Painostuskampanjalla ei vaikutusta Magneettimedian toimintaan

Magneettimediaa ja siihen liitettyjä henkilöitä vastaan on käyty painostuskampanjaa usean vuoden ajan. Painostus sai lisäpontta keväällä julkaisemamme paperilehden vuoksi, mutta me emme suinkaan aio luovuttaa.

Vaikka Magneettimedia on ollut jo kauan Pohjoinen Perinne ry:n julkaisu, on tavarataloyhtiö J. Kärkkäinen Oy tahdottu jatkuvasti liittää julkaisemiimme poliittisesti arkaluontoisiin artikkeleihin. Tarkoituksena on ilmeisesti saada mahdollisimman tunnettu suomalainen vaikuttaja sekä hänen omistamansa yhtiö nimettyä syntipukiksi. Kyse on myös pitkävihaisuudesta ja kaunoista, jotka tabuaiheiden käsittely on kaivertanut monien suomalaisten sionistien ja vasemmistolaisten mieliin.

Selkeää julkista syntipukkia tarvitaan, sillä Magneettimedian sisällöstä närkästyneet eivät ole tahtoneet tai osanneet ryhtyä kanssamme dialogiin. Sen sijaan he ovat päättäneet ilmaista pahaa oloaan muun muassa tehtailemalla meille nimettömiä uhkauksia. Tavarataloyhtiö Kärkkäisen yhteistyökumppaneille on puolestaan lähetetty tekaistuilla nimillä allekirjoitettuja sähköposteja, joissa yhteistyökumppaneita uhataan ”seurauksilla”, mikäli nämä eivät lopeta kaupankäyntiä Kärkkäisen kanssa.

Me Magneettimedian toimituksessa pidämme uhkailukampanjaa raukkamaisuutena sekä osoituksena siitä, että tekemämme työ on yhteiskunnallisesti arvokasta. Me puolustamme suomalaista Suomea globalisoituvassa maailmassa, jossa kansallisvaltiot ovat menettäneet itsenäisyytensä. Tehtävämme on nostaa julkisuuteen puheenaiheita, joita ei uskalleta opportunistisessa puoluepolitiikassa ja poliittisesti korrektissa valtamediassa käsitellä. Tiedämme, että tämä suututtaa monia niin paljon, että he ovat valmiita syyllistymään jopa rikoksiin meitä vastaan. Emme kuitenkaan anna uhkailun vaikuttaa työhömme.

brek44

 

Finlayson ja korkeimman oikeuden tuomio

Keväällä tekstiiliyhtiö Finlayson järjesti julkisen lokaamiskampanjan Magneettimediaa ja J. Kärkkäinen –yhtiötä vastaan. Finlaysonin omistajat eivät suostuneet vuoropuheluun, sillä he olivat vakuuttuneita maailmankuvansa moraalisesta ylivertaisuudesta. Käsittelimme aihetta lukuisissa artikkeleissamme, joista tärkeimmät voi lukea seuraavista linkeistä: 1, 2.

Finlayson-kohun yhteydessä Magneettimediaa syytettiin ”rasistiseksi” julkaisuksi siitä huolimatta, että viranomaiset ovat epäilleet meitä viimeksi ”kiihottamisesta kansanryhmää vastaan” 2012, jolloin julkaisimme tuomiot tuoneet kolme artikkeliamme. Olemme edelleen sitä mieltä, etteivät artikkelit olleet rasistisia, sillä esimerkiksi yhdessä niistä (”Maailmanmahti USA on sionistien sätkynukke”) ei mainittu juutalaisia lainkaan vaan käsiteltiin Israel-lobbyn valtaa Yhdysvalloissa. Oikeudenkäynneistä on kirjoitettu laajasti seuraavissa artikkeleissa: 1, 2.

Myöskään oikeudenkäynneissä kanssamme ei suostuttu vuoropuheluun. Totuuden sijaan tuomareita kiinnosti vain poliittinen korrektius, kuten käräjäoikeus itsekin tuomion perusteluissa myönsi: ”Kirjoituksessa esitetyt lausumat ja mielipiteet ovat laatunsa, laajuutensa ja vakavuutensa puolesta sellaisia, ettei niiden todenperäisyyden arviointi ole tarkoituksenmukaista.”

Emme siis irtisanoudu yhdestäkään julkaisemastamme artikkelista vaan olemme valmiita puolustamaan julkaisuamme. Perustelemme päivittäin kantojamme uusin uutistekstein ja artikkelein, kun taas vastapuoli on tyytynyt jo vuosien ajan pelkkään moralisoivaan sormenheristelyyn sekä leimakirveen heiluttamiseen.

Olimme esimerkiksi ainut media, joka uskalsi uutisoida siitä, että Suomen juutalaisyhteisö kutsui hiljattain juhlapuhujakseen Mordechai Kedarin, joka on kuohuttanut maailmalla ehdottaessaan, että palestiinalaissotilaiden omaiset voitaisiin raiskata pelottelumielessä. Aihe on poliittisesti niin tulenarka, että tarvitaan kaltaisemme itsenäinen ja radikaali media tiedottamaan siitä.

HaKehila 1/2015. Magneettimedia oli ainut suomalainen lehti, joka uskalsi kirjoittaa Kedarin Suomen-vierailusta.
HaKehila 1/2015. Magneettimedia oli ainut suomalainen lehti, joka uskalsi kirjoittaa Kedarin Suomen-vierailusta.

 

Rasismi, monikulttuurisuus, maahanmuutto

Magneettimedia ei ole ”rasistinen” julkaisu, mutta olemme erittäin kansallismielinen. Emme häpeä todeta, että ihmiset ovat jakaantuneet useisiin toisistaan henkisesti ja fyysisesti eroaviin rotuihin. Nykykulttuurin mukaan on moraalisesti oikeutettua vaatia afrikkalaista Afrikkaa ja vaikkapa kiinalaista Kiinaa, mutta suomalaisen Suomen kannattaminen on jostain syystä tuomittavaa. Tahdomme muuttaa ilmapiirin, jossa suomalaista ja valkoista perimää pidetään jollain tapaa häpeällisenä ja moraalittomana.

Olemme julkaisseet rotu- ja maahanmuuttoaiheesta muun muassa psykologisia, kulttuurillisia ja taloudellisia artikkeleita, joilla perustelemme kantaamme. Vastapuoli ei ole kumonnut argumenttejamme vaan on valittanut ”poliittisesti epäkorrekteista” ajatuksista sekä ”rasismista”. Väitetään esimerkiksi, että on ”väärin” uutisoida rikoksiin syyllistyneiden maahanmuuttajien rodullisesta taustasta. Jos rikollinen on sen sijaan valkoinen, valtamedia kirjoittaa taustasta suurin otsikoin ja muistuttaa, kuinka moraaliton rotu me valkoiset olemme.

Kun valtamedia kirjoittaa esimerkiksi orjuudesta, sensuroidaan juutalaisten ja mustien osuus kokonaan. Valkoiset asetetaan yksin moraaliseen vastuuseen menneisyyden rikoksista. Kun valtamedia uutisoi rotujenvälisistä rikoksista, sensuroidaan uutisista tapaukset, joissa mustat hyökkäävät rasistisin motiivein valkoisten kimppuun. Mielestämme tämä on väärin. Haastamme vastustajamme lukemaan seuraavat artikkelit ja päättämään itse, onko niissä perää: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20.

 

Juutalaisvastaisuudesta

Magneettimediaa on kutsuttu ”juutalaisvastaiseksi” julkaisuksi. Kun uutisoimme juutalaisista, käytämme lähteinä usein Helsingin Sanomien kaltaisia suuria tiedotusvälineitä ja osoitamme yksinkertaisesti valtamedian uutisista sen, minkä muut toimittajat jättävät sanomatta ääneen. Siteeraamme myös usein israelilaisia ja suomenjuutalaisia julkaisuja sekä merkittäviä juutalaisia poliittisia ja uskonnollisia vaikuttajia.

Vastustajamme eivät ole kiistäneet etteivätkö lainaukset ja uutiset olisi todenperäisiä. Heidän mielestään on kuitenkin ”juutalaisvastaista” ja rikollista nostaa esiin ilmiöitä, jotka saattavat muuttaa suomalaisten käsityksiä juutalaisista nykyistä kriittisemmiksi. Lukekaa itse seuraavat artikkelit ja kertokaa, missä kohdassa valehtelemme tai panettelemme kokonaista kansanryhmää: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30.

AIPAC-pro-Israel-Lobby

 

Magneettimedian arvot ja teemat

Meidän arvojamme ovat taloudellinen ja poliittinen oikeudenmukaisuus, kunniallisuus sekä avoin keskustelu. Haluamme, että suomalaiset elävät terveellisesti itsenäisessä Suomessa, jonka hyvinvointia ja kulttuuria rakentavat ennen kaikkea syntyperäisesti suomalaiset yrittäjät, perheet ja työntekijät. Vastustamme korruptiota ja monikansallisten suuryhtiöiden kasvavaa valtaa. Mielestämme ”poliittinen korrektius” on yksi korruption muoto, sillä se estää meitä suomalaisia puhumasta suoraan maahanmuuton kaltaisista poliittisesti erittäin tärkeistä aiheista.

Magneettimediaa koskevassa keskustelussa unohtuu usein, että juutalais- ja maahanmuuttoaiheiden lisäksi käsittelemme monia muita teemoja, joista vain harvat muut suomalaiset julkaisut uskaltavat kirjoittaa tarvittavan radikaalisti. Niitä ovat esimerkiksi:

Terveys, ruokavalio ja hyvinvointi: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Kansainvälisten pankkien ylivalta: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Kaupankäynti ja talous: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Lääketeollisuus ja korruptio: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Politiikka ja yhteiskunta: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Ilmasto ja ympäristö: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Emme ole siis yhden asian julkaisu. Sanomaamme ei ole suunnattu ketään vastaan, vaan puhumme yksinkertaisesti suomalaisten puolesta. Mikäli et pidä jostain artikkelistamme, voit kommentoida sitä kommenttikentässä ja esittää mielipiteesi. Oikaisemme mielellämme virheelliset väittämät, mikäli sellaisia on eksynyt teksteihimme. Olemme esittäneet jopa avoimen haasteen yhdelle äänekkäimmistä kriitikoistamme.

On älyllisesti laiskaa syyttää Magneettimedian sisällöstä ketään muita kuin julkaisumme toimittajia. Me luomme sisällön julkaisuumme ja päätämme mitä aiheita käsittelemme. Kaikki kritiikki tuleekin osoittaa meille suoraan. Magneettimedia on itsenäinen julkaisu, jonka linjaan ei yksikään yhtiö tai ulkopuolinen toimija vaikuta.

 

Toimitus

11 kommenttia

 1. Monesti kuulee ihmisten sanovat että Magneettimedia on huuhaalehti, kun kysyy perusteluita niin niitä ei tule. Kuka voi osoittaa että Magneettimedia on kirjoittanut vääriä artikkeleita liittyen Israeliin,sionistieihin,pankkeihin,maahanmuuton ongelmiin jne…? Ei kukaan. Tällä medialla on suomen viisaimmat aivot ja kirjoittajat takana. Limaiset kulttuurimarxistit päätyvät roskalehtiin kuten Hs,il,is ja Kaleva, eihän niihin muita otetakkaan.

  Plusääni(84)Miinusääni(9)
 2. Kun kyse on idiooteista fanaatikoista (TE) niin dialogia ei voi käydä.

  Plusääni(12)Miinusääni(25)
 3. Kylläpä te sionisti trollit jaksatte panetella Magneettimediaa. Ottaako noin päähän kun kaikki eivät usko valheitanne?

  Plusääni(41)Miinusääni(12)
 4. Magneettimedaa tarvitaan mm. läpimädän, maanpetturi-vallanpitäjiä tukevan, tärkeistä asioista vaikenevan, vääristelevän ja suoraan valehtelevan, pelkäksi propagandamediaksi alentuneen valtamedian vastapainoksi.

  Vallanpitäjämme haluavat alistaa suomalaiset talmudisti-juutalaisten Uuden Maailmanjärjestyksen super-tyranniaan. Ensin pienten askelten taktiikalla – jotta ihmiset eivät huomaisi – täydellistettävä eurooppalainen Super-Neuvostoliitto-diktatuuri, josta sitten siirrytään lopulliseen talmudisti-juutalais-pankkigangsterien (Wall Street) alaiseen maailmanhallitukseen.
  Helpommin hallittavan ihmismassan aikaansaamiseksi diktatuuriin – mm. systemaattisen, vallanpitäjiemme tukeman kulttuuri-marxistisen mädätyksen (Yle, ks. ylewatch.blogspot.com) ohella – ollaan Suomea ja koko Eurooppaa vähitellen asuttamassa negroidisella sekarodulla:

  ”Kreivi Kalergin suunnitelma eurooppalaisten tuhoamiseksi: ”EU””, http://tappis.0catch.com/Kalergi_suunnitelma_eurooppalaisten_tuhoamiseksi.htm

  ”FREE MUSLIM IMMIGRATION TO EUROPE 2
  Secretive European Union-agreements with 10 European and North African Countries
  Abstract from the Barcelona – Euro Mediterranean Declaration of 1995:
  The Euro Mediterranean Declaration was agreed upon by the EU, Morocco, Algeria, Tunisia, Egypt, Jordan, the Palestinian Authority, Syria, Lebanon, Turkey and Israel and comprises:…”,
  http://balder.org/avisartikler/Barcelona-Declaration-Euro-Mediterranean-English-Version-2009.php

  Siinä sanotaan mm.: ”The EU Offers the Populations of 9 Muslim Countries Free Movement of Goods, Services, Capital and People into the EU”

  eli

  EU tarjoaa yhdeksälle MUSLIMI-VALTIOLLE VAPAAN tavaroiden, palveluiden pääoman JA IHMISTEN liikkumisen Euroopan Unioniin!
  Tätä läpimätä valtamediamme eli vallanpitäjiemme propaganda-media ei kerro ihmisille.

  Näin käydään kuulemassa ohjeistusta Uuden Maailmanjärjestyksen super-tyrannia-agendan toteuttamiseen:
  ”Bilderbergiin Suomesta Alexander Stubb, Leena Mörttinen ja Matti Apunen!
  Marionettien vuosittainen aivopesusessio alkamassa…”, http://mvlehti.net/2015/06/08/bilderbergiin-suomesta-alexander-stubb-leena-morttinen-ja-matti-apunen/

  ”Ahtisaari, Wahlroos, Niinistö…
  Nämä suomalaiset ovat osallistuneet Bilderberg-kokouksiin”, http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012060215660719_uu.shtml

  Ohjeistuksen antajiin Bilderberg-kokouksissa kuuluvat mm. sellaiset ihmiskunnan arkkiviholliset kuten NWO-pääarkkitehti ja juutalainen sotarikollinen H.Kissinger sekä kasaari-juutalainen johtava sionisti Rotschild, joka hallitsee läntistä velkahuijaus-rahajärjestelmää.

  Plusääni(28)Miinusääni(3)
  1. Eritteleppä Kaaleppi-TROLLI-Änkyrä yksityikohtaisesti, mikä tekstissäni on harhaluuloa ja valetta. Sinunlaisellesi TODELLISELLE, asiallista keskustelua häiritsevälle TROLLILLE olisi Magneettimedialta täysin asiallista laittaa täydellinen porttikielto tälle sivustolle!

   Plusääni(21)Miinusääni(9)
 5. Magneettimedia tekee koko Suomelle elintärkeää tehtävää. On selvää, että taistelu itsenäisyydestä ja vapaudesta käydään nykyisin juuri mooralisten ja henkisten arvojen kentällä. Tulkoon punamädätykselle ”Valkoinen kuolema”!

  Plusääni(9)Miinusääni(3)
 6. Viimeinen uskottava vaihtoehtomedia oli Urpo Lahtisen luoma Hymy – lehti!

  …silloin joskus, ei se nykyinen puudeli lehtitelineissä!

  Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat