Vuosiksi vankilaan tuomittu 81-vuotias holokaustinkiistäjä Horst Mahler ei luovuta!

Saksalainen kansallissosialistiaktivisti Horst Mahler nousi 2000-luvulla otsikoihin saatuaan yhteensä 12 vuoden vankilatuomion ”holokaustin” kyseenalaistamisesta ja juutalaisia ärsyttävästä puheesta. 81-vuotias Mahler jatkaa kuitenkin taistelua!

Edes murhaajat ja pedofiilit eivät saa Saksassa yleensä yhtä kovia tuomioita kuin Mahler sai juutalaisia raivostuttaneista ”ajatusrikoksistaan”. Mitä tämä kertoo saksalaisen poliittisen eliitin arvomaailmasta?

Sionistisia lobbausjärjestöjä palveleva Saksan ”oikeusjärjestelmä” ei kuitenkaan onnistunut murtamaan Mahleria, vaan mies on jatkanut järkkymätöntä kampanjointiaan poliittisen ja historiallisen totuuden paljastamiseksi.

Kesällä 2015 kirjoitimme, että Mahlerin terveydentila oli heikentynyt vankilassa radikaalisti, mutta hieman myöhemmin saimmekin iloksemme uutisoida, että Mahler oli päässyt viimein vapaaksi. Mahler on jatkanut vapautumisensa jälkeen poliittista työtään täydellä tarmolla.

Mahler on aina viime vuosiin asti herättänyt kuohuntaa Saksan sisäpolitiikassa. Viime syksynä ”maahanmuuttokriittinen” Alternativ für Deutschland –puolue uhkasi erottaa poliitikkonsa Wolfgang Gedeonin, koska tämä oli vaatinut oikeutta Mahlerille.

Mahlerin ohella Saksan uusi sukupolvi on saanut esimerkkiä 88-vuotiaalta isoäidiltä, Ursula Haverbeckiltä, joka on kärsinyt kuluneina vuosina useita vankeustuomioita siksi, ettei hän suostu uskomaan juutalaisten lobbausjärjestöjen holokaustiväitteitä. Myöskään Haverbeck ei ole taipunut paineesta huolimatta.

Kansallismielisten ei tule tyytyä helppoihin ratkaisuihin – on mentävä ongelmien juurille

Mahler esiintyi hiljattain kansallismielisessä tilaisuudessa, jossa hän piti puheen teemalla ”Me taistelemme voittaaksemme”. Terveysongelmista huolimatta Mahlerin esitelmä oli energinen ja voimakas. Englanniksi tekstitetty puhe on katsottavissa nyt yllä!

Mahler muistutti kuulijoita siitä, ettei kansallismielisten tule antautua Trumpin tai Putinin kaltaisten hahmojen vietäviksi. Vaikka valtamedia on maalannut miehistä nykyisen mädän maailmanjärjestyksen vihollisia, on totuus päinvastainen.

Vaikka maailmanpolitiikassa onkin tapahtunut viime vuosina lupaavilta vaikuttavia muutoksia, kehotti Mahler kansallismielisiä pitämään päänsä kylmänä; vihollinen ei ole vielä hävinnyt! Mahler peilasi 2000-luvun kehitystä toiseen maailmansotaan ja muistutti, että Stalinin ja Rooseveltin yhteinen tavoite oli tuhota saksalainen kansa sekoittamalla se vieraisiin rotuihin.

Rodunsekoitussuunnitelmaa on toteutettu järjestelmällisesti viimeiset 70 vuotta. Kysymys kuuluukin nyt, onko vihollinen varma tulevasta voitostaan, vai onko viime vuosien kehitys todella ajamassa vihollisen pakokauhun valtaan.

Saksalaisaktivisti painotti, että vihollinen toteuttaa suunnitelmaansa rahanvallan kautta. Ilman rahanvallan keskittymistä vihamielisiin käsiin ei Eurooppa olisi nykyisessä kriisissä.

Mahlerin mukaan eurooppalaisten onkin pidettävä kiinni kansallissosialismin tärkeimmistä tavoitteista vaaliakseen verenperimäänsä. Vihollisen rahanvalta voidaan kumota vain kieltämällä koronkiskonta ja kansallistamalla pankkitoiminta.

Raha- ja pankkikysymyksiä ei Mahlerin mukaan tulla kuitenkaan ratkaisemaan ennen kuin kysymykset ”holokaustista” ja juutalaisten roolista on ratkaistu. Pankkivallan vastustajia lyödään välittömästi ”antisemitismi”- ja ”holokausti”-leimakirveillä, minkä vuoksi julkinen keskustelu ei tällä hetkellä etene.

Mahler totesikin, että eurooppalaisten on kampanjoitava entistä ahkerammin paljastaakseen valheet juutalaisten ”joukkotuhonnasta” ja historiallisesta ”uhriroolista”, jotta sanaa ”antisemitisti” ei voida käyttää enää poliittisena aseena oppositiota vastaan.

”Vihollinen ei syntynyt vuonna 1939 – se on ollut olemassa jo satojen vuosien ajan, ja se suunnittelee tulevaisuutta järjestelmällisesti tuhansien vuosien aikajänteellä,” Mahler kertoi.

Mahlerin mukaan vihollisen toimintaperiaate on muiden kansojen hidas, asteittainen murhaaminen ja se, että rumimmatkin rikokset naamioidaan ”hyväntekeväisyydeksi”.

Tunne Talmud!

Mahler alleviivasi, että kansallismielisten on tärkeä lukea juutalaista Talmudia, joka on esimerkiksi Suomen juutalaisyhteisön pää-äänenkannattajan, HaKehilan, mukaan Toora-kalliosta ”pulppuava elämän vesi”.

Mahlerin mukaan kansallismielisten on tehtävä kaikkensa, jotta Talmudin hirvittävät opit saadaan tuotua julki ja kaikkien eurooppalaisten tietoisuuteen. Kuten olemme kirjoittaneet, Talmud sisältää muun muassa seuraavia opetuksia:

  • Yebamoth 98a: Kaikki ei-juutalaisten lapset ovat oikeudellisesti äpäriä, koska ei-juutalaiset ovat vain eläimiä.
  • Niddah 45a: Rabbien mukaan naiset eivät voi tulla raskaaksi ennen kuin he saavuttavat 12 vuoden ja yhden päivän iän. Kysyttäessä, kuinka oli mahdollista, että ei-juutalainen tyttö oli tullut raskaaksi kuuden vuoden iässä, rabbi vastasi, että ei-juutalaiset eivät ole ihmisiä.
  • Sanhedrin 57a: Jos ei-juutalainen tappaa juutalaisen, ei-juutalainen on tapettava. Mutta jos juutalainen tappaa ei-juutalaisen, juutalainen on vapaa. (Talmudin alaviitteessä myönnetään, että tässä kohtaa sensorit olivat korvanneet sanalla ‘Cuthean’ alkuperäisen sanan goy = ei-juutalainen.)
  • Abodah Zarah 26d Tos; Kiddushin 66c; Soferim XV, sääntö 10: Eräs juutalaisuuden merkittävimmistä viisaista Simeon ben Yohai totesi; “Parhaimmatkin ei-juutalaisista tulee tappaa”.

Mahler muistuttaa puheessaan lisäksi, että Talmud sisältää järkyttäviä pedofilian hyväksyviä opetuksia, jotka voivat heijastua myös Euroopan nykykulttuurin rappioon:

  • Talmudin julistus Sanhedrin 69b:ssä sanoo: ”Kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että (seksuaalinen) yhtyminen 9-vuotiaaseen poikaan on todellinen yhtyminen, mutta sitä nuorempaan ei ole.”
  • Sanhedrin 69b sanoo myös, että naisen antaessa alaikäisen poikansa työntyä häneen on hän silti kelvollinen naimaan papin. Tämä johtuu siitä, ettei alaikäinen poika ole Talmudin silmissä ”mies”, joten Talmudin mukaan seksillä alaikäisen kanssa ei ole moraalista tai laillista merkitystä juutalaisille (Sanhedrin 52b).
  • ”Aikuisen miehen yhtyessä pikkutyttöön sillä ei ole merkitystä, sillä tytön ollessa alle kolme vuotta (ja yhden päivän) on se kuin tökkäisi sormella silmään” (Ketubot 116). Alaviitteessä tarkennetaan, että ”kuin kyyneleet tulevat silmään uudestaan ja uudestaan, samoin palaa alle 3-vuotiaan tytön neitsyys.”

Kun vastaavat lainaukset tuodaan suuren yleisön tietoisuuteen, muuttuu yleinen käsitys Euroopan historiasta, ”rasismista”, kansallismielisyydestä ja juutalaisten roolista radikaalisti.

Mahler muistuttaa, että esimerkiksi tunnettu juutalainen, Martin Buber, on todennut, että ”juutalaiset edustavat muiden kansojen elämän vastakohtaa”. Juutalaisen Buberin sitaatti on kieltämättä mielenkiintoinen, kun sitä vertaa Talmud-lainauksiin.

Mahler tuo esiin myös Saksan historian ehkäpä tunnetuimman filosofin, Georg Wilhelm Friedrich Hegelin, varhaisen juutalaisaiheisen kirjoituksen, jossa tämä totesi: ”Juutalaiset valloittavat vaikkeivät edes taistele. Egyptiläiset antavat periksi aivan kuin heidät olisi myrkytetty uneen.”

Mahlerin mielestä Saksa on tällä hetkellä myrkytetty kansakunta, mutta hän ei suostu vaipumaan epätoivoon. Hän nostaa Talmudin vastakohdaksi Adolf Hitlerin, jonka mukaan ”ihmiset ovat Jumalan tietoisuutta – eivät mitään muuta”.

Mahler toteaakin, että saksalaisten on löydettävä jälleen Hitlerin elämänläheinen ja hyveisiin perustuva filosofia. Tämä onnistuu vain, mikäli saksalaiset kansallissosialistit jatkavat aatteen levittämistä ruohonjuuritasolla valtapuolueiden painostuksesta huolimatta.

Mahler kertoi lopuksi, että korkeasta iästään huolimatta hänen oikeustaistelunsa eivät ole ohitse – hän odottaa tällä hetkellä yhteensä kolmen eri syytteen nostamista. Tämä ei kuitenkaan haittaa häntä, vaan vanha taistelija aikoo jatkaa viimeiseen hengenvetoon asti!

 

Lue myös:

”Holokausti” on maailmanpoliittinen ase
Saksalaisnaiselle ehdoton vankilatuomio ”holokaustin” kyseenalaistamisesta
Suuret juutalaisjärjestöt: Euroopassa liikaa sananvapautta
Yleisradio valehteli Ursula Haverbeckin oikeudenkäynnistä
Isoäidille jälleen vankilatuomio ”holokaustin” epäilemisestä Saksassa

3 kommenttia

  1. ja näiden juutalaisten ruhtinaalle käy, raamattu hesekiel 28 siellä on muhimassa nyt hesekiel 38

    Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat