Pelastajamme ei ole Venäjän presidentti vaan Vapahtajamme Jeesus Kristus

Tämä on varoitus ja siltä pohjalta nouseva kehotus.

Eräänlaisena varoitukseni maallisena pohjana käytän Max Iganin juuri ilmestynyttä videota ”Genocide New World Style”,

Genocide New World Style (odysee.com)

Minulle on käynyt selväksi, ettei tässä maassa kannata vääntää rautalangasta mitään totuutta. Se olisi täysin turhaa. Osin sen vuoksi jätänkin videon kommentoimatta ja suomentamatta. Toivon kuitenkin totuuden kohtaamiseen valmiiden katsovan sen ja myös ymmärtävän sen, sillä siinä on esimakua siitä, mitä on tulossa.

Globaali (koko ihmiskuntaa koskeva) massamurha joka tapauksessa etenee, ja sitä toteuttamaan Suomeenkin on asetettu massamurhaajat: maan koko johto ja virkamieskunta, THL, valtavirtamedia, lääketiede, suuri osa tieteestä ja tutkimuksesta, virologit, lääkärit, hoitajat, sairaalat ja niiden diagnostiikkajohtajat, terveyskeskukset, kaikki suorat myrkyttäjät (rokottajat) ja myrkyttämistä suosittelevat, koulut, yliopistot, asiantuntijat – ja lainsäädäntö. Lukemani mukaan pääministerimme on massamurhaajakoulun (Maailman talousfoorumin) hierarkiassa hyvin korkealla:

Paljastavat symbolit – OSA 4 – kolminaisuus – (injektiopiikki.com)

Massamurha tarkoittaa sitä, että teiltä lähtee pian nirri ja hukutte ikuiseen helvettiin:

Mark. 16:16: ”Joka ei usko (Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen sijaissovitukseen), se tuomitaan kadotukseen”;

Joh. 3:18: ”Joka ei usko (Jumalan Poikaan), se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen”;

Matt. 25:41, 46: ”Menkää pois minun (Jumalan Pojan, Kuninkaan) tyköäni, te kirotut, siihen iankaikkiseen tuleen, joka on valmistettu perkeleelle ja hänen enkeleillensä – – Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen.”

Sydämen usko on ainoa tie pelastua:

Ap. t. 4:12: ”Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa (kuin Jeesuksessa Kristuksessa); sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman.”

Oma lukunsa ovat tietenkin ne kristityt, joita uskon ja todistuksen vuoksi vainotaan ja tapetaan; he ovat autuaita (Matt. 5:10-12; Room. 8:35-39; Ilm. 6:9-11).

Koska täällä Magneettimedian kommenteissa on kirjoitettu siihen tapaan, että tulemuksessaan Vapahtajamme tulisi korjaamaan tämän nykyisen maailmamme asioita, on syytä todeta sekin, että kun hän lupauksensa mukaisesti palaa (Ilm. 22:20), silloin tämä maa palaa, hajoaa ja katoaa ja nämä taivaat katoavat:

Matt. 24:35: ”Taivas ja maa katoavat”;

Jes. 51:6: ”Taivaat katoavat kuin savu ja maa hajoaa kuin vaate ja sen asukkaat kuolevat kuin sääsket”;

2. Piet. 3:10, 11, 13: ”Mutta Herran (Vapahtajan) päivä on tuleva niin kuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat. Kun siis nämä kaikki näin hajoavat… – – Mutta hänen (Vapahtajamme) lupauksensa mukaan me (uskovat) odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu.”

Ei siis ole niin, että Vapahtajamme tulemuksessaan jotenkin pelastaisi meidät ongelmistamme tämän nykyisen maan päällä; hänen tulemuksessaan tämä maa palaa ja katoaa ja tilalle tulee kokonaan uusi maa ja uudet taivaat, joihin vain hänen omansa (sydämen kristityt) pääsevät – muut joutuvat helvettiin, ikuisesti omien tekojensa kohteiksi (koska niistä teoista ei ole otettu Kristuksessa sovitusta vastaan).

Kaikkien onkin kuoltava, sillä synnin palkka on kuolema (Room. 6:23) ja kaikki ovat syntisiä (Room. 3:9-18, 23; Gal. 3:22). Hebr. 9:27 sanoo: ”Ihmisille on määrätty, että heidän kerran on kuoleminen, mutta sen jälkeen tulee tuomio.” Olemassaolo ei siis lopu ruumiilliseen kuolemaan; edessä on joko ikuinen helvetti tai ikuinen autuus.

Minäkin, kristitty, siis kuolen ruumiillisesti, sillä minunkin lihassani on jäljellä vielä syntiä. Kuolema on kuitenkin minulle VOITTO: ”Elämä on minulle Kristus, ja kuolema on voitto” (Fil. 1:21).

Viimeisenä päivänä ruumiinikin nousee ylös kuolleista ikuiseen elämään (Joh. 5:29). Sieluni nousi ylös ikuiseen autuuteen jo sillä sekunnilla, kun ensimmäinen uskon kipinä syttyi sydämessäni (sen uskon vaikutti sydämessäni evankeliumin sanassaan vaikuttava Pyhä Henki, kun hän sydämeeni tultuaan vaikutti siellä uskon, Hebr. 4:12, Ap. t. 3:16, Kol. 2:12 – ihminen ei voi omilla ”uskonratkaisuillaan” tai ”päätöksillään” vaikuttaa sydämessään uskoa, vain Jumala sanansa myötä voi vaikuttaa sen; ihminen pystyy omin voimin vain ulkokultailemaan eli teeskentelemään).

Heille (massamurhaajille) on täysin sama, tappavatko he meidät sodilla, myrkyttämisillä (rokotteet, ns. ”lääkkeet”, myrkytetty ympäristö ja ravinto jne.), nälänhädällä tai säteilyttämällä – tai miten vain tappavatkin.

Varoitan tässä etenkin siitä, että virallinen allopaattinen lääketieteemme (leikkaa, polta, myrkytä lääkkeillä, ota pois rahat, työnnä ruumisarkkuun) on luonteeltaan lähes kokonaan massamurhaamista, karkeaa rikollisuutta (ajattele esim. nykyisiä rokotuksia, jotka ovat pelkkiä myrkyttämisiä – edes mitään viruksia ei ole todellisesti osoitettu olevan olemassa). Se ei ymmärrä kehon terveitä itseparantamisprosesseja, joissa syntyy ns. ”oireita”; se luulee noita terveitä oireita, parantumisprosesseja, sairauksiksi ja yrittää estää niitä (paranemisia!) myrkyillä eli ”lääkkeillä”. Esimerkiksi nykyiset terveydenhuoltoalan uudistukset ja ”hyvinvointialueet” ovat puhdasta ja järjestelmällistä kansanmurhaa (allopaattista lääketiedettä, kauheaa puoskarointia ja rikollisuutta, ja pian se on pääosin yksityistä, siis täysin häikäilemätöntä, väkivaltaista ja barbaarista).

Toivon siis, etteivät sydämenne enää vastustaisi Raamatun sanassaan vaikuttavaa Pyhää Henkeä (= Jumalaa) ja uskoa. Nyt kaikki tässä maassa on valhetta ja orjuutta (massamurhaajien diktatuuria), enkä tiedä yhtäkään totuutta, jonka tämä kansa kykenisi omaksumaan (niin massiivisesti ja lujasti tämä kansa on aivopesty). Kuinka siis voisitte estää tuhoutumista tai edes kunnolla näkemään sitä? Vain Jumala voisi estää tuhoutumisen, mutta se vaatisi kansalta parannukseen tulemista (= sydämen katumus eli sydämen hätä ja epätoivo syntien ja helvettiin hukkumisen uhan vuoksi + sydämen usko Kristuksen sovitustekoon ristillä ja ylösnousemuksessa + sitten sydämen rukous eli Pyhästä Hengestä nouseva rukous). Nyt kansa on varsin pitkään kaikilla elämän alueilla ruokkinut (elämänsä päätehtävänä) petoa, ja nyt peto – kuten olen ennenkin sanonut – on kasvanut niin suureksi ja voimakkaaksi, että se syö ruokkijansa, teidät.

Koko maailman läpäisevän luopumuksen ja epäuskon (= perkeleen hirmuvallan; syntiinlankeemuksessa koko ihmiskunta joutui perkeleen orjuuteen) vuoksi tämä maailma tuhotaan ja kaikki koskaan eläneet ihmiset tuomitaan viimeisellä tuomiolla (Joh. 5:28-29; Dan. 12:2; Matt. 25:46).

Vain Jeesus Kristus voisi auttaa, mutta lähes koko ihmiskunta on sydämissään hylännyt hänet (ulkokultailijoita kyllä riittää). Jumalan sana sanoo hänestä:

”Minä (Jeesus) olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani” (Joh. 14:6).

Tuon hylkäämisen vuoksi perkele – Jumalan sallimuksesta – on nyt tämän maailman ruhtinas ja hirmutyranni, ja jumalattomalla Suomen kansalla on nyt edessään maanpäällinen helvetti ja sen jälkeen ikuinen helvetti. Syyllinen on jumalaton kansa itse.

Huomautus tässä yhteydessä Putinistanne: myös tämä Putin on todellisten vallanpitäjien nukke, ja hän – sikäli kuin se hänestä riippuu, ja ainakin käskyn tullen – on valmis vääntämään teiltä kaikilta niskat nurin koska tahansa ja hetkeäkään empimättä. Hän, KGB-mies, kuuluu, pääministerimme tavoin, Maailman talousfoorumin ja sen johtajan Klaus Schwabin oppilaisiin, massamurhaajaporukkaan siis. Hän ajaa ja edistää mm. massamyrkyttämisiä, rokotuksia, ja on nyt, käskettynä, luomassa maailmanlaajaa nälänhätää, massamurhaa.

Huomautan tässä siitäkin, että myös alussa mainitun videon tekijältä, Max Iganilta, puuttuu perimmäinen totuuspohja, siis Jumalan sana ja Jeesus Kristus:

”Sinun (Isän Jumalan) sanasi on totuus” (Joh. 17:17) – – ”Totuus on Jeesuksessa” (Ef. 4:21) – – ”Minä (Jeesus) olen totuus” (Joh. 14:6).

Käytän kuitenkin Max Iganin videota, koska hän maallisella tasolla kuvaa osuvasti aikamme tapahtumien yhtenäistä raadollista ja murhaavaa luonnetta. Ulospääsyä ongelmista hän kuitenkaan ei tunne, ja hän joutuu turvautumaan ihmisvoimaan ja siitä puhumiseen. Todellista auttajaa (ajassa ja ikuisuudessa), Jeesusta Kristusta, siis Jumalaa (1. Joh. 5:20; Jes. 9:5; Matt. 1:23), hän ei tunne.

Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen paluu tapahtuu nyt hetkenä minä hyvänsä, ja silloin toimitetaan viimeinen (ja julkinen) tuomio. Kaikki koskaan olemassa olleet (myös aborteissa murhatut lapset) ja Jeesuksen paluun hetkellä olemassa olevat ihmiset saavat nähdä, kuinka ja mistä syistä kaikki muut ihmiset tuomitaan helvettiin ja millaisia ihmisiä nuo ihmiset todellisesti (sydämissään) ovat olleet ja yhä ovat. Kaikki salattu tulee julki:

”Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tulisi tunnetuksi ja joudu päivän valoon” (Luuk. 8:17) – – ”(Herra) on saattava valoon pimeyden kätköt ja tuova ilmi sydänten aivoitukset” (1. Kor. 4:5) – – ”Sillä Herra tuo kaikki teot tuomiolle, joka kohtaa kaikkea salassa olevaa, olkoon se hyvää tai pahaa” (Saarn. 12:14).

Uskovia ei kuitenkaan tuomita, koska he ovat uskossaan ja pyhityksessään jo itse tuominneet itsensä (vanhan, syntisen ihmisensä). Korkeintaan voidaan sanoa, että heidät tuomitaan tuomiosta vapautumiseen:

”Joka uskoo häneen (Jumalan Poikaan), sitä ei tuomita” (Joh. 3:18) – – ”Joka kuulee minun (Jeesuksen) sanani ja uskoo häneen (Isään Jumalaan), joka on minut lähettänyt, sillä on iankaikkinen elämä, eikä hän joudu tuomittavaksi vaan on siirtynyt kuolemasta elämään” (Joh. 5:24).

Jeesus sanoo paluustaan:

”Sen tähden olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee” (Matt. 24:44);

”Jos et valvo, niin minä (Jeesus Kristus) tulen kuin varas, etkä sinä tiedä, millä hetkellä minä sinun päällesi tulen” (Ilm. 3:3).

Kehotukseni on siis: kavahtakaa, ettette huku perkeleen kanssa ikuiseen helvettiin! Perimmäinen uhka nimittäin on tämä (Jeesuksen sanoin): ”Menkää pois minun tyköäni, te kirotut, siihen iankaikkiseen tuleen, joka on valmistettu perkeleelle ja hänen enkeleillensä” (Matt. 25:41). Nykyiset barbaariset massamurhatapahtumat ovat pientä tuon tuomion rinnalla. Vielä on aikaa muuttaa suuntaa, tarttua Raamattuun ja antaa sen sanan vaikuttaa sydämessä niin sydämen kauhistuminen eli sydämen katumus (lain sanan vaikutus, Room. 3:20) kuin sydämen usko ja lohdutus (evankeliumin sanan vaikutus, Room. 15:4; 10:8, 17; 2. Tess. 2:16; Ap. t. 13:26; 14:3).

Jos Suomen kansa olisi sydämen kristittyjen kansa, joka Pyhässä Hengessä rukoilee näissä nykyisissä vitsauksissa Jumalan apua, silloin Jumala hetkessä poistaisi nuo vitsaukset. Nyt Suomen kansa kuitenkin vainoaa Jeesusta ja hänen evankeliumiaan niin että jopa kouluista (ja tietenkin kodeistakin) on poistettu evankeliumin opetus ja kirkotkin ovat vajonneet luopumukseen. Tällä kansalla on edessään kauhistuttava kohtalo, eikä siinä ole mitään epäoikeudenmukaista. Kansa on itse ansainnut tuhonsa ja itse asiassa vetämällä vetänyt sen tänne. Kaikki kehityssuunnat tässä maassa ovat jo pitkään olleet perkeleen palvontaa ja jumalanpilkkaa, ja niistä ei hyvää seuraa (”Joka Herran nimeä pilkkaa, rangaistakoon kuolemalla”, 3. Moos. 24:16). Ei siis pidä ihmetellä, kun kaikki täällä muuttuu massamurhaksi ja kaiken tuhoutumiseksi.

Tässä itse asiassa kaikki, mitä minulla on ja on ollut sanottavaa. Joten se siitä. Avatkoon Jumala kaikkien sydämet sanalleen! Ei ole olemassa muuta apua kuin Jeesus Kristus, Vapahtajamme.

Kiitos Magneettimedian toimitukselle kirjoitukseni julkaisemisesta! Jumala aina tavalla tai toisella palkitsee niitä, jotka sallivat hänen sanansa tulla julki.

Vesa-Ilkka Laurio

Lähteet

Genocide New World Style (odysee.com)

Paljastavat symbolit – OSA 4 – kolminaisuus – (injektiopiikki.com)

39 kommenttia

 1. USKONTO JA POLITIIKKA
  Vesa-Ilkka Laurio sotkee uskonnon ja politiikan. Maailmanloppua ei tule sillä tavalla, että koko näkyväinen maailma tuhoutuisi. Raamatussa on kirjaimellisen merkityksen sisällä sisäinen spirituaalinen merkitys. Sisäinen merkitys käsittelee spirituaalisia eli henkisiä asioita. Maailmanloppu eli kristillisen kirkon loppu tapahtui viimeisen tuomion aikana vuonna 1757. Sen jälkeen ei ole ollut kristillisiä kirkkoja muuten kuin sosiaalisina yhteisönä ilman yhteyttä Jumalaan ja taivaaseen. Maailmanloppu on siten jo tapahtunut. Nyt on kysymyksessä maailman valtaus perkeleelle, mitä ovat suorittamassa juutalainen eliitti eli Siionin Viisaat. Jeesuksen toinen tuleminen tapahtui 1700-luvulla Emanuel Swedenborgin teosten avulla, joita teoksia kuollut kristillinen kirkko ei kuitenkaan ottanut vastaan. Kristillinen kirkko tuhoutui väärään kolminaisuusoppiin ja käsitykseen, että ”usko pelastaa ilman lain tekoja”. Ei myöskään koko Suomen kansa ole paha. Jokainen ihminen, joka tunnustaa Jumalan ja ei tee pahaa toiselle ihmiselle pelastuu. Ihminen pelastuu myös ilman Jeesuksen tuntemusta, mutta Jeesuksen tuntevat pääsevät korkeimpiin taivaisiin. Nykykristityillä on täysin väärä käsitys Jeesuksesta. Jeesus oli sielultaan itse Jumala Jehova ja Hänen ruumiinsa maan päällä eläessään oli äidiltään Marialta. Ristinkuolemassa, joka oli Jeesuksen viimeinen kiusaus, Hän riisui äidiltä perityn ruumiinsa ja puki ylleen Isältään Jehova Jumalalta uuden Jumalallisen ruumiin. Näin Hänessä toteutui Jumalallinen Kolminaisuus, jossa Isä on Jeesuksen sielu, Poika Hänen Jumalallinen ruumiinsa ja Pyhä Henki Hänestä virtava Jumalallinen Vaikutus eli samoin kuin Jumalan kuvalla ihmisellä on sielu, ruumis ja toiminta. Jeesus ei myöskään ole sovittanut syntejämme eikä anna syntejämme anteeksi ilman parannusta. Vasta kun ihminen tekee parannuksen, hän pelastuu. Pelkkä usko ei ihmistä pelasta, vaan hänen tulee tehdä myös hyviä tekoja. Tätä opettaa koko Raamattu. Jeesus kukisti helvetit, jotka estivät ihmistä uudestisyntymästä, joka on pelastuksen edellytys. Tämä oli Jeesuksen ”sovitus”. Politiikka eli maalliset asiat ovat asia erikseen. Nyt on käynnissä kolmas maailmansota, jossa vastustajia ovat juutalaiset ja muu maailma. Juutalaiset ovat lihaksi tullut perkele. Eivät tietenkään kaikki juutalaiset, mutta aktiiviset sionistit, jotka ovat lähellä koko planeetan valtausta. Holokaustihuijaus, ilmastohuijaus, koronahuijaus ja Ukraina-propaganda ovat juutalaisten keksintöjä saadakseen aikaan maailman talouksien romahtamisen ja siten uuden maailmanlaajuisen juutalaisen diktatuurin pystyttämisen. Koronapiikit ovat massamurha, jossa kuolee miljoonia ihmisiä muutaman vuoden sisällä. Jeesuksen toisesta tulemisesta voi lukea nettiosoitteesta
  https://novahierosolyma.fi/1–HERRAN-TOINEN-TULEMINEN.php ja
  https://novahierosolyma.fi/2–HERRAN-TOINEN-TULEMINEN.php
  LIITY VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  https://positv.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(10)Miinusääni(15)
   1. USKOVALLE -71
    Oletko perehtynyt Swedenborgin teoksiin? Jos et, niin kuinka voit tuomita ne huuhaaksi. Tässä muutamien kuuluisuuksien lausumia Swedenborgin teoksista. August Strindberg: ”Swedenborgin teokset ovat mittaamattoman laajat, ja hän on antanut vastauksen kaikkiin kysymyksiini, kuinka kiperiä ne sitten ovat olleetkin” (Legendoja). Ralph Emerson: ”Hän on yksi kirjallisuuden mammuteista ja mastodonteista, eivätkä hänen suuruuttaan kykene mittaamaan edes tavallisten oppineiden tieteelliset seurat. Hänen valtava läsnäolonsa voi häkellyttää kokonaisten yliopistojen opettajakuntia.” Honoré de Balzac: ”Hänen teologiansa on ylhäinen, ja hänen uskontonsa ainoa, jonka korkealle kehittynyt mieli voi hyväksyä. Hän yksin kykenee saattamaan ihmisen Jumalan yhteyteen, ja hän herättää janon Häneen. Hän vapauttaa Jumalallisen majesteetin niistä kapaloista, joihin eri uskonsuunnat ovat Hänet käärineet.” Stanfordin yliopiston psykologit ovat arvioineet Swedenborgin älykkyysosamääräksi 205. Swedenborg itse kirjoitti arvonsa viimeiseen julkaistuun teokseensa: Emanuel Swedenborg, Herran Jeesuksen Kristuksen palvelija.
    Benjamin Kivilohkare

    Plusääni(9)Miinusääni(6)
   2. Nimimerkille uskova-71.

    Kyllä, Jumalan sana todistaa voimallisesti, että ihminen pelastuu sydämen uskossa Jeesuksen sijaissovitukseen ristillä. Kun hän roikkui siellä sijaisenamme, hänessä roikuimme me kaikki. Hänessä sitten myös nousemme ylös, sielu jo heti sydämen uskon syntymisen hetkellä (Jumala, Pyhä Henki, tulee sydämeen asumaan ja perkele joutuu kaikkoamaan sieltä pois), ruumis viimeisenä päivänä kuolleitten ylösnousemuksessa.

    Jumala sanoo sanassaan Raamatussa:

    ”Sillä minä (apostoli Paavali) en häpeä evankeliumia; sillä se on Jumalan voima, itse kullekin uskovalle pelastukseksi, juutalaiselle ensin, sitten myös kreikkalaiselle. Sillä siinä Jumalan vanhurskaus ilmestyy uskosta uskoon, niin kuin kirjoitettu on: ’Vanhurskas on elävä uskosta’” (Room. 1:16-17; ks. myös Habakuk 2:4; Hebr. 10:38);

    ”se Jumalan vanhurskaus, joka uskon kautta Jeesukseen Kristukseen tulee kaikkiin ja kaikille, jotka uskovat” – – ”jonka (Jeesuksen) Jumala on asettanut armoistuimeksi uskon kautta hänen vereensä” – – ”hän itse (Jumala) on vanhurskas ja vanhurskauttaa sen, jolla on usko Jeesukseen” – – Niin päätämme siis, että ihminen vanhurskautetaan uskon kautta, ilman lain tekoja” – – ”Jumala on yksi, joka vanhurskauttaa ympärileikatut uskosta ja ympärileikkaamattomat uskon kautta” – – ”Mutta joka ei töitä tee vaan uskoo häneen, joka vanhurskauttaa jumalattoman, sille luetaan hänen uskonsa vanhurskaudeksi” – – ”Koska me siis olemme uskosta vanhurskaiksi tulleet, niin meillä on rauha Jumalan kanssa meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta” – – ”Sillä Kristus on lain loppu, vanhurskaudeksi jokaiselle, joka uskoo” – – ”Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot SYDÄMESSÄSI, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä SYDÄMEN uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan” (Room. 3:22, 25, 26, 28, 30; 4:5; 5:1; 10:4, 9, 10);

    ”kaikille, jotka ottivat hänet (Jeesuksen eli Sanan) vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä” – – ”niin pitää Ihmisen Poika ylennettämän, että jokaisella, joka häneen uskoo, olisi iankaikkinen elämä. Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä” – – ”Joka uskoo Poikaan, sillä on iankaikkinen elämä” – – ”Sillä minun Isäni tahto on se, että jokaisella, joka näkee Pojan ja uskoo häneen, on iankaikkinen elämä” – – ”joka uskoo, sillä on iankaikkinen elämä” – – ”Joka uskoo minuun (Jeesukseen), hänen sisimmästään on, niin kuin Raamattu sanoo, juokseva elävän veden virrat” – – ”Jeesus sanoi hänelle (Martalle): ’Minä olen ylösnousemus ja elämä; joka uskoo minuun, se elää, vaikka olisi kuollut. Eikä yksikään, joka elää ja uskoo minuun, ikinä kuole” – – ”jos uskoisit, niin sinä näkisit Jumalan kirkkauden” – – ”Minä (Jeesus) olen tullut valkeudeksi maailmaan, ettei yksikään, joka minuun uskoo, jäisi pimeyteen” – – ”mutta nämä ovat kirjoitetut, että te uskoisitte, että Jeesus on Kristus, Jumalan Poika, ja että teillä uskon kautta olisi elämä hänen nimessänsä” (Joh. 1:12; 3:14-16, 36; 6:40, 47; 7:38; 11:25-26, 40; 12:46; 20:31);

    ”mutta koska tiedämme, ettei ihminen tule vanhurskaaksi lain teoista vaan uskon kautta Jeesukseen Kristukseen, niin olemme mekin uskoneet Kristukseen Jeesukseen tullaksemme vanhurskaiksi uskosta Kristukseen eikä lain teoista, koska ei mikään liha tule vanhurskaaksi lain teoista” – – ”Jumala vanhurskauttaa pakanat uskosta” – – ”Ja selvää on, ettei kukaan tule vanhurskaaksi Jumalan edessä lain kautta, koska ’vanhurskas on elävä uskosta’” – – ”Mutta Raamattu on sulkenut kaikki synnin alle, että se, mikä luvattu oli, annettaisiin uskosta Jeesukseen Kristukseen niille, jotka uskovat” – – ”Niin muodoin on laista tullut meille kasvattaja Kristukseen, että me uskosta vanhurskaiksi tulisimme” – – ”Sillä te olette kaikki uskon kautta Jumalan lapsia Kristuksessa Jeesuksessa” (Gal. 2:16; 3:8, 11, 22, 24, 26);

    ”jokainen, joka uskoo häneen (Jeesukseen), saa synnit anteeksi hänen nimensä kautta” – – ”Olkoon siis teille tiettävä, miehet ja veljet, että hänen kauttansa julistetaan teille syntien anteeksiantamus ja että jokainen, joka uskoo, tulee hänessä vanhurskaaksi, vapaaksi kaikesta, mistä te ette voineet Mooseksen lain kautta vanhurskaiksi tulla” – – ”Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut niin myös sinun perhekuntasi” (Ap. t. 10:43; 13:38-39; 16:31);

    ”(olemme) niitä, jotka uskovat sielunsa pelastukseksi” (Hebr. 10:39);

    ”Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu” (Mark. 16:16);

    ”ja minun (apostoli Paavalin) havaittaisiin olevan hänessä (Kristuksessa Jeesuksessa) ja omistavan, ei omaa vanhurskautta, sitä, joka laista tulee, vaan sen, joka tulee Kristuksen uskon kautta, sen vanhurskauden, joka tulee Jumalasta uskon perusteella” (Fil. 3:9);

    ”teitä varten, jotka Jumalan voimasta uskon kautta varjellutte pelastukseen” – – ”sillä te saavutatte uskon päämäärän, sielujen pelastuksen” (1. Piet. 1:5, 9);

    ”niin että pelastut uskon kautta” (2. Tim. 3:15);

    ”Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta” – – ”jossa (Jeesuksessa) meillä, uskon kautta häneen, on uskallus ja luottavainen pääsy Jumalan tykö” (Ef. 2:8; 3:12);

    ”niin Jumala näki hyväksi saarnauttamansa hullutuksen kautta pelastaa ne, jotka uskovat” (1. Kor. 1:21);

    ”mutta sitten perkele tulee ja ottaa sanan pois heidän sydämestään, etteivät he uskoisi ja pelastuisi” (Luuk. 8:12);

    ”sinun uskosi on sinut pelastanut” (Mark. 10:52).

    Koska kristinuskolla, Jeesuksella ja Jumalan sanalla on kiivaita vastustajia, niin tässä on selitys: ”usko ei ole joka miehen” (2. Tess. 3:2; vain Jumalan valitut pelastuvat, mutta valinta tapahtuu koko ajan, tälläkin hetkellä, Jeesuksessa Kristuksessa – tie on auki jokaiselle).

    Se, joka on vastustaja, on tietenkin pois tuomittu: ”Ilman uskoa on mahdoton olla otollinen” (Hebr. 11:6).

    KAIKKI, mitä vastustajassa on, on syntiä: ”Sillä kaikki, mikä ei ole uskosta, on syntiä” (Room. 14:23);

    He hukkuvat: ”Te kuolette synteihinne, sillä ellette usko minua (Jeesusta) siksi, joka minä olen, niin te kuolette synteihinne” (Joh. 8:24). Ei kovinkaan miellyttävä kohtalo.

    Plusääni(4)Miinusääni(3)
 2. ”Pelastajamme ei ole Venäjän presidentti vaan Vapahtajamme Jeesus Kristus”

  Sanoisin hieman toisin: Ihmiskunnan pelastajana toimii nyt tehokkaasti vain Putin. Hän on ortodoksi kristitty joka puolustaa historian Jeesuksen sanomaa jonka maailman talmudisti-kasaarien ja sionistien nato-eliitti yrittää tuhota. Kristinusko on tuolle eliitille ’punainen vaate’ ja sen tulevaisuus on nyt pääosin Venäjän varassa kuten koko valkoisen rodun tulevaisuuskin joka myös pyritään tuhoamaan maailmasta nwo- ja natomafian voimin.

  Plusääni(8)Miinusääni(9)
  1. Putin on vapaamuurari ja perkeleen palvoja. Koko sotatilanne on teatteria, jolla ainoastaan ajetaan uutta maailmanjärjestystä toteutumaan.

   Ortodoksinen kirkko on sitä samaa turhaa uskonnollisuutta kuin kaikki maailman uskonnot. Venäjä ja NL on aina vainonnut ja vihannut todellisia kristittyjä.

   Jeesuksessa ihmisellä on ainoa pelastus ja tulevaisuus ja toivo.

   Plusääni(15)Miinusääni(6)
   1. Lähes kaikki maailman johtajat kannattavat Covid-rokotuksia. Ehkä se johtuu salaisesta, pirullisesta salaliitosta, tai ehkä se johtuu siitä, että lähes kaikki lääketieteen asiantuntijat kaikkialla kannattavat rokotuksia. Loppujen lopuksi kaikki nämä samat maailman johtajat uskovat myös, että kivet putoavat alaspäin.

    Plusääni(3)Miinusääni(7)
  2. Nimimerkille ”Punainen vaate”,

   Valitettavasti Venäjän ortodoksinen uskonto ei ole kristinuskoa (Raamatun mukaista oppia ja uskoa). Putin ei siis puolusta historian Jeesuksen sanomaa. Ortodoksinen kirkko on tavallista pakanuutta, joka on puettu kristilliseen kaapuun.

   Kävin läpi pari eri uskontoja koskevaa lähdeteosta (John Theodore Mueller: ”My Church and Others” ja Bodie Hodge & Roger Patterson: ”World Religions and Cults. Counterfeits of Christianity”), ja seuraavassa muutamia huomioita ortodoksian laadusta (termillä ”ortodoksia” tarkoitan nyt siis ns. ortodoksisen kirkon oppia).

   Seuraavassa esittelemäni opit ovat harhaoppia.

   Kääntymys ei ole ortodoksiassa Jumalan armollista työtä vaan osittain myös ihmisen tekoja. Vanhurskautus eli pelastuminen ei ole uskoa Kristuksen sijaissovitukseen vaan niin sanotun ”vuodatetun armon” vaikuttamia ihmistekoja (kuten paavin kirkossa). ”Usko” on ortodoksiassa käsitetty väärin, niin, että se muka on ”Kristuksen sanan halukasta tottelemista”, mikä on uskon vastakohta, siis tekojen oppi (eli pakanuus). Ortodoksinen ”usko” on eri asia kuin raamatullinen usko, joka on uskoa Kristuksen sijaissovitukseen). Ilman ihmisen omia tekoja ihminen ei ortodoksian mukaan voi pelastua, ja tässä ortodoksia kieltää kristinuskon ja paljastaa pakanallisen luonteensa.

   Syntiinlankeemuksesta huolimatta ortodoksia sanoo ihmisellä säilyneen vapaan tahdon (todellisuudessa ns. luonnollisen ihmisen tahto on sataprosenttisesti perkeleen tahto, koska häntä hallitsee perkele ytimestä, sydämestä, käsin). Tämän kuvitellun vapaan tahdon nojalla syntinen siis muka omilla teoillaan ansaitsee itselleen pelastumisen, ja tämä on suoraa kristinuskon pilkkaa ja mitätöintiä.

   Sakramentit – ihmisen tekoina, pelkän toimittamisen perusteella – pelastavat ja tuottavat armon ortodoksiassa automaattisesti, ilman mitään uskoa! Raamatullista uskoa (siis kristinuskoa) ortodoksia ei tunne. Lisäksi tuo omin avuin itselle hankittu pelastuminen on vain alku, ei mikään pysyvä asia. Ns. ”hengellistä” (todellisuudessa: ”ulkokultailevaa”) elämää on jatkuvasti ravittava, etenkin käymällä ehtoollisella. Pelastuminen on ortodoksiassa elinikäinen prosessi, omien tekojen loppumaton orjatehtävä.

   Tuota pelastumisen prosessia ortodoksia kutsuu jumalallistumiseksi. Jumalallistuminen on sekoitus ihmistekoja ja tuota kuviteltua vuodatettua jumalallista armoa, joten ortodoksiaa voidaan sanoa synergismiksi. Syntiset yrittävät koko ajan jotenkin kieltää lihaansa ja lisätä pyhyyttään (ulkokultailuaan, koska sydän ei ole muuttunut oikean uskon puuttuessa), ja tässä Putin ja muut ortodoksit ovat turhassa ja päättymättömässä oravanpyörässä. Armoa ortodoksia ei tunne.

   Kristuksen lunastusteko (sijaissovitus) ristillä puuttuu ortodoksiasta. Ortodoksia opettaa vain, että Kristuksen voitto KUOLEMASTA pelastaa. Evankeliumi (Kristuksen hankkima syntien anteeksiantamus Jumalan edessä) on unohdettu, tilalle ovat tulleet rituaalit. Lunastusta ei tunneta, ja tilalla korostetaan Kristuksen lihaksi tulemista ja ylösnousemusta.

   Langennut ihminen siis ortodoksian mukaan jotenkin kykenee toimimaan yhteistyössä Jumalan kanssa ”jumalallistumisen” prosessissa, ja siitä seuraa, ettei synnin katsota kovinkaan voimakkaasti kontrolloivan ja orjuuttavan ihmistä (vakava harha, Raamattu ilmoittaa kaikkien olevan luonnostaan syntisiä ja syntiä tekevien olevan synnin orjia).

   Raamattu on ortodoksiassa vain osa traditiota, eikä sillä ole määräävää auktoriteettia. Ortodoksinen kansa saa lukea Raamattua vain pappien autoritatiivisen tulkinnan mukaisesti. Isien traditio ja myös ns. apokryfikirjat ovat opin lähde ja standardi. Ortodoksia sanoo Raamattua epätäydelliseksi ja hämäräksi, ja siksi tarvitaan pappien ja piispojen tulkintoja.

   Perisynti on ortodoksian mukaan vain vapaan tahdon heikentymistä ja joidenkin armolahjojen puutetta. Jotkut synnit ovat sen mukaan anteeksi annettavia, muut kuolemansyntejä.

   Armonvalinta riippuu ortodoksiassa jossakin määrin ihmisen hyvästä käyttäytymisestä. Katumus on ortodoksian mukaan Uuden testamentin sakramentti kasteen jälkeen tehtyjen kuolemansyntien anteeksisaamiseksi, ja siihen kuuluvat sydämen synnintunto, syntien tunnustaminen papin edessä ja hyvitysteot. Synnistä tulee jotenkin luopua (vaikkei sydän muutukaan) ja ihmisen on uudistuttava. Myös sellaiset teot ovat hyviä tekoja, joita Jumala ei ole määrännyt ja jotka sen sijaan ovat kirkon määräämiä.

   Kristus ei ole ortodoksiassa ainoa välimies Jumalan edessä, sillä samaa virkaa toimittavat myös Maria ja pyhimykset.

   Ortodoksiassa on kasteen ja ehtoollisen lisäksi viisi muuta sakramenttia: konfirmaatio, katumus, viimeinen voitelu, papin vihkiminen virkaan ja avioliitto. Nämä voivat toimia siis armonvälineinä.

   Kaste ei ortodoksisessa opissa hyödytä kristityn koko elämän ajan vaan poistaa vain perisynnin ja ennen kastetta tehdyt tekosynnit, nämä kokonaan ja täydellisesti. Upottaminen on ortodoksiassa ainoa oikea kastamistapa. Ortodoksian mukaan lapset eivät voi uskoa, mutta lapsia kastetaan (sehän ortodoksian mukaan auttaa pelkkänä toimituksena).

   Ehtoollinen on ortodoksiassa tarjottava myös lapsille. Ehtoollinen ymmärretään (harhaisesti) niin, että se on papin suorittama Kristuksen ruumiin veretön uhri elävien ja kuolleitten syntien puolesta, ja tämä ei ole oikea ehtoollinen. Ehtoollisessa leipä ja viini muuttuvat ortodoksian mukaan Kristuksen ruumiiksi ja vereksi.

   Vanhan testamentin seremonialait koskevat ortodoksian mukaan myös Uuden testamentin kristittyjä. Kuvia ja pyhäinjäännöksiä on kunnioitettava.

   Rukoiltaessa apua on pyydettävä paitsi Jumalalta myös enkeleiltä ja kuolleilta pyhimyksiltä, esim. Marialta.

   Kiirastulessa (epäraamatullinen) olevia sieluja voidaan ortodoksian mukaan auttaa puhdistumisprosessissa pappien rukousten avulla.

   Kristuksen sielusta ortodoksit sanovat, että se meni kuoleman jälkeen Hadekseen (limbus patrum) tarkoituksenaan vapauttaa Vanhan testamentin pyhät orjuudesta.

   Eräs opillinen poikkeama on tämä, ettei Pyhän Hengen katsota lähtevän Pojasta vaan ainoastaan Isästä.

   Ortodoksisen kirkon hallinto on kirkon johtajien käsissä. Kirkkoa ei heidän mukaansa voi olla ilman hierarkiaa ja apostolista seuraantoa, joka on sitä, että Kristus muka antoi piispanviran vain apostoleille, ei kirkolle sellaisenaan, ja apostolit jättivät sen perinnöksi seuraajilleen, piispoille. Pappien nimittäminen on piispojen asia (ei koko kirkon). Pappisvihkimys katsotaan Kristuksen asettamaksi sakramentiksi Pyhän Hengen, armon ja häviämättömän luonteenlaadun antamiseksi. Vain vihityt papit ovat pappeja sanan varsinaisessa merkityksessä (Raamatun mukaan kaikki uskovat kristityt ovat pappeja, 1. Piet. 2:9; Ilm. 5:10). Valta erottaa kirkosta kuuluu kirkon johtajille, ei koko seurakunnalle. Ortodoksisella kirkolla on valta säätää sellaisia lakeja ja antaa sellaisia määräyksiä, joita Jumala ei ole säätänyt eikä antanut.

   Lopuksi on rehellisyyden nimissä todettava, että siellä täällä ortodoksisissa seurakunnissa on oikeitakin sydämen kristittyjä, jotka ortodoksisen kirkon väärästä opista huolimatta ovat Raamatusta saaneet sydämeensä oikean uskon. Tätä ilmiötä uskonpuhdistaja Martti Luther kutsui ”onnelliseksi epäjohdonmukaisuudeksi.”

   Plusääni(5)Miinusääni(2)
 3. Oli mikä pyhimys tai piru hyvänsä, Putin hallintoineen toiminee jatkossa Suomen kansan oikeutettuna rankaisijana. Venäläiset eivät tule katsomaan hyvällä Nato-selkäänpuukotusta suomalaisten pikkunilkkien taholta. En toivo Venäjän rankaisuretkeä Suomeen, mutta näkisin sen täysin oikeutettuna – ei pelkästään poliittisten ulkosuhteiden laiminlyöntien kannalta, vaan myös hengelliseltä kannalta. Venäjä on elvyttänyt ortodoksinen kirkkonsa ja luostarilaitoksensa ja on tällä hetkellä kristillisempi ja kristillisen hengen enemmän läpitunkema maa kuin mitä Suomi on kenties koskaan ollut. Venäjä on herättänyt eloon omaan kansallisylpeytensä ja pystyy yhdistämään siihen paitsi kristillisiä myös islamilaisia vaikutteita. Jälkimmäinen on ollut tärkeää Lähi-Idän ja Keski-Aasian kansakuntien tuen saamiseksi lännen dollari-imperiumin vastaiselle ristiretkelle. Näin ortodoksit ja muslimit on saatu puhaltamaan yhteen hiileen. Länsi tai juutalaismafia nimenomaisesti pyrkii saamaan nämä taistelemaan keskenään, jotta JWO voi aikanaan toteutua.

  Kaikki Suomen vastatoimet edellämainittua kohtaan perustuvat saatanallisen hengen kateuteen tai politiikassa kommunismin henkeen, joka on aina pyrkinyt tuhoamaan pois kaiken kristillisyyden tai korkeamman henkisyyden pois maailmasta. Suomi on materialistinen kommunistimaa, olkoonkin että kommunismin henki on Suomessa saanut uudenlaisen teknologisen ilmiasun. Lukemalla Maailman Talousfoorumin tulevaisuusskenaaroita saa hyvän kuvan virallisen Suomen tavoittelemista yhteiskuntautopioista. Venäjälläkin ollaan ikävä kyllä toteuttamassa näitä, joten sikäläinen kristillisyys ja kansallisylpeys joutunee aikanaan väistymään pois alta Kiinan tai WEF-mallien tieltä. Putinin kristillisyydestä on vaikea ottaa selvää. Välillä miehen voi tulkita olevan kristitty, mutta usein vain kylmän laskelmoiva KGB-mies NWO-kommunismin ja suurvallan intressien asialla.

  Plusääni(16)Miinusääni(4)
 4. Miksi Venäjän on taisteltava ”uutta (kristinuskon tuhoavaa) maailmanjärjestystä” vastaan?

  Robert Bridge — huhtikuu 13, 2022 … muutama ote linkin artikkelista
  Ukrainan sodan tarkoituksena ei siis ole vain suojella Venäjän fyysisiä rajoja Naton hyökkäykseltä, Robert Bridge kirjoittaa.

  Yhdysvalloissa on vuosikymmenien ajan keskusteltu pakkomielteisesti termistä ”uusi maailmanjärjestys”, mutta vain harvalla on aavistustakaan siitä, mistä käsite on saanut alkunsa ja mihin tätä suurta visiota ajavat henkilöt haluavat johtaa ihmiskuntaa. Mutta yksi asia on varma: Venäjällä ei ole siitä tietoakaan.
  Tällä viikolla Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov totesi, että yksi Moskovan Ukrainassa toteuttaman sotilasoperaation tavoitteista on lopettaa Yhdysvaltojen hallitsema maailmanjärjestys, joka on täysin ristiriidassa Venäjän ja sen liittolaisten toiveiden kanssa moninapaisesta maailmanjärjestelmästä.

  ”Erityisen sotilasoperaatiomme tarkoituksena on lopettaa [Naton joukkojen] röyhkeä laajentuminen ja … Yhdysvaltojen ja sen länsimaisten alamaisten pyrkimys täydelliseen maailmanjärjestyksen hallintaan”, Lavrov sanoi Rossiya 24 -uutiskanavalle.
  ”Tämä dominointi perustuu kansainvälisen oikeuden törkeisiin rikkomuksiin ja joidenkin sääntöjen nojalla, joita he nyt niin paljon hypetetään ja joita he keksivät tapauskohtaisesti”, Venäjän huippudiplomaatti lisäsi.

  Sen kysymyksen lisäksi, ottaako Yhdysvaltain johtama Nato huomioon Moskovan varoitukset ja pysäyttääkö se sotilaallisen etenemisen Venäjän rajalla, on toinen yhtä kriittinen kysymys: ”Mikä tarkalleen ottaen on uusi maailmanjärjestys, ja miksi termi herättää niin paljon pelkoa ja inhoa?”.
  Ukrainan sodan tarkoituksena ei siis ole vain suojella Venäjän fyysisiä rajoja Naton hyökkäykseltä. Ukrainan sodan tarkoituksena on pelastaa Venäjä henkiseltä tuholta, joka olisi moraalisesti vararikkoon menneen lännen sille saneleman ”uuden maailmanjärjestyksen” lopullinen seuraus. Tässä suhteessa Venäjä käy eksistentiaalista taistelua sielunsa puolesta.
  https://www.strategic-culture.org/news/2022/04/13/why-russia-must-battle-against-the-new-world-order/
  DeepL.com/Translator

  Plusääni(6)Miinusääni(6)
 5. Raamatun Jumala on pitkämielinen ja hänellä on hyvät ajatukset kaikkia ihmisiä kohtaan. Taivaallinen Isämme toivoo ja odottaa, että tuhlaajapojat ja -tytöt palaisivat maailmasta takaisin hänen yhteyteensä. Hän toivoo että jokainen tulisi synnin tuntoon ja sen kautta uskoon Herraan Jeesukseen ja pelastukseen.

  Taivaan Isä on myös pyhä ja kaikkivaltias Jumala, eikä jätä rangaistusta toimittamatta niille, jotka sydämensä paaduttavat.

  Kiitos Herralla tästä Vesa Ilkka Laurion kirjoituksesta! Ja kiitos Magneettimedialle sen julkaisemisesta.

  Plusääni(17)Miinusääni(3)
 6. Sankarinne läpivalaisu tässä;

  WILL PUTIN SAVE THE WORLD?
  https://odysee.com/@Slammdcrxx:8/Will-Putin-Save-The-World:0

  Tätä tuossa ei mainita, mutta Kristillinen evankelioiminen on ihan hiljattain kielletty Venäjällä ilman viranomaisten lupaa;

  https://relevantmagazine.com/current/world/putins-war-on-christianity-is-the-russia-issue-that-cant-be-ignored/
  Suomennos tuosta;
  ”Yksi Putinin viimeisimmistä kiistanalaisista toimista tapahtui heinäkuussa 2016, kun Putin allekirjoitti Jarovaja-laeiksi kutsutut lait, joita kutsutaan terrorisminvastaisiksi laeiksi ja joissa kielletään evankelioiminen määrättyjen uskonnollisten paikkojen ulkopuolella. Lain perusteella, joka on jo johtanut uskonnollisten henkilöiden pidätyksiin, ystävien tai tuntemattomien ihmisten kutsuminen kirkkoon jollakin tavalla olisi rikosoikeudellisesti rangaistava teko. Lait edellyttäisivät, että ulkomaisilla lähetyssaarnaajilla on oltava Venäjän viranomaisten lupa edes puhua kirkossa.

  Lait koskevat kaikkia yli 14-vuotiaita, ja niitä sovelletaan jopa tilapäisen jumalanpalveluksen pitämiseen tai uskon jakamiseen omassa kodissa. Näitä lakeja pidetään yleisesti yhtenä tiukimmista laeista, joita Venäjällä on nähty neuvostokauden jälkeen. ”

  Tämäkin melkoinen paljastus artikkeli,
  http://truth.prabhupada.org.uk/putin-the-jew

  On siis todella typerää pitää Putinia jonain Kristinuskon suojelijana tai pelastajana, kun hän ihailee muutamia pahimpia Kristittyjen lahtaajia, mm. Leniniä, Stalinia ja kommunismia yleensä. Hän pitää Neuvostoliiton sotamenestystä sankarillisena ja juhlittavana (ne voitonparaatit) vaikka ne lahtasivat siinä miljoonia valkoihoisia Kristittyjä. Niin Saksalaisia kuin Venäläisiäkin. Aivan uskomatonta hirmuvallan, väkivallan, raiskaamisen ja bolsevismin ihannointia. Hän on siis aivan tyypillinen krypto, eli mies joka esittää Kristittyä, vaikka edustaa oikeasti jotain muuta uskontoa. Tuollaisen miehen pitäminen minään pelastajana tässä tilanteessa on syvää typeryyttä, tai sitten tahallista trollaamista ja jankuttamista.

  Ihmettelen siis tätä nyt täysin ajattelematonta puolien ottamista – suuntaan tai toiseen. Ei tajuta isoa kuvaa ollenkaan, eikä yhtään oteta asioista selvää. Ei viitsitä edes selvittää mikä mies Putin on! Uskomatonta, kuinka ns. äärioikeistokin on noin helposti saatu tähän hyvin naiviin henkilöpalvontaan mukaan. Tukemaan Venäjää ja Putinia – ikäänkuin jonain messiaana – miestä joka ihailee kommunismia ja ajaa uuden globaalin Neuvostoliiton perustamista. On mieletöntä, että Lännen jopa nationalistit on saatu tukemaan muun vaihtoehtoväen ja toisinajattelijoiden kanssa Putinia.
  Tossa linkittämässäni videossa esitetään todisteet, että myös antifa- ja muu äärivasemmistoporukka on intoillut Putinin ja Venäjän puolesta. Toki nyt viimeaikoina ovat olleet tässä asiassa vähän vaisumpia????

  Plusääni(15)Miinusääni(6)
  1. ”Tätä tuossa ei mainita, mutta Kristillinen evankelioiminen on ihan hiljattain kielletty Venäjällä ilman viranomaisten lupaa;”
   Evankelistat ovat usein myös vaarallisia huijareita, kansan aivo pesijöitä ja sionistien agentteja jotka tuhoavat ihmisten kyvyn ajatella omilla aivoilla.
   Pitää olla tarkkana ettei levitetä väärää oppia ja propagandaa. Eikö se ole hyvä asia ettei kansaa voi huijata kuten meillä saa?

   Vaikuttaa ettet näköjään ymmärrä asioita laajemmin kun olet nwo-agenttien aivopesun uhri ja julistat täällä niiden agendaa. Ei yksi video kesää tee. Menet kuin ravihevonen laput silmillä. Silloin julistaa vain omaa agendaansa kuin saarnamies muille.

   Plusääni(12)Miinusääni(7)
   1. Ihme vänkäämistä. Mikä videossa ei pidä paikkaansa? Katsoitko sitä edes ?

    Et ymmärrä asiaa nyt isossa kuvassa, elät laput silmillä, etkä ota selvää mikä mies Putin on.

    Sillä, millä levität mitään Kristillistä oppia ja Raamatun sanaa nyt Venäjällä, jos kaikenlainen ei virallinen evankelioiminen – jopa Raamatun sanan saarnaaminen kirkoissa ja kodeissa – on kielletty, kuten tuo artikkeli sanoo?
    Tuossa ei puhuta mitään minkään väärän opin levittämisestä, vaan siinä kielletään KAIKKI Kristillinen evankelioiminen – käytännössä koko Kristillinen usko – ilman viranomaisten lupaa. Toisin sanoen – vain valtiopropagandan mukaiset tiukasti valvotut kulissit ja teatterin vuoksi ylllä pidetyt toiminnot ovat sallittuja.

    Plusääni(10)Miinusääni(3)
   2. Ei ole valtion asia päättää, mikä uskonnollinen julistus on vaarallista aivopesua. Valtion tulisi auttaa kasvattamaan kansalaisista ajattelu- ja tiedonhankintakykyisiä, jotta nämä voivat itse erottaa valheen ja huijauksen. Mutta valtioiden byrokraatit ovat laiskoja, vallanhimoisia ja ylimielisiä. Sensuuri on kansalaisiaan halveksivan valtion helppo ja ylimielinen keino ratkaista vääränlaisen tiedon leviämisen ongelma. Valtion byrokraatit kokevat olevansa kansalaisia älyllisesti, tiedollisesti ja moraalisesti paljon ylempänä ja kaitsevat näitä kuin lapsia – ja lapsia nämä ovatkin, koska heitä pidetään pimennossa tiedon ja valistuksen suhteen. Meillä tästä pitää huolen CIA/MI6-vetoinen media ja Venäjällä tätä varten ovat omat instituutionsa. Tosin en hämmästyisi, vaikka Venäjän mediakenttä olisi vivahteikkaampi kuin Suomen, jossa sallitaan vain yksi mielipide kerrallaan.

    Mutta on totta, että länsimaiset ja erityisesti amerikkalaislähtöiset kirkkokunnat ja herätysliikkeet levittävät Israel-keskeisen sionismin sanomaa. Moni herätysseurakunta perustaa teologiansa huijarisaarnaaja Cyrus. I. Scofieldin referenssiraamattuun, joka edelleen nojaa englantilaisen huijarisaarnaajan John Nelson Darbyn (1800-82) teologisiin näkemyksiin. Näistä on johdettu dispensationalismiksi nimetty suuntaus, jota useimmat kristityt sionistit saarnaavat. Läntisten seurakuntien harrastama modernin Israelin ja juutalaisten palvonta perustuu näihin oppeihin ja tästä johtuen länsimaiset seurakunnat lähes poikkeuksetta tulkitsevat maailmanpolitiikkaa yksipuolisesti Israelin tai juutalaismafian intressien ehdoilla. Länsimaiset kristityt menevät helposti sionistisen valtamedian vedätyksiin tai osallistuvat siihen itse kuten esim. Alfa-TV Suomessa tekee. Samoin heitä vaivaa sokeus sionismille ja sen myrkyttämille instituutioille kuten Natolle.

    Plusääni(8)Miinusääni(3)
 7. Moskova toivoo Suomelta ja Ruotsilta ”tervettä järkeä” – Nato-jäsenyys pakottaisi Venäjän suuriin sotilaallisiin vastatoimiin

  Venäjän on lähetettävä suuria sotilasvoimia luoteisille rajoilleen jos Ruotsi ja Suomi liittyvät Natoon, myös ydinaseita, varoittaa Venäjän ex-presidentti ja pitkäaikainen pääministeri Dmitri Medvedev, joka on presidentti Vladimir Putinin johtaman Venäjän turvallisuusneuvoston varapuheenjohtaja.
  Dimitry Medveded lisäsi eilen torstaina antamassaan lausunnossa, että ydinaseiden sijoittaminen alueelle saattaa hyvinkin olla keino ”palauttaa tasapaino” alueellisen turvallisuuden suhteen. Suomen ja Ruotsin liittyminen Yhdysvaltain johtamaan sotilasliittoon tarkoittaisi vain, että ”Venäjällä on lisää virallisesti rekisteröityjä vastustajia”, hän kirjoitti kommentoidessaan Tukholman ja Helsingin aikomuksia.

  https://mvlehti.net/2022/04/15/moskova-toivoo-suomelta-ja-ruotsilta-tervetta-jarkea-nato-jasenyys-pakottaisi-venajan-suuriin-sotilaallisiin-vastatoimiin-medvedev/

  Plusääni(3)Miinusääni(2)
  1. Suomalaisilla on varsin kapea mielikuva Natosta. Neuvostoliiton aikoihin Natoon kuuluminen olisi ollut järkevää ja asiallista, koska se oli vapaan lännen militaari vastine kommunistiselle blokille. Suomi osasi kuitenkin pitää itsensä vapaana länsimaana kuulumatta Natoon. Neuvostoliitto myönsi Suomelle varsin laajasti sisä-, talous- ja kauppapoliittisia vapauksia toteuttaa länsimaista yhteiskunta- ja talousjärjestelmää. NL tavallaan käytti Suomea ikkunana länteen. Samalla Suomi kuitenkin hyötyi idänkaupasta, jossa laatuvaatimukset eivät olleen kummoisia ja sopimuskaudet olivat pitkiä. Idänkaupan vakaus auttoi Suomea torjumaan pitkäkestoiset lamat ja 1970-luvun rajun inflaation tuottamat haitat, joista monet länsimaat kuten Englanti kärsivät suuresti.

   Hetken aikaa, hyvinvointivaltion rakentamisen aikoihin Suomi pystyi poimimaan rusinoita pullasta sekä idästä että lännestä. Näin saavutettiin asema, jossa Suomea 1980-luvulla kuvattiin Pohjolan Japaniksi. Suomi oli myös kokoaan suurempi maa ulko- ja turvallisuuspolitiikassa, koska oli saavuttanut uskottavan aseman puolueettomana maana. Suomea arvostettiin tämän vuoksi mm. rauhanturvatehtävissä, koska suomalaisia ei pidetty minkään suurvaltablokin imperialistisina edustajina.

   Aiemman helpon ulko- ja turvallisuuspoliittisen asemansa vuoksi suomalaiset kokevat, että he edelleen voivat poimia rusinoita pullasta ja ottavat Naton vastaan ikäänkuin teknisenä puolustuksen varmistajana. Naton laajempia geopoliittisia operaatioita ei suomalainen kadunmies kuitenkaan hahmota lainkaan. Osana Natoa Suomi joutuu näistä täysimittaiseen vastuuseen. Venäjän saarto-operaatioon osallistuminen on hengenvaarallista puuhaa. Valtasuhteiden muutos globaalilla tasolla Eura-aasian tai BRICS:in hyväksi voi saattaa transatlantistit ahtaalle. Suursotaa eli WWIII:sta pidetäänkin jo vääjäämättömänä. Suomalaiset eivät ymmärrä joutuvansa näiden valtakamppailujen ytimeen. Enää ei ole mahdollista poimia pullasta vain rusinoita, vaan puolikypsää taikinaa joutuu nielemään tonneittain.

   Plusääni(10)Miinusääni(2)
 8. ”..kuolemalla kuoleman voitti.” Se on ainoa tapa voittaa kuolema – kun ihminen on kuollut, kuolema ei enää kosketa tätä, sitä ei enää ole. Jumalalla, jos sellaista miksi sen kuvittelemme edes on, on luultavasti tähdellisempää tekemistä kuin keskittyä tuossa määrin yhden eliökunnan asioihin ja tämän touhuihin.

  Plusääni(4)Miinusääni(6)
 9. Herranpäivän kuvaus, ja se kuumuus mikä siihen sisältyy. Mitä mahdollisia selityksiä sille olisi nykyajan mittapuitteissa?

  Onko kyseessä auringon joku sykli mitä ei tunneta, mikronova tms. Vai isohko asteroidi tai komeetta? Ohan vielä Velikovskyn teoria että planeetat olivat järjestäytyneet eritavalla, ja muutos takaisin kenties?

  Lopunaikana tietoituus lisääntyy lienee viittaus internettiin, ja kun sirutuksen esiasteet jo maailmalla meneillään niin kaipa tässä pikkuhiljaa ollaan jo lopunajan tunnelmissa.

  Plusääni(4)Miinusääni(3)
 10. KOLMAS ITSENÄISYYSTAISTELU
  Nyt on alkanut kolmas itsenäisyyssota eli Suomen sota globalismia vastaan. Globalismia edustavat USA, EU ja NATO. Lännen valtamedia eli Suomessa Yle, HS ynnä muu valtamedia ovat aivopesseet puutteellisella ja väärällä informaatiolla Venäjän Ukraina-operaatiosta. Suosittelen katsomaan seuraavaa videota Ukrainasta: https://rapsodia.fi/donbass-dokumenttielokuva-2/ Nyt Suomen epäisänmaalliset piirit yrittävät valheellisesti väittää, että Ukrainan sodan johdosta Venäjä on meille vaarallinen vihollinen, mikä ei pidä paikkaansa. Meillä on naapuruussopimus Venäjän kanssa, mutta Ukraina on terrorisoinut venäjämielistä Ukrainaa eli Donbassia jo kahdeksan vuotta. NATO on kouluttanut Ukrainassa fasistijoukkoja jo kahdeksan vuotta. Esim. viime vuonna ukrainalaisilla ja NATOlla oli seitsemän yhteistä sotaharjoitusta. Valtamedia peittelee Ukrainan historiaa ja valehtelee nykytilasta. Valtamedia nielee Ukrainan sotapropagandan sellaisenaan. Nyt on Suomeen tullut kaksi globalismin vastaista puoluetta, jotka keräävät kannattajakortteja netissä: Vapauden liitto ja Totuuspuolue. Kirjoita kannatuksesi
  https://puoluerekisteri.fi/puolue/38 (Vapauden liitto) ja https://puoluerekisteri.fi/puolue/39 (Totuuspuolue). Lisäksi Suomessa toimii muita globalismia vastustavia pienpuolueita, jotka voivat muodostaa vaaliliittoja. Nyt täytyy puhaltaa yhteen hiileen seuraavissa eduskuntavaaleissa. Kaikkien globalismia vastustavien puolueiden tulee muodostaa vaaliliitto. Globalistit, kuten presidentti Niinistö ja hallitus, yrittävät nyt liittää Suomen NATOon perustuslain vastaisesti nojaten pariin mielipidetiedusteluun.

  Venäjän turvallisuusneuvoston varapuheenjohtaja Dimitry Medveded lisäsi eilen torstaina antamassaan lausunnossa, että ydinaseiden sijoittaminen alueelle saattaa hyvinkin olla keino ”palauttaa tasapaino” alueellisen turvallisuuden suhteen. Suomen ja Ruotsin liittyminen Yhdysvaltain johtamaan sotilasliittoon tarkoittaisi vain, että ”Venäjällä on lisää virallisesti rekisteröityjä vastustajia”, hän kirjoitti kommentoidessaan Tukholman ja Helsingin aikomuksia.
  Venäjän ja sotilasliiton välisen maarajan pituus lähes kaksinkertaistuu, mikäli suunnitelmat toteutuvat, Medvedev sanoi. ”Tämän rajan turvallisuutta on vahvistettava”, hän jatkoi. Hänen mukaansa mahdollisia Venäjän kansallisen turvallisuuden tehostamisvaihtoehtoja ovat maajoukkojen ja ilmapuolustuksen määrän raju lisääminen alueella sekä uusien sota-alusten sijoittaminen Suomenlahdelle.
  Se siitä, että Suomen turvallisuus lisääntyisi, jos Suomi ja Ruotsi liittyisivät NATOon. NATOon liittymistä on vastustettava kaikin mahdollisin keinoin. Suomen puolueettomuus ja liittoutumattomuus ovat parasta mahdollista ulkopolitiikkaa. ). LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  https://positv.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(9)Miinusääni(4)
  1. SUOMI ON AJOITUKSEN MESTARI
   Suomi aikoo jättää Nato-hakemuksen hetkellä, jolloin on käymässä selväksi, että nimenomaisesti Nato eikä niinkään Ukrainan kansa käy sotaa Venäjää vastaan. Ukraina toimii sotakenttänä ja ukrainalaiset sotilaat Naton proxy-sotilaina. Nato tai Nato-maat ovat kouluttaneet Ukrainan joukkoja ja osallistuvat itsekin pienissä määrin operaatioihin. Nato-maat toimittavat ukrainalaisille aseita ja asejärjestelmiä sekä tietoja venäläisistä kohteista. Ukrainalaisten ei tarvitse kuin painaa nappia, niin ohjus lentää kohteeseensa.

   Ilman Nato-maiden apua Ukrainan tuntuva vastarinta Venäjää vastaan ei olisi mahdollista. Operaatiot, varustautumiset ja ryhmittäytymiset ovat käynnissä myös myös Nato-maissa ja osoittavat, että suursotaa Venäjää ja myöhemmin myös Kiinaa vastaan valmistellaan. Onko tämä paras mahdollinen aika hakeutua Natoon? Päädymme suoraan osapuoleksi kuumaan sotaan. Suomi pakotetaan turvautumaan raskaimpaan mahdolliseen aseapuun ja varustautumiseen, jonka Venäjä tulkitsee ilman muuta hyökkäysaseiksi. Suomeen ei ole mahdollista sijoittaa ydinohjusta tai ydinpommia, joka ei hetkessä tavoittaisi Pietaria tai Murmanskia. Venäjä tulee ilman muuta tuhoamaan kaikki strategiset aseet Suomen maaperällä jo ennen niiden asentamista. Kuitenkin ilman sellaisia olemme puolustuskyvyttömiä. Edes latenttia aggressiota (ts. ydinasein varustettuna) osoittamalla Suomi ajaa itsensä sotilaalliseen umpikujaan ja pattitilanteeseen keskellä nopeasti eskaloituvaa maailmansodaksi kehittyvää tilannetta.

   Ongelmia ja vastatoimia on odotettavissa myös maakaasu-. öljy-, uraani-, lannoite-, mineraali-, elintarvike-, ja raaka-ainetoimitusten suhteen. Kuinka Suomi aikoo korvata puuttuvan energian ja poltto-aineet, jos ja kun Venäjä lähiaikoina katkaisee kaikki toimitukset vihamielisiin länsimaihin?

   Plusääni(9)Miinusääni(2)
 11. JUUTALAISTEN PETOS
  Juuri kukaan ei uskalla nykyään kertoa ja paljastaa juutalaisten roolia maailmanpolitiikassa. Kuitenkin se on avainkysymys ymmärtää maailmanpolitiikkaa. Lähes kaikki juutalaiset tottelevat johtajiaan, joita ovat Siionin Viisaat eli noin 300 johtavaa juutalaista. Tiukan paikan tullen juutalaiset seisovat yhtenä rintamana. Juutalaiset saivat piristysruiskeen 700-luvulla, kun sotaisa kansa, kasaarit, käännytettiin juutalaisuuteen eli Talmud-uskontoon. Talmud on kiihkeää kristinuskon vihaa ja vihaa kaikkia gojimeja kohtaan eli ei-juutalaisia kohtaan, joita juutalaiset pitävät eläiminä. Juutalaiset ovat saaneet lapsesta asti opetusta, että he ovat Jumalan valittu kansa ja gojimit ovat eläimiä, joiden tappaminen ei ole syntiä. Tästä 2000 vuoden perkeleellisestä Talmud-opetuksesta on ollut seurauksena juutalaisten peritty pahuus, jota nasevasti kuvaa maailmanhistorian paras psykologi Emanuel Swedenborg seuraavasti: ”Se on sellainen kansa, että se on täysin erilainen muista kansoista, ja että siihen kansaan on iskostettu yritys tuhota ja vääristää kaikki mikä kuuluu yhteiskuntaan, ja milloin vain tilaisuus tarjoutuu, he osallistuvat sellaiseen toimintaan eivätkä saa mistään muusta niin suurta iloa kuin järjestyksen lakien eli siis yhteiskunnan lakien tuhoamisesta, sillä heillä on sisäistetty viha itse Järjestystä kohtaan, joka on Herra. Tästä minulla on paljon kokemuksia.” (Spiritual Diary, nro 2260). Juutalaisten päämääränä on kristinuskon tuhoaminen ja kristittyjen alistaminen sekä maailman valloitus perkeleelle, sillä Talmud on eräänlainen perkeleen käsikirja. Tämä käy esiin kahdesta lainauksesta: ”Juutalaisten täytyy aina yrittää pettää kristittyjä. Juutalaisten täytyy vapautua heistä ja tulla heidän hallitsijoikseen.” (Zohar I, 160a). Ja: ”Juutalaisten tulee käyttää kaikki keinot ja kaiken valtansa estääkseen kaikkien muiden kansojen nousun ja menestyksen, jotta saavutamme historiallisen tavoitteemme s. o. maailmanvallan.” Max Mandelstammin avajaispuhe Baselin sionistikonferenssissa 29.8.1897 (Le Temps, 3.9.1897). Juutalaiset siis tahallaan tekevät vahinkoa muille kansoille. He ovat sekaantuneet monenlaiseen vehkeilyyn, joista huomattavimmat ovat Ranskan ja Venäjän vallankumoukset sekä kaksi maailmansotaa. Tällä hetkellä juutalaisten valta maailmassa on suunnaton. He hallitsevat finanssitoimintaa ja mediaa, heillä on voimakkaat kansalliset ja kansainväliset järjestönsä ja heillä on lisäksi oma valtio ja he hallitsevat suvereenisesti USA:ta ym.
  Tänä pitkänä perjantaina meidän tulee muistaa, että juuri Juudas, joka symbolisoi koko juutalaista kansaa, petti Jeesuksen. Suosittelen lukemaan seuraavaa nettiosoitetta juutalaisista:
  https://islam-radio.net/
  LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  https://positv.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(5)Miinusääni(4)
 12. Separatistit uhoavat suoraan, että Mariupolissa taistelevat nationalistipataljoonat tullaan eliminoimaan. Donbassin miehet Putkonen etunenässä ovat jo vuosia riemuinneet nationalistien tappamisesta alueella. Tällainen taho ei voi olla Suomen itsenäisyystaistelussa samalla puolella. Asia tulisi olla harvinaise selvä

  Plusääni(6)Miinusääni(4)
  1. Ei siellä mitään nationalisteja ole vaan Israelin huoria jotka ovat taistelemassa Uuden Israelin synnyttämiseksi Ukrainaan. Siinä sivussa ovat terrorisoineet siviilejä jo sen kahdeksan vuotta. Nationalistit eivät käytä omia kansalaisiaan ihmiskilpinä tai ammu kun joku menee kaivolle hakemaan vettä. Tai vedä kurkkuja auki ISIS tyyliin. Näitä todistuksia on vaikka kuinka paljon paikallisilta ja videoita löytyy julmuuksista. Sinäkin Naton trolli olet.

   Plusääni(9)Miinusääni(3)
    1. ”Iso lössi nationialisteja” ehkä onkin, mutta heitä ei kukaan aseista kun eivät ole lännen eivätkä idän puolella. Kaikki näkyvät osapuolet joita aseistetaan ovat juutalaiskontrollissa. Svoboda ja Azov ovat sanoneet etteivät muodosta mitään uhkaa länsiestablishmentille(eli anglo-sionismille/NWO:lle) jo silloin 2013-14 kun aluetta alettiin Naon ja CIA:n toimesta häiriköimään ja epästabilisoimaan näillä Nato-natseilla(CIA:n osalta jo -50 luvulla). Saivat aikaan Novorossiyan kansanmurhankin. Svobodan johto poseerasi juutalaisten hallitusmiesten kanssa samoissa kuvissa. Tosi nationalisti ei astu samaan tilaan saati ota vastaan mitään apua vapaamuruari-juutalaiselta CIA/Mossad länsieliitiltä. Vaan hoitaisivat oman hallituksensa, Zelenskyn ja muut j-oligarkit ja vapaamuurarit ensin pois pelistä. Myös saksankielisillä alustoilla ja kanavilla esim. Telegramissa sikäläiset nationalistit ottavat etäisyyttä näihin ja toteavat etteivät heidän isovanhempansa olisi toimineen noin.

     https://web.archive.org/web/20170116224332/https://vigrid.win/nato-nazis-european-patriots-as-cia-tools/

     Venäjä haluaa neutraalin hallinnon sinne ja lopettaa lapsikaupan jne. rikollisuuden. Venäjällä on terveempi kristillinen kansankulttuuri kuin Ukrainassa riippumatta siitä, että kummatkin ovat juutalaisomisteisia. Siellä ei LGBT lobabausta näy ja klassiset kauneusarvot ovat vielä taiteessakin tallella. Suomi on saanut itsenäisyytensä Leninilta, ei länneltä. Putin 2.0 on sentään hitusen täysipäisempi kuin Lenin. Joten voisi melkein olla hyvä jos Venäjän hyökkäyksen avulla saisi Suomen nykyhallituksen ja virkamieskunnan vaihtumaan. Sen jälkeen esim. VKK:n kaltainen Venäjään neutraalisti suhtautuva hallitus voisi saada itsenäisyyden takaisin, perua tulevan Nato liitoksen ja Suomen jälleenrakennus voisi alkaa. Ja samalla torjua Digi-ID ja ja rokotuspassi hankkeet.

     Venäjällä on sitä paitsi vielä aidompia tsaarimyönteisiä varakkaita tahoja jotka tukevat ihan oikeitakin kansallissosialisteja, ilman lännen tai idän juutalasirahaa tai Mossad/CIA/Nato kytköksiä. Sitä oikeaa kolmatta tietä, mutta näitten Ukrainan Nato-natsien avulla nekin pyritään hävittämään.

     Tässä haastattelussa ukrainalainen parlamentin jäsen sanoo, että taistelevat Uuden Maailmanjärjestyksen(NWO) puolesta.

     https://www.bitchute.com/video/vUPzEUMuIH1r/

     Kolmas Voima eli Die Dritte Macht tulee todennäköisesti puuttumaan peliin ja eliminoimaan sekä Venäjän johdon, että nämä Nato-natsit johtoineen kunhan sota saavuttaa Saksan.

     http://imperialgermans.com/dayx.html

     Tässä Robert Sepehrin videossa esitettään teoria viitaten Medvedevin lausuntoon, että tuo Kolmas Voima ohjaisi Venäjän hallitusta. Mutta se voi olla harhautus kun ei ole kyse samasta dokumentista(”Men in Black”) jonka Medvedev siinä mainitsee. Elleivät sitten kiristä ja huijaa kumpaakin osapuolta (tai juutalais-masonista kotkan ruumista) tuhoamaan toisensa.

     https://www.bitchute.com/video/0mTI4VYoz0i1/

     Plusääni(4)Miinusääni(0)
 13. Yhdysvaltain bluffista ja pelleilystä huolimatta Pentagonin bioaseuhka Venäjälle ja Kiinalle on vakava.

  Finian Cunningham — huhtikuu 16, 2022
  Meidän on otettava huomioon Pentagonin uhka Venäjälle sen kiistattomasta bioaseohjelmasta Ukrainassa.

  Venäjän presidentti Vladimir Putin sanoi tällä viikolla, että hänen maallaan ei ollut ”muuta vaihtoehtoa” kuin puuttua sotilaallisesti Ukrainaan pysäyttääkseen Donbassin venäjänkieliseen väestöön kohdistuvan kansanmurhan ja neutraloidakseen Ukrainan alueelta Venäjälle kumpuavan kasvavan kansallisen turvallisuusuhan.
  https://www.strategic-culture.org/news/2022/04/16/despite-us-bluff-and-bluster-pentagon-bioweapon-threat-to-russia-and-china-is-serious/
  DeepL.com/Translator

  Sionisti-kasaarien valtaan joutunut läntinen ’arvoyhteisö’ (paremmin arvonsa hukannut yhteisö) käy nyt tuhoisaa sotaa itää vastaan jossa voidaan päätyä ydinaseiden käyttöön. Periaatteessa tilanne on sama kuin jo parituhatta vuotta sitten kun fariseukset tuhosivat Jeesus-lahkon ja Essealaiset Palestiinassa. Kuitenkin kristinusko säilyi ja levisi Eurooppaan ja täältä edelleen koko maailmaan vaikka kristityt ovat olleet jatkuvan vainon kohteena.
  Nyt nykyajan pahuuden voimien ohjaamat ja koko maailmaa itselleen himoitsevat nwo-fariseukset ovat päättäneet tuhota Venäjän ja Kiinan jotka puolustavat kristillisempää ja oikeudenmukaisempaa maailmaa ja joiden varassa kristinuskon tulevaisuus on kun läntinen kulttuuri on syötetty leijonille – kuten krisitittyjä aikoinaan Rooman Colosseumissa.

  Plusääni(3)Miinusääni(4)
  1. Politiikan nimissä voidaan toki satuilla mitä vaan. Mutta, oikeasti niillä Ei ole mitään bioaseita, eikä ydinaseita.
   Kannattaa selvitellä näiden tieteiden perusteet – sen jälkeen nämä tieteellä verhotut kummitustarinat ei enää pelota.

   Plusääni(4)Miinusääni(2)
 14. Kun katsoo ketkä ovat agressiivisimpia ja ketkä johtavat NATO:a niin se on sama ryhmä:siionistit.

  Niillä ei ole helvettiä ja ne eivät uskoneet Jeesusta, siksi ne tappoivat Jeesuksen. Ja yhä edelleen ne odottavat Messiasta tulevaksi maan päälle.

  Siionistit ovat satanisteja ja Luciferin palvojia. Niille kaikki inhimillinen on vastemielistä. Vai mitä sanotte israelisotilaan paidasta jossa oli raskaana olevan naisen kuva ja teksti ”shot one, killed two”.

  No, maailma tarvitsee esikuvia. Mutta NATO:sta tai EU:sta niitä ei löydy. Siksi näinä päivinä kaukoidän elämäntavat Budhaalisuutena, Hindulaisuutena ja Taolaisuutena löytävät helpommin kansan sydämiin kuin juutalaisuuteen perustuvan kristinuskon sanoma.

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
  1. Kristinusko perustuu vanhatestamentalliseen heprealaisuuteen ja on siinä mielessä Juutalaisuus 2.0. Mutta uudemman ajan talmudilaisuuden tai sionismin kanssa sillä ei ole mitään tekemistä, olkoonkin että monet länsimaiset seurakunnat ovat harhautuneet sionismiin ja tuputtavat Israelin palvontaa kristinuskon aidon sanoman ohessa.

   Talmudilaisuus eroaa vahvasti myös siitä mooseksenuskoisesta heprealaisuudesta, jonka perustalle kristillinen oppi rakentaa itsensä. Teologinen selvitys siirtymästä heprealaisuudesta kristinuskoon on annettu Uuden Testamentin Kirjeessä Heprealaisille. Tätä olen useaan otteeseen mainostanut näillä palstoilla, mutta kukaan ei sitä lue ja vaikka lukisikin, niin ei lukemastaan mitään ymmärrä, koska sanoman ymmärtäminen vaatii myös Vanhan Testamentin ja Vanhan Liiton tuntemusta.

   Suomalaiset ovat teologisesti ja muutenkin lahjatonta kansaa, myös poliittisesti arvostelukyvyttömiä ja syynä tähän on jo vuosikymmeniä jatkunut salakavala integraatio anglo-amerikkalaiseen sionistiseen valtablokkiin. Tämä karkottaa luotaan kaiken hengellisyyden ja korkeamman sivistyksen. Korvikkeeksi voidaan tarjota idän henkisiä opetuksia, joissa on oma arvokkuutensa, mutta niitä on vaikea sovittaa Suomen heimon hengelliseen perimälinjaan, johon kuuluu muinaissuomalainen usko, jossa on ripaus shamanismia ja tämän jälkeinen vaiheittainen siirtyminen kristinuskoon. Kristinuskon varjolla on tapahtunut ikävän paljon Suomen länsimaistamista ja hengellisen elämän kaventamista ja kansalaisten kasvattamista materialismiin ja sitä myötä roboteiksi valtion ja suuryritysten palvelukseen.

   Sionistit uskovat helvettiin, koska ovat jo luoneet maanpäälle sellaisen. Siinä valtio-uskontoon, – joko kommunismin tai fasismiin – aivopestyt ihmiset toimivat toinen toistaan kiduttavina demoneina. Nämä eivät koskaan jätä kanssakansalaisiaan rauhaan, vaan alituiseen piinaavat näitä keksimillään tai omaksumillaan järjettömyyksillä. Viimeksi korona-aika ja nyttemmin sota toimivat demonien verukkeena näiden hyökätessä ihmisten kimppuun. Jos et ajattele ja toimi kuten he, olet vapaata riistaa kiusattavaksi, vangittavaksi tai jopa tapettavaksi heidän keksimillään menetelmillä. Ukrainassa kidutetaan ja tapetaan jo kaikki, jotka eivät ajattele kuten sikäläiset demonit ja sotahullut. Kiinan sulkutiloissa tapatetaan ihmisiä nälkään ja eristyksen kidutukseen.

   Sionistien ei siis tarvitse uskoa helvettiin. He ovat jo luoneet sen maan päälle. On pakko uskoa ja toivoa, että Jeesus Kristus palaa maan päälle ja vapauttaa meidät kommunisteista, fasisteista, sionisteista ja globalisteista. Osa sitä ennen menehtyy vaivoissa ja kohtaa Vapahtajan vasta ruumiin ylösnousemuksen jälkeen. Idän uskonnot eivät em. piinaajille voi mitään, joskin niistäkin voi olla apua, kun kohdataan arvokkaasti ja stoalaisesti loppu ihmisdemonien kynsissä.

   Plusääni(4)Miinusääni(1)
 15. Martti Luther kirjoittaa:

  JUMALAN IHMEELLINEN TOIMINTA.

  ”Hän on osoittanut voimansa käsivarrellaan” (Luuk. 1:51).

  Tämän työn Jumala tekee maailman kahdenlaisten osien välillä, oikeamielisten ja pahojen. Hän sallii kunnollisten tulla voimattomiksi ja nujerretuiksi, niin että jokainen ajattelee heidän loppunsa tulleen. Juuri siinä samassa hän on voimakkaimmin läsnä, niin kätkettynä ja salaa, etteivät nekään, jotka sortoa kärsivät, sitä tunne, vaan uskovat sen.

  Siinä on Jumalan täysi voima ja koko hänen käsivartensa. Sillä mistä ihmisen voima kaikkoaa, sinne pääsee Jumalan voima sisään ja usko on siellä ja odottaa sitä. Kun painostus loppuu, tulee ilmi, millainen voima heikkouteen on kätkeytynyt. Katso, siten Kristus tuli voimattomaksi ristillä ja juuri siinä hän teki suurimman voimatekonsa: voitti synnin, kuoleman, maailman, helvetin, perkeleen ja kaiken pahan.

  Toisaalta Jumala sallii noiden toisten kohota suuriksi ja mahtaviksi. Hän vetää pois voimansa ja sallii heidän paisua vain omasta voimastaan. Sillä mihin ihmisvoima menee sisään, sieltä Jumalan voima tulee ulos. Kun nyt kupla on täynnä ja jokainen kuvittelee heidän olevan korkealla ja voitokkaita, silloin Jumala puhkaisee kuplan ja kaikki on lopussa. Nuo narrit eivät tiedä, että juuri kohotessaan ja tullessaan voimakkaiksi he ovat Jumalan hylkäämiä eikä Jumalan käsivarsi ole heidän tukenaan. Siksi heidän menestyksensä kestää aikansa, minkä jälkeen se häviää kuin sitä ei koskaan olisi ollutkaan.

  Lähde: Martti Luther: Mannaa Jumalan lapsille. Martti Lutherin kirjoista koottuja mietelmiä vuoden jokaiselle päivälle, s. 59. Sley-Kirjat Oy. Juva 1994.

  Koko maailman pelastaja ja Vapahtaja teki siis pelastamistyönsä (sijaissovituksensa ristillä) täysin voimattomana. Hän kuvaakin sanassaan (Raamatussa) itseään näin:

  ”Minä olen hiljainen ja nöyrä sydämeltä” (Matt. 11:29).

  Samassa luvussa (jae 11) hän kutsuu itseään ”vähäisimmäksi taivasten valtakunnassa” (ks. myös Luuk. 7:28).

  Fil. 2:5-11 sanoo Jeesuksesta näin: ”Olkoon teillä se mieli, joka myös Kristuksella Jeesuksella oli, joka ei, vaikka hänellä olikin Jumalan muoto, katsonut saaliikseen olla Jumalan kaltainen vaan tyhjensi itsensä ja otti orjan muodon, tuli ihmisten kaltaiseksi, ja hänet havaittiin olennaltaan sellaiseksi kuin ihminen; hän nöyryytti itsensä ja oli kuuliainen kuolemaan asti. Sen tähden onkin Jumala hänet korkealle korottanut ja antanut hänelle nimen, kaikkia muita nimiä korkeamman, niin että kaikkien polvien pitää Jeesuksen nimeen notkistuman, sekä niitten, jotka taivaissa ovat, että niitten, jotka maan päällä ovat, ja niitten, jotka maan alla ovat, ja jokaisen kielen pitää tunnustaman Isän Jumalan kunniaksi, että Jeesus Kristus on Herra.

  Jesaja kirjoittaa Pyhässä Hengessä Jeesuksesta Kristuksesta näin: ”Häntä piinattiin, ja hän alistui siihen eikä suutansa avannut, niin kuin karitsa, joka teuraaksi viedään, niin kuin LAMMAS, joka on ääneti keritsijänsä edessä, niin ei hän suutansa avannut” (53:7).

  On siis niin, että ihmisen voima ja kansojen voima on aina perkeleen voima (so. ihmiskunta on syntiinlankeemuksen seurauksena luonnostaan perkeleen orja; siksi maailma nykyisinkin kiehuu ja kuohuu). Kun uskon syttymishetkellä ihmisen sydämeen tulee evankeliumin sanan myötä perkeleen tilalle Jumala, perkeleen voima alkaa heikentyä ja lopulta sammuu.

  On siis turha paisua ja kerskata omassa voimassa ja omissa kuvitelluissa kyvyissä, ja tämä koskee niin ihmisiä kuin kansoja.

  Kristitty ei siis lähde omaehtoisesti sotimaan. Jos kuitenkin esivalta käskee hänen lähteä oikeutettuun puolustussotaan, silloin hän tietenkin lähtee, koska silloin sotija ei ole hän vaan esivalta (Room. 13:1-5). Se, mitä kristitty kaikissa oloissa ja tilanteissa tekee, on rukous, sydämen rukous, eikä hän koskaan toimi vihassa, koska sydämen viha on sitä varsinaista murhaamista (1. Joh. 3:15: ”Jokainen, joka vihaa veljeänsä, on murhaaja”). Kristitty sotii vihollisia vastaan niin, että hänen sydämessään on rakkaus heitä kohtaan, ei viha. Eihän kukaan, joka tulee sodassa tapetuksi, katoa mihinkään, sillä viimeisenä päivänä kaikki koskaan eläneet ihmiset nousevat katoamattomina ylös Kristuksen eteen, ja uskovat pääsevät ikuiseen autuuteen ja ei-uskovat tuomitaan ikuiseen helvettiin (mikä on se varsinainen kuolema, sielun kuolema, ero Jumalasta).

  Koska sodan (JUMALAN RANGAISTUKSEN) uhka nykyisin koskee meidänkin maatamme, mainitsen vielä, että kansan parannuksenteko (= Jumalan käskyjen vaikuttama sydämen katumus eli sydämen hätä syntien ja helvetin uhan vuoksi + sydämen usko Jeesuksen sijaissovitukseen) on ainoa tapa saada Jumalan viha leppymään ja sota estettyä:

  ”Mutta vielä nytkin, sanoo Herra, kääntykää minun tyköni kaikesta sydämestänne, paastoten, itkien ja valittaen. Reväiskää rikki sydämenne, älkää vaatteitanne, ja kääntykää Herran, teidän Jumalanne, tykö, sillä hän on armahtavainen ja laupias, pitkämielinen ja armosta rikas, ja hän katuu pahaa. Ehkä hän vielä katuu ja jättää jälkeensä siunauksen: ruokauhrin ja juomauhrin Herralle, teidän Jumalallenne.” (Jooel 2:12-14);

  ”Yhden kerran minä uhkaan temmata pois, hajottaa ja hävittää kansan ja valtakunnan; mutta jos se kansa kääntyy pois pahuudestaan, josta minä sitä uhkasin, niin minä kadun sitä pahaa, jota ajattelin tehdä sille” (Jer. 18:7-8);

  ”Joonalle tuli toistamiseen tämä Herran sana: ’Nouse ja mene Niiniveen, siihen suureen kaupunkiin, ja saarnaa sille se saarna, minkä minä sinulle puhun’. Niin Joona nousi ja meni Niiniveen Herran sanan mukaan. Ja Niinive oli suuri kaupunki Jumalan edessä: kolme päivänmatkaa. Ja Joona käveli kaupungissa aluksi yhden päivänmatkan ja saarnasi sanoen: ’Vielä neljäkymmentä päivää, ja Niinive hävitetään’. Niin Niiniven miehet uskoivat Jumalaan, kuuluttivat paaston ja pukeutuivat säkkeihin, niin suuret kuin pienet. Ja kun tieto tästä tuli Niiniven kuninkaalle, nousi hän valtaistuimeltaan, riisui yltään vaippansa, verhoutui säkkiin ja istui tuhkaan. Ja hän huudahti Niinivessä: ’Kuninkaan ja hänen ylimystensä määräys kuuluu: Älkööt ihmiset älköötkä eläimet – raavaat ja lampaat – maistako mitään, käykö laitumella tai vettä juoko. Verhoutukoot ihmiset ja eläimet säkkeihin, huutakoot väkevästi Jumalaa ja kääntykööt itse kukin pois pahalta tieltänsä sekä väkivallasta, mikä heidän käsiään tahraa. Ehkäpä Jumala jälleen katuu ja kääntyy vihansa hehkusta, niin ettemme huku’. Kun Jumala näki heidän tekonsa, että he kääntyivät pois pahalta tieltänsä, niin Jumala katui sitä pahaa, minkä hän oli sanonut tekevänsä heille, eikä tehnyt sitä” (Joona 3. luku).

  Noissa kolmessa raamatunkohdassa mainitaan Jumalan tykö kääntyminen, itkeminen, valittaminen, pahuudesta pois kääntyminen ja Jumalan puoleen huutaminen, ja nämä voidaan tiivistää sanaan ”rukous”.

  Miksi rukous? Syy on tämä: ”Kaiken, mitä te (uskovat) anotte rukouksessa, uskoen, te saatte” (Matt. 21:22) – – ”Mitä hyvänsä te anotte minun (Jeesuksen) nimessäni, sen minä teen, että Isä kirkastettaisiin Pojassa. Jos te anotte minulta jotakin minun nimessäni, niin minä sen teen” (Joh. 14:13-14) – – ”Jos te pysytte minussa (Jeesuksessa) ja minun sanani pysyvät teissä, niin anokaa, mitä ikinä tahdotte, ja te saatte sen” (Joh. 15:7) – – ”Totisesti, totisesti minä sanon teille: jos te anotte jotakin Isältä, on hän sen teille antava minun nimessäni” (Joh. 16:23).

  Siinä on avain kaikkeen. Siinä on kaikki apu!

  Mikään ei auta, jos evankeliumi sydämissä edelleen hylätään. Jumalattomien (katumattomien syntisten) rukouksia Jumala ei kuule: ”Me tiedämme, ettei Jumala kuule syntisiä” (Joh. 9:31) – – ”Jos minulla olisi vääryys sydämessäni, ei Herra minua kuulisi” (Ps. 66:18) – – ”Jumalattomista on Herra kaukana, mutta vanhurskasten rukouksen hän kuulee” (Snl. 15:29) – – ”Joka korvansa kääntää kuulemasta lakia, sen rukouskin on kauhistus” (Snl. 28:9) – – ”Teidän pahat tekonne erottavat teidät Jumalastanne, ja teidän syntinne peittävät teiltä hänen kasvonsa, niin ettei hän kuule” (Jes. 59:2) – – ”Vaikka kuinka paljon rukoilisitte, minä (Herra) en kuule: teidän kätenne ovat verta täynnä” (Jes. 1:15) – – ”kerran he huutavat Herran puoleen, mutta hän ei vastaa heille vaan kätkee heiltä kasvonsa sinä aikana, koska he ovat pahoja töitä tehneet” (Miika 3:4).

  Muutama sana vielä tuolla yllä mainitusta helvetistä. Nykyinen aika on tehnyt asiasta akuutin. Siis: kuka toi synnin (joka vie helvettiin) maailmaan? Nainen (Eeva), ks. 1. Moos. 3. luku – Syntiinlankeemus. Nainen toi maailmaan synnin ja sen seuraukset: kuoleman, helvetin, perkeleen orjuuden, onnettomuuden ja kaiken pahan. Siksi Jumala on määrännyt – ulkonaisena järjestyksenä – että naisen on oltava miehelle alamainen! Sisäisesti, sydämessä, pelastuminen ja ikuinen autuus kuitenkin kuuluvat sekä naiselle että miehelle, siinä ei ole erotusta, Room. 3:22, Gal. 3:27-28. Kristitty, Kristuksessa pelastunut nainen on sisäisesti, sydämessään, vapaa ja ulkonaisesti miehelle alamainen. Tästä seuraa sääntö: kristityn naisen tuntee siitä, että hän mielihyvän, sydämensä pohjasta ja suurella halulla, on miehelleen kaikessa alamainen.

  Raamattu sanoo:

  ”Niin kuin kaikissa pyhien seurakunnissa, olkoot vaimot vaiti teidänkin seurakunnankokouksissanne, sillä heidän ei lupa puhua, vaan olkoot alamaisia, niin kuin lakikin sanoo (viittaus jakeeseen 1. Moos. 3:16: ’hän [mies] on sinua vallitseva’). Mutta jos he tahtovat tietoa jostakin, niin kysykööt kotona omilta miehiltään, sillä häpeällistä on naisen puhua seurakunnassa” (1. Kor. 14:33-35);

  ”Oppikoon nainen hiljaisuudessa, kaikin puolin alistuvaisena; mutta minä en salli, että vaimo opettaa, enkä että hän vallitsee miestänsä, vaan eläköön hän hiljaisuudessa. Sillä Aadam luotiin ensin, sitten Eeva; eikä Aadamia petetty, vaan nainen petettiin ja joutui rikkomukseen. Mutta hän on pelastuva lastensynnyttämisen kautta, jos hän pysyy uskossa ja rakkaudessa ja pyhityksessä ynnä siveydessä” (1. Tim. 2:11-15);

  ”Vaimot, olkaa omille miehillenne alamaiset, niin kuin Herralle; sillä mies on vaimon pää – – olkoot vaimotkin miehillensä kaikessa alamaiset” (Ef. 5:22-24);

  ”Mutta minä tahdon, että te tiedätte sen, että Kristus on jokaisen miehen pää ja että mies on vaimon pää ja että Jumala on Kristuksen pää” (1. Kor. 11:3);

  ”Samoin te vaimot, olkaa alamaiset miehillenne – – vaan se (kaunistuksenne) olkoon salassa oleva sydämen ihminen, hiljaisen ja rauhaisan hengen katoamattomuudessa; tämä on Jumalan silmissä kallis. Sillä näin myös muinoin pyhät vaimot, jotka panivat toivonsa Jumalaan, kaunistivat itsensä ja olivat miehillensä alamaiset; niin oli Saara kuuliainen Aabrahamille, kutsuen häntä herraksi” (1. Piet. 3:1-6).

  Kaikkia näitä Jumalan järjestyksiä naiset rikkovat nykyisin oikein urakalla, suututtaen Jumalaa yhä enemmän ja enemmän, ja on selvää, että Suomen jumalattomat naiset ovat suuri syy nykyisiin ankariin vitsauksiin, ehkä lopulta jopa koko Suomen ja sen kansan tuhoutumiseen. Ei Jumala varmasti halua katsella tällaista röyhkeää ja perkelettä palvovaa kansaa maan päällä!! Hävytön kansa. Hävyttömät naiset.

  Plusääni(5)Miinusääni(4)
 16. Kiinnostuneille:

  Tekstini olemattomista viruksista, rokotushuijauksesta ja yleensä ihmisen pelastumisen tiestä löytyvät seuraavista Magneettimedian artikkeleista ja niiden kommenteista.

  1. Näkökulma: Ovatko hallintomme ja THL alun alkaenkin petos? (julk. 29.12.2020),

  Näkökulma: Ovatko hallintomme ja THL alun alkaenkin petos?

  2. Näkökulma: Piikkimurha Oy:n toimista (julk. 20.1.2021),

  Näkökulma: Piikkimurha Oy:n toimista

  3. Koronavirusta ei ole olemassa (julk. 8.4.2021),

  Koronavirusta ei ole olemassa

  4. Amanda Vollmer koronasta: Kuule selvät sanani – se on huijaus (julk. 17.5.2021),

  Amanda Vollmer koronasta: Kuule selvät sanani – se on huijaus

  5. Stefan Lanka: Korona-harhakuva (julk. 1.6.2021),

  Stefan Lanka: Korona-harhakuva

  6. Näkökulma: Stefan Lanka on kumonnut virusopin lopullisesti (julk. 9.6.2021),

  Näkökulma: Stefan Lanka on kumonnut virusopin lopullisesti

  7. Väite: Viruksia ei ole olemassa! Koronahuijaus yms. huomiot (julk. 12.7.2021),

  Väite: viruksia ei ole olemassa! Koronahuijaus yms. huomiot

  8. Lääketiede on massiivinen petos (julk. 30.7.2021),

  Lääketiede on massiivinen petos

  9. David Icke luo yleiskatsauksen virukseen, jota ei ole olemassa (julk. 12.8.2021),

  David Icke luo yleiskatsauksen virukseen, jota ei ole olemassa

  10. Stefan Lankan puhe: Virologiasta on tullut loppu (julk. 23.8.2021),

  Stefan Lankan puhe: Virologiasta on tullut loppu

  11. Haastattelu: Miksi viruspandemia on farssi (julk. 6.9.2021),

  Haastattelu: Miksi viruspandemia on farssi

  12. Koronan, rokotusten ja testien synkkä tausta ja todellisuus (julk. 10.9.2021),

  Koronan, rokotusten ja testien synkkä tausta ja todellisuus

  13. David Icken herätyshuuto (julk. 29.9.2021),

  David Icken herätyshuuto

  14. Kuninkaankäsky (julk. 18.10.2021),

  Kuninkaankäsky

  15. Aforismeja korona-Suomesta (julk. 8.11.2021),

  Aforismeja korona-Suomesta

  16. Katsaus maailman nykytilanteeseen – Reiner Füllmich haastattelee Ernst Wolfia (julk. 22.11.2021), tässä lähinnä taustatietoa,

  Katsaus maailman nykytilanteeseen – Reiner Füllmich haastattelee Ernst Wolfia

  17. Hallituksen käsikirja – Lopullinen ratkaisu (julk. 30.11.2021),

  Hallituksen käsikirja – Lopullinen ratkaisu

  18. Omikronvariantti – totta vai tarua? (julk. 9.12.2021),

  Omikronvariantti – totta vai tarua?

  19. Rokotteiden tarkoitus onkin grafeeni, depopulaatio ja käyttöjärjestelmän asentaminen ihmisiin (julk. 10.1.2022),

  Rokotteiden tarkoitus onkin grafeeni, depopulaatio ja käyttöjärjestelmän asentaminen ihmisiin

  20. Lopunaikojen helvetistä ja selviytymisestä (julk. 7.2.2022),

  Lopunaikojen helvetistä ja selviytymisestä

  21. Pelastajamme ei ole Venäjän presidentti vaan Vapahtajamme Jeesus Kristus (julk. 13.4.2022),

  Pelastajamme ei ole Venäjän presidentti vaan Vapahtajamme Jeesus Kristus

  Lisäksi mainitsen erääseen muuhun artikkeliin (ei omaani) kirjoittamani kommentin, jossa käsittelen sitä, mitä Raamattu sanoo pitaalista ja sen ”tarttumisesta”. Artikkeli on nimeltään ”Kahden pätevän virologin huomioita”, ja kommenttini ajankohta sen kommenttiosiossa on 28.12.2021 at 10.11 (kommentin olen kirjoittanut omalla nimelläni):

  KAHDEN PÄTEVÄN VIROLOGIN HUOMIOITA

  Vesa-Ilkka Laurio
  lääketiet. lis. (eläkk.)

  Plusääni(2)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat