Merkel: Suomesta tultava avoimien rajojen ja liberalismin lippulaiva

Financial Times (FT) uutisoi, että suurten eurooppalaisvaltioiden kasvavan EU-vastaisuuden vuoksi Angela Merkel suuntaa nyt energiansa Suomeen ja muihin Pohjoismaihin. Merkel vaatii talouden ”liberalismia” eli rajojen avaamista ulkomaalaiselle ”työvoimalle” ja ulkomaalaiselle rahalle.

FT:n mukaan Merkel pelkää Brexitin vuoksi, että EU-vastaisuuden yleistyminen voi riistää Saksalta sen entiset liittolaiset. Merkel etsii nyt kuumeisesti maita, jotka ovat valmiita ajamaan hänen rinnallaan liberaalia maahanmuuttopolitiikkaa ja pankkien ylivaltaa.

FT kirjoittaa, että Merkel on kiinnittänyt katseensa erityisesti ”Suomeen ja muihin liberaaleihin EU-maihin”. Merkelin mielestä Suomen on korvattava Britannia ja ryhdyttävä mantereen epäviralliseksi liberalismi- ja globalisaatiolobbaajaksi.

Merkelin pelon taustalla on Brexitin lisäksi poliittinen kehitys esimerkiksi Ranskassa, Italiassa ja muissa eteläisen Euroopan maissa. FT:n mukaan Merkel pelkää, että poliittinen ja taloudellinen valta voi siirtyä yksityisiltä pankeilta takaisin kansallisvaltioille:

”[Eteläisen Euroopan] maat eivät ole perinteisesti uskoneet vapaisiin markkinoihin ja sääntelyn purkamiseen toisin kuin Britannian johtama pohjoisen Euroopan lobby.

Eteläisen Euroopan maat ovat uskoneet yleensä mieluummin valtioon kuin markkinoihin. Käytännössä tämä merkitsee esimerkiksi valtion rahoittamia julkisia hankkeita.”

Kuten olemme usein kirjoittaneet, Euroopassa on käyty jo pitkään näkymätöntä sisällissotaa pankkien ja valtioiden välillä. Esimerkiksi Islanti nousi lamastaan vangitsemalla pankkiirit ja palauttamalla taloudellisen vallan valtiolle.

Merkel on sen sijaan täysiverinen pankkilobbaaja, jonka mukaan poliittinen päätöksenteko täytyy siirtää kokonaan kansainväliselle rahanvallalle. Italian ja Ranskan kehitys huolettaa Saksaa syystäkin.

Ranskassa presidentinvaalien suosikkeihin lukeutuva Marine Le Pen on luvannut ajavansa pankkitoiminnan kansallistamista ja euroeroa. Italiassa kansalaiset äänestivät joulukuussa Goldman Sachsin ja JP Morganin vaatimaa perustuslakiuudistusta vastaan.

German+Chancellor+Angela+Merkel+Visits+Israel+D5bRskc5kFll

Liittovaltioeliitti alkaa painostaa pieniä Pohjoismaita

FT uutisoi, että Merkel on erityisen ärsyyntynyt protektionismin eli taloudellisen nationalismin suosion kasvamisesta. Protektionistit tahtovat palauttaa tehtaat takaisin länsimaihin ja suosia kotimaista ulkomaalaisen tuotannon sijaan.

Merkel puhui FT:n mukaan yksityisen pankkivallan puolesta myös viime kuussa järjestetyssä Euroopan kansanpuolueen vuosikokouksessa. Hän julisti, ettei päättäjillä ole oikeutta tukea esimerkiksi kotimaista kysyntää ja tuotantoa julkisilla hankkeilla.

Merkelin puhe oli linjassa EU:n perustavan Maastrich sopimuksen kanssa. Maastrichtin sopimus sitoo EU-jäsenmaat yksityisten pankkien velkaorjiksi kieltämällä kansallistetun pankkitoiminnan.

Eteläisessä Euroopassa yhä useampi äänestäjä on viimein ymmärtänyt, että Maastrichtin sopimus johtaa lopulta työttömyyden kasvuun, palveluiden loputtomaan leikkaamiseen ja kansallisomaisuuden pakkohuutokauppaan Kreikan mallin mukaisesti.

Koska EU-liittovaltiofanaatikot ja globalistit pelkäävät menettävänsä Brexitin vanavedessä myös Ranskan ja Italian kaltaiset liittolaisensa, kohdistavat globalistit huomionsa nyt pieniin ja epävarmoihin Pohjoismaihin.

FT kirjoittaa, että lobbaajien tehtävä ei tule olemaan helppo, sillä yksittäiset Pohjoismaat eivät kykene varallisuudellaan ja vaikutusvallallaan korvaamaan Britannian kaltaisia poliittisia mammutteja. Vaihtoehdot ovat kuitenkin vähissä, joten Suomi tulee olemaan lähitulevaisuudessa ankaran painostuksen kohde.

Berliinin jäljelle jääneet liittolaiset ovat paljon pienempiä – Ruotsi, Suomi ja Baltian maat.

Puolalla on samanlaisia taloudellisia näkemyksiä, mutta Varsovan nationalistisen Laki ja oikeus –puolueen johtama hallitus on poliittisesti hankalta kumppani [nationalismia vihaavalle. Suom. huom.] Saksalle.

Ruotsin EU-ministeri Ann Linde kertoi FT:lle viime vuonna Brexitin merkitsevän sitä, että Ruotsin on työskenneltävä entistä kovemmin lobatakseen esimerkiksi vapaakaupan puolesta.

Linden mukaan Ruotsin on kehityttävä jopa ’hiukan aggressiiviseksi’ saadakseen näkemyksensä kuuluville.”

Ei ole lainkaan yllättävää, että Merkel tahtoo asettaa pakkomonikulttuurisuuden, ääriliberalismin ja kulttuurimarxismin raiskaaman Ruotsin sekä EU-byrokraatteja uskollisesti hännystelevän Suomen uudistuneen unionin johtoon.

Ikävä kyllä, Pohjoismaat edustavat kulttuurimarxistisen liittovaltiounelman viimeistä linnaketta.

merkel-matut

Merkel tahtoo tuhota Euroopan ennen uransa loppumista

Merkel joutuu ajamaan uudistuksiaan läpi kiireellä, sillä hänelle povataan ankaraa vaalitappiota tänä vuonna pakolaiskriisin vuoksi.

Merkelin taustajoukot ovat syyttäneet tulevasta tappiosta ”Putin-trolleja”, mutta Saksan tiedustelupalvelut ovat kumonneet Putin-huhut. Merkel on kaivanut kuoppansa omin voimin tekemällä äärimmäisen saksalaisvastaista politiikkaa.

Merkel pyrkii ennen poliittisen uransa loppua rakentamaan unioniin myös uuden voimakkaan pankkilobbausjärjestön, joka olisi käytännössä Euroopan IMF. Merkelin ”EMF” käynnistäisi verisen taistelun taloudellista nationalismia kannattavia eurooppalaishallituksia vastaan.

Lisäksi Euroopan unioni on aloittanut rajut uhkailutoimet maahanmuuttovastaisia hallituksia vastaan. Mikäli eliitti saa tahtonsa läpi, voidaan pakkomonikulttuurisuudesta kieltäytyvät valtiot vastaisuudessa erottaa unionista.

Viimeisimmät uudistukset voivat kuitenkin kääntyä myös Euroopan unionia vastaan. Koska talous ja maahanmuutto ovat Euroopan vaalien avainkysymyksiä, voivat EU:n tyrannimaiset otteet käynnistää jopa unionin hajoamiseen johtavan dominoefektin.

 

Lue myös:

Suunnitelma Euroopan tuhoavasta pakolaiskriisistä laadittiin jo 1940-luvulla
Saksan oikeusministeri: vaihtoehtomedioiden kannattajat on vangittava!
Saksan painajainen: Merkel tahtoo jatkokaudelle, lisää siirtolaisia rahdataan lentokoneilla maahan
Brexit: sionistit toivovat orjuutetusta Saksasta Euroopan johtajaa?
Korruptiotutkijat: Euroopan keskuspankin politikointi ja korruptio ylittänyt rajan!

13 kommenttia

 1. Samaan aikaan kun muualla Euroopassa kansallismielisyys on voimistumassa ja otetaan etäisyyttä tai erotaan EU:sta on Suomi pahassa kriisissä.

  9000 kuntapaikasta vain muutama meni aidosti kansallismielisille. Vanhoista ja uusista maanpetturi poliitikoista tuli kunnanvaltuutettuja.

  Ainoa asia mikä antaa toivoa on se että suurimmaksi puolueeksi nousi jälleen yli 40% kannatuksella ne jotka eivät äänestäneet. Tästä joukosta löytyy ne jotka tulevat tekemään todellisen muutoksen Suomessa.

  Vaikka terrori-iskut eri puolilla Eurooppaa ovat tuomittavia ja halveksittavia on yhä useammalla patriootilla alkanut käydä mielessä ajatus että rekalla tai kuorma-autolla päin maanpetturi päättäjiä saattaa osoittautua ainoaksi tavaksi päästä eroon omaa kansaa vainoavasta hallinnosta.

  Ei voi ymmärtää että edelleen suuri osa kansasta elää siinä harhaisessa käsityksessä että samat puolueet ja maanpetokselliset voimat jotka ovat ajaneet Suomen tuhon partaalle, alkaisivat kuin jostain taikatempusta yhtäkkiä tekemään kaikkensa oman maansa parhaaksi.

  Ei voida poissulkea että vaaleissa on tapahtunut vaalivilppiä. Jos on syytä epäillä että oman ehdokkaan kohdalla on ääntenlaskennassa epäselvyyksiä on syytä heti tehdä julkinen ilmoitus asiasta.

  Näillä kokoonpanoilla mitkä nyt nousevat kunnanvaltuustoihin ja niillä kokoonpanoilla jotka johtavat tätä maata, syöksy kohti tuhoa tulee entisestään kiihtymään ja yhteiskunnallinen konfliktin tila syvenemään. Perusoikeuksista ja vapauksista ei voida tehdä kompromisseja.

  Kokoomus, SDP, Keskusta ja muut isänmaansa myyneet puolueet kuuluvat häpeäpaaluun – eivät päätöksentekoon. Heidän kuuluisi itse ymmärtää poistua takavasemmalle ja nopeasti. Jää siis muiden tehtäväksi vauhdittaa heidän poistamista päätöksenteosta.

  Plusääni(63)Miinusääni(0)
 2. Timo Isosaari Puheenvuorossa:

  ”Euro on Suomen kovin konsultti

  Hyvää vaalipäivää ! Mielenkiintoista nähdä, huipentuuko Suomen euro-paradoksi jo näissä vaaleissa,vai vasta seuraavissa. Suomi on tehnyt kaikkensa pysyäkseen Euroopan päättävissä pöydissä ja vielä enemmän, ettei se joutuisi noudattamaan yhteisön pelisääntöjä.

  Niinpä puheet ja teot ovat alituiseen räikeässä ristiriidassa ja lopulta euroalueen markkinat, eli ihmisten omat valinnat tekevät kaikki päätökset poliitikkojen puolesta. Pörssit eivät tee, koska ne ovat vain poliittisen mielikuvitusmaailman sivukonttori tahojen holtittomaan sijoittamiseen.

  Paradoksi on kehittynyt tähän tapaan:

  Keskusta on käytännössä tuhonnut Suomen maatalouden

  Kokoomus on käytännössä tuhonnut suomalaiset pienyrittäjät

  Vihreiden piirissä terve elinympäristö on näköjään viimeisellä sijalla.

  Vain palapelin viimeinen osa odottaa täytäntöön panoa ja se on ammattiliittojen hajoittaminen. Ottavatko siitä lopulta kyseenalaisen kunnian vasemmistopuolueet SDP:n johdolla, kuten paradoksi edellyttää, vai Perussuomalaiset,jää nähtäväksi.

  Euro merkitsee joka tapauksessa ammattiliittojen vaikutusvallan näivettymistä. Niiden sosiaaliturvan säilyminen on ainoastaan jättimäisen velkaantumisen asiota.

  Kun Suomen velkasaldo huolestuttaa lainoittajat, alkaa ammattiliittojen saattohoito toden teolla, eikä metelöinnistä ole mitään apua siinäkään asiassa. Ne itse haluavat kuitenkin pitää kiinni eurosta, vaikkaintressien yhteensovittaminen eurotaloudessa on absoluuttinen mahdottomuus.

  Jos jotain pikkusälää haluaa tähän lisätä, voisivat Kristilliset ajaa pontevammin suurmoskeijaa ja RKP muuttaa linjansa ”pakkoruotsiin”.

  Vaikka tuntuu täysin uskomattomalta , että kaikki puolueet ovat näin pitkään kyenneet toimimaan euro-ja markkinavastaisesti, niin kyllä paradoksin huipentuma on se,että suomalaiset vielä viitsivät näitä puolueita äänestää .”

  .

  Plusääni(19)Miinusääni(0)
  1. Lokakuun vallankumous 1917 sentään oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Mutta, Suomalaiset vuosi toisensa jälkeen äänestävät ihan itse valtaan omat teurastajansa.

   Poliitikkojen pitäisi palvella kansaa, mutta ne ovat täydellisesti pankkiirien palveluksessa. Pankki- ja rahajärjestelmä jonka Suomen kansa on välinpitämättömyyttään hyväksynyt käyttöönsä on ikäänkuin vankila jonka avaimet (rahanluontioikeus) on annettu psykopaateille. Suomen kansa on itse rakentanut tämän vankilan ympärillensä, joten on turha valittaa. Kansalla olisi myös valta purkaa tämä vankila ympäriltään, mutta me emme sitä halua tehdä.

   Ratkaisu talouslamaan voisi olla pääpiirteittäin jopa näin yksinkertainen, viisaammat korjatkoot, jos tämä ei kelpaa:

   Yksi valtion virasto tai tilitoimisto luo muutamalla tietokoneen näppäimistön näppäilyllä esim. Suomen pankin tilille ja muutamien kuntapankkien tileille saman rahamäärän mitä nyt ulkomailta vuosittain lainaksi otetaan, hoitaa kirjanpidon ja jne. ( Bittimuotoisen fiat – rahan luomiseen tyhjästä ei tarvita kv. liikepankkeja, IMF:ää, BIS-rahakartellia ja luottoluokittajia.)

   Yksi puoluepolitiikasta irrallaan oleva valtion virasto, tai jopa keskikokoinen tilitoimisto voisi periaatteessa hoitaa koko valtiomme rahahuollon, toimien ikäänkuin mekaanisesti. Liikkeellä oleva rahamäärä, ja siitä johtuva inflaatio/deflaatio -sykli olisi täten jopa paremmin kontrollissa kuin nyt, koska kaikki luotu raha olisi tarkkaan kirjattu ylös, ja mahdollinen liika kierrossa olevaa raha olisi vedettävissä pois kierrosta esim. haittaveroilla tms.

   Meitä huijataan hienoilla talousteorioilla ja ”talousasiantuntijoiden” puheilla luulemaan, että tämä fiat – raha on ikäänkuin jokin ehtyvä luonnonvara, mutta se ei sitä ole. Nykyinen fiat rahamme on täysin keinotekoinen asia. Silti käytämme tätä rahaa, ikäänkuin olisimme kultakannassa. Lisäksi valtiot ovat vapaaehtoisesti luovuttaneet veronmaksuvälineeseensä liittyvät valtuudet pois. Valtio ei voi edes kirjoittaa itselleen shekkiä.

   Tässä sanotaan kaikki
   https://youtu.be/2f9sLcH40Gk

   Tyhmän eväät viedään aina ensin.

   Plusääni(21)Miinusääni(0)
 3. Tämä tietää yhä tiukempia aikoja Suomessa ”toisinajattelijoille”. Suomen sätkyukot ja -akat tuntien Suomi nielaisee Saksan heittämän koukun kitusiaan myöten suuren innostuksen vallassa. Mm. Alexander Stubb on lobannut Suomea Angela Merkelille tuolle pyövelille julistamalla itseoikeutetusti (Stubb) Suomen seisovan hamaan loppuun asti Mutin Euroopan kansakuntia tuhoavan pakolaispolitiikan ja ylikansallisten pankkiirien etujen ajajana. Suomen päättäjät ovat murhauttamaan, vaikka koko Suomen joko suoraan tai sitten välillisesti näännyttäen sen nälkään ulkomaisia korporaatioita palvelevalla ”sisäpolitiikalla”, jolla se on valmis tarjoamaan suomalaisia rahavallan loputtomiin suolakaivokksiin nälkäpalkalla kuten Pohjois-Korean Kim ja hänen isänsä on tehnyt maksaen näin tekemiään henkilökohtaisia ostoksia tai valtion vastaavia.
  Voin kertoa teille, että Suomen puliveivari -poliitikot ovat onnesta soikeina kun ”Suuri” Angela Merkel ”valistaa kuppaiset kasvonsa meidän puoleemme”.
  Suomesta tulee EU:n ongelmajätteiden kaatopaikka, koska mitkään muut oman etunsa ja järkensä säilyttäinen ja sen löytäneiden valtioden johtajat eivät halua pilata rakasta syntymä maataan ja johdattaa kansansa yksiselitteiseen tuhoon.

  Plusääni(24)Miinusääni(0)
 4. Merkel saa päästellä minkälaisia aivopieruja haluaa. Suomi on suomalaisille hyvä maa asua eikä tänne matuja kaivata. Merkel voi ottaa matut omaan kotiinsa jos haluaa.

  Kevään karnevaaleissa oli hyvä pahvikuvaelma siitä miten Trump vetää Merkeliä hanuriin. Olisikohan se sopiva tervehds Suomelta Saksalle? Vaihdettaisiin se Trump vaan Väinämöiseen.

  MIten ihmeessä henkilö joka kutsuu itseään valtionpäämieheksi päästelee tällaisia aivopieruja? Vai johtuuko se seurasta? Onhan kuvissa Stupido vieressä. Jospa seura tekee kaltaisekseen.

  Noh, ehkä vaihdevuodet ovat sekoittaneen Merkelin pääkopan. Progestroni heittelee. Ja lopuksi hakusanoja joilla tämänkin artikkelin löytää kansainvälisesti: Merkel nutte hure höhrmahl tsüss geile slampe leck mich am arsh Angela wahnsinn.

  Plusääni(30)Miinusääni(1)
 5. siis maahanmuuttovastaisuus on SYY erottamiselle EU:sta? mikä tässä yhtälössä mättää?
  mikäs hätä tässä sitten on?

  Plusääni(22)Miinusääni(0)
 6. Eikös ruotsi vois hoitaa tämän homman, se kun on jo menetetty toivo?!

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 7. Eikös ruotsi vois hoitaa tämän homman, se kun on jo menetetty toivo?!

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 8. Linkki kyseiseen artikkeliin on ensimmäinen sana koko kirjoituksessa! Se on tosin ”Premium”, maksullinen Financial Timesin toimesta.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 9. Vaalitulos lienee manipuloitu, mutta eräs asia mietityttää; Suomen kunnallisvaaleissa on äänioikeus kaikilla 18v. täyttäneillä. Myös ulkomaalaisilla turvapaikanhakijoilla, jotka ovat asuneet maassa 2 vuotta. Näin nämä äänet satoivat Vihreiden laariiin; Vihreäthän ovat kovasti toitottaneet maahanmuuton ja avoimien rajojen puolesta ja heidän riveistään löytyy paljon maahanmuuttajataustaisia henkilöitä. Nämä eivät aja Suomen asiaa, vaan maahanmuuttajien. Vihreät on pahin mädättäjä heti Kokkareiden, Kepuli-puolueen ja Demareiden jälkeen. Persut käänsivät takkia liian munta kertaa ja kansan usko loppui.

  Plusääni(16)Miinusääni(0)
  1. Ja vihreät haluavat tuulivoimaa ja aurinkovoimaa, mutta vastustivat kollaan ja vuotoksen altaiden rakentamista. Joten sitä tuotettua energiaa ei voida varastoida mitenkään/mihinkään ja tämä vihreä energia olisi käytettävä heti kun sitä tuotetaan. Se on mahdotonta, koska talvipakkasella ei paljoa tuule, juuri kun sitä sähköä eniten tarvittaisiin. Ei siis älynhäivääkään vihreillä tavoitteessaan. Turhake puolue. Vain haitaksi yhteiskunnalle. Vihreä puolue on pankkieliitin luomus todennäköisesti? Luotu valeoppositioksi.

   Aurinko ja tuulivoima ei ole mikään ratkaisu sähköenergiantuotantoon, jollei sitä energiaa voi varastoida mihinkään. Tuuli ja aurinkovoima eivät pysty näissä pohjolan oloissa mitenkään vastaamaan siihen kulutuspiikkiin jota tarvittaisiin lämmitykseen pakkasella.

   Tuulivoimahuijaus – miksi tuuli ei toimi

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
  2. Vihreätä tuulivoimaa ?

   Tämä Vihreä valhe on saatava pois Suomesta – heti !

   Tosin kaikki puolueet Suomessa ovat pankkiirien juoksupoikia. Näitten puolesta kansa saa täällä vaikka kuolla.

   Puoluetuet ovat miljoonien/neljän vuoden aikana miljardien arvoisia. Jokainen voi käydä tarkistamassa Tilastokeskuksen sivuilta, kuinka valtavat määrät puoluetukea vuosittain maksetaan. Nämä kaikki meidän maksamistamme veroista. Puoluetuet pitäisi leikata kokonaan pois.

   http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/844130/Puoluetukea+jaetaan+yhteensa+noin+30+miljoonaa+euroa

   Ylläri ?
   Suomen eduskunta hyväksyi puoluetuen 14. joulukuuta 1966 äänin 127-53 ja se otettiin käyttöön vuoden 1967 alusta lukien. Asiaa olivat ajaneet niin sanotut kansanrintamapuolueet eli SDP, Keskustapuolue ja SKDL.

   Plusääni(3)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat