on pantu julkaisemaan tuo aikataulu ja sen sisältö siinä tarkoituksessa, että syntyisi vastustusta ja sitten sota (maailman väestömäärää saadaan vähennettyä). Voi olla niinkin, että tuo usko viruksiin ja puhe Covid-tapauksista ja -kuolemista ja tehokkaista hoidoista kuuluu alun perinkin (korkeampien tahojen) harhautusohjelmaan, säilyttämään ainakin usko viruksiin. Yeadon on vain apupoika (vaikka onkin muodollisesti erossa lääketehtaan virastaan). Päivitelkööt orjuutettavat ja tuhottavat muuta mutta ei virusten olemattomuutta; usko viruksiinhan on koko lopullisen ratkaisun ydin.

Mainitsen tuosta Berwickin videosta vielä sen, että sen kohdassa 50:47 – 52:09 eräs slovenialainen hoitaja kertoo, että rokotteista 30% sisältää plaseboa (vaikuttamatonta ainetta) ja että rokotepullot on nimetty numeroilla 01, 02 tai 03. Niissä rokotepulloissa, joissa on plaseboa, on numero 01.

Suomessa yllä kuvattu lopullinen ratkaisu on sujunut hyvin, koska yleisesti ottaen kansa luottaa presidenttiin, hallitukseen, eduskuntaan ja THL:ään – ja ennen kaikkea televisioon ja muihin tiedotusvälineisiin, vaikka ne kaikki ovat puhtaita propagandavälineitä ja aivopesuvälineitä, sanoisinpa jopa: puhdasta valehtelua ja huijaamista alusta loppuun. Suomessa ei ole enää yhtään mitään omaa. Kaikki on ulkopuolelta saneltua. Maamme koko johto ja THL edustavat vihollista, eivät kansaa. Siksi niihin ei tule luottaa.

Siitä, että tuollainen etukäteen laadittu lopullisen ratkaisun aikataulu on olemassa, voidaan päätellä, että presidentti, hallitus, eduskunta, THL ja tärkeimmät tiedotusvälineet ovat tienneet koko ajan, että koronavirus ja Covid-19 (koronatauti) ovat huijausta. Siitä voidaan päätellä myös, ettei Suomea todellakaan hallitse sen johto eikä kansa vaan kansainvälinen järjestäytynyt rikollisuus (velkarahajärjestelmämme omistajat eli velkojamme, YK, Maailman terveysjärjestö, Maailman talousfoorumi ja monet muut rikollisuuden haarat).

Suuri osa kansaa uskoo viruksiin ja pandemiaan, vaikka mitään koronavirusta (tai mitään muutakaan virusta) ei ole olemassa. Kansassa vallitsee säälittävällä tavalla viruspelko, ja sitä hyväksi käyttäen kansa ja maa on saatu äärettömän helposti tuhoutumaan. Ne suomalaiset, jotka ovat uskoneet hallituksen ja THL:n koronatoimien aiheellisuuteen ja oikeutukseen, ts. pitäneet maskia, pitäneet etäisyyksiä, noudattaneet sulkutiloja ja karanteenimääräyksiä, käyneet koronatestissä, joka ei mittaa virusta eikä koronaa, suostuneet jäljityksiin, ottaneet rokotuksia jne., ovat mahdollistaneet maan ja kansan tuhoamisen.

Rokotukset ovat kansanmurhaa, ja jos ensimmäisellä rokotuskerralla 70% rokotetusta kansanosasta vammautuu näkyvällä tai näkymättömällä tavalla tai kuolee, niin toisella rokotuskerralla vammautuneita ja kuolleita on jo 90% kansasta ja kolmannen kerran jälkeen lähes 100%. Ja paljonkohan rokotteita Suomeen on kansan verovaroilla tuotu? Australiaan on kuulemma tilattu 14 rokotetta jokaista asukasta kohti, ja se tarkoittaa rokotuksia kaksi kertaa vuodessa seitsemän vuoden ajan.

Rokotteissa on grafeenia, kuten espanjalaisen tri Campran tutkimuksesta on käynyt ilmi,

Orwellito – La Quinta Columna – Technical report on the detection of graphene oxide in COVID vaccines (odysee.com)

Grafeeni johtaa hyvin sähköä ja reagoi voimakkaasti erilaisille frekvensseille, joten kun ihmisten sisään ruiskutetaan grafeenia ja nämä ihmiset sitten kuuntelevat musiikkia jollakin festivaalilla, he saattavat kuolla, kun frekvenssit panevat verisuonissa ja sydämessä olevan grafeenin liikkumaan ja muuttamaan muotoa frekvenssien tahdissa. Näin kävi eräällä festivaalilla, jolla esitettiin (tarkoituksella?) hyvin voimakasfrekvenssistä musiikkia. Nuoria ihmisiä kuoli yhtäkkiä. Pätkä siitä esimerkiksi täällä (kohta 23:10 – 25:28):

Remove The Government And You Will Be Free (odysee.com)

Rokotuksen jälkeen ihmisiä voidaan tappaa tuolla tavalla kevyesti musiikin avulla. Myös rokotuksen jälkeinen liikunta on vaarallista, esim. puolen vuoden aikana yhteensä yli sata rokotuksen saanutta jalkapalloilijaa ja valmentajaa on kuollut pelikentälle.

Itse olen todennut yllä, ettei viruksia ole olemassa, ja tämän toteamukseni perustelen artikkeleillani ja niissä olevilla kommenteillani (suurin osa suomennoksia). Asiasta kiinnostuneet voivat perehtyä niihin. Ne ovat aikajärjestyksessä seuraavat:

1. Näkökulma: Ovatko hallintomme ja THL alun alkaenkin petos? (julk. 29.12.2020),

2. Näkökulma: Piikkimurha Oy:n toimista (julk. 20.1.2021),

3. Koronavirusta ei ole olemassa (julk. 8.4.2021),

4. Amanda Vollmer koronasta: Kuule selvät sanani – se on huijaus (julk. 17.5.2021),

5. Stefan Lanka: Korona-harhakuva (julk. 1.6.2021),

6. Näkökulma: Stefan Lanka on kumonnut virusopin lopullisesti (julk. 9.6.2021),

7. Väite: Viruksia ei ole olemassa! Koronahuijaus yms. huomiot (julk. 12.7.2021),

8. Lääketiede on massiivinen petos (julk. 30.7.2021),

9. David Icke luo yleiskatsauksen virukseen, jota ei ole olemassa (julk. 12.8.2021),

10. Stefan Lankan puhe: Virologiasta on tullut loppu (julk. 23.8.2021),

11. Haastattelu: Miksi viruspandemia on farssi (julk. 6.9.2021),

12. Koronan, rokotusten ja testien synkkä tausta ja todellisuus (julk. 10.9.2021),

13. David Icken herätyshuuto (julk. 29.9.2021),

14. Kuninkaankäsky (julk. 18.10.2021),

15. Aforismeja korona-Suomesta (julk. 8.11.2021),

16. Katsaus maailman nykytilanteeseen – Reiner Füllmich haastattelee Ernst Wolfia (julk. 22.11.2021), tässä lähinnä taustatietoa,

17. Lisäksi eräässä muussa artikkelissa (ei omassani) oleva yksi kommenttini, joka löytyy nimelläni tai julkaisuajankohdan mukaan, joka on 17.2.2021 at 10.09,

Kavahda koronarokotetta ja älä alistu pelkopandemiaan (julk. 6.2.2021),

Vesa-Ilkka Laurio

Viittaukset

Old PSYOP Games & New Wargames: The Art of Fear (odysee.com)

Orwellito – La Quinta Columna – Technical report on the detection of graphene oxide in COVID vaccines (odysee.com)

Remove The Government And You Will Be Free (odysee.com)

34 kommenttia

 1. LAURIO EREHTYY
  Mike Yeadon on monissa suhteissa oikeassa, mutta hänen ennustuksensa ei ota huomioon yhä kasvavaa koronahuijauksen vastaista liikettä. Yhä kasvava joukko lääkäreitä ja tiedemiehiä huomaa koronahuijauksen olevan Maailman Talousfoorumin, YK:n ja EU:n tukema huijaus. Valtamedian valta on myös murenemassa ja vaihtoehtomedioiden vaikutus kasvaa erikoisesti Internetin välityksellä. Laurio kirjoittaa: ”Päivitelkööt orjuutettavat ja tuhottavat muuta mutta ei virusten olemattomuutta; usko viruksiinhan on koko lopullisen ratkaisun ydin.” Laurion kaltaiset virusten olemattomuuteen uskovat ovat pieni vähemmistö, jotka luulevat, että oikea virusteoria (eli että viruksia ei ole) on pelastus ahdingosta. Tässä he erehtyvät pahan kerran. Koronahuijaus on kansainvälisen miljardöörikerhon keino Uuteen Maailmanjärjestykseen, jossa kansallisvaltiot tuhotaan ja ihmisistä tehdään orjia. Ja kaiken takapiruna ovat Siionin Viisaat, jotka viime kädessä määräävät kehityksen suunnan. Siionin Viisaat perustavat toimintansa Talmudiin, joka opettaa juutalaisten ylivertaisuutta gojimeihin nähden sekä että juutalaiset saavat aikaan maailmanvallan, jossa kaikki muut kansat on alistettu juutalaisten orjiksi. Salaisissa biolaboratorioissa on kehitetty menetelmät, miten tämä saavutetaan rokotuksilla. Taistelua ei käydä sillä, onko viruksia olemassa vai ei, vaan taistellaan totuus vastaan valhe. Ja totuus on valtamediaa vastustavien hallussa. Viime kädessä Jumala tuo pelastuksen huijauksen vastustajille. LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(18)Miinusääni(11)
  1. Toistat samaa melkein jokaisen artikkelin kommenttiosiossa. Kritisoit Lauriota (ja hänen käyttämiään lähteitä: Lanka, Cowan jne.) ja toteat toistuvasti ”viruksien” olevan todellisia ja että niistä on ”paljon todisteita”, kuitenkaan et ikinä nosta näitä ”todisteita” pöytään. Toistat vain virususkonnon oppeja dogmaattisesti. ”Asia on näin, asia on näin!”

   Samaa osastoa on tämä sinun ”Swedenborgilaisuus”. Vaikea on luottaa on teosofian, rappari riittien ja muiden salaseurojen sekä muun ”valaistumisen” vesittämää sanomaa, varsinkin kun se tehdään Kristuksen, tai siis tässä tapauksessa ”Kristuksen”, nimissä.

   Uppiniskaisuutta ja jääräpäisyyttä vai silkkaa harhauttamista ja valehtelua?

   Plusääni(25)Miinusääni(9)
 2. Toimitus on muokannut kommenttia poistamalla siitä halventavia ilmaisuja 1.12.2021.

  Lähes täysin turha artikkeli kun et puhunut juutalaisista ja heidän kätyreistään vapaamuurareista mitään! Jos vielä ei ole sivuston pitäjälle selvinnyt että juutalaiset tuovat neekereitä ja, arabeja valkoisiin maihin, niin suosittelen ottamaan siitä selvää.

  Plusääni(13)Miinusääni(2)
 3. Toimitus on modifioinut kommenttia poistamalla siitä stereotypioita 1.12.2021.

  Koronapassi sekä muut viimeaikaiset rajut pyrkimykset kohti 100% rokoteohjelmakattavuutta ovat viimeistään osoittaneet, ettei koronalla ole mitään tekemistä terveydenhoidon kanssa, vaan kyseessä on kampanja poliittisen ja taloudellisen vallan keskittämiseksi globaalilla tasolla harvojen käsiin ja sen poistamiseksi kansallisvaltioiden kansalaisilta. Jatkuvien poikkeusolojen varjolla on määrää kumota länsimaissa vallinneet perustuslait ja tuhota niiden pohjalla vaikuttava kansalaisten yhdenvertaisuutta ja oikeusvaltiota korostava aatesuuntaus. Tilalle ovat nousseet erilaiset autoritääriset diktaattorihahmot kuten ”Minä olen Tiede”-harhojaan korostava tohtori Fauci USA:ssa tai härski murhaajadiktaattori Dan Andrews Australiassa. Pikkunetanjahuja tai -schwabeja löytyy tietenkin lähempääkin.

  Tavallisten suomalaisten syyllistäminen ei auta ketään. Hyväuskoisuus auktoriteetteja kohtaan istuu kansassa sitkeässä. Hyvinvointivaltion perinne Suomessa ja Pohjoismaissa kannustaa kansalaisia yhä luottamaan valtioon, mediaan ja terveydenhoitojärjestelmään. Koronassa kumousohjelmat tulevat ulkomailta ja ne syrjäyttävät erityisen rajulla tavalla suomalaisen hyvinvointivaltion luottamusta aikaisemmin rakentaneet käytännöt. Hyvinvointivaltion perinteeseen ja kansallisen tason järkevään reagointiin yhä uskovat suomalaiset on ollut helppo lumota kampanjan kannattajiksi, koska se välittyy meille luotettavina pidettävien tahojen kautta. Tuntuu, että jopa osa päättävissä asemissa olevista on mennyt tässä suhteessaan halpaan. He eivät kuitenkaan voi sysätä pois vastuutaan siitä, että heidän olisi pitänyt tietää. Suomessa merkittäviin asemin nouseekin kaikenlaisia pölkkypäitä, joiden kyky ottaa selville asioita itse on olematon. Kaikessa luotetaan valtamedian ja sen valitsemien ”asiantuntijoiden” välittämiin tietoihin.

  Jos ja kun suunnitelma etenee, niin lähitulevaisuus tulee olemaan Suomessakin erittäin karu. Meidän maassamme kansalaiset eivät tosin ole aivan niin kiivaita puuttumaan toistensa asioihin kuin jossain muualla. Ehkä sivistystä kansasta löytyy vielä sen verran, että 100% ohjelma saadaan pysäytettyä. Tämä ohjelma edellyttää ison kansanosan massamurhaamista koronaeristysleireillä. Onko kansa valmis menemään näin pitkälle rokottamattomien suhteen? Tässä Suomen kansan sivistystaso punnitaan.

  Plusääni(38)Miinusääni(2)
 4. En kiistä, etteikö tässä rokote- ja koronapassitouhussa ole kyse jostain ihan muusta kuin kansanterveydestä. Itse päätin kieltäytyä piikistä ja seurata, mitä tapahtuu. Jos nämä piikit ovat todella niin vaarallisia kun annat ymmärtää, niin eikö näitä rokotekuolemia pitäisi alkaa jo konkretisoitumaan jokaisen lähipiiriin? Varsinkin kun niitä on suomessakin yli neljälle miljoonalle annettu. Olen lähipiiristäni yksi harvoista rokottamattomista, mutta juuri yhtään äkkikuolemaa tai vammautumista ei ole tullut tietooni lähipiirissäni tai työyhteisössäni. Tämä hieman ihmetyttää. Milloin niitä massakuolemia alkaa tulemaan? Toisekseen jalkapalloilijoita on maailmassa yli 200 miljoonaa ja urheilijoita on ennen koronarokotteitakin kuollut nuorena harva se päivä. 100 kuolemaa puolessa vuodessa on aika vähän. Tämän takia alkaa olemaan vaikea ottaa selvää mihin uskoo. Tiedä sitten onko rokotteiden tarkoituskaan tappaa. Riittää, että tulee jonkin verran haittoja, niin osa jättää sen ottamatta ja vastakkainasettelu sekä vihan lietsonta onkin sitten helppoa. Uskottavampaa on toki tuo, että poikkeustoimien varjolla siirrytään orwellilaiseen yhteiskuntaan ja rokottamattomien syyttämisellä ja heidän rankaisemisella normalisoidaan arvostelijoiden eliminointi. Tämänhän vastapuoli kuittaa mielellään ”salaliittoteoriana”.

  Plusääni(8)Miinusääni(3)
   1. Ei tietenkään yhtään, mutta juuri sen takia ihmisiä painostetaan ottamaan koronarokote, kun voidaan sanoa, että se on rokotteen ansiota. Missään vaiheessa en sanonut koronan olevan vaarallinen. Tuo ei silti vastannut kysymykseeni. Toisekseen otos on vinoutunut, jos koko väestöstä reilu 3% on sairastanut koronan ja rokotettuja on yli 80%. Suunnilleen sama suhdeluku pätee myös lähipiiriini. Toki koronan määriittely ja siihen liittyvien kuolemien tilastointi on kyseenalainen ja rokotteen haittoja salataan. Monesti se vakava rokotehaitta pitää sattua omalle kohdalle, ennen kun ihmiset heräävät, ellei tätä kuitata uudeksi veritulppia tms aiheuttavaksi hirmuvariantiksi, jolta edes rokotetut eivät ole suojassa. En haluaisi uskoa ihmisten olevan niin tyhmiä, että kun kahdesti rokotetut alkavat kohta kuolemaan massoittain tiesmihin-varianttiin samalla kun rokottamattomat pysyvät hengissä ja terveenä, niin edelleen tämä touhu menisi läpi. Jatkuvasti kuitenkin kuulee aika villejäkin teorioita rokotettujen totaalisesta immuunikadosta jne. niin eikö tällainen pitäisi olla kohta jo kaikkien nähtävillä?

    Plusääni(9)Miinusääni(1)
  1. Nythän on jo selvää, että nopea kuolema ei ole se, mitä useimmille piikitetyille tapahtuu.

   Mutta miksi vain kuolema on niin monen mielessä?

   On aivan varmaa, että koskaan emme tule saamaan täyttä selvyyttä siitä mitä vaaroja ja haittoja näistä piikeistä on. Pitkäaikaistutkimuksia ei yleensä edes tehdä ja sellaiset ovat muutenkin epäluotettavia. Monet ovat saaneet jo nytkin oireita, joista osa on vakavia. Perinteisetkin rokotteet ovat monin tavoin haitallisia, mutta tutkittuakaan tietoa ihmisillä ei yleensä ole, saati sitten paremmin peiteltyä tietoa.

   Ja vielä on huomioitava se, että pakollinen lääkitys ylipäänsä missään muodossa ei kuulu ihmisoikeuksia noudattavaan yhteiskuntaan.

   Plusääni(13)Miinusääni(1)
  2. Ei niiden ”rokotteista” (eli myrkkypiikeistä: muistuttavat minua käärmeen puremasta, ja käärme sattuukin olemaan ”lääketieteen” ja ”terveydenhuollon” symboli) tulevien haittojen tarvitse olla pelkästään akuutteja ja välittömiä. Haitat voivat olla ns. ”näkymättömiä” tai ”oireettomia”, esim. hedelmättömyys.

   Ei kukaan, ei edes kiivain käärmeen pureman puolustaja, voi rehellisesti ja silmiin katsoen sanoa että koronapiikki on ”turvallinen”. Jos oletamme, että viruksia on olemassa (todellisuudessa ei ole) ja rokotteet ovat terveyden kannalta hyödyllisiä sekä tarpeellisia (mitä ne eivät todellakaan ole), niin siltikään ei voida puolustaa koronapiikkiä, koska mitään pitkäaikaista näyttöä sen turvallisuudesta ei ole. Itse asiassa mistään rokotteesta, edes vanhemmista ja ”arkipäiväisistä” rokotteista, ei ole mitään näyttöä mitä tulee terveellisyyteen ja turvallisuuteen. Ja kuinka voisikaan, kun mitään ”viruksia” ei ole olemassa!

   Eli, mitä vastaan ”rokotat” jos ”virusta” ei ole? Miten se voisi missään olosuhteessa olla turvallinen? Enkä käytä käärme-vertausta turhaan. Iho toimii suojamekanismina ihmisen kehossa, kuten moni muukin kehonosa. Miten käy kun tuo pinnallinen (ja moni syvempikin) suojakerros lävistetään myrkkyhampaan lailla? Tämä premissi itsessään on jo naurettava. Kuten koko korona-idiotia/dystopia itsessään.

   Jos ”koronavirus” tarttuisi kuten väitetään, ja jos se olisi niin vaarallinen kuten väitetään, niin se voisi tarttua vaatteista, ilmanvaihdon kautta (niin, asunnoissa ja taloissa käytetään ilmanvaihtoa; jos käytetään esim. kuutiokonetta niin ilmat pääsevät ”kohtaamaan”, jota kautta ”virukset” leviäisi helposti esim. kerrostalossa) ja kaikilta muilta pinnoilta mitä ei desinfioida tai peitetä. Ja kuten vaatteilla viittasin, myös peitteeseen voisi tarttua näitä ”vaarallisia viruksia”. Tietääkseni kukaan ei hyppää vaatteineen päivineen desinfiointi-altaaseen tai sulje ilmanvaihtoa talossaan/asunnossaan jne.

   Touhu on vähintään typerää ja tekopyhää, ja pahimmillaan… No, luulen tai ainakin toivon että monelle se onkin jo selvää.

   Täälläkään ei yksikään virususkovainen ole mitään todisteita esittänyt. Tarjolla on vain omakohtaisia tarinoita (epidemiologisia havaintoja JOTKA EIVÄT TODISTA SYY-SEURAUSSUHDETTA!”) ja iso kasa erilaisia argumentointivirheitä.

   Esim. ”Jos viruksia ei ole olemassa, niin miten selität [oletettu virus]?”

   Eli, toisin sanoen tämä argumentti on: ”Jos viruksia ei ole olemassa, niin miten selität viruksen?” – USKOMATONTA KEHÄLOGIIKKAA! Väitteessä/kysymyksessä yritetään todistaa jonkin ”olemassaolo” jo olettamalla että se on olemassa. Mahtavaa! Toisaalla vedotaan enemmistöön (”viruskieltäjät ovat vain vähemmistö!”), vaikka tämäkään ei ole mikään oikea argumentti.

   Yhteenvetona. Kysymys ei ole että ”miksei rokotekuolemia ole enemmän?”, vaan pitäisi kysyä että MITEN ROKOTTEET VOISIVAT MITENKÄÄN(!) OLLA TURVALLISIA JA TERVEYDELLE HYÖDYLLISIÄ, JOS EI OLE MITÄÄN MITÄ VASTAAN ROKOTTAA (so. ”virusta”)?

   Kaikki yhtä huijausta.

   Plusääni(17)Miinusääni(3)
 5. LIITTOVALTIO KEHITTEILLÄ
  Saksan uusi johto mainitsee liittovaltion tavoitteena hallitusohjelmassaan. Ranskan ja Italian viime viikolla tekemässä sopimuksessa halutaan tiivistyvää yhteistyötä monilla aloilla. Eli liittovaltio pukkaa. Tästä huolimatta useat tietämättömät kansalaiset Suomessa kannattavat EU:ta. Nyt olisi korkea aika erota EU:sta ja eurosta. Mutta EU-myönteinen valtamedia syöttää EU-propagandaa jatkuvasti. Kun EU:n vahvin valtio Saksa selvästi haluaa EU:sta liittovaltion, on se hälyttävä merkki. Saksa on tiiviisti juutalaisten ja nimenomaan vapaamuurarien hallitsema valtio, jossa saa holokaustin kieltämisestä vankeustuomion. Suomi liitettiin EU:hun vastoin perustuslakia. Tänä päivänä Suomen hallitus ja eduskunta rikkovat jatkuvasti perustuslakiamme, joka on erittäin nerokkaasti laadittu. Koko eduskunnasta ei löydy kuin yksi kansanedustaja, joka nostaa perustuslain kunniaan eli Ano Turtiainen. Nyt on korkea aika ryhtyä taisteluun eroon EU:sta ja eurosta. LIITY VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). VKK:sta tulee lähivuosina todellinen totuutta puolustava kansanliike, johon liittyy paljon itsenäisesti ajattelevia kansalaisia. VKK vastustaa myös koronahuijausta ja ilmastovouhotusta ajaen Suomen kansallisia etuja. Suomen kolmannen itsenäisyystaistelun johdossa ovat kansanedustaja Ano Turtiainen ja juristi Jaana Kavonius.sekä vaihtoehtomedia parhaimpana edustajanaan UMV-lehti (https://mvlehti.net/ ) LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(15)Miinusääni(2)
  1. MVlehti on selvästi joku Supon tms. vedätys nykyään. Logossakin on M kuten Gmailissa joka on rapparien se alapääsuojan kuvio ja jatkuvaa systemaattista natsittelua Widelillä. Lehti on jatkumoa Bäckmanilaiselle antifasistiselle (((Boris Spiegelin))) linjalle.

   Plusääni(5)Miinusääni(4)
   1. Itse olen alkanut epäillä jo samaa, juurikin tuon natsittelun takia. Kovaan ääneen on huudettu että natsit hyökkää moneen kertaan, eli nämä jutku-pankkimafia-globalistit olisivatkin natseja..
    Jos siellä natsi liput tai hihamerkit viuhtoisi edes vähän, tekisi meidän ”natsipassi, natsipassi” mediat siitä aika ison jutun!
    Mut käsittääkseni juutalaiset globalistit tuhosivat natsit melko tehokkaasti toisessa maailmansodassa. Nyt siellä ukrainan rajalla kuitenkin on ”natsi-pataljoonat” joista Janus on ainoa joka tekee uutista(vai onko näitä jossain muuallakin?).

    Plusääni(3)Miinusääni(0)
 6. Partisaanissa mielenkiintoisia kommentteja:
  ”2.12.2021 klo 11:58
  Vastaa
  Pakkorokotus agenda etenee kovalla vauhdilla myös Suomessa.

  Tässähän ei ole eturistiriitaa. Ursulan aviomies on lääketieteellinen johtaja Yhdysvaltalaisessa biotekniikka yhtiö Orgenesiksessa. Wikipedian mukaan erikoistumisalueena on solu ja geeniterapia
  https://en.wikipedia.org/wiki/Heiko_von_der_Leyen

  Dr. Andreas Noack julkaisi tämän videon koronapiikin grafeiini oksidista 23.11. Hänet murhattiin kohta tämän jälkeen. Katsomisen arvoinen video

  https://www.bitchute.com/video/X9oMvf6dbhCi/

  Pah

  2.12.2021 klo 12:16
  Vastaa
  https://strangerinajewishworld.com/2021/11/28/dr-andreas-noack/

  Edesmenneen tohtori Andreas Noackin mukaan:

  ”Grafeenihydroksidia löydettiin kaikista tutkituista rokotteista. Grafeenioksidi muodostaa verenkiertoon noin 50 nm leveitä ja 0,1 nm paksuja rakenteita. Ne ovat erittäin ohuita, mutta erittäin vahvoja. Ne toimivat kuin pieniä partakoneen teriä verenkierrossa, jotka voivat leikata verisuonia. Ne eivät hajoa. Kerran verenkiertoon ne ovat siellä ikuisesti ( ennen kuin henkilö saa verensiirron niiden poistamiseksi ). Niiden vaikutus verisuoniin on kumulatiivinen. Mitä kauemmin ne pysyvät verenkierrossa, sitä enemmän vaurioita verisuonille tapahtuu ajan myötä. Tämä aiheuttaa kehon laajuisia verenvuoto-ongelmia.”

  ”Se, mitä tämä saksalainen lääkäri sanoo grafeenihydroksidista videossa, joka selittää urheilijakuolemien epätavallisen suuren määrän, on järkevää. Hänen mukaansa korkeampi verenkierto (urheilijoiden rasittavan fyysisen toiminnan seurauksena) johtaisi grafeenihydroksidin aiheuttamiin suurempiin verisuonivaurioihin ja selittäisi siten urheilijoiden kuolemia ruiskeen saaneiden keskuudessa. ”

  Tohtori Noackin tekemät merkittävät lainaukset: ”Seuraavat ovat tärkeitä tohtori Noackin lainauksia: Vaxin saaminen on kuin pelaaisi venäläistä rulettia. Ihmiset, jotka kuolevat välittömästi tai pian vamman saamisen jälkeen, ovat kuin venäläisen ruletin uhreja. Kun grafeenioksidi osuu välittömästi verisuonen seinämään, se aiheuttaa kuoleman tai romahtaa heti vaxin saamisen jälkeen. Vaxin uhreille ruumiinavauksia suorittavat lääkärit eivät löydä mitään. Nämä lääkärit etsivät jotain biologista kuolinsyynä, mutta grafeenihydroksidi ei ole biologista, joten se ei näy heidän testeissään. Siellä on kuvia, joissa nenästä tulee koaguloitunutta verta. Ihmiset vuotavat verta sisältäpäin. Varsinkin kuolleiden huippu-urheilijoiden veri virtaa nopeasti. Mitä nopeammin veri virtaa, sitä enemmän vahinkoa parranajokoneet tekevät. ”

  ”Kemistinä, jos ruiskutat tämän vereen, olet murhaaja. Kysymys rokotteiden tuottajilta ja poliitikoilta on seuraava: MIKSI NÄMÄ PARATAVAN TERÄT OVAT ROKOTTEISSA? Miten he voivat perustella olevansa rokotteiden sisällä? Ja nyt he haluavat pakottaa rokottamaan 5‑vuotiaat lapset tällä kauhealla jutulla! ”

  Myös toinen saksalaislääkäri murhattu hiljattain koronarokotepaljastustensa vuoksi:

  https://strangerinajewishworld.com/2021/11/21/dr-thomas-jendges/

  Plusääni(13)Miinusääni(1)
 7. Petokselliset virologit syypäitä valepandemiaan – Olennaisia faktoja (wordpress.com)

  Koronatoimilla ei ole mitään tieteellistä perustaa – ne ovat rikos – Olennaisia faktoja (wordpress.com)

  Plusääni(14)Miinusääni(1)
 8. Ei suomalaisten tarvitse eikä pidä kiinnittää mitään huomiota rikolliseen ja psykopaattiseen roskaväkeen, joka poseeraa täällä ministereinä, kansanedustajina, presidenttinä, THL:n työntekijöinä, terveysviranomaisina, asiantuntijoina, mediaväkenä, lääkäreinä, professoreina, virologeina jne. He edustavat ulkomaista vihollista, eivät kansaa, eivätkä he kuulu tänne. Aivan kaikki, mitä he sanovat ja tekevät, on valhetta. Heidän määräyksiään ei tarvitse noudattaa. He ovat itse vieneet itseltään oikeuden toimia täällä.

  Miksi ihmeessä heihin pitäisi kiinnittää mitään huomiota? Tämä maa kuuluu meille, Suomen kansalle, ei heille, parasiiteille. THL:n korppikotkat ovat pettäneet kansaa nyt viruksillaan, testeillään ja valheillaan jo pitkään, vaikka viruksia ei ole olemassa. Hallitus määräilee kansaa koronatoimillaan, vaikkei mitään koronaa ole olemassa. Presidentti poseeraa ylimmäisenä roskaväkenä. Aina, joka vuosi, on ollut samanlaiset kausiluonteiset kuumeet, yskät ja nuhat, ja nyt ne ovat ristitty joksikin muka Covid-virustaudiksi median säestyksellä. Nyt roskaväki täyttää sairaalat rokotteista vammautuneilla ihmisillä ja valehtelee päin naamaa heidän sairastuneen viruksesta.

  Eivät nuo ihmiset kuulu Suomeen. Heidät voidaan sivuuttaa ikään kuin heitä ei olisi olemassakaan. Ympäri Suomen on peltoja, joilla voimme alkaa viljellä viljaa saadaksemme leipää koko kansalle. Voimme ottaa käyttöön oman rahan. Voimme ryhtyä opettamaan lapsia omissa kouluissamme, eikä yhtäkään lasta tule antaa roskaväen koulutettavaksi. Voimme luoda oman terveydenhoitojärjestelmän, jossa hoidetaan vammat ja ymmärretään oireiden olevan kehon omia parantumistapahtumia, joita tulee tukea. Voimme alkaa pitää tanssiaisia. Voimme ryhtyä talkootoimintaan ja toistemme auttamiseen.

  Maskit on heitettävä jo tänään pois. Miksi kukaan pitäisi roskaväen määräämiä turpavöitä? Kaikki saavat elää vapaasti ilman sulkutiloja, eristystä ja karanteeneja. Ei ole olemassa viruksia eikä koronaa. Varsinkin miesten tulee luopua häpeällisestä ja epämiehisestä taikauskosta, ja naiset ja lapset seuraavat perässä. Mitä järkeä on antaa vihollista palvelevan roskaväen määrätä mitään täällä? Presidentti on roskaväkeä, hallitus on roskaväkeä, eduskunta on roskaväkeä, THL on roskaväkeä, tiedotusvälineet ovat roskaväkeä. Asiantuntijat ja koko terveydenhuolto ovat roskaväkeä. Monet tuosta roskaväestä ovat pedofiileja, satanisteja ja kokonaisuudessaan vain perkeleellinen kultti, kuten muissakin maissa vastaava roskaväki. Heidät on jätettävä vajoamaan häpeään.

  Roskaväestä pääsee jättämällä heidät kokonaan vaille huomiota. Jos he vielä yrittävät temppujaan, joukon suomalaisia miehiä on käytävä panemassa asiat järjestykseen. Vaikka heti kansa voi alkaa elää omaa suomalaista elämäänsä, vailla roskaväkeä, vailla psykopaatteja, vailla valehtelijoita ja vailla piikittäjiä. Jos he vielä avaavat suunsa, siitä on tehtävä loppu suomalaisten miesten pitämällä oikeamielisellä ja lujalla kurinpidolla.

  Koska meillä on oma maamme ja siihen luomme oman rahan, naiset voivat keskittyä hoitamaan kotia ja lapsia. Viljelemme maata ja hoidamme kotieläimiä, järviä ja metsiä. Roskaväen virityksiä, televisiota, internetiä, digitaalisuutta ja keinoälyä, täällä ei tarvita. EU:ssa meidän ei tarvitse olla. Ihmiset pärjäävät keskenään sellaisina kuin ovat. Tämä on Suomen kansa. Tänne luodaan oikeat kristilliset kirkot, joissa hallitsee yksin Jumalan sana, Raamattu. Pyhäkouluissa lapsille opetetaan Raamattua. Jumalaapelkääväinen (Jumalaa kunnioittava) kansa saa Jumalan siunauksen.

  Roskaväki kuihtuu omaan mahdottomuuteensa.

  Plusääni(31)Miinusääni(3)
 9. PAHINTA ROSKAVÄKEÄ
  Laurio: ”Roskaväen virityksiä, televisiota, internetiä, digitaalisuutta ja keinoälyä, täällä ei tarvita.”
  Kyllä Suomi tarvitsee korkeatasoista teknologiaa. Teknologiaa voi aivan yhtä hyvin käyttää hyvään kuin pahaan. Nykyaika käyttää teknologiaa etupäässä pahaan, kuten jokainen voi nähdä aseteollisuudesta. En leimaa ketään ihmistä roskaväeksi, vaan jokaisella ihmisellä on mahdollisuus tulla enkeliksi, kunhan uskoo Jumalaan eikä tee syntiä. Pahimpia ihmisiä ovat nykyajan reformistiset papit, jotka tuputtavat väärää kolminaisuusoppia ja estävät ihmisten pääsyn Jumalan ja taivaan yhteyteen. Juutalaiset papit surmauttivat Jeesuksen, joka oli Jumalan inkarnaatio. Samoin surmasivat kristityt papit Jeesuksen, kun he hylkäsivät Emanuel Swedenborgin kirjoitukset, jotka olivat Jeesuksen toinen tuleminen. Väärä kolminaisuusoppi omaksuttiin jo Nikean kirkolliskokouksessa vuonna 325. Se sulki taivaallisen virtauksen maailmaan. Jeesus oli ruumiinsa puolesta tavallinen ihminen eläessään maan päällä, mutta sielunsa puolesta itse Jehova Jumala. Jeesuksen kärsimykset olivat helvettien hyökkäyksiä Häntä vastaan, joista viimeinen oli ristinkuolema. Jeesus voitti kaikki kiusaukset ja otti ristinkuoleman jälkeen itselleen taivaallisen ruumiin, joten Hänessä on Kolminaisuus, kuten Isä eli Hänen sielunsa, Poika eli Hänen Jumalallinen ruumiinsa ja Pyhä Henki eli Hänestä ulosvirtaava Jumaluus. Nykyajan kristityt ovat helvettien vallassa uskoessaan väärät opit kolminaisuudesta ja uskomalla Jeesuksen ”sijaissovitukseen”, joka on myrkyllinen oppi, joka estää ihmistä tekemästä parannusta. Jos joitakin voisi nimittää roskaväeksi, niin lähinnä tulisi mieleen erilaiset kristilliset hihhuliuskovaiset, kuten helluntalaiset, baptistit, luterilaiset jne. Tällaiset ihmiset joutuvat ruumiin kuoleman jälkeen helvettiin, joten helvetin asukkaat ovat varsinaista roskaväkeä. Mutta me todelliseen Jeesuksen Kolminaisuuteen uskovat olemme Jumalan valittua kansaa ja elämme noudattaen Kymmentä Käskyä tekemättä syntiä. Nykyajan kristityt tulkitsevat lisäksi väärin Raamattua. Raamatussa on sisäiset merkitykset, jotka tarkoittavat spirituaalisia asioita, joten kaikilla Raamatun sanoilla on henkinen vastaavaisuutensa. Tämän vastaavaisuuden avautuminen 1700-luvulla oli Jeesuksen toinen tuleminen, sillä Jeesus on itse Sana. Osa nykyraamatun teksteistä ei ole Jumalan Sanaa, vaan ovat kirkolliskokousten lisäyksiä. LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(6)Miinusääni(8)
 10. USA:ssa ja Euroopassa juutalaisjärjestöt ovat jo kauan painostaneet julkisesti lisäämään äärioikeistolaiset järjestöt tai ns. ”valkoista ylivaltaa” ajavat ym. terroristilistalle. Etenkin kansallissosialistit. Poliisi on jo Jenkkilässäkin hyvin aggressiivinen kaikkia kansallismielisiä kohtaan. Britanniassa on jo yksi järjestö julistettu terroristiseksi ja Ranskassa myös. Esim. kansallissosialisteja on alettu kohdella kuin muslimiterroristeja. Tulevaisuudessa massiiviset mediakampanjat kohdistuvat näihin ja ”terroriuhat”. Kenties falseflag-iskut. Muslimiterrorismi länsimaissa ja Venäjällä on ollut lähes 100 % poliisin eli tiedustelupalveluiden itsensä lavastamaa tai tekemää. Koko muslimiterrorismi oli ja on väline moneen asiaan. Esim. poliisivaltiokehitykseen. Kenties odoteltiin vesi kielellä, että lammasmassat saadaan psyykattua hyväksymään myös äärioikeistolaisvaino.

  Koko ns. ”akkselerationistinen kansallissosialismi” kuulsotaa melko mielikuvitukselliselta ja onkin huomionarvoista, että vedotaan ukomaiihin ja väitetään kyseessä olevan kv uhkakuvan. Kyse on kuitenkin siis kv. globalistieliitin propagandasadusta. Melko mielikuvituksellisella tavoitteella voidaan puhua nimenomaan myös tavalliseen ihmiseen kohdstuvasta uhkasta. Näitä saadaan näin pelkäämään kansallissosialismia, joka olisi heidän ainoa pelastuksensa. Myös ääri-islamistit hyökkäävät muka aina tavallisia pulliaisia vastaan ja ovat uhka näile. Eivät rikollisille päättäjille, jotka ovat oikeasti vastuussa asioista, joista nämä syyttävät Länttä. Miksi kansakuntien kuoleman hetkellä närkästyneet kansalaiset mokaisivat asiansa iskemällä jotain muita kuin oikeita vastuullisia ja rikollisia vastan? Tarinalla yleisestä terroristasaadaan pohjaa syytöksille sellaiste valmisteluista tai sitten jos jotain sattuu tapahtumaan, niin sitten syytöksille tekijöstä, vaikka sellaisia ei ylättäen näkyisi (kansallissosialistit ovat perinteisesti pelanneet avoimin kortein).

  On totta, että monet mielenilmaukset keskustelupalstoilla sanovat monestakin kuppikunnasta, että yhteiskunnan on vajottava kriisiin, jotta muutos olisi mahdollinen ja ihmiset heräisivät vastarintaan. Tällaiset mielipiteet eivät tarkoita asioiden kiihdyttämistä. Kiihdyttäminen onkin mielenkiintoinen termi, sillä se kuvaa siis jotain jo valmiiksi tapahtuvaa kehitystä. Tosiasiahan on se, että Lännen yhteiskunbtia ollaan tuhoamassa nopeasti räjähdyspisteeseenja täyteen tuhoon niiden johtajien toimesta ja juutalaiseliitin määräyksestä. Miljardit annetaan pois tukipaketteina juutalaisille pankeille ja koronapaketteina muiden budjetteihin, jotta ne voisivat ottaa velkaa juutalaispankeilta. Matumassat vyöryvät eri maihin ja niiden aiheuttamia ongelmia lietsotaan, jotta saataisiin konflikteja. Sionistit ovat avoimesti ilakoineet, kuinka he voivat hajotaa ja hallita, kun ei ole mitään suuria kantaväestöjä, vaan aikki on vähemmistönä kokonaisuudelle. Mitään kiihdyttämistä ei tarvita. Kuten ei USA:ssakaan, jossa kommunistiterroristit ovat suistaneet maan anarkiaan.

  Tiedustelulain muutos säädetiin juuri tällaisia näytelmiä ja suria puhdistuksia varten. Ei ennen maassa ollut mitään hirveitä äärioikea-terroristeja, vaikka viime vuosina Supo on valehdellut näin. Nyt voidaan jäljittää kaikki toisinajattelijat ja syyttää heitä ties mistä. Siis terroristeja ei ole nytkään. Poliisilla on ollut kova tarve tulla suurin otsikoin esiin. Torssosesta oltiin jo suunnittelamssa suurta uusnatsiuhkaa. Homma kariutui johonkin, mutta niin vain poliisi jo suureen ääneen julisti hänellä olleen sissiverkoston, maanalaisia soluja, jotka uhkasivat aseellisella toiminalla ja suunnitteklivat murhia ja vastaavaa. Homma paljastui sittemmin juurikin itsepuolustuslajikerhoiluksi ja nettikeskusteluissa pullautelluiksi vihaisiksi kommenteiksi vallanpitäjistä. Jossain oli myös heitetty tikkaa pahimpien rikollisten kuvat maalitauluina. Hiljattain oli mys paljastunut äärioeikstolainen järjestö, joka valmisteli terrori-iskuja. Kuitenkaan mitään syytteitä ei noussut edes. Kyseessä oli vain suljetun foorumin keskustelua, jossa pari poliisiakin oli ollut matukielteinen ja että ”jotain tarttis tehrä” ym.

  Tällaiset spektaakkelit poliisin taholla antavat ymmärtää, että nyt on kovat piipussa ja halutaan oikeita syytteitä ja tuiomioita. Kaikki on tietenkin lavastusta. Poliisin johto ja iso osa poliiseistakin on yksi suuri kommunistisikalauma. Loput määrätään toimimaan samalla tavalla. Valtiovalta on ohjeistanut ja sitä on ohjeistanut globaali eliitti. Nyt alkanevat äärioikeistoalisten vainot, suuret puhdstukset ja nettisensuurit.

  Ainiin, rokotevastaiset on myös lisätty USA:ssa terroristilistalle

  Plusääni(11)Miinusääni(1)
  1. Mahtavaa, että uskallat ottaa esille lavastetut uhat ja kriisit.

   Monihan alkaa nyt vasta koronavalheen myötä heräillä todelliseen maailmaan ja silloin yleensä käy niin, että ihmiset lankeavat ennalta valmistettuihin ansoihin, jotka nimenomaan on suunniteltu kahlitsemaan ne, jotka eivät sitä ensimmäistä valhetta uskoneet.

   Kun tarkastelemme koko yhteiskunnan toimintaa, näytää siltä ettei missään ole ”järkeä”. Tämä on kuitenkin harhaa. Kun havaitsemme selviä ristiriitoja, meidän tulee tarkastaa pohjaoletuksemme. Ristiriidat ratkeavat, kun uskallamme myöntää itsellemme, että kyse ei ole yksittäisistä haitallisista yhteiskunnan elimistä tai kehityslinjoista, vaan koko järjestelmä todellakin on alusta loppuun saakka mätä.

   Loogisesti mikään ei ole sen kanssa ristiriidassa, että koko valtakoneisto palvelee yhtä ja samaa agendaa, eli ihmisten hallitsemista. Kun myönnämme tämän tosiasian, ristiriidat häviävät ja kaikki on kristallin kirkasta. Silloin näemme helposti myös näennäisten vastarinta-aatteiden ja -liikkeiden läpi. Ymmärrämme, että nämäkin ajavat samaa tarkoitusta – ovat vain puetut erilaisiin vaatteisiin eri tavalla ajattelevien ihmisten harhauttamikseksi.

   Kun olemme sallineet itsemme ymmärtää, ette todellinen kahtiajako ole esimerkiksi vasen vs. oikea tai uskova vs. ateisti, voimme helposti huomata todellisen kahtiajaon, joka on yläluokka vs. alaluokka. Elämme kokonaisvaltaisessa orjadiktatuurissa, jota johtaa ikivanha oligarkkien verkosto, jonka edustajien joukossa on ihmisiä kaikista kansoista, aatesuunnista ja uskonnoista. Mitä noihin aatesuuntiin ja uskontoihin tulee, niin eivät nämä oligarkit niitä itse tunnusta, ovathan he niiden edustamien järjestelmien synnyn taustalla. He esiintyvät aatteiden ja ideologioiden edustajina luodakseen kansalle mielikuvan ”puolueista” ja ”kilpailevista valtioista” tai ”eri uskonnoista”.

   Syvemmälle voi kenties nähdä vain yhden kerroksen kerrallaan ja yhdessä asiassa kerrallaan. Mutta jos totuuden haluaa ymmärtää, niin on opittava erilainen menetelmä. Koko elämän voi uhrata yksittäisten kaninkolojen tutkimiseen, mutta silloin todennäköisesti kokonaiskuva jää lopultakin hahmottamatta – ja juuri niin on tarkoitus. Kun sen sijaan tarkastelee suuria linjoja ja kehittää ilmiöille yleisen ja yhtenevän selityksen, niin päästään tilanteeseen, joissa yksittäisten valheiden läpi voidaan nähdä helposti ja hetkessä. Näin tapahtuu siksi, että ymmärtämällä motiivit voidaan pikavauhtia havaita myös sovellettavat menetelmät.

   Kun joskus nuoruudessani aloin selvittää miten maailma toimii, huomasin nopeasti, että kuten monessa muussakin asiassa niin myös tässä tärkeimmässä asiassa Suomi kulkee jälkijunassa. Meillä ei ole pitkää historiaa todellisesta totuudentutkimuksesta. Samaan aikaan valeoppositio voi toimia hyvinkin röyhkeästi, koska ilmiötä ei täällä juurikaan tunneta. Käytin vuosikausia opiskelemaan miten hallintaoperaatiot ja -järjestelmät toimivat anglo-amerikkalaisessa kulttuurissa, koska sieltä käsin voidaan nykyisin nähdä kehityksen kärki ja samoin myös totuustutkimuksen ”aallonharja”.

   Tyypillisellä totuudentutkijalla on valitettavasti vielä hyvin lapsenomainen käsitys siitä, kuinka kokonaisvaltainen ja syvälle ulottuva maailmanlaajuinen vallankäyttöjärjestelmä todellisuudessa on. Siksi aivan jokaisen olisi nyt syytä antautua kyseenalaistamaan jo varmoiksi olettamiaan asioita. Näin kukin voi sallia itselleen mahdollisuuden ottaa koko oma potentiaali käyttöön. Monikerroksisen valeopposition yksi keskeisimmistä tavoitteista on aina ollut jarruttaa yksilön kehitystä. Tuo on ollut äärimmäisen tehokasta.

   Meistä jokainen voi nähdä koko totuuden siitä miten meitä hallitaan. Meidän tulee vain antaa itsellemme tämä mahdollisuus. Meidän tulee luottaa siihen, että juuri sinä ja juuri minä todellakin voimme ymmärtää. Tästä lähtökohdasta rakenteet sitten hahmottuvatkin nopeasti ja kokonaisuus on lopulta paljon yksinkertaisempi kuin koskaan olisimme voineet kuvitella. Tulee vain luottaa puhtaaseen logiikkaan ja omaan arvostelukykyyn – tulee heittää jarruttavat auktoriteetit pois ja punnita sitten uudelleen kokeeko kukaan tarvetta ensimmäisellekään auktoriteetille.

   Älkäämme enää antako harhauttaa itseämme pahalla taikka hyvällä. Valheiden alta löytyy todellinen voima, johon ei tarvita mitään sellaista, mitä juuri sinulla ei ole.

   Plusääni(12)Miinusääni(0)
 11. ROKOTEPAKKO TULEE
  Itsenäisesti ajatteleva suomalainen, varustaudu rokotepakon tulemiseen! Sekä rokotemiljardööri Bill Gates että Euroopan komissioin puheenjohtaja Ursula von der Leyen vaativat julkisesti, että koko ihmiskunta on rokotettava. Juutalaisten äärimmäisen tehokas painostamiskyky saa aikaan, että hallitukset useissa maissa säätävät pakkorokotukset. Koronahuijaus on ehkä koko ihmiskunnan historian pahin uhka ihmiskunnan säilymiselle, vielä pahempi kuin ydinaseiden uhka. Hitaasti mutta varmasti edetään maskeista ja koronapasseista pakkorokotuksiin. Tämä voi tapahtua vain juutalaisten eliitin eli Siionin Viisaiden toimesta, sillä vain heillä on kaikki avainasemat maapallollamme. Heidän on Big Finance, Big Money, Big Tech ja Big Pharma eli he hallitsevat maailmaa. He ovat päässeet tähän asemaan, koska kristilliset kirkot hylkäsivät Emanuel Swedenborgin teokset, jotka paljastavat juutalaisten ominaisuudet ja ovat Herran Toinen Tuleminen. Nykyajan kristityt palvelevat juutalaisia ”Jumalan omaisuuskansana”, vaikka he ovatkin kirjaimellisesti Perkeleen omaisuuskansa. Holokaustivalhe on syy juutalaisten valtaan nousuun. Nyt heiltä puuttuu vain totaalinen valta planeetallamme, jonka vallan he luulevat saavansa pandemian avulla. Salaisissa sotilaslaboratorioissa on kehitelty metodeja, joilla ihminen liitetään tekoälyyn ja saadaan koko ihmiskunta orjalaumaksi. Ilman Siionin Viisaiden päämäärien ymmärtämistä ei kansainvälinen politiikka avaudu. Erinomainen sivu juutalaisten kansainvälisestä toiminnasta ja rikoksista on http://islam-radio.net . Nyt kaikkien koronahuijauksen vastustajien tulee yhdistyä taistelemaan koronahuijausta vastaan. Rokotepakko tulee tyrmätä tarvittaessa voimakeinoin. On täysin luvallista käyttää myös väkivaltaa tällaisen pakon edessä, jos muu toiminta ei tuota tuloksia.
  LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(11)Miinusääni(1)
 12. [Muokkasin aiempaa kommenttia (lukee alla), kun sitä ei alkuperäisenä julkaistu. Aiemmassa kommentissa nimesin erään täällä kirjoittelevan henkilön suoraan.]

  Muokattu kommentti:

  ”Samoin surmasivat kristityt papit Jeesuksen, kun he hylkäsivät Emanuel Swedenborgin kirjoitukset, jotka olivat Jeesuksen toinen tuleminen.”

  Saako tämän ”totuuden” keskustelemalla ulko-avaruuden henkiolentojen kanssa, kuten Swedenborg, joka väitti keskustelleensa ”henkien” kanssa jotka olivat kotoisin ”Marsista, Jupiterista ja Saturnuksesta”?

  Ei ole sattumaa että salaseuroissa ja okkultistisissa piireissä ”planeetat”, ”avaruus” ja muut taivaankappaleet saavat paljon huomiota. Toistuu rapparipiireissä, Kabbalassa jne. Erityisesti tuo Saturnus-kultti/teema tulee vahvasti esiin, erittäinkin usein. Ja olihan Swedenborg myös heliosentrisyyden advokaati, joka on myös oma uskontonsa – tai tarkemmin sanottuna (iso) osa tätä jumalatonta kulttia.

  Näissä harhaanjohtajissa on aina samoja piirteitä. Minulle on mm. lestadiolaisuutta yritetty kaupata. Siinäkään touhussa ei nähdä metsää puilta. Kuuluihan myös Lestadius tuohon ”isoon klubiin”:

  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a9/Larslevilaestadius.jpg

  Siinä rapparien ”Hidden Hand” ele.

  Rappareista tulikin mieleen Swedenborgilainen vala/riitti.

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Swedenborg_Rite

  Tämäkin ”Jumalasta” lähtöisin?

  Vaikea se on ottaa vakavasti ’miestä’ joka käyttää itsestään ylentäviä ja imartelevia titteleitä. Miksei suoraan ”Paavi”? Se kuka itsensä ylentää, se alennetaan. Tie Isän luo kulkee Kristuksen kautta, ei kenenkään muun. Ei Swedenborgin, ei Lestadiuksen eikä Paavin.

  Plusääni(5)Miinusääni(3)
  1. Rohkeaa puhetta länsimaisen uskonnollisuuden taustoista!

   Jos tähän vielä lisättäisiin kysymys siitä missä määrin yleinen kristillisyys noudattaa katolisuuden periaatteita, niin miten kokonaisuus silloin hahmottuisi?

   Vapaamuurariuden nykyuskonnollinen perusta nojaa Aabrahamilaisuuden yhteiseen sisältöön. Samaan perheeseen siis lasketaan kristinusko, islam ja juutalaisuus. On ymmärrettävä, että veljeskunta vaikuttaa vastaavilla menetelmillä ja pyrkimyksillä kaikissa näissä liikkeissä.

   Nyt tarkastellessamme eri uskonnollisten rakenteiden yhtäläisyyksiä niiden eroavuuksien sijaan, mitä silloin voimme havaita? Minulta vei aikoinaan useita vuosia kaivautua kristinuskon alkulähteille, mistä käsin sitten vasta pääsin purkamaan eksytyksen vyyhtiä, jonka moni kristitty osittain tunteekin kutsuen sitä suureksi Babyloniksi. Vuosien vaivalloisen tutkimuksen lopputulema oli yllättävän yksinkertainen.

   Piilotettu historia löytyy vasta sitten, kun keskitytään tarkastelemaan eri lahkojen yhtäläisyyksiä niiden erojen suhteen. Yksinkertaistako? Toki, mutta useimmille täysin mahdoton ajatus. Eihän Jumalan itsensä alulle panema suuri eksytys tietenkään voisi olla kovin kokonaisvaltainen, vai kuinka? Eikä se missään tapauksessa voisi saada valtaansa lähes koko maailmaa. Ja eihän kaikki tuo olisi kai mitenkään voinut toteutua jo kauan sitten.

   Kuten kaikissa muissakin asioissa, voimme lopulta huomata, että todellisuus on äärimmäisen yksinkertainen – niin yksinkertainen, ettei sitä huomata olettaa totuudeksi. Kysymys ei ole todisteiden runsaudesta tai tutkijan osaamisen tasosta. Kysymys on lopulta pelkästään halusta tietää totuus. Nimittäin vain riittävän vahvasti haluamalla voi saavuttaa tarvittavan tahdonvoiman myöntää itselleen ilmiselvä totuus.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
  2. PONTIFEX PRIIMUS
   Pontifex primus tarkoittaa ensimmäistä pappia. Olen aikajärjestyksessä suomalaisen Uuden Kirkon ensimmäinen pappi. Jumala on vihkinyt minut tähän toimeen, ei kukaan muu. Olen Jeesuksen Kristuksen palvelija ja sotilas. Isä tarkoittaa Jeesuksen sielua, johon emme voi olla yhteydessä. Olemme yhteydessä Jeesuksen Jumalalliseen ruumiiseen ja Hänestä virtaavaan Pyhään Henkeen.
   LIITY VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
   http://koronarealistit.com/
   https://vapaudenpuolesta.fi/
   https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
   https://www.ossitiihonen.com/
   http://sinikkatyynela.blogspot.com/
   https://www.elinahytonen.fi
   https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
   http://stopworldcontrol.com
   BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
   Herran Toisen Tulemisen Kirkko

   Plusääni(3)Miinusääni(1)
   1. Toimitus on modifioinut kommentin loukkaavaa sävyä ja mielettömyyksiä. 8.12.2021.

    Jeesus vastasi: »Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan pääse Isän luo muuten kuin minun kauttani.
    Jos te tunnette minut, opitte tuntemaan myös minun Isäni. Te tunnette hänet jo nyt, olettehan nähneet hänet.»

    Mutta ilmeisesti kaikille Kristuksen sana ei ole ”riittävä”. Tien, totuuden ja elämän sijaan sen pitäisikin olla Swedenborg, Uusi ”Kirkko” ja ”Pappi”.

    Ei kiitos. Valitsen mieluummin Jeesuksen ja Hänen sanansa.

    Plusääni(4)Miinusääni(2)
 13. Anyone with a brain

  No, dipshit….the list of destruction was 100% the result of the anti-white agenda of organized jewry.

  White Christian people have ZERO agency, no voice, no power, no input, NOTHING.

  Proof is the list itself, that shows what organized jewry WON, and white people LOST:

  Stripped us of all of our Constitutional rights (except the Second Amendment!)
  Collapsed the economy and destroyed all small businesses
  Flooded us with primitive third world savages
  Declared white people (native American population) to be terrorists
  Promoted black riots and violence
  Censored anyone who questions them
  Forced racial integration
  Legalized gay anal sex
  Legalized interracial marriage
  Gave women the right to vote
  Gave homosexuals direct access to children
  Legalized pornography
  Ran a years-long Russian conspiracy hoax that they designed and knew from the beginning was fake
  Allowed Jewish bankers total dominance of the US economy
  Forced us to fight meaningless wars for Israel
  Overturned the most important presidential election in history through obvious fraud
  Classified people as terrorists for protesting election fraud
  Coercively vaccinated most of the population with a dangerous gene therapy, claiming it will save them from a virus that doesn’t exist
  Injected children
  Forced people to wear face masks
  Destroyed the middle class
  Completely opened the borders and put all of the savages on welfare
  Allowed millions to die from opioid overdoses
  Destroyed the energy sector
  Promoted gay sex to children
  Injected children with tranny hormones
  Mutilated children’s genitals
  Taught gay anal sex in schools
  Banned prayer from schools
  Legalized no-fault divorce and therefore destroyed the institution of marriage
  Legalized abortion
  Established family courts which give children to women after they leave their husbands
  Promoted women to positions of power over men
  Given unlimited economic and social privileges to nonwhites
  Purposefully driven down the white birthrate
  Tried to force people who refuse the vax out of society
  Spied on everyone
  Created a track and trace system in the name of medical tyranny
  Allowed the Israeli Mossad to run a blackmail ring
  Given billions upon billions to Israel
  Destroyed the education system on purpose
  Locked everyone in their houses

  It’s the jews, stupid.
  It’s not Christians.
  It’s not boomers.
  It’s not women.
  It’s not even negroes.

  It’s organized jewry that planned and engineered and orchestrated ALL of the destruction and degeneracy and chaos and misery and arson and looting and murder.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 14. Onneksi täälä Suomessa on rokottamattomia noin 1.6 miljoonaa. Ei sellaiselle väelle rakenneta leirejä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat