Perussuomalaiset: nuoriso ”sympatisoi natsismia” liikaa!

Sionistijärjestö Perussuomalaiset Nuoret hyökkää Rahvas-nimisen järjestölehtensä uudessa numerossa ”natseja” vastaan. Touko Kiven artikkelissa ”Miksi natsismi on syöpää” surkutellaan sitä, että monet kansallismieliset nuoret ovat alkaneet ”sympatisoida natseja”.

Artikkelista välittyy mielikuva, että PS-nuoret pitävät ”natseja” poliittisena kilpailijanaan. Kivi pyrkii tekstillään vakuuttamaan nuorison siitä, että perussuomalainen sionismi on parempi vaihtoehto kuin kansallissosialismi. Sanomaansa painottaakseen Kivi on koristanut artikkelinsa valokuvalla juutalaisista.

”Miten nämä nuoret saataisiin tajuamaan, että natsismilla ei ole mitään tekemistä isänmaallisuuden kanssa?” Kivi tuskailee ja esittelee kolme surkuhupaisaa argumenttia kansallissosialismia vastaan.

Ensinnäkin Kiven mukaan kansallissosialismi on ”antidemokraattinen” aate. Hän jättää mainitsematta, että PS-nuorten puheenjohtaja sekä emopuolue molemmat kannattavat nykyään Suomen jäsenyyttä maailman epädemokraattisimmassa poliittisessa järjestelmässä, Euroopan unionissa.

Perussuomalaisten seuraava mahdollinen puoluejohtaja Jussi Halla-aho on vaatinut jopa yhteistä EU:n laajuista maahanmuuttopolitiikkaa. Lisäksi puolue kannattaa TTIP-pankkivaltasopimusta, joka riistäisi välimiesoikeuskäytännön kautta Suomen itsenäisen lainsäädäntöoikeuden rippeetkin.

Perussuomalaiset ei siis kannata kansanvaltaa vaan EU:n ja EU:ta ohjailevien monikansallisten pankkien tyranniaa. Kansallissosialistit sen sijaan kannattavat EU:n hajottamista sekä suoria kansanäänestyksiä. Kumpi on demokraattisempaa?

Kivi jatkaa valehtelemalla, että ”natsismi on väkivaltainen” ideologia, joka ”tähtää veriseen kilpailuun eri etnisten ryhmien kesken sen sijaan että nämä eläisivät rauhallisessa rinnakkaiselossa omissa kansallisvaltioissaan”.

Jälleen rikka on perussuomalaisten omassa silmässä. Muun muassa Timo Soini, Jussi Niinistö ja PS-nuorten puheenjohtaja Samuli Voutila ovat vaatineet Suomea osallistumaan erilaisiin kansainvälisiin sotilasoperaatioihin, joissa pankkivaltaa ja sionismia levitetään kiväärinpiipusta muille kansoille. Halla-aho puolestaan kannattaa asekauppaa ääri-islamistisen Saudi-Arabian kanssa!

Kansallissosialistit levittivät sen sijaan koko viime vuoden ajan ympäri Suomea Vastamedia-lehteä, jossa nimenomaan vaadittiin, että Suomi irtaantuisi kansainvälistä terrorismia ja väkivaltaa ruokkivista liittoumista. Ketkä niitä todellisia sodanlietsojia ovatkaan?

Lisäksi Kivi väittää toisen maailmansodan olevan Saksan ”imperialistinen valloitussota”, vaikka todellisuudessa Saksaa vastaan julistettiin sota siksi, että maa pyrki kumoamaan Versailles’n häpeärauhan rikokset sekä kansallistamaan rahajärjestelmänsä (1, 2).

miksi-natsismi-on-syopaa-sionistinuoret
Kiven artikkeli.
psnuoret
PS-nuorten monikulttuurinen johto.

Valkoiset pahiksia – juutalaiset uhreja?

Myös Kiven kolmas argumentti ”natsismia” vastaan on typerä valhe. Hänen mukaansa ”kristityt valkoihoiset” ovat asettaneet poloisat juutalaiset ”syntipukeiksi” kaikkeen pahaan, mitä ”maailmassa tapahtuu”.

Asettamalla juutalaiset uhrin asemaan Kivi väittää implisiittisesti, että todellisia pahantekijöitä ovatkin ”valkoiset kristityt”. Toisin sanoen Kivi hyökkää kollektiivisesti myös meitä suomalaisia vastaan. Antisemitismin todellisia taustoja on käsitelty artikkeleissamme ”Juutalaiset ja rasismi 1, 2”, ”Miksi kirjoitamme juutalaisista 1, 2” sekä ”Juutalaiset, pankit, koronkiskonta”. Haastamme Kiven kumoamaan artikkeleiden sisällön!

Juutalaismielisen puolustuspuheenvuoron jälkeen Kivi kysyy: ”Miten nuoriso saataisiin pidettyä kaukana natsijärjestöistä?” ja ”Miten voimme ehkäistä natsismin leviämistä?”

Viimein Kivi paljastaa, että aivan erityisesti häntä hiertää se, että 2010-luvulla suomalainen nationalistinen nuoriso on omaksunut ”erittäin radikaalilta kuulostavia mielipiteitä”, kuten Pohjoismaisen yhteistyön (vastavoimana Euroopan unionille).

Tekstin loppumetreillä Kiven kirjoitussävy muuttuu lähes runolliseksi:

”Natsismille ei pidä jättää mitään tilaa, sen nousu pitäisi tukahduttaa niin nopeasti kuin mahdollista valistamalla nuorisoa sen rumuudesta ja syöpäisyydestä, kuten itsekin yritän tällä artikkelilla tehdä.

Hyvä nuori, pyydän: pysytään yhdessä kaukana natsipelleistä ja heidän järjestöistään.”

Kiven mukaan Pohjoismaisella Vastarintaliikkeellä on jo ”liian monta jäsentä”, minkä vuoksi sen toimintaa tulee pyrkiä vaikeuttamaan.

”Toivon SVL:n [Pohjoismainen Vastarintaliike. Toim. huom.] taantuvan mahdollisimman nopeasti Pekka Siitoin-luokan pellekerhoksi alle kymmenellä alkoholisoituneella jäsenellä.”

Kiven toive ei kuitenkaan taida täyttyä, sillä Vastarintaliike järjesti Suomessa viime itsenäisyyspäivän suurimman avoimesti poliittisen kansallismielisen mielenosoituksen – jossa alkoholin ja muiden päihteiden käyttö oli kokonaan kiellettyä.


Myös vaihtoehtomediat tähtäimessä

PS-nuoret vaativat hiljattain myös suoraan, että Vastarintaliike olisi kiellettävä lailla. Puolueen julkaisuihin kirjoittanut Timo Hännikäinen valitteli hiljattain Kiven tavoin, että kansallissosialistien aikaansaava ja radikaali asenne puhuttelee monia enemmän kuin Hännikäisen omat projektit. Kateutta ilmassa?

Myös perussuomalaisten puoluelehden päätoimittaja Matias Turkkila hyökkäsi hiljattain kansallissosialistijulkaisu Kansallista Vastarintaa sekä maahanmuuttokriittistä MV-lehteä vastaan kutsuen niitä antisemitistiseksi ”saastaksi”. Soini puolestaan kannusti suomalaisia pysymään erossa vaihtoehtomedioista.

Perussuomalaisten viimeisimmät hyökkäykset aidosti EU- ja maahanmuuttovastaisia julkaisuja ja ryhmiä vastaan voi liittyä siihen, että Jussi Halla-aho on palaamassa Suomen politiikkaan.

Halla-aho on kannustanut seuraajiaan boikotoimaan vaihtoehtomedioita siksi, että olemme uutisoineet rehellisesti hänen tekemästään politiikasta Brysselissä.

Hiljattain Halla-aho esimerkiksi kannatti EU-hanketta, jossa EU- ja maahanmuuttokriittiset kansalaiset leimataan potentiaalisiksi terroristeiksi. Vapaasta tiedottamisesta turhautunut puolue-eliitti pyrkii nyt hiljentämään soraäänet kannattamalla kilpailevien järjestöjen toiminnan kieltämistä lain nojalla.

 

Lue myös:

Perussuomalaiset: lisää pakolaisia, enemmän valvontaa, vähemmän sananvapautta
Timo Soini: maahanmuuttajat kotoutettava holokaustipropagandalla

17 kommenttia

 1. Perusluuserit ovat alhaisinta paskaa mitä maa päällään kantaa,seuraavaksi tulee heidän isäntänsä.

  Plusääni(42)Miinusääni(0)
 2. Jälleen kerran on ”Korkeajännitys”-lehdestä luettu pahoista natseista ja yleistetään niiden demonisoidut piirteet koskemaan kansallissosialismia. Kansallissosialismi on kuitenkin poliittinen ja taloudellinen ohjelma ja aate, joka voidaan toteuttaa demokraattisesti ja kansalaisten ihmisarvoa ja poliittisia oikeuksia kunnioittaen. Edes diktatuurin julistaminen ei ole välttämätöntä, jos kansa toteaa, että kansallissosialistinen ohjelma toimii.
  Demoninatsien kurja maine estää kansallissosialistisen aatteen leviämistä. Ihmisistä 90% ei ajattele omilla aivoillaan ja ne ovat kykenemättömiä näkemään eroa kansallissosialismin ja natsi-Saksasta tunnetun natsismin välillä. Valtamedialla on siten helppo työ ehkäistä kansallissosialististen näkemysten leviämistä käyttämällä natsi-korttia. Valitettavasti osa kansallissosialisteista tekee tuon leimaamisen helpoksi samaistumalla liikaa natsi-Saksan käyttämiin symboleihin ja rotukäsityksiin.

  Plusääni(15)Miinusääni(13)
 3. Jos ei suomessa asiat muutu parempaan ja sipilät, urpolaiset, bernerit, räsäset ja ollilat saavat jatkaa kansan varojen lapiontia eulle, sukulaisille ja veroparatiiseihin, sanovat Suomalaiset heippa tälle kylmälle ja yliverotetulle takahikijälle, jossa olemme 10v sisään vähemmistö, eikä mikään meitä enää täällä pidättele. Yli 10k suomalaista muuttaa vuosittain, mutta tämä varmasti tällämenolla kymmenkertaistuu ja Suomalaiset ja Suomi lakkaa olemasta kansana ja kielenä. Haluan tästä onnitella keskustaa, kokoomusta, persuja ja etenkin vihreitä… Hyvin onnistunut ainakin tähänmennessä silmään kuseminen.

  Plusääni(28)Miinusääni(0)
 4. Voi persureppanoita. Kun huomataan että hävitään niin silloin turvaudutaan mitä mielikuvituksetomimpiin argumentteihin. Mutta väittämä ei väittämällä todeksi muutu.

  Ikävä kyllä tämänkin persu-ryhmän nuorison tulevaisuus on pilattu vääristämällä heidän maailmankuvansa. Heillä ei ole tulevaisuutta. Kun on haarukalla annettu ei voi kauhalla vaatia.

  Plusääni(27)Miinusääni(1)
 5. >Ensinnäkin Kiven mukaan kansallissosialismi on ”antidemokraattinen” aate.
  Demokratia on perseestä.

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 6. Ei ole olemassa politiikkaa. Kaikki puolueet ovat samaa kommunistijoukkoa, jonka tehtävänä on tuhota Suomi ja toimia vihollisen käskyjen mukaan:

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2017/01/01/psywar/

  Suomen 100-vuotisjuhlissa ei juhlita Suomea, vaan Suomen olemattomuutta, tuhoutumista. Juhlinnassa keskitytään mamutukseen ja muuhun vastaavaan hullutukseen. Juhlitaan selkeästi antisuomalaisuutta tai anti-Suomea. Suomen olemattomuutta ja lakkaamista/lakkauttamista. Sitä, että ei ole Suomea, vaan että olemme osa kommunistista maailmanvaltiota. Suomi häviää pois koko ajan nopeammin. Kaikki suomalaiset on valjastettu Suomen tuhoamiseen ja lakkauttamiseen ja jopa tämän juhlimiseen, kuitenkin väittäen, että kysessä olisi Suomen 100-vuotisjuhla. Tuhoaminen tapahtuu koko ajan kiihkeämmin ja suomalaiset itse tuhoavat itsensä ja alistuvat viholliselle. Suomalaisia sorretaan ja kohdellaan alempiarvoisina paarioina ja suomalaiset itse julistavat Suomi-vihaa ja alistumista.

  Plusääni(23)Miinusääni(0)
 7. Toivottavasti Persujen kansanpetokselle on tullut raja vastaan ja seuraavissa kunnallisvaaleissa Persut saavat mahdollisimman vähän ääniä.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 8. Äänten kalastelu ”natsi-hysterialla” tuskin saa suomalaisia sankoin joukoin liittymään persuihin tai persunuoriin,
  ne hysteerikot äänestää jo viher-vasemmistoa, ja siitä lahkolaisuudesta ei kukaan loikkaa persuihin.

  Noh, persuthan saavat tehdä meistä natseista päävihollisensa ihan rauhassa.
  Nähdäänpähän se heidän oikea aatemaailmansa, maanpetturuutensa ja kaiken eurooppalaisen hävittämisvimmansa.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 9. Hinttejä, suvakkeja, khazaareja, neekereitä – eihän kukaan muu kuin nuo itse edes äänestä moista sakkia. PS:n äänisaldo tippuu 300 000:lla 2019.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat