Nizza: kansalaiset maksavat verellään eliitin rikoksista

Nizzan verilöylyn jälkeen media ja poliitikot aloittivat välittömästi mielikuvituksettoman propagandakampanjansa, jonka mukaan ”pelolle ei saa antaa valtaa”. Emmekö saa olla huolissamme siitä, että päättäjämme ajavat Eurooppaa kohti kansallista itsemurhaa?

Eilen Ranskan kansallispäivänä arabitaustainen Ranskan kansalainen ajoi kuorma-auton ihmisjoukkoa kohti murhaten yli 80 ihmistä ja vahingoittaen yli 50 lasta. Viattomat lapset joutuivat maksamaan terveydellään ja hengellään siitä, että eliitti tahtoo tuhota Euroopan ”väestöllisen homogeenisyyden” ja tehdä mantereestamme kansojen sulatusuunin.

Edelliset terrori-iskut on perinteisesti tehty ampuma-aseilla ja pommeilla. Tämän varjolla päättäjät ovat vaatineet tiukempia aselakeja, kansalaisten yksityisyydensuojan tuhoamista ja ylikansallista liittovaltiokehitystä.

Nähtäväksi jää, vaaditaanko seuraavaksi kuorma-autojen saatavuuden rajoittamista, vai tyytyykö eliitti peräänkuuluttamaan ainoastaan lisää Internet-urkintavaltuuksia viranomaisille. Sionistinen ulkoministerimme Timo Soini on jo ilmoittanut haluavansa lisää ”kansainvälistä yhteistyötä” terrorismin torjumiseksi, joten ainakin liittovaltiohanke etenee kuin rasvattu.

Julkaisimme eilen vain muutamia tunteja ennen iskua uutisen siitä, että Ranskan tiedustelupäällikkö Patrick Calvar ennustaa maahanmuuttajaväkivallan sytyttämää sisällissotaa kotimaahansa. Ajoitus oli täydellinen.

Sisällissodan uhka on Calvarin mukaan jo paljon varsinaisten terrori-iskujen uhkaa suurempi. Kun merkittävä osa kansasta kääntyy pakkomonikulttuurisuutta vaatinutta korruptoitunutta eliittiä vastaan, voivat kaikki yhteiskunnan koheesiota kannatelleet rakenteet murtua. Ketjureaktio saattaa alkaa Nizzan iskun kaltaisesta yksittäisestä ärsykkeestä.

Vaihtoehtomediat ovat haastaneet valtavirtaisen näkemyksen siitä, että ISIS olisi iskun taustalla. Tällä ei kuitenkaan ole lopputuloksen kannalta juuri väliä, sillä ISIS ja al-Qaida ovat Israelin ja länsimaiden liittolaisvaltioiden käsikassaroita taistelussa sionisminvastaisia arabivaltioita vastaan. Ääri-islamistien taustavoimat ovat vastuussa verilöylystä (1, 2, 3).

”Terroristien diaspora”

Konfliktinratkaisujärjestö CMI:n Irak-asiantuntija Hussein al-Taee totesi suomalaiselle lehdistölle, että Lähi-idän heikon sotilaallisen menestyksen vuoksi ISIS:n ääri-islamistit kannustavat nyt yhä useammin hyökkäyksiin kansainvälisiä kohteita vastaan.

ISIS:n tuore propaganda uhkaa tehdä eurooppalaisten ”juhlista surua ja öistä verisiä”. Liberaalin maahanmuuttopolitiikan vuoksi Eurooppaan on pesiytynyt verenhimoinen viides kolonna, jonka nälkä vain kasvaa syödessä.

Yhdysvaltojen viranomaiset ennustavat nyt, että Syyrian ja Irakin alueille perustetun ”kalifaatin” rapistuessa ISIS:iä kannattavat salafistit matkustavat länteen jatkamaan sotaansa. Yhdysvaltojen kannalta kehitys tarjoaisi loistavan tekosyyn jatkaa eurooppalaista nationalismia vastustavan sotilasliitto Naton laajentamispyrkimyksiä ja eurooppalaisvaltioiden itsemääräämisoikeuden kaventamista.

Ranska on jo nyt julistanut jatkavansa poikkeustilaansa kolme kuukautta. Mikäli ”terroristien diasporan” ennustus toteutuu, tulee koko Eurooppa olemaan lopulta ”poikkeustilassa”, jonka varjolla alkuperäisväestön liikkumis-, sanan- ja kokoontumisvapautta tullaan rajoittamaan ankarasti. Eliitti oikeuttaa kansan alistamisen ”terrorismiuhan” tekosyyllä, vaikka juuri eliitti itse on luonut nykyisen terrorismi- ja pakolaisongelman sairaalla politiikallaan.

Suomessa valtamedia on asettunut kiltisti vallanpitäjien rinnalle syyllistämään uhria eli terrorismiuhan varjossa eläviä eurooppalaisia. Ylen Jälkiviisaat-ohjelmassa toistettiin ikivanha valhe, jonka mukaan epäoikeudenmukainen länsimainen yhteiskunta ajaa arabi- ja afrikkalaismaahanmuuttajat terroristeiksi. Me tavalliset eurooppalaiset olemmekin syyllisiä Nizzan tapahtumiin!

Ulkoministeri Timo Soini puolestaan möläytti, ettei ”pelolle tule antaa valtaa”. Toisin sanoen suomalaisten tulee Soinin mukaan jatkaa elämää kuten ennenkin.

On äänestettävä samoja puolueita kuin ennen. On vaalittava samaa politiikkaa kuin aina. On pidettävä rajat auki ja esitettävä, ettei mikään Euroopassa ole muuttunut. On pidettävä perussuomalaisten kaltaiset maanpetturit virassa, vaikka nämä tukevat järjestelmällisesti ISIS-terrorismia vaatimalla asekauppaa terroristivaltio Saudi-Arabian kanssa.

isisberliini
ISIS-propagandaa: ”Pian Berliinissä!”

isisranska

Ranskan hallitus on vastuussa terrorismista

Sosiaalisessa mediassa muun muassa monet syyrialaiset, palestiinalaiset ja libanonilaiset ovat suhtautuneet erittäin kyynisesti länsimaisten johtajien ”surunvalitteluihin” ja ISIS:lle suunnattuihin ”uhkauksiin”.

Ikävä tosiasia nimittäin on, että Ranskan hallitus on suoraan vastuussa ISIS:n ja al-Qaidan noususta, sillä maa on osallistunut aktiivisesti terrorismia ruokkiviin Lähi-idän tuhoamistalkoisiin.

On myös tullut selväksi, ettei Ranskan poliittinen johto ole oppinut mitään eilisten tapahtumien jälkeen. Maan äärisionistinen pääministeri Manuel Valls piti historiallisen röyhkeän puheen, jossa hän töksäytti, että Ranskan on yksinkertaisesti ”opittava elämään terrorismin kanssa”. Mitään muutoksia ei tulla tekemään ulko- tai maahanmuuttopolitiikkaan. Väkivalta valkoisia vastaan on uusi normaali, joka on vain hyväksyttävä.

Edellisen suuren iskun jälkeen Valls hämmensi ranskalaisia julistamalla, että avoimien rajojen politiikkaa on jatkettava kaikesta huolimatta.

Ranskan kansa joutuu niittämään sitä, mitä maan eliitti on kylvänyt Lähi-idässä Israelin rinnalla. Ranska on muiden länsimaiden tavoin tukenut ääri-islamistien sotaa Syyrian hallitusta vastaan, koska Israel pitää Syyriaa yhtenä vaarallisimmista geopoliittisista vihollisitaan.

Viime vuonna Ranskan sionistipresidentti François Hollande myönsi, että Ranska on rikkonut kansainvälisiä aseidenvientikieltoja toimittaessaan aseita Syyrian ”kapinallisille” eli ääri-islamisteille ja näiden liittolaisille. Vain kaksi päivää sitten Hollande ilmoitti, että Ranska tulee lisäämään sotilaallista mahtiaan Lähi-idässä muun muassa lähettämällä lentotukialuksen Irakiin.

Nizzan iskujen jälkeen Hollande ei pohtinut hetkeäkään, tulisiko maan muuttaa ulkopoliittista linjaansa omien siviiliensä suojelemiseksi. Sen sijaan presidentti vannoi, että Ranska tulee käyttämään entistä enemmän aseellista voimaa niin Syyriassa kuin Irakissa. Ääri-islamismia ruokkiva kierre vain voimistuu, ellei kansa syrjäytä Ranskan hallitusta.

Lähi-idän kehitystä ja sionistien terrorismia aktiivisesti kommentoiva syyrialainen Mimi al-Laham kysyikin sarkastisesti, pitäisikö Syyrian aloittaa jo ilmaiskut terroristeja kuhisevaa Ranskaa vastaan.

assadterrorismi

Ranskan Israel-alisteinen politiikka

Syyrian ja Irakin lisäksi Ranska on tukenut ISIS:n leviämistä erityisesti Libyassa, jonka arabinationalistinen hallitus joutui 2011 Naton, Yhdysvaltojen ja Ranskan sotilaallisen nyrkin murskaamaksi.

Amerikkalaisen presidenttiehdokas Hillary Clintonin sähköpostivuodot vahvistivat, että Libyan sodan takana oli kaksi tunnettua ranskanjuutalaista: Bernard-Henri Lévy ja Ranskan entinen presidentti Nicolas Sarkozy. Sähköpostin mukaan tärkeä syy lännen hyökkäyspäätökselle oli se, että Ranskan tiedustelupalvelu oli paljastanut Libyan johtaja Muammar Gaddafin talousuudistussuunnitelman.

Gaddafi oli päättänyt, että vastaisuudessa öljykauppaa alettaisiin käydä dollarin sijaan afrikkalaisilla kultadinaareilla. Lukuisat Afrikan ja Lähi-idän maat tahtoivat mukaan kultadinaarikauppaan, joka olisi romuttanut dollarin kansainvälisen ylivallan. Sarkozy kutsui dinaarisuunnitelmaa ”uhkaksi ihmisten taloudelliselle turvallisuudelle”.

Loppu on historiaa – Ranska tuhosi Libyan ja teki maasta ISIS:lle otollisen kaaosvaltion. Nyt Ranskan siviilit joutuvat maksamaan eliitin rikoksista verellään.

Israelin johto (1, 2) on tapansa mukaan yrittänyt tehdä Nizzan iskuilla sionistista politiikkaa. Kuten aina, terroristeja verrataan itsenäisyytensä puolesta taisteleviin palestiinalaisiin ja libanonilaisiin. Yleisölle vihjaillaan, että ”antisemitismi” on ISIS:n ideologinen polttoaine.

Todellisuudessa juutalaiset eivät tälläkään kertaa olleet terrori-iskun kohde, mikä on vähintäänkin mielenkiintoista, sillä Ranskassa asuu Yhdysvaltojen ja Israelin ohella maailman suurin juutalaisyhteisö. Mikäli ISIS todella ”vihaa Israelia”, miksi iskut kohdistetaan eurooppalaisiin turistikohteisiin eikä esimerkiksi synagogiin ja juutalaiskortteleihin?

Juutalaisten sijaan ääri-islamistit ovat valinneet kohteekseen valkoiset eurooppalaisperäiset siviilit. Al-Qaida vahvisti tämän kesällä julkaisemassaan oppaassa, jossa jihadisteja neuvotaan ”välttämään alueita ja joukkoja, joista vähemmistöjä yleensä löytyy”. Silti Ranskan juutalaisyhteisöt ovat toistuvasti uhriutuneet iskujen jälkeen ja syyttäneet terroristeja ”antisemitismistä”.

pariisi muuttunut

Ranskan juutalaisjärjestöt vaativat avoimia rajoja

Mikäli Ranskan juutalaiset todella uskoisivat olevansa terroristien ykköskohteita, he tuskin lobbaisivat nykyisen kaltaisella vimmalla avoimien rajojen politiikan puolesta.

Valtavirtainen juutalaisjulkaisu Forward nimittäin uutisoi 2015, että ”Ranskan juutalaiset tarjoavat järjestelmällistä apua Syyrian pakolaisille” ja ”ovat ylistäneet [Ranskan] hallituksen päätöstä ottaa vastaan 24 000 uutta turvapaikanhakijaa”.

Samalla kun Ranskan juutalaisyhteisö tukee avoimia rajoja Euroopassa, vaatii se ankaraa väkivallan politiikkaa Lähi-idässä.

2008 Ranskan tärkeimmän juutalaisen lobbausjärjestön CRIF:n silloinen johtaja Roger Cukierman totesi kirjassaan, että hän oli tyytyväinen siitä, että amerikkalainen Israel-lobby kykeni painostamaan myös Ranskan sotaan Irakia vastaan.

Ranskalaistutkija Samuel Ghiles-Meilhac on kirjoittanut CRIF:stä ranskankielisen kirjan Le CRIF: De la Résistance juive à la tentation du lobby, jossa CRIF:n todetaan nykyään ohjaavan Ranskan politiikkaa Israelin nationalistiselle Likud-puolueelle myönteiseen suuntaan.

Juuri Likud on ollut erityisen tyytyväinen siitä, että Ranska, Amerikka ja muut länsimaat ovat käyneet aktiivisesti sotaa Israelin geopoliittista ylivaltaa uhkaavia hallituksia vastaan – ääri-islamistien rinnalla.

nice-attack-art4

Uskaltaako virkavalta suojella suomalaisia?

Ulkopoliittisen ulottuvuuden lisäksi Nizzan tapahtumilla tulee olemaan kauaskantoisia vaikutuksia eurooppalaismaiden sisäpolitiikkaan. Nähtäväksi jää, ovatko vaikutukset positiivisia vai negatiivisia.

Viimeistään nyt suomalaisten viranomaisten täytyy ryhtyä tiedottamaan rehellisesti avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikan vaaroista.

Kuluvien kuukausien aikana poliisi on keskittynyt sensuroimaan uutisia ”turvapaikanhakijoiden” tekemistä rikoksista sekä uhkailemaan lainkuuliaisia maahanmuuttokriitikoita.

Kulttuurimarxistinen media on saanut viedä esivaltaa kuin pässiä narussa. Kun poliisi kertoi, että vuosi sitten syntynyt siirtolaiskriisi on jo kolminkertaistanut Suomen seksuaalirikosten määrän, kosti media ruoskimalla poliisia naurettavalla Musta Barbaari –kohulla.

Suomalaisvihamielisen median alistama virkavalta ei ole uskaltanut puolustautua lainkaan, vaan on sen sijaan vannonut, ettei ”rasisteilla” (eli nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa vastustavilla kansalaisilla) ole mitään asiaa poliisikouluun.

Aikooko esivalta jatkaa rikosten pimittämistä ja maahanmuuttokriitikoiden vainoa niin kauan, että myös Suomesta tulee Ranska?

 

Arvi Pihkala

17 kommenttia

 1. Road to martial law & one World police force

  1. Greate chaos by foreign invaders, economical problems, goverments making unequal laws dividing people.

  2. Journalist greate separation of people and put the against each other to make people VS people situation.

  3. false flags and real terrorims that will ignite peoples hate and anger.

  4. Goverments declare martial laws.

  5. United nations police (unpol) to take control of security across nations.

  6. Now one world goverment have own global police force in operation.

  Plusääni(21)Miinusääni(1)
 2. Tais olla hoax koko homma kuten pariisi keissikin (ja jenkeissä ainakin viimiset 30 häppeninkiä jotka pyörii päivästä toiseen medioissa). Kato YT nice hoax, nizza hoax jne.

  Plusääni(9)Miinusääni(4)
 3. ”Ongelma on se, että koemme olevamme niin erilaisia kuin ”he”. Vaikkemme ole. Nizzan iskujen jälkeen tapahtunut eurooppalaisten arvojen korostaminen kertoo terroristeille, että pidämme omia arvojamme parempina kuin ei-eurooppalaisia. Jako ”heihin” ja ”meihin” on toki ihmiselle keskeistä, mutta sen vahvistaminen lisää ristiriitaa. Jokainen meistä voisi valitettavasti olla terroristi.”

  Yllä oleva oli Tuomas Enbusken blogista iltalehdessä. Tässä vastaus suvakki Tuomakselle:

  Kyllä ollaan niin hakoteillä kuin olla vaan. Kyllä me olemme erilaisia kuin ”he”. Kyllä me olemme. Vaikka suvakki Tuomakset muuta sanovat. Mitä muuta me voimme tehdä, kun jakaa nämä eurooppalaiset arvot tällaisen tapahtuman jälkeen? Pitääkö meidän jatkossakin hyväksyä terroristien arvomaailma. Ja tällä hetkellä näyttää, että meidän pitää hyväksyä islam=terrorismi, miksi kukaan ei sano sitä ääneen?
  Miksi meidän myöntyä terroristien (islam) haluamaan maailmankuvaan?
  Tuomaskin voisi vasta..

  Plusääni(16)Miinusääni(1)
 4. Juuri MTV:n terrorismiasiantuntija sanoi, että jos nämä iskut halutaan estään, se vaatii poliisivaltion. Tähän eliitin valheeseen ei eurooppalaisten todellakaan pidä suostua. Mitään poliisivaltiota ei tarvita kun eurooppalaiset saavat päättää omista asioistaan kansallisesti. Sisällisota voi tulla, mutta päävihollinen siinä on silloin maanpetturieliitti sionistilakeijoineen.

  Plusääni(27)Miinusääni(1)
 5. Kysyä tietysti voidaan, miksi tiedotusvälineet ja nähtävästi eurooppalaisten ihmisten mieletkin ovat – Magneettimedia toimituksen sanoin – täynnä ”Nizzan verilöylyä” tai ”Nizzan terrori-iskua”, jossa ”murhattiin yli 80 ihmistä ja vahingoitettiin yli 50 lasta ja jossa viattomat lapset joutuivat maksamaan terveydellään ja hengellään” eliitin toimien seurauksista, kun samaan aikaan samaiset tiedotusvälineet ja samaiset eurooppalaiset ovat hiljaa luokkaan suuremmasta ja vuosikymmenien ajan jatkuneesta lasten joukko- ja sarjamurhaamisesta aborteissa eli lastenmurhissa.

  Jos Nizzan väitetyssä terrori-iskussa kuoli 84 ihmistä, niin laillistetuissa lastenmurhissa (kyllä, lastenmurhat ovat Suomessa laillisia!) tapetaan joka kuukausi kymmenkertainen määrä lapsia. Aborttilain voimaantulon jälkeen (v. 1970, suppeammassa muodossa jo v. 1950) Suomessa on murhattu jo n. 700 000 lasta. Vuosittain Suomessa murhataan n. 10 500 lasta (eli n. 875 lasta kuukaudessa, n. 202 lasta viikossa ja n. 29 lasta päivässä).

  Suomen kansa suorittaa lastenmurhat paloittelumurhina (kirurginen abortti) tai tuskallisina lapsen tukehduttamisina (lääkkeellinen abortti; lapsen hapen, ravinnon ja nesteen saanti estetään tuhoamalla kohdun pintakerros). Murhattuja lapsia ei haudata.

  Kukoistaako tekopyhyys, kaksinaismoraali? Osoittaako koko tämä Nizza-näytelmä, miten turmeltunutta ja tekopyhää väkeä eurooppalaiset sisimmässään ovat?

  Seuraavassa, v. 1985 julkaistussa videossa aborttilääkäri Bernard N. Nathanson (1926-2011) näyttää ultraäänitekniikkaa käyttäen, mitä abortissa tapahtuu:

  Videon nimi on “The Silent Scream” (“Äänetön huuto”; nimi viittaa lapsen tuskanhuutoihin häntä paloittelumurhattaessa).

  Kysyä tietysti voidaan myös, tapahtuiko Nizzan verilöylyä lainkaan vai onko sekin (edellisten näytösten tavoin) vain lavastusta näyttelijöineen. Onko todistetusti ruumiita ollut esillä?

  Toimitus kirjoittaa, että ”päättäjämme ajavat Eurooppaa kohti kansallista itsemurhaa” maahanmuuttopolitiikallaan, mutta eikö huolissaan tulisi olla siitä, Suomen kansa lastenmurhillaan sytyttää Jumalan vihan ja tekee siten kansallisen itsemurhan:

  ”Joka ihmisen veren vuodattaa, hänen verensä on ihminen vuodattava” (1. Moos. 9:6).

  Plusääni(6)Miinusääni(4)
  1. Selvitys suomeksi, mitä yllä mainitussa Nathansonin videossa esitetään.

   ”Suomen verilöyly” tai ”Suomen terrori-isku” (uhreja n. 700 000), sellaisena kuin se yllä mainitusta Nathansonin videosta käy ilmi, kaipaa suomenkielistä selostusta, koska video on englanninkielinen. Alla käyn läpi pääkohdat siitä, mitä videolla tulee esiin. Itse ultraäänifilmi, jossa lapsi murhataan, on videon kohdalla 13:00 – 21:02.

   Alussa, kohdassa 00:24, tulee ultraäänikuvaa ja Bernard Nathanson sanoo: “Nyt voimme erottaa hyytävän äänettömän huudon tämän lapsen kasvoilla, jota uhkaa nyt välitön kuolema.”

   Kohdasta 00:50 lähtien Nathanson kertoo olevansa synnytys- ja naistentautiopin lääkäri. Kun hän vuonna 1945 oli lääketieteen opiskelija, ei ollut fetologiaa (oppia sikiöstä) eikä oikein tiedetty, onko se, mikä kohdussa on, todella ihminen inhimillisine ominaisuuksineen. Tekninen kehitys toi kuitenkin 1970-luvulla ultraäänen, elektronisen sikiön sydänmonitoroinnin, hysteroskopian (kohdun tähystyksen) ja radioimmunokemian, ja niiden avulla saatiin tieto siitä, mikä ja millainen sikiö on. Kohdassa 2:20 – 2:30 esitetään elävää ultraäänikuvaa, jossa lapsi liikkuu kohdussa.

   Sen jälkeen Nathanson esittelee ultraäänilaitteistoja, ja hän kertoo, että niiden avulla on mahdollista tutkia jopa sikiön sydämen läppiä sydämen supistuessa. Kohdassa 3:21 – 3:57 ultraäänikuvaa kohdussa liikkuvista lapsista.

   Kohdasta 4:10 eteenpäin Nathanson kertoo, että teknologia on tehnyt selväksi, että syntymätön lapsi on täysi ihminen, joka ei eroa meistä muista. Kohdassa 4:36 – 4:45 jälleen ultraäänikuvaa kohdussa liikkuvasta lapsesta, ja Nathanson toteaa, että uuden teknologian avulla voidaan nyt kuvata abortti. Hän kertoo, että voimme katsella, kuinka lapsi revitään kappaleiksi, paloitellaan, silvotaan, murskataan ja tuhotaan abortin tekijän kylmillä metalli-instrumenteilla.

   Kohdasta 5:16 eteenpäin Nathanson esittelee mallikappaleita, joissa kuvataan lapsen kehitystä kohdussa. Malleja on seitsemän, alkaen 4-viikkoisesta sikiöstä ja sen jälkeen on malli 8-, 12-, 16-, 18-, 20- ja 28-viikkoisesta sikiöstä. Koko tuona aikana ei tapahdu mitään suuria muutoksia lapsen muodossa tai laadussa. Nathanson ottaa sitten käteensä mallin 12-viikkoisesta sikiöstä, jollaisen abortista myös videossa myöhemmin tuleva ultraäänifilmi on. Hän toteaa, että tuo 12-viikkoinen sikiö on jo täysin muodostunut ihmisolento. Sikiöllä on siihen mennessä ollut jo aivoaaltoja kuuden viikon ajan ja sen sydän on lyönyt 8 viikon ajan. Lapsen toiminnot ovat samanlaisia kuin meidän toimintomme.

   Bernard Nathanson esittelee myös vuodelta 1980 olevan alan oppikirjan, jossa todetaan, että lääkäreiden on pidettävä sikiötä toisena potilaanaan ja että nyt lääkärit voivat palvella sikiöitä. Nathanson nostaa esiin sen lääketieteen eettisen perustan, etteivät lääkärit saa tuhota potilaitaan. Mitä siis abortti tekee tälle toiselle potilaalle, hän kysyy.

   Seuraavaksi Nathanson esittelee aborttivälineistöä. Kohdun koko mitataan sondilla, kohdunkaulaa laajennetaan ja imukärki (imu noin 55 mmHg) työnnetään kohdunkaulan kautta kohtuun, jossa se rikkoo lapsivesikalvon ja repii sitten lapsen kappaleiksi. Sikiön pää kuitenkin on liian iso mahtuakseen ulos, ja siksi pää murskataan erikseen.

   Kohdasta 11:12 eteenpäin Nathanson kertoo seuraavaksi esittämästään ultraäänifilmistä, jossa näkyy 12-viikkoisen sikiön abortti. Sen ikäisen abortti on aivan tavallinen abortti USA:ssa, jossa niitä tehdään (tuolloin, 1984-1985) neljä tuhatta päivittäin. Filmi on tehty aborttiklinikalla, ja Nathanson kertoo, että abortin tehnyt nuori lääkäri, jolla oli takanaan liki 10 000 aborttia, kauhistui nähdessään ultraäänestä, miten lapsen käy, eikä tehnyt sen jälkeen enää koskaan aborttia. Ultraäänikameraa hoitanut nainenkin, feministi ja aborttien kannattaja, liikuttui niin, ettei sen jälkeen enää puhunut abortista.

   Itse ultraäänifilmi alkaa siis kohdasta 13:00. Lapsi näkyy siinä alkukuvissa vaaleana keskellä alaosassa, pää viistosti ylös vasemmalle ja keho oikealla. Nathanson selostaa yksityiskohtaisesti, mitä filmillä näkyy, mm. lapsen käsi menee suuhun. Kohdassa 13:36 Nathanson näyttää, missä näkyy sikiön silmä, nenä, suu, aivokammio, kylkiluut ja selkäranka. Ylempänä näkyvä granulainen kudos on istukkaa (14:05). Myös lapsen jalat erottuvat.

   Kohdasta 14:30 eteenpäin näkyy, kuinka sikiö liikkuu kohdussa. Sydän lyö noin 140 kertaa minuutissa. Lapsi muuttelee sijaintiaan kohdussa, ja peukalo menee suuhun.

   Kohdassa 15:08 imukärki tunkeutuu kohtuun (näkyy vaaleana varjona). Lapsi pakenee imukärkeä (15:37 eteenpäin), vaikkei se vielä osu suoraan häneen itseensä; lapsivesikalvot vain puhkaistaan. Lapsen liikkeet voimistuvat, ja lapsi alkaa kamppailla. Kohdissa 16:15 ja 16:51 Nathanson näyttää, kuinka lapsen suu on aivan auki. Hän kutsuu sitä äänettömäksi huudoksi. Sitten imukärki alkaa repiä lasta kappaleiksi. Lapsen sydän lyö jo 200 kertaa minuutissa, ja lapsi riuhtoo kaikin voimin ja yrittää paeta vasemmalle kohdussa. Selvästikin lapsi tuntee olevansa kuolemanvaarassa. Imukärki vetää lasta alaspäin kohti kohdunsuuta ja samalla lapsi repeää kappaleiksi. Pää on kohdussa irrallaan (19:05 – 19:10), jalat ovat jo tulleet kohdusta pois. Koska pää on vielä liian suuri kohdunkanavaan, se murskataan (Nathanson kuvaa asiaa kohdasta 19:37 eteenpäin). Aborttilääkärit ja nukutuslääkärit käyttävät Nathansonin mukaan päästä nimitystä “numero yksi”, ettei tarvitse sanoa “pää”. Kohdasta 20:22 eteenpäin kuvataan sitten ultraäänifilmillä lapsen pään murskaamista. Lopuksi Nathanson toteaa, että puolustuskyvytön pieni ihminen on nyt poissa.

   Kohdasta 21:17 eteenpäin Nathanson kertoo, kuinka aborttien määrä nousi USA:ssa aborttien tultua siellä laillisiksi v. 1973. Vuonna 1963 USA:ssa oli 100 000 laitonta aborttia vuosittain. Vuonna 1973 abortteja tehtiin laillisina 750 000. Vuonna 1983 laillisia abortteja tehtiin 1,5 miljoonaa USA:ssa. Aborteista muodostui aborttibisnes, kun yhden abortin hinta oli n. 300-400 dollaria (bisneksessä liikkui siis 500-600 miljoonaa dollaria). 90% meni aborttilääkäreiden taskuihin, loput aborttiklinikoiden omistajille. Koko bisnes alkoi valua rikollisten käsiin.

   Suuri osa abortin tehneistä naisistakin on Nathansonin mukaan uhreja, koska heille ei ole kerrottu, mikä abortti todellisuudessa on. Monet naiset ovat menettäneet hedelmällisyytensä instrumentin läpäistyä kohdun seinämän ja abortin johdettua tulehdukseen.

   Lopussa Nathanson kertoo olevansa abortin vapauttamisen puolesta taistelleen järjestön (NARA) perustaja v. 1969. Kaksi vuotta hän johti läntisen maailman suurinta aborttiklinikkaa. Kun sitten fetologia paljasti, että syntymätön lapsi on täysi ihminen, hänen mielensä muuttui. Videon lopussa Nathanson sanoo: “Lopettakaamme tappaminen”.

   Muualta Nathansonista on saatavissa tietoa, että hän ja hänen kumppaninsa valehtelivat räikeästi USA:ssa tehtyjen laittomien aborttien ja niihin kuolleiden naisten määrät saadakseen abortit laillisiksi. Vuonna 1971 Nathanson abortoi eli murhasi oman lapsensa. Vuonna 1945 hän teetätti tyttöystävällään abortin. Klinikassaan Nathanson valvoi ja ohjasi 60 000 aborttia. Itse hän on suorittanut 5 000 aborttia. Vuonna 1979 hän alkoi puolustaa lapsia, ja tuolloin hän myös suoritti viimeisen aborttinsa. Vuonna 1996 Nathanson kääntyi katolilaiseksi (hän on syntyjään juutalainen). Suomeksi on ilmestynyt Nathansonin kirja “Antakaa minun elää.”

   Suomen lainsäädäntö sallii lastenmurhat, ja jumalaton kansa on päässytkin vapaasti riehumaan lastenmurhiensa kanssa. Lapsia murhataan noin 10 500 joka vuosi, ja tätä on jatkunut jo yli 45 vuotta. Lähes jokainen Suomen asukas on jollakin tavoin osallinen murhiin. Missään ei nousta vastustamaan lastenmurhia, ei edes jumalattoman kansan kirkossa eikä maan johdossa. Sairaalat, joissa on tarkoitus pelastaa ihmishenkiä, ovat lastenmurhalaitoksia, ja kaikki ovat tyytyväisiä. Ns. terveyskeskuksissa on murhaosastoja, neuvoloita, joista kansa saa lähetteet lastensa murhiin. Murhaajakansa ei mieti, mitä murhattujen lasten sieluille tapahtuu, eikä se edes hautaa murhattuja lapsiaan (poltetaan tai joutuvat biojätteeseen). Kansa luulee, ettei se joudu vastuuseen, mutta se joutuu.

   Plusääni(5)Miinusääni(4)
   1. Oikeassa olet, Laurio. Suomen -ja koko Euroopan- kansa on yksi iso saatanallinen krpälauma, kuten niin osuvasti tätä kansaa kuvaat. On ihan oikein että näitä iskuja alkaa tapahtua, sillä Jumalan viha on herännyt tätä saastaista, tekopyhää, murhanhimoista ja rietasta Euroopan kansaa vastaan.

    Minun puolestani tällaisia iskuja saa tulla paljon lisääkin.

    Plusääni(2)Miinusääni(2)
  2. ”Suomen kansa suorittaa lastenmurhat paloittelumurhina (kirurginen abortti) tai tuskallisina lapsen tukehduttamisina (lääkkeellinen abortti; lapsen hapen, ravinnon ja nesteen saanti estetään tuhoamalla kohdun pintakerros). Murhattuja lapsia ei haudata.”

   USA:ssa aborteissa murhattujen lasten ruumita kierrätetään jonkun yrityksen toimesta.

   https://www.youtube.com/watch?v=0W8zTS6xnbA

   Tuosta puhutaan tässä torstaina ilmestyneessä videossa jossa on aiheena abortit ja lasten murhaamisen historia.

   Eikai Suomessakin aborteissa murhattujen ruumiita viedä jonnekkin kierrätykseen?

   Plusääni(6)Miinusääni(2)
 6. Joku ministeri iskuista: ”Ei pidä antaa pelolle sijaa”

  Tuohon pitää vastata vain : ”Ei pidä antaa sioille peltoa !”

  (Matt. 7:6
  Älkää antako pyhää koirille, älkääkä heittäkö helmiänne sikojen eteen, etteivät ne tallaisi niitä jalkoihinsa ja kääntyisi ja repisi teitä.)

  Plusääni(10)Miinusääni(2)
  1. Kun ei ole annettu ”sioille” pelkoa, niin nyt on pakko vain hokea ”Ei pidä antaa pelolle sijaa”.

   Toisin sanoen, täällä ovat saaneet kaiken maailman perkeleen lapset mellastaa kuin siat pellossa vuosikymmenten ajan. On luovuttu kurista, Jumalan pelosta, moraalista, jne.
   http://www.vastarinta.com/1968-tuhon-sukupolvi/

   “Kun minä kutsuin ja te estelitte, kun ojensin kättäni eikä kenkään kuunnellut, vaan te vieroksuitte kaikkia minun neuvojani, ette suostuneet minun nuhteisiini, niin minäkin nauran teidän hädällenne, pilkkaan, kun tulee se, mitä te kauhistutte; kun myrskynä tulee se, mitä te kauhistutte, kun hätänne saapuu tuulispäänä, kun päällenne tulee vaiva ja ahdistus. Silloin he minua kutsuvat, mutta minä en vastaa, etsivät minua, mutta eivät löydä. Koska he vihasivat tietoa, eivät valinneet osaksensa Herran pelkoa eivätkä suostuneet minun neuvooni, vaan katsoivat kaiken minun nuhteluni halvaksi, SAAVAT HE SYÖDÄ OMAN VAELLUKSENSA HEDELMIÄ JA SAAVAT KYLLÄNSÄ OMISTA HANKKEISTAAN. Sillä yksinkertaiset tappaa heidän oma luopumuksensa, ja tyhmät tuhoaa heidän oma suruttomuutensa” (Snl. 1:24-32);

   https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2016/07/15/ihmismielen-uhma-jossa-pelolle-ei-ole-sijaa/

   Plusääni(11)Miinusääni(3)
 7. Koska Magneettimedia ottaa kaikki kommenttini ”odottamaan hyväksyntää” ja koska hyväksyntää/hyväksymättömyyttä jaetaan havaintojeni mukaan kerran vuorokaudessa, mahdollisesti hyväksytyt kommenttini ilmestyvät etusivun uusien kommenttien listaan sen verran myöhässä, että ne eivät joskus (vilkkaan kommentoinnin aikana) eivät mahdu sille. Kehotankin kaikkia Magneettimedian lukijoita (ja myös vierailijoita) tarkastamaan joka päivä kaikista Magneettimedian artikkeleista (niitä on 90 sivua) ja uutisartikkeleista (73 sivua), onko sinne jonnekin kommenttien lomaan ilmestynyt minulta uusi kommentti. Sillä tavalla minut löytää.

  Olenhan minä Suomen ainoa Totuusihminen, ja siksi on tärkeä keksiä, miten Magneettimedian kaltaisen totuussivuston sivuilta Totuus löytyy. Etsinnän iloa!

  Plusääni(4)Miinusääni(5)
 8. Ekä tämä oli ns. falseflagi?

  http://aanirfan.blogspot.fi/2016/07/nice-attack-2016-false-flag.html

  http://www.cluesforum.info/viewtopic.php?f=24&t=1906&start=30#p2400896

  Why is France getting attacked? It all started after France said they were going to recognize Palestine as a state, then they started getting odd ‘terror’ events which are used to demonize Muslims. The same happened with Belgium after they started moving in the same direction. Norway also had a mass killing after they sided with Palestine. A a pro-Palestine and anti-Israel political youth organization was attacked, leaving 77 dead.

  In October 2014, France’s foreign minister said France would recognise a Palestinian state even if peace talks with Israel fails.

  In November 2015 we had the Paris attacks.

  In Belgium the parties of the new centre right government agreed to recognise Palestine as a state. The Chamber of Representatives adopted a resolution in favour of this motion in 2015.

  Then we had the 2016 Brussels bombings.

  Norway upgraded the Palestinian mission in Oslo to an embassy in December 2010, and Foreign Minister Jonas Gahr Støre called for the creation of a Palestinian state within a year.

  Then we had the 2011 Norway attacks.

  The attacks in Norway were on the largest political youth organization, Workers’ Youth League, who were calling for a boycott of Israel in response to their crimes against humanity in Gaza. Many anti-Israel politicians of the future were killed off that day.

  The most obvious suspect with the most to gain from such events is the CIA/Mossad. If it is them, they are trying to turn public opinion against Muslims, so there will be less pressure on the French government to help Palestine, and the New World Order can retain control.

  While the mainstream media colludes with the authorities and suppreses news of the massive citizen uprising in France – the largest protests in the country since the French Revolution – they will give the false flag terror event blanket coverage for the next two weeks because this suits the purposes of their masters, the New World Order.

  Noh, se mitä Ranskan vallankumouksessa silloin (1789–1799) tapahtui ei pitäisi olla Ranskan kansalla kehumista. Pankkiirien organisoima vallankaappaus se oli, jossa ne kukistivat kansallismielisen monarkin ja kansan velkaorjuus ja kaiken tuhoava ”demokratia” alkoi sitten siitä. Sitäpä sitten juhlitaan – jihuu.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
  1. Sama toimittaja on oletettavasti sattunut olemaan paikan päällä molemmissa sekä Nizzan ja että Münchenin iskussa ? Kun tämä paljastui, hänen some-viestittelynsä katosi.

   https://youtu.be/yOjpI0dyDsQ

   http://hoaxbusterscall.blogspot.fi/2016/07/the-same-journalist-gutjahr-happens-to.html

   Tämän toimittajan vaimo on joku Israelilaispoliitiikko, https://en.wikipedia.org/wiki/Einat_Wilf

   Ja Nizzan kaupungin viranomaisia on kuulemma pyydetty hävittämään tallenteet turvakameroistaan.

   http://hoaxbusterscall.blogspot.fi/2016/07/nice-attacks-destroying-evidence-at.html
   https://www.rt.com/news/352631-police-nice-delete-footage/

   Ja lähes joka ikisessä noista viimeaikaisista terrori-iskuista jokin silminäkijä on kuullut tekijän huutavan ”Allahu Akbar”.

   Orwelin 1984 on tähän näytelmään verrattuna kevyttä kesälukemista.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat